Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Ennek lényege, hogy a játékos attól függően keres tokeneket, hogy az aktuális játékban hogyan tud teljesíteni. Sokféle struktúrával találkozhatunk, miképpen lehet a kattintásokért pénzt kapni. De az mindnél szinte megegyezik, hogy szükség van az elinduláshoz némi saját tokenre attól függően, melyik ökoszisztémában vagy láncon szeretnénk játszani.

Az alábbi cikkben három play-to-earn játékot mutatunk be, amelyek egyrészt már most népszerűek, másrészt szép hasznot hozhatnak befektetésként is. Az eTukTuk, a PlayDoge és a Base Dawgz projekt részleteiről olvashatsz a most következő bekezdésekben.

eTukTuk (TUK) – Elindult a Crazy Taxi játék

Ezt a projektet már jól ismerjük az elektromos tuktuk-okkal kapcsolatban elindított kezdeményezéséről. Az ázsiai személyszállítást szeretnék megreformálni, amelyet egyrészt elektromos járművekkel, másrészt egy kiépített töltőhálózattal valósítanának meg. Időközben azonban elindították a Crazy Taxi nevű play-to-earn játékot is, amely a klasszikus formában, azaz játékkal termel jövedelmet a natív TUK token tulajdonosainak.

etuktuk kriptó előértékesítése ICO

Az eTukTuk (TUK) projekt Crazy Taxi játéka április 18-án jelent meg a Google Play Store-ban, majd április 21-én következett az App Store-ban való megjelenése. A Tuktuk Crazy Taxi lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy TukTukot vezessenek Sri Lanka forgalmas utcáin, küldetéseket teljesítsenek, versenyeken vegyenek részt és persze jutalmakat szerezzenek. Mindezt pedig egy play-to-earn (P2E) kriptójáték segítségével.

A játékot ingyenesen lehet letölteni és játszani, a játékmenet egyszerű, mégis szórakoztató. A felhasználók felvehetik és kitehetik az ügyfeleket a járműből, és minél gyorsabban vezetnek, annál több TUK token jutalmat kapnak. A projekt azt is lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a játékosok fejlesszék a TukTukjukat, vagy éppen új városokat fedezzenek fel. Ezen kívül sok egyéb funkció is elérhető a játékban.

Az eTukTuk projekt a fenntartható közlekedés forradalmát indította el egy AI-alapú, fenntartható közlekedési megoldás létrehozásával, amely forradalmasítja a közlekedést először a fejlődő országokban, később pedig világszerte. Ennek érdekében a projekt létrehozott egy natív kriptopénzt, a TUK-ot, amely jelenleg előértékesítés alatt áll.

Az eTukTuk előértékesítése a natív tokent, a TUK-ot kínálja, amelyet jelenleg 0,0335 dollárért árulnak. A token árát azonban úgy tervezték, hogy az előértékesítés különböző szakaszain keresztül haladva emelkedjen. Így a korai vásárlás lehetőségét mindenképpen érdemes megragadni, hogy később minél nagyobb hozamot tudjunk realizálni.

Érdekel az eTukTuk

PlayDoge (PLAY) – Egy régi játék új köntösben, kriptovaluta jutalmakkal

A PlayDoge a kilencvenes évekből jól ismert Tamagotchi játék modernizált változata. Ebben a játékban a virtuális állatkánkat ugyanúgy gondozni kell, csakhogy már jutalmat is kapunk érte ebben az új változatban. A PlayDoge a paly-to-earn modellen alapul, tehát minél többet foglalkozunk a virtuális háziállatunkkal, annál több jutalmat kapunk a gondozásért, méghozzá az ökoszisztéma natív tokenjében, a PLAY-ben. 

PlayDoge kriptovaluta előértékesítése és elemzése

A PlayDoge 2024-ben az egyik legjobb kripto előértékesítés, és a projekt célja az, hogy minden idők legnagyobb play-to-earn játéka legyen. A jelenleg elérhető PLAY árfolyam-előrejelzés szerint a token 2024-ben 8-szorosára nőhet, és 2030-ra közel 50-szeres nyereséget hozhat. Hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és a mostani állás szerint több százmillió játékoshoz juthat el a világon.

A másik fontos érv a PLAY érme mellett, hogy már az előértékesítés ideje alatt le lehet kötni, vagyis a tulajdonosok azonnal elkezdhetnek passzív jövedelmet termelni, mihelyt a token a birtokukba kerül.

A PLAY tokent jelenleg 0,00511 dollárért lehet megvásárolni a hivatalos weboldalon, például ETH, USDT vagy bankkártya segítségével. A befektetők nem szívesen hagynak ki egy ilyen lehetőséget, ezért érdemes mielőbb csatlakozni az előértékesítéshez, ahol a token ára bizonyos időközönként egy kicsivel emelkedik. A korai vásárlók jó áron juthatnak hozzá, és ennek a haszna főleg akkor mutatkozik majd meg, amikor a token a tőzsdére kerül.

Érdekel a PlayDoge

Base Dawgz (DAWGZ) – A bázisugró kutya is játékkal keres, és mémként is népszerű

A piacon egy másik új érme is megjelent, amely a Base-re, a Coinbase által kifejlesztett blokkláncra épül. A Base Dawgz projekt tokenje egy láncokon átívelő mém érme, tehát más hálózatokon keresztül is működik. Ezek a láncok a Polygon, az Avalanche, az Ethereum, a Solana és a BNB. A tokenek tulajdonosai egyszerűen mozoghatnak a láncok között, bár az érméket lekötni egyelőre csak az Ethereumon tudják.

Base Dawgz kriptodeviza előértékesítése és bemutatása

Ez az érme is a kutyás koncepciót használja, ahogy például a FLOKI, a Shiba Inu vagy a Dogecoin. A Base Dawgz is a Shiba Inu fajtát tette a logójára, csak éppen egy bázisugró jelmezt is adott rá.

A DAWGZ tokenek hasznossági funkciója, hogy le is lehet kötni őket már az előértékesítés alatt. Ráadásul a Base Dawgz projekt egy share-to-earn (oszd meg és keress pénzt) rendszert is alkalmaz, így, ha a játékos megosztja a projekt hírét a közösségi csatornákon, jutalomban részesül.

A Coinbase több mint 100 millió ügyféllel rendelkezik, és nemrég „intelligens pénztárca” szolgáltatást is indított, hogy megkönnyítse felhasználóinak a kriptokereskedést. Ez komoly támogatást jelent a projektnek. Néhány kriptovaluta szakértő már hangot adott azon véleményének, hogy a Base Dawgz projekt DAWGZ tokenje lehet a következő százszorozó érme.

Érdekel a Base Dawgz

Ez is érdekelhet:

A Tamagotchi kripto remake PlayDoge közel 4 milliónál jár

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Meme Kombat árfolyam-előrejelzés 2024, 2025, 2030

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kormány is segíteni tudná a bankokat a Revoluttal szembeni versenyben

Ha a kormány mentességet biztosítana a pénzváltásra most kivetett extra tranzakciós illeték fizetése alól a lakossági ügyfeleknek középárfolyamon váltást kínáló bankok ilyen tranzakcióra, a jelenlegi 3 helyett több bank kínálna ilyen szolgáltatást az ügyfeleknek – véli Gergely Péter.
2024. 07. 15. 17:00
Megosztás:

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás: