Forradalalmasítja a játékot: Polkadot (DOT), Tron (TRX), Everlodge (ELDG) - Kriptoelemzők megjósolják az eddig nem látott magasságokat

A jelenlegi DeFi piacon három kriptovaluta kerül mostanság a címlapokra: Polkadot (DOT), Tron (TRX) és Everlodge (ELDG). Miközben lehet, hogy ismerősen cseng a DOT és a TRX neve, az ELDG egy új altcoin, amely nemrégiben fejezte be az előértékesítését. Már most belistézták az Uniswapon, és további listázások várhatók. Sok elemző szerint ez a legjobb kriptovaluta jelenleg a hosszú távú nyereségekért. Nézzük meg, miért.

Forradalalmasítja a játékot: Polkadot (DOT), Tron (TRX), Everlodge (ELDG) - Kriptoelemzők megjósolják az eddig nem látott magasságokat

Polkadot (DOT): Közel 15%-kal emelkedett a heti grafikonon

Az utóbbi időben a Polkadot (DOT) hihetetlen teljesítményt nyújtott. A CoinMarketCap adatai szerint a Polkadot árfolyama az elmúlt egy hét alatt 6,75 dollárról 7,65 dollárra ugrott. Ezen idő alatt a piaci kapitalizációja is nőtt 8,66 milliárd dollárról 9,78 milliárd dollárra.

Emellett az altcoin iránti hangulat bullish, mivel 17/30 napot zöld színű kereskedéssel zárt. Továbbá, több mint 25 technikai mutató is zöld színben áll, aminek következtében a szakértők optimista Polkadot árfolyam előrejelzést tettek. Egy potenciális áremelkedést látnak a DOT esetében 2024 második negyedévében, egészen 9,57 dollárig.

Tron (TRX): A TVL meghaladja a 21,6 milliárd dollárt

Az elmúlt időszakban a Tron (TRX) néhány izgalmas fejleményen ment keresztül. Legfontosabb talán ezek közül, hogy a Tron DAO bejelentette, hogy a TVL (zárolt likviditás összértéke) meghaladta a 21,6 milliárd dolláros mérföldkövet. Ez jelentős teljesítmény, mivel mutatja az érdeklődés szintjét, amit a kereskedők ezen DeFi projekt iránt mutatnak.

Ebben a pozitív Tron hírek közepette a kriptovaluta értéke is emelkedett. A Tron kriptovaluta árfolyama az elmúlt héten 0,125 dollárról 0,129 dollárra nőtt. A piaci kapitalizációja pedig ebben az időszakban 11,03 milliárd dollárról 11,36 milliárd dollárra ugrott. Ráadásul 27 technikai mutató vásárlási jeleket mutat a technikai elemzés eszközei közül. Így a piaci elemzők 2024 második negyedévében 0,16 dolláros áremelkedést jósolnak a TRX számára.

Everlodge (ELDG): Belistázva az Uniswap-ra

Az Everlodge (ELDG) a befektetőket több ok miatt is izgatja. A DeFi projekt 190%-os megtérülést nyújtott a korai befektetőknek. Alapvetően az Everlodge lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingatlanok tulajdonosai legyenek, úgy hogy azokat NFT-kké alakítják át, majd apró darabokra bontják. Tehát bárki résztulajdonos lehet és profitálhat a luxus villákból, függetlenül az áruktól - a belépési pont már 100 dollár is lehet.

Egy másik előny az ELDG biztonsági intézkedései. Például annak érdekében, hogy biztosítsa a piaci stabilitást és megvédje a befektetőket az esetleges hirtelen összeomlásoktól, az Everlodge nemrégiben bejelentette, hogy két évre zárolta a likviditást.

Az ELDG token eredetileg 0,01 dollárba került a kriptó ICO eseményén; utoljára 0,029 dolláros áron volt, mielőtt belistázásra került az Uniswap-ra. Az ELDG token megtartása létfontosságú, ha kedvezményes kereskedési díjakat vagy hozzáférést szeretnél az Everlodge privát tagok klubjához. Most, hogy listázásra került az Uniswap-on, és további tőzsdék is hamarosan jönnek, az Everlodge egy komoly szereplőnek látszik, amivel számolni kell a DeFi piacon.

Vajon Az Everlodge Gyorsabban Fog Emelkeni, Mint A Polkadot és Tron?

Kriptovalutaként az Everlodge jelentős lehetőség középpontjában áll. A piaci kapitalizációja 23,2 millió dollár. Ez talán nem hangzik hatalmasnak, de ez egy előny is lehet akár a Polkadot-hoz és a Tron-hoz képest. Mindennek oka az, hogy az Everlodge nem fog sok új tőkét igényelni ahhoz, hogy az értéke megugorjon. Így egy komolyabb érdeklődés esetén gyors megtérülést kaphatsz, ha elég korán beszállsz ebbe az altcoinba.

További információkért az aktuális Everlodge (ELDG) előértékesítésről, kérjük, látogass el a weboldalukra.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás:

Erősödtek az ázsiai indexek

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 18. 09:00
Megosztás: