Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Az alábbiakban három ígéretes érmét vizsgálunk meg részletesebben. Ezeknek még tart az előértékesítése, így jó áron tudunk belépni ahhoz, hogy végül valóban mutatós hasznot zsebeljünk be.

PlayDoge (PLAY), mert a kutyás érméket nem lehet megunni

A kezdő és haladó befektetőknek is alkalmas lehetőség profitszerzésre egy előértékesítés, ahol nagyon olcsón lehet különböző tokenekhez jutni. A korai vásárlással esélyt adunk annak, hogy a majdani, nyílt piaci értékesítéskor sokszoros hasznot hajtsunk. Ez a projekt azonban nem csak ezt a lehetőséget kínálja a befektetőknek, hanem többféle hasznossággal is rendelkezik, amely passzív jövedelmet termel a token tulajdonosának.

paydogs kriptodeviza token ico

A PlayDoge a ’90-es évek ismert tamagocsi játékának a 21. századi változata. A BNB blokkláncon fut és play-to-earn mechanizmussal rendelkezik. Ráadásul a tokeneket le is lehet kötni, amivel passzív jövedelemhez juthatunk. A feladat a digitális háziállat gondozása, amelyért - a régi játékkal ellentétben - itt jutalmat is kapunk. A régi, sikeres tamagocsi játék tehát visszatért a 21. században, méghozzá a blokkláncra, ráadásul pénzkereseti lehetőséggel, egy vadonatúj mém érme formájában.

A PlayDoge projekt natív tokenje a PLAY. Az érme egyik legfontosabb jellemzője a funkcionalitás, tehát a PLAY token egy játékbeli valuta is, amellyel a speciális funkciók elérhetők. A token pénzkereseti mechanizmussal is rendelkezik, ugyanis PLAY-t lehet keresni a háziállatok gondozásával és a kalandjátékban való részvétellel. A PlayDoge alkalmazáson keresztül játszó token-tulajdonosok felkerülnek egy ranglistára is, ahol a legtöbb gondozásért járó jutalmat (XP-t) elérők további ajándék PLAY tokeneket és más érdekes jutalmakat kapnak.

Egyetlen darab PLAY tokent jelenleg 0,00507 dollárért lehet megvenni az előértékesítésen. Ezek az olcsó kriptovaluta lehetőségek mindig érdeklik a befektetőket, mert a portfólió színesítésére is kiválóan alkalmasak. Ez a nyár pedig mindenképpen erről szól, a lehetőségekről!

A PLAY tehát a játékban és a szélesebb kriptopiacon is értéket képvisel. Ha pedig a PLAY tokent lekötöd, akkor APY jutalmakat kapsz. (Egyelőre mindez csak a token natív láncán, a BNB-n érhető el.)

Megnézem a PlayDoge oldalát

WienerAI (WAI), amely minden sikeres összetevőt magába foglal: a kutyát, a kolbászt és a mesterséges intelligenciát

A WienerAI (WAI) egy vadonatúj koncepción nyugvó AI token, amely a mesterséges intelligenciát, a kutyákat és a finom kolbászokat hozta össze egyetlen érmében. A projekt előértékesítése még tart, tehát WAI tokeneket halmozhatunk fel kifejezetten olcsó áron. A WienerAI-nak muszáj növelnie a támogatói bázisát, ezért csábító lekötési lehetőségeket kínál már az előértékesítés ideje alatt. A projekt célja, hogy a felhasználók egyfajta barátként tekintsenek az AI-ra, emiatt az AI által irányított kolbászkutyát úgy tervezték, hogy képes legyen bővíteni a tudását, fokozatosan fejlődjön. 

WienerAI kripto token ICO

A WienerAI projekt az Ethereum blokkláncon fut, a WAI érme így egy ERC20-as eszköz. Eközben a projekt a közösség bevonására és a likviditás biztosítására koncentrál. A token-elosztást ezért alaposan átgondolták, különböző összegeket különítettek el az előértékesítésre, a lekötésre, a közösségi jutalmazásra és a marketingre. A WienerAI szeretne mielőbb a legjobb mém érmék között helyet foglalni.

Az előértékesítés több fázisban történik, és minden fázis összesen két napig tart. Ezekben a szakaszokban a tokenek ára egy kicsit mindig emelkedik, egészen az előértékesítés végéig. A fokozatos árfolyam emelkedés remélhetőleg mielőbb ráveszi a felhasználókat a vásárlásra.

Az érmék gyorsan fogynak, ezért ha érdekel az egyik legújabb előértékesítés és szeretnél csatlakozni hozzá, akkor szerezz be egy kirptotárcát. Annak segítségével könnyedén vásárolhatsz WAI tokeneket különböző kriptovalutákért, használhatsz ETH-t vagy BNB-t, és jó a MATIC vagy az USDT is. És persze kövesd például az X-en (Twitter) a legfrissebb híreket a WAI tokenről.

Megnézem a WienerAi oldalát

Base Dawgz (DAWGZ), a Coinbase láncának kutyasztárja

A Base blokklánc a Coinbase által kifejlesztett és hamar népszerűvé vált hálózat. Ideális terepet biztosít a mém érméknek és azok kereskedelmének, mert gyorsak a tranzakciók és alacsony költségűek. A vadonatúj Base Dawgz token egy láncokon átívelő mém érme, amely bár a Base-en működik, de más hálózatokon is megtalálhatjuk. Ilyen például az Ethereum, a Polygon, az Avalanche, a Solana és a BNB. Az érmék tulajdonosai szabadon mozoghatnak a hálózatok között, bár a token lekötésére egyelőre csak az Ethereum láncon van lehetőség.

A kutyás Base Dawgz is a Shiba Inu fajtát ábrázolja, ehhez valamiért nagyon ragaszkodnak a fejlesztők. Talán azért, mert az őseredeti érmére, a DogeCoin-ra emlékeztet, amely hatalmas sikert aratott.  A FLOKI és a Shiba Inu is elindult ugyanezen az úton, és most a DAWGZ is pályázik valami hasonló sikerre.

Base Dawgz kripto token ICO

Reális becslések alapján a projekt piaci kapitalizációja legalább 40 millió dollár lesz az előértékesítés befejezése után. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy már több mém érme projekt értéke is meghaladja az egymilliárd dollárt, ez szép kilátás a tokennek.

A DAWGZ érméket le is lehet majd kötni, így a hasznosságra nem lehet panasz. A Base Dawgz emellett egy share-to-earn (oszd meg és keress pénzt) rendszert is kitalált. Ez azt jelenti, hogy a projekt ajánlásaiért jutalmat lehet kapni, illetve az így generált vásárlásokért is százalékos jutalom jár.

A token mellett szól, hogy a Coinbase több mint 100 millió ügyféllel rendelkezik, és nemrég indította el az „intelligens pénztárca” szolgáltatását. Ez kifejezetten egyszerűvé teszi a befektetőknek a Base mém érméibe történő befektetéseket.

A láncokon átívelő hozzáférés, a lekötési jutalmak, az előértékesítési kedvezmény, és a share-to-earn mechanizmus többszörös hasznosságot ad az érmének. Ez jó irány a befektetés indításához, néhány elemző már most úgy gondolja, hogy a Base Dawgz lehet a következő 100-szorozó érme.

A DAWGZ tokennel kapcsolatos legfrissebb információkat az X-en és a Telegramon is tudod követni, érdemes csatlakozni ezekhez a csatornákhoz.

Irány a Base Dawgz

Ez is érdekelhet:

A Tamagotchi kripto remake PlayDoge közel 4 milliónál jár

A Sealana előértékesítés átlépte a 4 millió dolláros határt és az utolsó szakaszba ér

A legjobb kriptók 1 dollár alatt

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás: