Használd ki a közelgő bikahullámot ezekkel a titkos, 1 dollár alatti kriptogemekkel, mielőtt egekbe szöknek és elérik az 1 000 dollárt

Egy újabb fellendülés a kriptopiacon rendkívül jövedelmezővé teheti a korai befektetéseket rejtett lehetőségekbe. Bár egyes digitális valuták még mindig 1 dollár alatt vannak, suttognak arról, hogy hamarosan lenyűgöző magasságokat érhetnek el, akár 1 000 dollárig is. Fedezze fel, melyik kevésbé ismert tokenek állnak robbanásszerű növekedés küszöbén ebben a részletes útmutatóban, amely a jövő potenciális óriásait tárgyalja.

Használd ki a közelgő bikahullámot ezekkel a titkos, 1 dollár alatti kriptogemekkel, mielőtt egekbe szöknek és elérik az 1 000 dollárt

CYBRO Előértékesítése Meghaladja az 1,6 Millió Dollárt: Egy Különleges DeFi Befektetési Lehetőség A CYBRO felkelti a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív tokenelőértékesítése gyorsan túllépte az 1,6 millió dollárt. Ez a csúcstechnológiás DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy maximalizálják nyereségüket bármilyen piaci körülmények között.

Szakértők akár 1200%-os ROI-t jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a jelentős kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

cybro token ICO

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások utáni cashbacket, csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot a platformon belül.

Mivel az összes token mindössze 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 milliót eladtak, ez arany lehetőség a tapasztalt befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozzon a CYBRO-hoz, és célozzon meg akár 1200%-os jövőbeli hozamot <<<

Solana SOL: Egy kulcsszereplő a blokklánc skálázhatósági versenyben

A Solana a skálázhatóságra összpontosít, alapot nyújtva a decentralizált alkalmazásokhoz. A SOL a natív érméje, amelyet tranzakciókhoz, programok futtatásához és felhasználók jutalmazásához használnak. A Solana tervezése vonzza a fejlesztőket a magas kapacitású hálózatával. Néhány platformmal ellentétben nem használ shardolást, ami vonzó lehet azoknak a fejlesztőknek és befektetőknek, akik skálázható megoldásokat keresnek.

A SOL-ba való befektetés hozzáférést biztosít egy virágzó ökoszisztémához. A Solana rugalmas és gyors rendszerének köszönhetően a felhasználók számos projektet fedezhetnek fel. A SOL potenciálja abban rejlik, hogy képes támogatni a magas aktivitású termékeket és szolgáltatásokat, így érdekes lehetőség a piaci fellendülés idején.

MANTRA: A blokklánc és a valós megfelelés összekapcsolása

A MANTRA egy olyan blokkláncot kínál, amely összhangban van a valós szabályozásokkal. Intézmények és fejlesztők számára tervezték, lehetővé téve engedélyezett és engedély nélküli alkalmazások futtatását is. A Cosmos SDK használatával a MANTRA támogatja a cross-chain kompatibilitást és az okos szerződéseket.

A biztonságot PoS validátorok biztosítják, amelyek akár 10 000 tranzakciót is képesek kezelni másodpercenként. Beépített eszközökkel rendelkezik a szabályozási szempontból megfelelő valós eszközök kezelésére. Felhasználóbarát funkciói új intézményeket vonzhatnak a Web3-ba.

A MANTRA-ba történő befektetés vonzó lehet azok számára, akiket érdekel egy olyan blokklánc projekt, amely a szabályozási megfelelésre és az intézményi támogatásra összpontosít. Előnyei közé tartozik a skálázható, biztonságos és szabályozásbarát környezet, amely vonzhatja a hagyományos pénzügyi intézményeket.

SOL, OM, GRT és SUNDOG kriptovaluta elemzés és árfolyam prognózis, Cybro kriptó ICO

The Graph: A blokklánc adatok lekérésének jövőjét támogató technológia

A The Graph egy indexelő rendszer a blokklánc adatok lekérésére, olyan hálózatokat támogatva, mint az Ethereum és az IPFS. Számos decentralizált alkalmazás (DApp) számára kulcsfontosságú a DeFi-ben és a szélesebb Web3 világában. Bárki létrehozhat és megoszthat nyílt API-kat, úgynevezett subgrapheket, hogy hozzáférjen a kívánt adatokhoz. A fejlesztők könnyen használhatják, a szolgáltatást egy hosztolt szolgáltatás és egy hamarosan induló decentralizált hálózat támogatja.

A The Graph jelentős növekedést mutatott a használat és a közösségi támogatás terén, így ígéretes befektetésnek számít. A The Graph GRT érméjébe történő befektetéssel egy olyan technológiát támogathat, amely kulcsfontosságúvá válik a blokklánc térben, hosszú távú előnyöket kínálva, ahogy használata folyamatosan növekszik.

SUNDOG: Egy fényes pont a TRON-on a szórakozás és közösségi élmény jegyében

A Sundog, amelyet a kripto világában a TRON hálózat legnagyobb kutyamémjeként ismernek, célja, hogy örömet és elkötelezettséget hozzon a felhasználók számára. Minden blokklánc ökoszisztéma általában megtalálja saját mémérméit, amelyek szórakoztató és közösségi fókuszú projektekké válnak. A Sundog betölti ezt a szerepet a TRON-on, célja, hogy pozitivitást és közösségi szellemet terjesszen. A Sundogba történő befektetéssel a kereskedők egy élénk közösség részei lehetnek, amely értékeli a szórakozást, a kreativitást és a közös lelkesedést, emlékeztetve a múlt kripto szezonjainak mintáira.

Összegzés A SOL, OM, GRT és SUNDOG némi növekedési potenciált kínálnak, de rövid távon kevésbé látványos hozamokat hozhatnak. Ezzel szemben a CYBRO kiemelkedik, mint egy figyelemre méltó befektetési lehetőség. A Blast blokkláncon végzett hozamaggregációhoz mesterséges intelligenciát alkalmaz, és olyan funkciókat kínál, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és vásárlások utáni cashback.

A CYBRO biztosítja a zökkenőmentes élményt könnyű befizetésekkel és kifizetésekkel. Átláthatósága, megfelelősége és elkötelezettsége a minőség iránt vonzóvá teszi a kriptobálnák és influencerek számára. A CYBRO meggyőző lehetőség azok számára, akik maximalizálni szeretnék a nyereséget a jelenlegi piaci környezetben.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nvidia chipekhez juthat Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia arra számít, hogy hamarosan hozzáférést kap az Nvidia nagy teljesítményű chipjeihez, amelyek lehetővé tennék az ország számára a fejlett mesterséges intelligencia modellek kifejlesztését és működtetését.
2024. 09. 13. 18:00
Megosztás:

Innovatív együttműködés a nonprofit és a művészeti világ határán

Míg külföldön egyre inkább bevett gyakorlat, hogy vállalatok és szervezetek művészeti tanácsadókat alkalmaznak, Magyarországon ez a megközelítés még gyerekcipőben jár.
2024. 09. 13. 17:30
Megosztás:

A Nemzetközi Energiaügynökség szerint lassul az olajfogyasztás növekedése, a piac már 60 dolláros Brent árra számít

Az IEA (Nemzetközi Energiaügynökség) szokásos havi jelentése a héten jelent meg, ami iránymutatás lehet a világ kőolajpiaci befektetőinek.
2024. 09. 13. 17:00
Megosztás:

Halasztást kaphatnak az autógyártók

Az Európai Unió (EU) az elmúlt években egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályozásokat vezetett be, hogy csökkentse a szén-dioxid (CO2) kibocsátást és támogassa a klímavédelmi célokat. A szigorú autóipari kibocsátási normák célja, hogy az új gépjárművek átlagos kibocsátása folyamatosan csökkenjen, és ezzel elősegítsék a fenntartható közlekedést.
2024. 09. 13. 16:30
Megosztás:

Vártnak megfelelő kamatdöntés, enyhén változó előrejelzés

Az EKB a vártnak megfelelően alakította a kamatokat a tegnapi kamatdöntő ülésén. A legfontosabb, betéti kamatot 25 bázisponttal 3,5 százalékra csökkentette.
2024. 09. 13. 16:00
Megosztás:

Rekordmélyen Kína

A 10 éves kínai államkötvény hozama jelenleg 2,075 százalék, ami a 2002 óta vezetett statisztika történetében még soha nem volt ilyen mélyen.
2024. 09. 13. 15:30
Megosztás:

Többet költöttek színvonalas nyaralásra a magyarok

A tavalyihoz hasonlóan alakult idén az utasszám, de az egy főre eső átlagos költés 40-50 ezer forinttal magasabb volt. A magyarok érdeklődése egyre inkább a minőségi ellátást kínáló utak felé fordult az IBUSZ szerint.
2024. 09. 13. 14:30
Megosztás:

Csökkent júliusban az ipari termelés

2024 júliusában az ipari termelés volumene 1,3, munkanaphatástól megtisztítva 6,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól erősítette meg pénteken kiadott második becslésben a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 09. 13. 14:00
Megosztás:

Ennyi pénz jut a gyermekétkeztetésre

A kormány megnégyszerezte a gyermekétkeztetésre fordított összeget: idén már több mint 130 milliárd forintot fordít erre, míg 2010-ben 30 milliárd volt a keret - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.
2024. 09. 13. 13:30
Megosztás:

Hatékony nyelvi modell kialakításán dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem kutatói

A nagy mesterséges intelligencia (AI) cégek által alkalmazott megoldásoknál lényegesen kisebb szövegmennyiséget és számítási kapacitást igénylő hatékony nyelvi modell kialakításán dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói – közölte honlapján a felsőoktatási intézmény.
2024. 09. 13. 13:00
Megosztás:

Jelentős károkat okoztak nyáron az olaszsáskák

Jelentős károkat okoztak nyáron Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyékben az elszaporodó olaszsáskák; az elmúlt két év meleg időjárása nagyban kedvezett a sáskák szaporodásának és várhatóan a következő évben is növekedni fog a faj népessége - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 13. 12:30
Megosztás:

Vészjósló jövőkép: A brit közfinanszírozás a fenntarthatóság határán áll

Az államháztartást terhelő jelenlegi folyamatok mellett hosszú távon fenntarthatatlanná válik a brit közfinanszírozási rendszer - áll a brit kormány számára hivatalos makrogazdasági és közfinanszírozási előrejelzéseket készítő független elemzőműhely (Office for Budget Responsibility, OBR) csütörtökön bemutatott átfogó tanulmányában.
2024. 09. 13. 12:00
Megosztás:

Negyedmillió embert figyeltetett a román titkosrendőrség

Negyedmillió embert figyeltetett a kommunizmus utolsó évtizedében, 1980 és 1989 között a román kommunista titkosrendőrség, a Securitate – közölte csütörtökön közzétett újabb jelentésében a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS).
2024. 09. 13. 11:30
Megosztás:

Dinamikusan emelkedik a duális képzésben részt vevők száma

A kormánynak az a célja, hogy Magyarországon minél több fiatal szerezzen szakmát, képesítést, amellyel versenyképes tudáshoz juthat - mondta a családokért felelős államtitkár csütörtökön a Mol Petrolkémia Zrt. középfokú duális képzésének tiszaújvárosi tanévnyitó ünnepségén.
2024. 09. 13. 11:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint az euróval szemben

Az EKB tegnap a vártnak megfelelően leszállította a második 25 bázispontos kamatcsökkentést, ezzel az irányadó betéti kamat 3,5%-ra mérséklődött, míg a hiteloldali kamatait 60 bázisponttal vágta, 3,65, illetve 3,9%-ra.
2024. 09. 13. 10:30
Megosztás:

Továbbra is tart az emelkedés a főbb amerikai tőzsdéken

A termelői árindex augusztusban 0,2%-kal emelkedett az USA-ban, szemben a 0,1%-os növekedésre vonatkozó becslésekkel.
2024. 09. 13. 10:00
Megosztás:

Egyhetes csúcson a nyugat-európai indexek, a régiós tőzsdéken is jó hangulatban telt a kereskedés

A páneurópai Stoxx600 index 0,8%-os növekedéssel, egyhetes csúcsra, 511,98 pontra kapaszkodott vissza csütörtökön. Emellett az összes nyugat-európai tőzsde szintén zöldben zárt. A DAX 1,0, a CAC40 0,5, az FTSE100 pedig 0,6%-kal emelkedett.
2024. 09. 13. 09:30
Megosztás:

Meghúzta a ravaszt az Európai Központi Bank

Június után ma ismét 25 bázisponttal 3,5 százalékra csökkentette az irányadó betéti kamatot az Európai Központi Bank, ami egybevág az elemzők várakozásával.
2024. 09. 13. 09:00
Megosztás:

Az EU elvetette az elektromos autókra kivetett vámok elkerülésére irányuló kínai javaslatokat

Az Európai Bizottság elutasította Kína minimumárakra vagy mennyiségi korlátokra tett javaslatait az elektromos járművek (EV) Európai Unióba történő behozatalánál - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján az Európai Bizottság illetékes szóvivője.
2024. 09. 13. 08:30
Megosztás:

A magyarok többsége nyitottan áll a mesterséges intelligenciához

A többség nyitottan áll a mesterséges intelligenciához (MI) Magyarországon, ugyanakkor még kevesen használják azt; bár 79 százalék azok aránya, akik úgy vélik, hogy tudják, mi a mesterséges intelligencia, annak gyakorlati hasznosításában csak 3,9 pontot érnek el egy 10-es skálán - derült ki a Publicis Groupe Hungary és a GKID Research & Consulting reprezentatív kutatásából.
2024. 09. 13. 08:00
Megosztás: