Gyümölcscsokrok küldése? Lehetséges!

Van, aki még nem hallott erről a különleges ajándékozási módról, pedig bizonyos országokban, főleg, ahol sok gyümölcs terem, régóta és ma is bevett szokás, hogy adott alkalmakra gyümölcskosarakat ajándékoznak. Ajándékozni számtalan módon lehet, kezdve a legapróbb emléktárgyaktól egészen a nagy barkács vagy konyhai kellékekig, a webáruházakban vásároltaktól a saját kezűleg készített tárgyakig, de ha nem ismerjük a másik ízlését, akkor bizony bajban vagyunk, és felesleges nagy kiadásokba verni magunkat.

Gyümölcscsokrok küldése? Lehetséges!

Különleges ajándék a gyümölcscsokor

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat gyümölcscsokrának megrendelése esetén, ha sikerül 16 óráig elküldeni a rendelést, másnap már meg is érkezik a meglepetés a megjelölt célszemélyhez Budapesten. Ezek a gyümölcsök mindig friss idénygyümölcsök, és mivel hűtést igényelnek, különösen nyáron a szállítás miatt, gyümölcscsokrokat csak Budapesten belül szállít ki a webáruház. A kiszállítási napok keddtől péntekig tartanak, tehát hétfőtől csütörtökig lehet feladni rendelést.

A gyümölcscsokrok küldése még gyerekcipőben jár hazánkban, de biztos lehetsz benne, hogy nagyon fog örülni az, akinek tervezed küldeni és nagyon meg fog lepődni, főleg, ha csokoládéba mártott gyümölcsös összeállítást választasz. A webshopban lehet még kapni natúr gyümölcscsokrokat, amelyek nagyszerű választások a gyümölcsök, zöldségek kedvelőinek, vegetáriánusoknak.

Natúr változatok cukorbetegeknek

A webáruházban cukormentes ajándékcsomagokat is lehet kapni, amely nagyszerű lehetőség cukorbeteg ismerőseinknek, amennyiben a természetes cukrokat – úgy mint glükóz, fruktóz – fogyaszthatják. Mielőtt feladunk bármilyen ajándékcsomagot, mindenképpen utána kell ennek járnunk.

Céges rendezvényekre, szülinapi bulikra, partykra

Ha már nemcsak a szűk családi kör vesz részt az ünnepségen, hanem jóval több személy, akkor mindig gondolkodóba esik az ember, hogy mivel is lepje meg a résztvevőket, főleg, ha valamilyen különlegeset szeretne. Ideális választás céges értekezletekre, partykra A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat gyümölcstál kompozíciója, hiszen elképesztő költeményeket tudnak elénk varázsolni.

Egy hétköznapi gyümölcstáltól annyiban tér el, hogy sokkal ízlésesebben, elegánsabban van tálalva, nagyon sokféle gyümölcsöt tartalmaz. A csokis változatok esetében pedig bizonyos részeket pluszban még minőségi belga csokoládéba mártanak. Ezáltal nem csupán mutatósabb, hanem sokkal egzotikusabb és finomabb is lesz a kompozíció.

Sokak kedvenc gyümölcse az eper, ezért a leggyakrabban ezt láthatjuk a belga csokiba mártott módon szerepelni a tálakon. De emellett natúr epret, szőlőt, sárgadinnyét, ananászt és mangót is tartalmaznak a gyümölcscsokrok. A gyümölcskosarakon és tálakon kívül léteznek még gyümölcsnyársak is, amelyek akár 50 főnek is elegendőek. Ezek nyáron áfonyát is rejthetnek, vagy igény szerint és szezonálisan kérhető ezeken felül kivi és szilva is, de a webáruház teljesen egyedi igényeknek is igyekszik megfelelni.

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás:

6 milliárdos részvényvisszavásárlást jelentett be a GM

A General Motors 6 milliárd dollár értékű részvényvisszavásárlási programot jelentett be, mivel a korábbi 10 milliárdos program várhatan kifut ebben a negyedévben.
2024. 06. 12. 08:30
Megosztás:

Óvatosan költekezünk: a fogyasztók 43%-a tart attól, hogy az anyagi helyzete romlani fog

A folyamatosan növekvő inflációs nyomás nemcsak a fogyasztói trendeket rendezi át, de egyes igényeket is felerősít. Megváltoztak a kiskereskedőkkel szembeni elvárások és a generatív MI a vásárlás terén is egyre kiemeltebb szerephez jut – derül ki a Capgemini Research Institute legfrissebb kutatásából.
2024. 06. 12. 08:10
Megosztás:

Elérhetetlen a Filecoin 10 dolláros célára? Az Angry Pepe Fork célja, hogy túlszárnyalja a Bonkot és a Dogecoint

Radiants elindította a Bonkathont, egy hackathont, amely a Bonk (BONK) ökoszisztéma fejlesztését célozza, növelve ezzel a projekt vonzerejét, de ennek ellenére értéke 20%-kal csökkent. Eközben a Dogecoin (DOGE) értéke is esett, és a Filecoin (FIL) küzd a 10 dolláros árhatár eléréséért.
2024. 06. 12. 07:40
Megosztás:

Micsoda?! Senki által nem tudott adatok láttak napvilágot a lakásbiztosításokról

Hihetetlen mértékben nőtt a lakásbiztosítási szerződések száma az első negyedévben. A több mint 840 ezer új szerződés döntő része azonban nem új biztosítás volt, hanem a meglévő ügyfelek kaptak az egyik biztosítónál egy szép kis ajándékot - írja a Bank360.hu.
2024. 06. 12. 07:30
Megosztás: