Ezt a három kriptót vedd meg 2024 júniusban!

A folyamatosan fejlődő kriptovaluta piacon egy elismert elemző merész árfolyam-előrejelzést tett a Near protokoll jövőjére, arra utalva, hogy az altcoin pozitív piaci kilátások felé tart a jelenlegi visszaesés közepette. Másrészt a BNB coin ellenálló maradt a grafikonokon, és úgy tűnik, hogy készen áll a felső kritikus ellenállási szint tesztelésére.

Ezt a három kriptót vedd meg 2024 júniusban!

Eközben a Rollblock 40%-kal emelkedett, és új csúcsokat érhet el. Ez a cikk a 2024-ben érdemes befektetési lehetőségeket kínáló legjobb altcoinokat vizsgálja.

A Rollblock (RBLK) játékváltó technológiát mutat be, és felkelti a piac figyelmét

A Rollblock (RBLK) a legújabb altcoin, amely felkelti a befektetők figyelmét. Ez az online játék-szektor forradalmasításának lehetőségéből fakad, mivel a projekt folyamatban lévő előértékesítése kimutathatóan 40%-os megtérülést hozott a korai befektetőknek. Ilyen kiemelkedő teljesítmény mellett a befektetők továbbra is bizakodnak ebben a legjobb kriptobefektetési tokenben, amely megváltoztatja a GambleFi ökoszisztémát.

Ezenkívül a Rollblock előértékesítése már meghaladta a 670 000 dolláros értéket, és június végére a 2 millió dolláros célt tűzte ki. Ez az erős teljesítmény az elemzők azon előrejelzéseit is táplálta, miszerint 2024-ben potenciálisan elérheti az 1 dolláros árfolyamot. A befektetői érdeklődés növekedése a RBLK jelentős növekedési potenciáljának növekvő elismerését sugallja, így ez a token az egyik legjobb kriptovaluta befektetés most.

A projekt egyedülálló helyzetben van, mivel egy teljesen működőképes és engedélyezett online játéktérhez csatlakozik. A Rollblock a nagyra értékelt online játék-piacból kíván profitálni. A blokklánc technológia kihasználásával a Rollblock előnyre tesz szert a többi népszerű online szerencsejáték-kriptovaluta felett, mivel a biztonságot, az átláthatóságot és a hatékonyságot helyezi előtérbe.

A Rollblock másik kiemelkedő jellemzője a bevételmegosztási modellje, amely elősegíti a hosszú távú befektetést és a közösségi lojalitást. A modell a heti bevétel akár 30%-át token-visszavásárlásra fordítja. A tokenek fele ezután véglegesen eltávolításra kerül a forgalomból egy elégetési mechanizmuson keresztül. A másik felet pedig staking jutalmakként osztják szét. A harmadik előértékesítési szakaszban 0,014 dolláros árfolyamon forgó Rollblock egy stabil alapot kínál a kereskedőknek a kriptovaluta-állományuk diverzifikálásához – a Rollblock növekedése és a 100x-os tervezett növekedés ezt a coint a legjobb ma vásárolható kriptovalutavá teszi.

rollblock BNB és Near Protocol árfolyam elemzés és előrejelzés

A BNB ára kitörésre készül: Elérheti a 800 dolláros szintet a második negyedévben?

A kriptovaluta piacon egy másik figyelemre méltó coin a BNB. Ez az altcoin jelentős növekedést tapasztalt a bikás hálózati fejlesztések, partnerségek és az általános bikapiaci trendek eredményeként. Figyelemre méltó, hogy a technikai indikátorai fokozott vételi erőt jeleznek, ami arra utal, hogy a bikák irányítják a piacot. Ezenkívül a BNB árának a támogatási vonaltól való recentes emelkedése egy szimmetrikus háromszög mintát mutat, amely megerősíti a bikák irányítását.

A jelenlegi piaci dinamika mellett úgy tűnik, hogy a BNB ára a felső kritikus ellenállási szint fölé emelkedik. Ha a BNB coin át tudja lépni ezt a pontot, akkor további nyereségeket regisztrálna. Mindenesetre az altcoin rövid- és középtávú kilátása is pozitívnak tűnik, ami az általános piaci stabilitást tükrözi. Ezzel a nézettel sok szakértő úgy látja, hogy a BNB coin elérheti a 800 dolláros szintet a második negyedévben, tovább erősítve pozícióját a 2024-ben való befektetésre legalkalmasabb kriptovaluták között.

Kriptovaluta elemző optimista a Near Protocol jövője kapcsán

A jelentős felfelé ívelő trend után, amely meghaladta a 8 dolláros határt, a Near Protocol lefelé tart. Meglepő módon egy ismert kriptovaluta elemző, a Whale Crypto Trading pozitív piaci kilátásokat jósolt az altcoinnak. Elemzése szerint a Near Protocol ára elérheti a 9 dollárt.

Hozzáteszi, hogy ez csak akkor történhet meg, ha a Near Protocol kitörést tapasztal. A chartokon látható metrikák azt mutatják, hogy a Near Protocol ára az év végére akár 11,22 dollárig is emelkedhet. A kereskedési volumen jelentős növekedésével a Near Protocol az elkövetkező napokban kitörhet, alátámasztva a fenti előrejelzést. Ezzel a nézettel a Near Protocol az egyik legjobb coin, amit most érdemes megvásárolni.

Konklúzió

A Rollblock a BNB-hez és a NEAR Protocollal csatlakozik a 2024-es legjobb kriptovaluta-befektetési lehetőségek közé. Ezt a coin egyedi tulajdonságainak és előértékesítési szakaszainak növekedési képességének tulajdonítják. A legjobb új kriptovaluta befektetésnek pozicionálva magát, a Rollblock magas befektetési megtérülés (ROI) potenciált ígér befektetőinek. Ezt az esélyt sem az új, sem a professzionális kereskedők nem szalaszthatják el.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: