Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

Már a sarkon van 2024, ezért fontos, hogy még idén megalapozd a jövő évi sikerekidet. Éppen ezért 3 különböző kriptót is mutatunk, melyekkel fantasztikus hozamokat érhetsz majd el a következő évben.

Ezt a 3 kriptovalutát érdemes megnézni decemberben

A felsorolt projektek mindegyike még előértékesítési fázisban van, azonban a következő év elején egyaránt listázásra fognak kerülni.

A következő év ismereteink szerint a kriptoszektor eddigi legsikeresebb korszakát hozhatja el. Nem csupán a közelgő Bitcoin felezés, hanem a spot Bitcoin ETF bevezetése is elemi erővel hat majd a BTC és az altcoinok értékére.

Az előző három felezés alkalmával a BTC értéke a sokszorosára emelkedett és minden bizonnyal a most áprilisban várható esemény sem lesz kivétel. Továbbá amikor BTC ETF bevezetésre kerül a pályázó pénzintézmények elképesztő mennyiségben fognak bitcoint vásárolni. 

A két esemény akár egyszerre is megvalósulhat, aminek hatására akár 100,000 dollár fölé is eljuthat a bitcoin árfolyama. 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

A Bitcoin Minetrix egy új ERC-20 projekt, amely az előértékesítése során mostanáig több mint 4.5 millió dollárt tudott gyűjteni. 

Az eddigi siker oka elsősorban az, hogy a BTCMTX tokenek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy magas hozamokat érjenek el felhőbányászattal. Ráadásul a konkurenciával szemben a befektetésünkhöz, illetve a megszerzett jutalomhoz bármikor hozzá tudunk majd férni.

A BTCMTX listázása előreláthatólag az április végi bitcoin felezés előtti hetekben válik majd elérhetővé. Ennek köszönhetően a BTC árfolyama valószínűleg rekordokat fog döntögetni, így a megszerezhető jutalom értéke is magasabb lesz.

Hála az Ethereum hálózatának, jutalmakhoz már a listázás előtt is hozzá lehet jutni. Amennyiben a vásárlást követően úgy döntesz, hogy lekötöd a tokenjeidet, kimagasló hozamokat érhetsz el. Írásunk idején éves szinten több mint 130 százalék hozamhoz lehet hozzájutni.

bitcoin

A működés tekintetében a Bitcoin Minetrix fejlesztői egy egyszerű, mégis forradalmi megoldással transzparenssé és biztonságossá tették az ökoszisztémát. Amikor lekötöd a BTCMTX tokenjeidet stakelési jutalomként forgalomba nem hozható krediteket fogsz kapni.

Ezeket kizárólag elégetni tudod, amiért cserébe felhőalapú teljesítményt fogsz kapni. Annak arányában, hogy mekkora mértékű teljesítménnyel rendelkezel, fogsz majd részesülni a BTC bányászatával megszerzett jutalomban.

Ebben a rendszerben a legjobb az, hogy az eredeti befektetésed és a megszerzett jutalmadat egyaránt bármikor fel tudod majd venni. Az meg már csak hab a tortánt, hogy a blokklánc-technológiának köszönhetően minden égetés és bányászat on-chain adatait tudod majd ellenőrizni.

Vagyis semmilyen visszaéléstől nem kell tartanod a használat során. 

A csapat tervei szerint a listázással egyidőben a Bitcoin Minetrix mobilalkalmazása is letölthető lesz. Ennek használatával nem kizárólag a megszerzett jutalmadat tudod ellenőrizni, hanem akár fel is veheted megszerzett BTC-t vagy BTCMTX-t mobilról. 

Amennyiben felkeltette a projekt az érdeklődésed, a magyar nyelvű weboldalon keresztül lehetőséged van a csatlakozásra számos kriptóval illetve bankkártyával egyaránt. Utóbbi esetében díj kerül felszámításra, azonban megspórolod magadnak a hosszadalmas tokenbeszerzést és regisztrációt különböző tőzsdéken.

Szeretnék vásárolni a Bitcoin Minetrixből

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

A spot Bitcoin ETF történelmi esemény a teljes szektor számára, aminek hatását előreláthatólag hosszú éveken keresztül élvezhetik majd a befektetők. Lényegében a legnagyobb pénzügyi intézmények, élükön a BlackRockkal hamarosan a kínálatukban megvásárolhatóvá tehetik a BTC ETF-et.

Ehhez azonban hatalmas mennyiségű BTC-t kell majd megvásárolniuk, illetve az intézményi kereteknek köszönhetően várhatóan a lakossági befektetők is nagyobb eséllyel fognak vásárolni bitcoint. 

Beszédes, hogy már a hírek kapcsán 37,000 dollár fölé ért a bitcoin árfolyama és akár már az év vége előtt a 40,000 dolláros szint is teljesülhet.

Mivel jelenleg a spot Bitcoin ETF engedélyezése elkerülhetetlennek tűnik, ezért érdemes lehet erre spekulálni.

Erre pedig a Bitcoin ETF Tokeneknél nem is lehetne jobb lehetőséget találni. 

bitcoin etf

Dióhéjban a BTCETF tokenek sikere teljes mértékben a spot Bitcoin ETF sikeréhez van közve.

Ez azt jelenti, hogy különböző mérföldkövek teljesülése esetén a tokenomika jelentős része megsemmisítésre fog kerülni.

Összesen 5 ilyen mérföldkővel kell számolni, melyeket követően a teljes BTCETF tokenkészlet negyede lesz elégetve. Mivel így a kínálat mértéke radikálisan csökken, a token értéke ugrásszerűen megnő.

A mérföldkövek között olyan eseményeket lehet találni mint a spot Bitcoin ETF engedélyezése vagy a bevezetése. Szintén 5-5 százalék token semmisül majd meg amint a BTC értéke eléri a 100,000 dollárt, illetve az ETF mérete az 1 milliárd dollárt.

A mérföldkövek teljesülésével a tranzakciós díjak mértéke is folyamatosan csökkenni fog, aminek hála végül 0 százalékos tranzakciós díjak mellett lesz lehetőség a kereskedésre.

A Bitcoin ETF Tokenek előértékesítése során a csapat célja mindössze 5 millió dollár összegyűjtése, amiből már több mint 2 millió dollár teljesült.

Mivel a projekt alig 1 hónapja indult el, ezért nem zárható ki, hogy a FOMO növekedésével még idén listázásra kerülhetnek a BTCETF tokenek.

A csatlakozás ETH, USDT, BNB és MATIC kriptókkal egyaránt elvégezhető, illetve akár bankkártyát is használhatsz.

Érdekel a Bitcoin ETF Token

Meme Kombat (MK)

Végezetül, de kicsit sem utolsó sorban a harmadik kriptó amiből még idén érdemes lehet vásárolni az a Meme Kombat.

A fejlesztőknek mostanáig 2.3 millió dollárt gyűjtöttek össze az MK tokenek értékesítésével.

A kimagasló sikerek mögött az áll, hogy a projekt egyszerre lehet ideális befektetés a P2E, a Gamblifi és a mém tokenek szerelmeseinek.

A listázást követően azonnal elérhetővé fog válni a Meme Kombat első évada, amiben 11 mém token kabalája mérheti majd össze erejét. A csatákat egy fejlett mesterséges intelligenciát használó rendszer fogja levezényelni, míg a csaták adatai on-chain adatok formájában is elérhetők lesznek.

meme

Ezért semmilyen manipulálásra vagy visszaélésre nem lesz mód.

A csatákra fogadni lehet majd, amivel további MK tokeneket lehet majd megszerezni. Azonban a fogadásokat kizárólag azok számára lesznek elérhetők, akik lekötötték a tokenjeiket. 

Ezért az MK értéke képes lesz hosszú távon is megőrizni a magas értékét, miközben a lekötött tokenekért cserébe állandó, magas jutalomban részesülhetünk.

Írásunk idején az éves APY mértéke megközelíti a 400 százalékot!

Technológiai oldalról a csapat egy egyedi megoldással egyszerre képes kihasználni az on- és off-chain technológiákat. Míg az MK beszerzése természetesen on-chain történik, addig a stakelési jutalmakat off-chain lehet  majd felvenni és azokkal azonnal lehet fogadni is.

Így a játékokban a részvételhez semmilyen gázdíjat nem kell megfizetni amikor a megszerzett jutalmadat szeretnéd felhasználni.

Az MK ára lépcsőzetesen növekszik, ezért érdemes minél hamarabb elvégezni a vásárlást.

Irány a Meme Kombat

Ezek is érdekelhetnek:

Áttörte a 3 milliós gátat ez az új kriptoérme

Decemberben nagy meglepetés éri a kriptósokat

A 15 legjobb feltörekvő kriptovaluta 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Új terméket fejlesztett ki a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft.

Kecsketejből előállított tejpor felhasználásával hipoallergén húskészítmény termékcsaládot és annak gyártástechnológiáját fejlesztette ki a húsfeldolgozással- és értékesítéssel foglalkozó, teljes mértékben magyar tulajdonban levő, kunhegyesi Nagykun-Hús Húsipari és Kereskedelmi Kft. és a Szegedi Tudományegyetem alkotta konzorcium - közölte a cég pénteken közleményben az MTI-vel.
2024. 03. 04. 02:00
Megosztás:

Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Pénz és szerencse horoszkóp a most induló hétre vonatkozóan. A horoszkóp érvényessége: 2024. március 4. - 2024. március 10. között. Mire számíthatunk a csillagok állása alapján a pénz és szerencse területén? Lássuk!
2024. 03. 04. 01:00
Megosztás:

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

Úgy tűnik, a mém érme mánia visszatért, hiszen például a Solana-alapú dogwifhat (WIF) token látványos árfolyam-emelkedést produkált. A WIF ára 134 százalékot emelkedett az elmúlt három napban.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Régóta lejtmenetben van már a feldolgozóipar

Februárban tovább csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménymutatója a gyenge kereslet hatására, ugyanakkor a cégek optimisták a kilátásokat tekintve.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Nőtt a privátbanki vagyon

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023. és 2024. januárja között - közölte a pénzintézet pénteken.
2024. 03. 03. 23:00
Megosztás:

Már lehet licitálni az EM-nél

Új tőzsdén lehet kereskedni, még februárban lezajlott az energiamegtakarítások első aukciója - jelentette be pénteki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 03. 03. 22:00
Megosztás:

Nagyot futott tavaly az export

Ismét óriási rekordot döntött tavaly a magyar exportteljesítmény, miközben a külkereskedelmi mérleg is nagy nyereséggel zárt, így sikerült ledolgozni az energiaárak égbe szökése miatti 2022-es veszteséget - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a törökországi Antalyában.
2024. 03. 03. 21:00
Megosztás:

Magához tért valamelyest a lakáspiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet is jelentősen nőtt - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 20:00
Megosztás:

Megnyílt a Safari Hotel

Safari Hotel néven új, háromcsillagos szálloda nyílt Szegeden, a Szegedi Vadaspark szomszédságában.
2024. 03. 03. 19:00
Megosztás:

Új vezérigazgatója lett a Novartis Magyarországnak

Március 1-jétől Colette Matz lett a Novartis Magyarország új vezérigazgatója - közölte a Novartis Hungária Kft. pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 18:00
Megosztás:

Jócskán adakoztunk a postákon a tavalyi évben

A Magyar Posta Zrt. tavaly több mint 12,3 millió forint adományt gyűjtött a postai perselyekben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, amelyet ünnepélyes keretek között adott át a szervezet országos segélyközpontjában, Csepelen.
2024. 03. 03. 17:00
Megosztás:

Keresettek az egészséges reggelik

A gabonapelyhek közül az egészséges termékek a legkeresettebbek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképe szerint, amelyből kiderül az is, hogy az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott a gabonapelyhek összetétele: csökkent a szénhidrát- a cukor és sótartalmuk, míg a fehérje, zsír- és rosttartalom emelkedett, így egyes gyártók esetében a jelenleg forgalomban lévő termékek már nem tartoznak a népegészségügyi termékadó alá - ismertette a kamara pénteki közleményében.
2024. 03. 03. 16:00
Megosztás:

Zöldebb lett az ALDI

Az ALDI valamennyi áruházában üzembe álltak a visszaváltó automaták, a vásárlók pedig már megtalálhatják a polcokon az első visszaváltható palackokat, amelyeket a csomagoláson található visszaváltási logó és az ártáblán is feltüntetett pluszinformációk segítségével azonosíthatnak - közölte az áruházlánc az MTI-vel.
2024. 03. 03. 15:00
Megosztás:

Export-import - melyik országgal a legnagyobb Magyarország kereskedelme?

2023 negyedik negyedévében a szolgáltatások euróban számított exportja 5,8, importja 0,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2024. 03. 03. 14:00
Megosztás:

Felemás volt év elején az export-import

2023 decemberében a kivitel volumene 8,4, a behozatalé 0,8 százalékkal csökkent a megelőző év azonos időszakihoz viszonyítva.
2024. 03. 03. 13:00
Megosztás:

A 4iG Nyrt. hasított 2023-ban

A 4iG Nyrt. megduplázta árbevételét, és háromszorosára növelte EBITDA-eredményét tavaly, az infokommunikációs vállalatcsoport konszolidált árbevétele 594,4 milliárd forintra, pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti szokásos (EBITDA-) eredménye 197,4 milliárd forintra nőtt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közölt gyorsjelentés szerint.
2024. 03. 03. 12:00
Megosztás:

Az Európai Bizottság rábólintott a módosításokra

Az Európai Bizottság elfogadta a 2024-es uniós költségvetés módosítását, mely tükrözi az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa között a 2021-2027-es időszakra vonatkozó többéves pénzügyi keret felülvizsgálatáról létrejött megállapodás szerinti változtatásokat - tájékoztatott a brüsszeli testület csütörtökön.
2024. 03. 03. 11:00
Megosztás:

A BMI eredményei finom mozgást mutattak

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított februári értéke 52,2 pontra javult a januári 50,1 pontos értékről; februárban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt bővülésről számoltak be - közölte pénteken a Magyar logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 03. 03. 10:00
Megosztás:

Valaki nagyon belejött... Ismét volt öttalálatos a lottón!

Ismét sikerült valakinek mind az öt számot teliba trafálnia az ötöslottón, így a rekordnyeremény után újra van főnyeremény a legkedveltebb hazai lottójátékon. Vajon mennyi lehet az esélye annak, hogy ugyanaz a személy nyerte, mint a rekodnyereményt a múlt héten?
2024. 03. 03. 09:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 66 169,03 ponton zárt pénteken, 94,15 ponttal, 0,14 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 03. 03. 08:00
Megosztás: