Meme Moguls (MGLS) Among the Best Picks for the Bull Market, Alongside Bitcoin (BTC) and Litecoin (LTC)

The crypto bull market is approaching, and traders are looking for the best coin to invest in. Three coins tipped to see gains during this rally are Bitcoin, Litecoin, and the presale token, Meme Moguls.
2023. 12. 13. 09:56
Megosztás:

Tovább csökkentek a lakásárak novemberben

A nyári hónapokat követően novemberben ismét csökkentek a lakásárak az ingatlan.com lakásárindexének adatai szerint. Az elmúlt hónapokra jellemző stagnálás után több országrészben is elmozdultak a lakóingatlan-árak az egy hónappal korábbihoz képest.
2023. 12. 13. 09:30
Megosztás:

If Bitcoin Hits This Key Level, Ripple XRP And This New Altcoin Could Spike to $3

Bitcoin has been a pivotal token in the past few months, setting a crypto market rally in October. Now, the price of Ripple and a new altcoin, Pullix, could rise to $3 if Bitcoin crosses this level. Continue reading to know what's the key level.
2023. 12. 13. 09:28
Megosztás:

BÉT: jól alakulhat a kereskedés

Bár a keddi rekordot átmeneti visszaeséssel korrigálhatja szerdai nyitásban a BÉT részvényindexe, a kereskedés jól alakulhat a nap végére - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2023. 12. 13. 09:00
Megosztás:

Alakul a Pomáz mellett idén kialakított parkerdő

Sikeresen indult a pomázi parkerdő kialakítása, amely a főváros környékének legjelentősebb erdőátalakítása, a csapadékos időjárásnak köszönhetően jól fejlődik az idén elültetett 60 ezer facsemete - közölte az MTI-vel szerdán a Pilisi Parkerdő Zrt.
2023. 12. 13. 08:30
Megosztás:

Alig mozdult a forint

Alig változott szerda reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 13. 08:30
Megosztás:

Deficitcsökkentő költségvetés-tervezetet hagyott jóvá 2024-re a szlovák kormány

Jóváhagyta Robert Fico kabinetje kedden Szlovákia 2024-es költségvetés-tervezetét.
2023. 12. 13. 08:00
Megosztás:

Több biztosítónál is újraköthetik szerződésüket az ügyfelek a jövő márciusi kampányidőszakban

Több biztosító és a Biztosítási Elemző Központ (BEK) által végzett előzetes kutatások alapján akár félmillió lakásbiztosítást is újraköthetnek az ügyfelek a 2024. március 1-jétől március 31-ig tartó kampányidőszakban, a lakásbiztosítási díjaik jelentős csökkenése miatt.
2023. 12. 13. 07:30
Megosztás:

Magasabb szintre emeli a Tetra Pak a kizárólag Magyarországon gyártott Tetra Recart csomagolását

A Tetra Pak fejlesztéseinek középpontjában mindig a praktikus és minőségi megoldások és fenntarthatósági törekvések álltak. A vállalat kizárólag Magyarországon gyártott csomagolása, a Tetra Recart, olyan sokoldalú karton alapú csomagolás, amely nemcsak a benne tárolt élelmiszer eltarthatósága, de a körforgásos gazdasághoz való hozzájárulása miatt is kedvelt választás. A budaörsi Tetra Pak gyárban most pedig újabb szintre emelik a Tetra Recart csomagolás fejlettségét, egy új nyomtatási technológia bevezetése által.
2023. 12. 13. 07:00
Megosztás:

Női példaképeket keres az IVSZ és a WiTH

Második alkalommal hirdeti meg a „40 év feletti női példaképek a digitális gazdaság területén” pályázatot az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége és a Women in Technology Hungary Egyesület (WiTH). Az elismerésre gazdasági társasági, szervezetek nevezhetik azokat a digitális gazdaság és technológia területén tevékenykedő női kollégájukat, akik kimagasló eredményeikkel rávilágítanak a korosztályban rejlő értékekre és lehetőségekre, ezáltal példaképként szolgálhatnak a fiatalabb generáció számára. A pályázati anyagokat 2024. január 26-ig várják a szervezők.
2023. 12. 13. 06:30
Megosztás:

Változik a kamatplafon januártól, jöhetnek a 7 százalék alatti hitelkamatok!

2024. január 1-jétől az újonnan megkötött szerződések esetében az önkéntes kamatplafon mértéke jelentősen csökken, így az ehhez csatlakozó bankok a jelenlegi 8,5 százalék helyett legfeljebb 7,3 százalékos THM-mel (teljes hiteldíj mutató) adhatják a lakáshiteleiket. A Bankmonitor szakértői szerint 10 éves kamatperiódussal már most is találni 7,3 százalék alatti THM-ű lakáshitelt, ám a fix kamatú hitelek között kizárólag ennél drágábbak vannak jelenleg. A szakértők ezért arra számítanak, hogy január 1-től még olcsóbb lakáshitelekkel jelenhetnek meg a bankok.
2023. 12. 13. 06:00
Megosztás:

A magas kockázatok ellenére a vezető vállalatok zöme aktívan használ mesterséges intelligenciát

A magyar vezető vállalatok nagy része már aktívan alkalmaz MI-vel ellátott megoldást, számos szervezet pedig a következő 3 évben tervezi ennek bevezetését, derül ki a Deloitte legújabb kutatásából, amely az MI hazai helyzetéről nyújt teljes képet.
2023. 12. 13. 05:30
Megosztás:

Nagyvállalatokat is segített a budapesti kamara tanácsadása megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásában

Már nemcsak az adókedvezmény, hanem az értékteremtés is motiválja a magyar vállalkozásokat, ha a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáról van szó – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által rendezett konferencián. A kamara immár két éve nyújt tanácsadó szolgáltatást a rehabilitációs foglalkoztatással kapcsolatban a budapesti cégeknek, amit az egyre növekvő érdeklődés miatt vidékre is kiterjesztettek. A szakértők szerint a technológia gyorsuló fejlődése új lendületet adhat az akadálymentes foglalkoztatásnak.
2023. 12. 13. 05:00
Megosztás:

Horváth Gábor közgazdász lett a Költségvetési Tanács elnöke

Horváth Gábor közgazdászt, kockázatkezelési szakembert nevezték ki 2024. január 10-i hatállyal a Költségvetési Tanács elnökévé kedden Budapesten.
2023. 12. 13. 03:00
Megosztás:

Az inflációt vernék agyon az új közösségi platformon az influenszerek

Már 49 országban van jelen az új, egyre népszerűbb közösségi platform, mely sosem látott módon forradalmasítja vásárlási lehetőségeinket. A segítségével élménnyé válik a bevásárlás az online térben is, ráadásul olyan termékek is elérhetővé váltak, amelyekről eddig csak álmodtunk. Ebbe a trendbe szállnak most be influenszerek, akik eddig csak a közösségi oldalaikon népszerűsítették a luxustermékeket, nem kis felháborodást okozva ezzel jó néhány követőjüknek. Az Allyos, a közösségi platformok új generációja, ahová ingyen regisztrálhatunk profilt - akárcsak a Facebookon vagy a TikTokon - és tetszőleges árakon vásárolhatunk.
2023. 12. 13. 03:00
Megosztás:

Tőzsdére lépett a STRT Holding, tovább bővül a BÉT XTend piac

A mai napon újabb kibocsátó debütált a Budapesti Értéktőzsde középvállalati platformján, a BÉT Xtenden: a STRT Holding részvényeinek bevezetését ünnepélyes csengetés jelezte a tőzsdén. Az angyalbefektető Balogh Petya által alapított és vezetett startupok számára forrást biztosító STRT Holding tőzsdére lépését sikeres zártkörű tőkeemelés előzte meg, amelynek keretében összesen 1,15 milliárd forint tőkét vont be a társaság.
2023. 12. 13. 02:30
Megosztás:

Ha fával tüzelsz, bajba kerülhetsz 2024-ben!

Magyarországon a lakosság jelentős része fatüzeléssel fűti az otthonát, és sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen jelentős kockázatot jelent. Cikkünkben most ezt mutatjuk be.
2023. 12. 13. 02:00
Megosztás:

Most már környezetkímélő kukásautók is gyűjtik a szemetet Budapesten

Száztíz új, modern és környezetkímélő hulladékbegyűjtő járművel bővült a Budapesti Közművek gépparkja - közölte a Főpolgármesteri Hivatalt kedden az MTI-vel.
2023. 12. 13. 02:00
Megosztás:

Bejgli ami nem reped ki - a TITOK a tészta gyúrásában van!

Mi a tökéletes bejgli titka? Mi az a megoldás, amitől biztosan nem fog szétrepedni a bejgli? Cikkünkben egy rövid videót is találsz, melyben bemutatjuk, hogyan kell pontosan elkészíteni a bejgli tésztáját ahhoz, hogy tökéletes végeredmény legyen. A TITOK a gyúrás technikájában van, magad is meg fogsz lepődni rajta!
2023. 12. 13. 01:00
Megosztás:

Ezeket a kriptókat tedd a karácsonyfa alá

Az év vége és a karácsony közeledtével érdemes lehet a MetaMask digitális zoknidat a legjobb kriptókkal feltölteni. Amennyiben így teszel az Újévet egy diverzív és kiegyensúlyozott portfólióval köszöntheted.
2023. 12. 13. 00:01
Megosztás: