Három új vezető a Woltnál

Új szakemberek érkeztek a Wolt Magyarország csapatához – Zsoldos Mónika az ügyfélszolgálat, Somodi Alpár a kiskereskedelmi forgalom, Varga Gergő pedig az operáció irányítását látja el.

Három új vezető a Woltnál

Zsoldos Mónika nyolc évig a League of Legends nevű online játék játékostámogatásával foglalkozott, hat európai, latin-amerikai, észak-afrikai és közel-keleti országok csapataiért volt felelős. Megelőzően a vendéglátásban szerzett tapasztalatot üzletvezetőként, és önkéntes segítőként vett részt a BOCS különböző környezettudatossággal kapcsolatos projektjeiben. A Wolthoz ügyfélszolgálati vezetőként csatlakozott, a legdinamikusabban növekvő csapatot irányítja. Feladata, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak koordinálásával elősegítse a felhasználók és partnerek elégedettségének fenntartását, javítását. Az ügyfélszolgálati csapat magasra tette a lécet: a felhasználók visszajelzése alapján folyamatosan 95% körüli az elégedettségi mutatójuk.

„Az ügyfélszolgálatnál elődjeim nagyon jó munkát végeztek annak ellenére, hogy figyelemreméltó gyorsasággal nőtte ki magát a cég a start-up státuszból. A célom az, hogy segítsek mindenkinek a legjobbat kihozni magából. Úgy érzem, hogy már az első perctől fogva megtaláltam a hangot a kollégákkal, segít ebben a közös humorérzék is. Munka közben nem az számít, hogy kitől jött egy ötlet, inkább az, hogy a közös érdekeket tartjuk szem előtt” – mondja Mónika új feladatáról.

Somodi Alpár a Wolt új kiskereskedelmi forgalomért felelős vezetője. Alpár a MOL romániai leányvállalatánál kezdte pályafutását, vegyesáru-kereskedelmi osztályvezetői pozícióban. 2006-tól a Sony magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, kiemelt ügyfélmenedzseri munkakörben. A Sony-nál töltött 15 éve alatt számos pozíciót megjárt értékesítési és termékmarketing területen, budapesti és londoni munkavégzéssel. Legutóbb a szórakoztató elektronikai cikkek magyarországi értékesítéséért felelt. A Woltnál a legfőbb feladata a kiskereskedelmi forgalom további növelése elsősorban a nemzetközi kiskereskedelmi láncok Wolt felületén történő elérhetővé tétele által.

„Szeretnék aktív részese lenni a Wolt magyarországi és nemzetközi sikertörténetének, a korábban megszerzett kereskedelmi és értékesítési tapasztalataimmal segíteni a cég piaci pozíciójának további megerősítését. A quick-commerce területén kiaknázatlan üzleti lehetőségeket látok, amelyek előreláthatóan hosszú évekig fogják majd sokrétűvé és dinamikussá tenni a feladataimat. A Wolt által képviselt emberközpontú vállalati kultúra és megoldás-centrikus gondolkodásmód az, amivel teljes mértékben azonosulni tudok, és ami a céget vonzóvá tette számomra” – foglalta össze a Wolttal kapcsolatos benyomásait Alpár.

Varga Gergő jól ismeri a Woltot, hiszen már három éve a cég munkatársa. Az ügyélszolgálaton kezdte pályafutását, ahonnan néhány hónap után az operációs csapathoz került át. A legalapvetőbb kapcsolattartástól, a raktár rendben tartásától indulva jutott el a futártájékoztatók szervezésén és lebonyolításán keresztül a teljes magyarországi futár toborzás vezényléséig, végül pedig az operációs csapat vezetéséig. Az operáció felelős a Wolt platformon keresztül szállító futárokkal történő kommunikációért, a díjazásukért, az ehhez tartozó pénzügyi tranzakciókért, a megfelelő aktív futár létszám biztosításáért, a rendszer optimalizálásáért és a specifikus logisztikai beállításokért.

„Az egyetemi éveim során belecsöppentem a futárok világába, ami azonnali szerelem volt. Az így megismert szellemiséget magaménak érzem a mai napig , és semmiképpen sem szerettem volna ezt elhagyni. A Woltnál rátaláltam a tökéletes megoldásra, hogyan ötvözhetném mindezt a tanulmányaim során elsajátított dolgokkal. Ez egy olyan közösség, ahol érték az eltérő vélemény, ahol mindenki számára van lehetőség bizonyítani, ahol az eredményeidet garantáltan elismerik. Vezetőként szeretném az összes Wolton keresztül szállító futár számára a legjobb feltételeket megteremteni, a vásárlóink számára a leggyorsabb és legprofibb kiszállítást nyújtani, a csapat számára pedig biztosítani azt az élményt, amit számomra jelent a Wolttal közös munka a legelső pillanattól” – árulta el Gergő a céljairól.

A Wolt-közösség erejét jelzi, hogy két terület esetében is a távozó vezetők nem kerültek házon kívülre: Juhász Réka korábbi operációs vezető és Erős Levente korábbi kiskereskedelmi vezető is maradtak a Woltnál, a globális területeken várták őket új feladatok.

Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára

Érkeznek a bérköltség-támogatások a falusi kisboltok számára - jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos csütörtökön a Facebook-oldalán.
2022. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Váratlanul nagyot csökkent októberben a német kiskereskedelmi forgalom

Októberben a vártnál jóval nagyobb mértékben csökkent, az előző havihoz képest az idei legnagyobb esést szenvedte el a kiskereskedelmi forgalom Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtöki jelentése alapján.
2022. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Duplájára nőtt az idén nyáron a légi utasforgalom Németországban

Az idén nyáron duplájára nőtt a légi utasforgalom Németországban az előző évihez képest, de még mindig elmarad a pandémia előtti szinttől a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis jelentése alapján.
2022. 12. 01. 14:00
Megosztás:

Fejleszti diagnosztikai technológiáját a szegedi Avidin Kft.

Uniós támogatással több mint 305 millió forintos beruházással fejleszti diagnosztikai technológiáját a szegedi Avidin Kft. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2022. 12. 01. 13:30
Megosztás:

Hidrogén meghajtású zéró-emissziós hajtóművet és kiszolgáló létesítményeket fejleszt az Airbus

Hidrogén meghajtású, üzemanyagcellás hajtómű fejlesztését jelentette be az Airbus a szerdán zajló Airbus Summit rendezvényen. Az első földi és légi hajtóműteszteket az évtized közepén hajtják végre az első legyártott Airbus A380-as óriásgép segítségével, amelyet most alakítanak át ZEROe demonstrátorrá, hogy képes legyen folyékony hidrogén szállítására és az új hajtómű fogadására.
2022. 12. 01. 13:00
Megosztás:

Az energiaintenzív vasúti árufuvarozás továbbra is kimarad a mentőcsomagokból - azonnali lépéseket sürgetnek a vállalkozó vasúti társaságok

A szeptember végén bejelentett kormányzati segítség eddig még nem érkezett meg a vasúti árufuvarozási szektor terheinek könnyítése érdekében, emiatt fokozódik a bizonytalanság és aggodalom a vállalkozó vasúti társaságoknál, akik 2022-ben 24 milliárd forint többletköltséget kell elszenvedjenek a drasztikusan megnövekedett energiaárak miatt. Minden energiaintenzív támogatási programból eddig kimaradt a vasút, pedig lenne lehetőség a vállalkozó vasúti társaságok megsegítésére. A vállalkozó vasúti társaságokat is képviselő HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület a lehető leghamarabb párbeszédet kíván kezdeményezni a közlekedésért felelős tárca új vezetőjével Lázár János miniszter úrral a megnyugtató megoldások megtalálása érdekében.
2022. 12. 01. 12:30
Megosztás:

A horvát kormány döntött az üzletek vasárnapi zárva tartásáról

A horvát kormány csütörtökön döntött az üzletek részleges vasárnapi zárva tartásáról - közölte Marin Piletic munkaügyi miniszter a kabinet ülését követő sajtótájékoztatóján.
2022. 12. 01. 12:00
Megosztás:

Az ESG kötelező, krízisálló és értéket teremt– derült ki a CBRE ESG konferenciáján

Az ESG-vel kapcsolatos kérdéseknek szentelte a CBRE legutóbbi szakmai konferenciáját. Ahogy a témaindító előadásokon is elhangzott, az üzleti életben a fenntarthatóság túlmutat az önkéntes kezdeményezéseken, és már nem megkerülhető. A tágabban vett gazdaság és a kereskedelmi-ingatlanpiac szereplői egy olyan mérhető és átlátható rendszer kialakításának küszöbén állnak, melyet egységesen kell követnie a vállalatoknak.
2022. 12. 01. 11:00
Megosztás:

A többség továbbra sem a karácsonyfán fog spórolni

A kereskedők és szakmai szövetségek által előrejelzett idei 10-15 százalékos áremelkedés ellenére a vevők továbbra sem a fenyőfán terveznek spórolni. 41 százalék azok aránya, akik 10 ezer forintnál is magasabb összegből tervezik beszerezni a karácsonyfát, a vásárlók 60 százaléka pedig a legdrágább fenyőfaj, a nordmann fenyő iránt érdeklődik - derül ki Agroinform.hu múlt heti felméréséből.
2022. 12. 01. 10:30
Megosztás:

Erős kezdés az európai tőzsdéken

Emelkedéssel indult a kereskedés csütörtökön az európai értékpapírpiacokon, folytatva az előző napi erősödést.
2022. 12. 01. 10:06
Megosztás:

Mérsékeltebb növekedést mutat a novemberi BMI

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított novemberi értéke 54,7 az októberi 56,4 után, vagyis azt jelzi, hogy a válaszadók az előző hónaphoz képest kevésbé élénk bővülésről számoltak be - közölte csütörtökön a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2022. 12. 01. 09:30
Megosztás:

Az elmúlt évek történései felnyitották a magyarok szemét

Változóban van a magyarok megtakarításhoz való viszonya egy friss felmérés szerint. Ez alapján majdnem kétharmaduk szerint a nehéz gazdasági helyzetben is lényeges, hogy megtakarítsanak. Emellett tavalyhoz képest nőtt az előre tervezők aránya és megtakarítással is egyre többen rendelkeznek. A közép- és hosszabb távú megtakarítási célok elérésében segíthet a Tartós Befektetési Értékszámla nyitása vagy meghosszabbítása, amivel adómentesség vagy kedvezményes adózás is elérhető.
2022. 12. 01. 08:30
Megosztás:

Újraindul a nulla százalékos kkv forgóeszköz hitelprogram

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) uniós forrásból 100 milliárd forint keretösszegű, nulla százalékos kamatozású forgóeszköz hitelprogramot indít újra a magyar vállalkozások számára a kormány törekvéseivel összhangban - közölte a pénzintézet szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 07:30
Megosztás:

Vizsgálja az adóhatóság a részvényjuttatások adózását

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogkövetési eljárás során egy amerikai cég magyar leányvállalatánál vizsgálta a részvényjuttatások adózását, és a cégnél dolgozó több magánszemélynél tárt fel hiányosságokat, akik később önrevízióval korrigálták adóbevallásukat - tájékoztatta az adóhatóság az MTI-t szerdán.
2022. 12. 01. 07:00
Megosztás:

Lezárult a Mol lengyelországi töltőállomás vásárlása

A Mol sikeresen lezárta a PKN Orlennel és a Grupa Lotos-szal kötött megállapodást, ezzel több mint 410 lengyelországi töltőállomást vásárolt a 2022. január 12-én tett bejelentéseknek megfelelően - közölte a Mol szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2022. 12. 01. 06:30
Megosztás:

Füstpróbák lesznek az M3-as metró középső szakaszán

Az utolsó füstpróbák lesznek szombat-vasárnap 8-19 óra, illetve jövő csütörtökön 23 óra és pénteken 3 óra között az M3-as metró átadásra váró szakaszán a Deák téri és a Felszabadulás téri állomásokon - tudatta a Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. illetékes igazgatósága közleményben szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 06:00
Megosztás:

Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el az Amerikából kapott százmilliókkal

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal - hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.
2022. 12. 01. 05:30
Megosztás:

Tizennégy helyszínen lesz decemberben vasutas véradónap

Tizenhatodik alkalommal szervezi meg az országos vasutas véradónapot a MÁV a Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesülettel (VOKE), a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal decemberben - közölte a vasúttársaság szerdán az MTI-vel.
2022. 12. 01. 05:00
Megosztás:

Magyarország 50 legnépesebb települése - melyik városban hányan laknak 2022-ben?

Melyek Magyarország legnagyobb városai? Mely városokban laknak a legtöbben 2022-ben Magyarországon és vajon melyik lesz a legnépesebb város 2023-ra? A KSH adatai segítségével most megnézhetjük Magyarország TOP50 legnépesebb városának listáját.
2022. 12. 01. 04:01
Megosztás:

Az Európai Bizottság új szabályokat javasol a csomagolási hulladék mennyiségi csökkentése érdekében

Az Európai Bizottság új európai uniós jogszabályokat javasolt szerdán, amelyek célja, hogy visszaszorítsa a nehezen lebomló és a környezetre káros műanyag csomagolási hulladék mennyiségét.
2022. 12. 01. 03:30
Megosztás: