Horoszkóp a jövő hétre - Komoly veszély leselkedik, figyelem!

A május második hetének horoszkópját is neves asztrológus kollégáink készítetették, és nem szeretnénk hiú ábrándokat kelteni egyik csillagjegy szülöttében sem, de érdemes most sokaknak résen lenni, mert komoly kockázatok, vészjósló felhők érkeznek a horizontra. Szerelem, pénz, egészség? Mi vár ránk május második hetében? Megtudhatod részletes heti horoszkópunkból. Érvényesség: 2022. május 9-15 között.

Horoszkóp a jövő hétre - Komoly veszély leselkedik, figyelem!

Bak

Fontos, hogy az elkövetkezendő napokban odafigyeljen arra, hogy kik vannak a környezetében, mert valaki vagy valakik rosszban sántikálnak és keresztezni akarják terveit, céljait. Nagyon fontos, hogy ennek az ügynek mihamarabb a végére járjon, mert hosszú távon kihatással lehet életére, és ami a legrosszabb jelentős erkölcsi és anyagi veszteséggel járhat.

Hamar rá fog jönni, hogy ki vagy kik vannak a háttérben, mert valószínűleg nem is gondolják, hogy Ön résen van. Beszélje meg vele vagy velük, hogy tudomása van, arról mit terveznek és jussanak közös álláspontra. Amennyiben így tesz az elkövetkezendő napok jókedvűen és gondtalanul fognak telni.

Párkapcsolatában jelentős fordulatra számíthat, mert valaki nagyon kedvező színben állítja be önt és ezáltal esélyei terve megvalósítására nagyban megnő. Amennyiben jelenleg nincs kilátásban új szerelem, úgy legyen résen, mert hamarosan megjelenik a színen a nagy ő, akire már régóta várt.

Szerencseszámok a héten:

5

45

61

66

78

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kecske

- fecske

- csiga

- katicabogár

Vízöntő

Hamarosan levelet fog kapni, amelyben egy összejövetelről/találkozóról fogják értesíteni. Valószínűleg egy olyan rendezvényre fogják meghívni, ahol nagyon sok a régi ismerős és miután nagyon szeretne részt venni rajta ennek szervezése folyamatosan foglalkoztatni fogja.

Valószínűleg sokan fogják jelezni, hogy részt kívánnak venni ezen a rendezvényen, ezért ennek megszervezése több időt fog igénybe venni, de megéri, mert igen kellemes napokat fog átélni.

Élvezze ki ezeknek a napoknak a kellemes hangulatát és merítsen belőle az elkövetkezendő napokra.

Pénzügyeinek intézése során fordítson különös gondot arra, hogy befektetéseit alaposan átgondolja, hisz a helyzet most nem épp a megszokott módon reagálja le a piacokat. Amennyiben nem biztos önmagában érdemes konzultálnia szakemberrel, akinek a véleményét érdemes számba venni.

Párjával kellemes napokat fog eltölteni az elkövetkezendő időszakban, mert a tavaszi zsongás önökre is hatással van. Amennyiben családalapításon gondolkoznak az elkövetkezendő időszak remek alakalom, hogy a tettek mezejére lépjenek.

Szerencseszámok a héten:

3

10

12

44

45

Szerencsét hozó állatok a héten:

- méhecske

- páva

- kacsa

- nyúl

Halak

Egy Önhöz közelálló hölgynek a hét vége felé olyan hivatalos ügye lesz, melynek megoldása nem tűr halasztás, ezért javaslom, hogy ne halogassa az ügy elintézését. Amelyben egy szakember segítségére lesz szüksége ne tétovázzon és vegye fel vele a kapcsolatos és mindenről számoljon be részletesen.

Ez az ügy lehet munkával, tanulással, vagy valamilyen magán jellegű hivatalos ügy. Bízzon benne és fogadja meg a szakember tanácsait, mert tapasztalata, szaktudása nagyban hozzá járul majd az ügylet sikeres lezárásában.

Amennyiben nem halogatja és a héten lezárja az ügyet akkor nagyon pozitív élményben lesz része, hiszen ez nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is meg fog térülni a jövőben.

Amennyiben egyedülálló úgy most remek alkalom fog kínálkozni arra, hogy ismerkedjen önhöz hasonló érdeklődésű emberekkel, és ha elég őszintén megmutatja milyen is ön nagy eséllyel talál párra.

Párkapcsolatban élők jobban figyeljenek társukra és használják ki az elkövetkezendő időszakot arra, hogy több időt töltsenek együtt és tudakolják meg mi is bántja a másikat igazán.

Szerencseszámok a héten:

1

11

21

31

33

Szerencsét hozó állatok a héten:

- galamb

- macska

- hangya

- kenguru

Kos

Az elkövetkezendő napokban párjával csodálatos napokat fognak megélni, melybe a család többi tagját is be tudják majd vonni és ezzel meghatározó élményt élhetnek át.

Lehetőségükhöz mérten tervezzenek egy hosszabb kikapcsolódást és kapcsolódjanak ki úgy, hogy esetleg a hétvégét esetleg töltsenek egy vendéglátó helyen, ahol a lazuljanak, pihenjenek és kényeztessék magukat.

Anyagilag olyan kedvező lehetőség fog kínálkozni, amelyet kár lenne elhalasztania, hisz ilyen nem minden nap adódik. Olyan tippet-lehetőséget kap majd, amit ha körültekintően hajt végre szinte garantált a siker.

Egészségével kapcsolatosan fontos, hogy nagy gondot fordítson az egészséges életmódra. Amennyiben ezt elhanyagolja a jövőben komoly problémák fognak fellépni és ennek sajnos hosszabb távra is kihatásai is lehetnek.

Szerencseszámok a héten:

3

25

31

36

88

Szerencsét hozó állatok a héten:

- csiga

- ponty

- vadkacsa

- őz

Bika

Amennyiben párkapcsolatban él, úgy partnere valamilyen meglepetéssel fog kedveskedni Önnek, mely szerelmét és hűségét is jól tükrözi. Hétvégén nagyon kellemes napok várnak Önre és kedvesére.

Amennyiben egyedülálló úgy olyan csodálatos szerelem kopogtat be Önhöz, amely hosszútávra szól és talán még szorosabbra is fűzik kapcsolatukat.

Az elkövetkezendő napokon legyenek körültekintőek, mert a szerelem elveszi az ember figyelmét és fontos dolgok felett átsiklik. Ennek következtében olyan helyzetbe kerülhetnek, amely esetlegesen veszteséget is okozhat.

Pénzügyei területén, ha jól megszervezi és nem felületesen dolgozott semmi gondja nem lehet. De ha még is úgy érzi nem volt elég körültekintő úgy még az elkövetkezendő pár napban lehetősége lesz ismét átnézni az jelenleg folyamatban lévő ügyeket.

Szerencseszámok a héten:

5

20

30

55

87

Szerencsét hozó állatok a héten:

- csirke

- ló

- szamár

- nyúl

Ikrek

Az elkövetkezendő napokban befektetései, munkája meghozza a hozzá fűzött reményeket és jelentős bevételekre tesz szert.

Viszont ne felejtse el, hogy ahhoz, hogy minden befektetés kiadással jár, így valószínűleg most is így lesz.

Önhöz közel álló férfival kapcsolatosan is keletkeznek kiadások, melyek nem nagy összegre rúg majd, de fontos, hogy ne felejtse el kifizetni, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetnek.

Párkapcsolatára picit jobban figyeljen oda és ne hanyagolja el a figyelmességet. Az elkövetkezendő napok időjárása remek alkalmat fog nyújtani arra, hogy a természet szépségeit megcsodálják, ezért érdemes kirándulást szervezne, amelybe esetleg barátait és ismerőseit is bevonhatja.

Szerencseszámok a héten:

3

44

47

53

77

Szerencsét hozó állatok a héten:

- tyúk

- fecske

- kutya (kistestű, fehér)

- darázs

Rák

Az elkövetkezendő napokban szomorúságot érez, mert az előző napok nagyon megterhelőek voltak Ön számára. Fontos hogy pihenje ki magát és ne feszítse a végletekig az energiáit. Sok csábítást fog érezni, hogy a pihenés helyett a társaságot válassza, mely szintén hiányzik önnek.

Megfelelően beosztva idejét mindenre lesz ideje.

Vágyakozik valami iránt, amelyre már nagyon régóta vár. Ne menjen elébe a dolgoknak és ne sietesse, mert mindennek meg van az oka, így annak is miért kell most picit várnia. Higgye el a türelem rózsát terem és hamarabb valóra válnak vágyai, mint gondolná.

Az elkövetkezendő időszakban töltsön több időt a szabadba, szervezzen olyan kikapcsolódási lehetőséget, amelyet párja is élvez és ezzel a kapcsolatuk is szorosabbá fűződik.

Szerencseszámok a héten:

7

11

21

22

79

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kutya (nagytestű, foltos)

- liba

- tehén

- kacsa

Oroszlán

Az elkövetkezendő napokban valami nagyon ki fogja hozni a sodrából és erre meg is lesz minden oka, mert olyan dolog fog történni, amely az irigység és féltékenység eredményeként kicsit több bosszúságot fog okozni, mint amire számít.

Ezért fontos, hogy gondolja át teendőit és, ha kell ütemezze, tervezze  át, mert most még van rá módja és lehetősége.

Azt pedig, hogy ki lehet az a személy, aki esetleg gátolja tervei megvalósításában gondolja át és ha kell beszéljen vele és térítse jobb  útra.

Egészségével kapcsolatosan is akadnak gondok, amelyek most még nem komolyak, de ha elhanyagolja bizony nagyobb probléma elé kell majd néznie.

Párjával tervezzenek közös programot, mert az elmúlt időszakban sajnos ez egy kicsit el lett hanyagolva és ez mindkettőjüknek nagyon fontos.

Szerencseszámok a héten:

6

10

77

78

79

Szerencsét hozó állatok a héten:

- papagáj

- galamb

- hangya

- varjú

Szűz

Az elkövetkezendő napok kikapcsolódására egy hivatalos ügy rányomja a bélyegét. Gondolja át, hogy mindent folyamatban lévő dolgát lezárt-e és hogy mik lehetnek azok, amelyekkel még teendője lehet. Fontos, hogy ezt még a hét elejéig megtegye, mert ha nem azok a személyek, akik nem éppen nézik eredményeit jó szemmel mindent el fognak követni, hogy akadályozzák Önt.

Pénzügyei területén gondok merülhetnek fel, mert az elmúlt napokban több energiát kellett volna belefektetni munkájába és ez megbosszulhatja magát. Gondolja át még egyszer mik lehetnek azok a sarkaltos ügyek, amelyek megoldása nem tűr halasztást.

Partnerével kapcsolatát az elkövetkezendő időszakban szorosabbra kívánja kötni és erre jó esélyei vannak. Ne hagyja, hogy esetleges lustasága véget elszalassza a megfelelő pillanatot, amely nem biztos, hogy a közeljövőben adódni fog.

Szerencseszámok a héten:

3

20

27

38

45

Szerencsét hozó állatok a héten:

- gólya

- galamb

- kutya

- vadkacsa

Mérleg

Az elkövetkezendő napokban minden gondolata egy bizonyos dolog körül forgott, amely a hét végére kellemes megoldással fog zárulni és még a szerencse is Ön mell szegődik.

Anyagilag és erkölcsileg is elismerésben fog részesülni, amelyet már igen rég óta megérdemelt. Használja ki a lehetőséget arra, hogy pozícióját megerősítse és a jövőbeni előléptetés lehetőségét is tartsa szem előtt. Használja ki ezt az időszakot lazulásra és lovagolja meg ezt a szerencseszériát, mert most olyan dolgok is megvalósulnak, amikről talán nem is álmodik.

Párkapcsolat térén olyan nem várt események fognak Önnel történni, amelyekre igen régóta várt és feledtetni fogják félelmeit, amelytől olyan nagyon félt. Ragadja meg a lehetőséget és lépjen a tettek mezejére, mert lehet, hogy ilyen alkalom nem lesz az elkövetkezendő időszakban.

Szerencseszámok a héten:

7

18

22

23

77

Szerencsét hozó állatok a héten:

- sas

- cica

- kígyó

- ló

Skorpió

Az elkövetkezendő napokban valami komoly problémát okoz az Ön számára és ez még az egészsége rovására is mehet.

Reménykedik benne, hogy egyszerűen meg fogja tudni oldani, de sajnos ez nem terveinek megfelelően fog alakulni. Egy személy, akinek Ön nemrégiben bosszúságot okozott, bosszút forral és tervét minden áron véghez akarja vinni. Ezzel a személlyel nem volt teljesen őszinte és üzleti téren komoly gondokat okoz neki, melyet talán még jóvá tud tenni.

Gondolja át miként hozhatja helyre az elkövetett baklövését és a lelkiismerete érdekében simítsa el a kettejük között kialakult konfliktust és ne az idő múlásban reménykedjen, mert az igazi veszély máshonnan leselkedik.

Párkapcsolatára rányomta a bélyegét az elmúlt időszak, ezért kedvesét háttérbe szorította és olyanért is őt hibáztatta, amihez semmi köze nem volt, csak így talán könnyebb volt önnek. Álljon elé és mondja el neki, hogy hibázott.

Szerencseszámok a héten:

66

67

69

79

88

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kacsa

- csirke

- kakas

- róka

Nyilas

Gyermeke vagy fiatal hozzátartozójának az elkövetkezendő napokban egy iskolai, munkahelyi vagy egy olyan tevékenységében lesz szüksége egy idősebb férfi segítségére, amelyre az utóbbi időben igen sokat készült.

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az elkövetkezendő napokban több időt tudjanak együtt tölteni és be tudják pótolni az elmaradt dolgokat.

Fordítson nagyobb figyelmet önmagára és arra, ami igazán fontos önnek, mert nem szabad mindent feláldozni. A hét vége második részében egy idősebb hölgy az ön segítségére siet és így talán sikerül kipihennie a hét fáradalmait.

Pénzügyei területén minden jól alakul az elkövetkezendő időszakban, ami a gondos előkészített tervezésnek köszönhető. Továbbra is tartsa szemmel a kiadásait és csak a tényleg szükséges dolgokat vásárolja meg.

Párkapcsolat területén kedvező események fognak történni önnel és olyan meglepésben lesz része, amelyre álmaiban sem gondolt. Legyen önfeledt, vidám és mindig adja önmagát, ahogyan eddig is tette.

Szerencseszámok a héten:

1

11

21

31

71

Szerencsét hozó állatok a héten:

- veréb

- sirály

- giliszta

- csiga

Ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.
2022. 08. 12. 23:00
Megosztás:

Wellness: érezd magad jól!

Amikor kikapcsolódás céljából egy wellnesshotel kerül szóba, számos igény merül fel. De mire számíthat a vendég, ha ilyen szállodába látogat?
2022. 08. 12. 22:00
Megosztás:

Romániában 1 százalékkal csökkent az ipari termelés

Romániában a nyers adatok szerint 1 százalékkal csökkent az ipari termelés az idei első fél évben a tavalyi év azonos időszakához mérten - közölte pénteken a román országos statisztikai intézet.
2022. 08. 12. 21:00
Megosztás:

A helyzet ellenére rekordszinten teljesít a magyar ipar

Az első fél évben 5,1 százalékkal nőtt az ipari termelés Magyarországon. A teljesítményjavulás 2020 elejéhez képest 6,3 százalékos. A hazai ipar ezzel a vírusválság előtti mutatót tartósan felülmúlva újabb rekordszintre emelkedett - írta a Technológiai és Ipari (TIM) minisztérium pénteken.
2022. 08. 12. 20:00
Megosztás:

A sikeres mezőgazdaság jövője a digitalizáció és a robotizáció

A sikeres mezőgazdaság jövője a digitalizáció és a robotizáció, azaz a precíziós eszközök alkalmazása, mivel ez már a vetésnél jelentősen befolyásolni tudja annak hatékonyságát, illetve később az állomány fejlődésének dinamikáját is - mutat rá a Klímapolitikai Intézet legfrissebb tanulmánya.
2022. 08. 12. 19:00
Megosztás:

Többséget szerez a Gránit Bank az Equilor Befektetési Zrt.-ben

A Gránit Bank Zrt. 50 százalék plusz egy szavazatnyi részesedést szerez az Equilor Befektetési Zrt-ben; a több mint 30 éves magyar befektetési szolgáltató változatlan menedzsmenttel folytatja működését - közölték a társaságok az MTI-vel pénteken. A tranzakció nem érinti az Equilor Alapkezelőt.
2022. 08. 12. 18:00
Megosztás:

20 százalékkal nőtt a megújulókból termelt áram májusban

A megújuló forrásból termelt bruttó villamos energia mennyisége 20,7 százalékkal nőtt Magyarországon májusban az előző év azonos időszakához képest - tájékoztatta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pénteken az MTI-t a legújabb, a májusi adatokat közlő energiastatisztikai riportja alapján.
2022. 08. 12. 17:00
Megosztás:

Kedvezményes az utazás a Balatonnál a Strand Fesztivál idején

A Strand Fesztivál TravelPass-szal 7 napon át korlátlanul lehet utazni a Balaton menti települések közötti a MÁV-Start és a Volánbusz járatain - közölte MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2022. 08. 12. 16:00
Megosztás:

Megszakítható-e a munkavállaló szabadsága?

A rendszeres fizetett szabadsághoz való jog a munka világában a pihenéshez való jog megvalósulását szolgálja, célja a munkavégzés során elhasznált erőforrások, a fizikai és szellemi energia pótlásának, valamint a munkavállalók regenerálódásának biztosítása – ismertette dr. Brózmann Attila, az act Bán & Karika Ügyvédi Társulás szakértője.
2022. 08. 12. 15:00
Megosztás:

Késleltetve jelenik meg az infláció az e-kereskedelemben

Az erős piaci verseny a legtöbb esetben késlelteti az online kereskedelemben értékesített termékek áremelkedését, állapította meg az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító portál annak kapcsán, hogy az oldalon közel 90 termékkategória legkeresettebb termékeinek éves árváltozását vizsgálta, több mint 3.000 termékre kiterjedően.
2022. 08. 12. 14:00
Megosztás:

Többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”?

Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk. Országosan az iskolanyitáshoz kötődő kiadások több mint 17 százalékát adja a tanuláshoz elengedhetetlen füzetekhez, papírárukhoz, rajzlapokhoz köthető forgalom, ezek a termékek pedig az idén akár 40-50 százalékkal drágábbak lehetnek, a nem papír jellegű irodaszerek ára pedig 30 százalékkal növekedhet. A K&H a hivatalos adatok alapján megnézte, hogy a gyerekek körében népszerűnek mondható termékek hivatalos országos átlagára hogyan változott: a hamburgernél például 35 százalékos áremelkedés látszik, míg egy hátizsák ára 17 százalékkal került feljebb.
2022. 08. 12. 13:00
Megosztás:

Magyarország kevésbé lesz érzékeny a további forint-leértékelődés irányába ható nyomásra

Infláció, jegybanki kamatok, energia árak – a kelet-közép-európai országok nagy tempóban reagálnak a változásokra, a Fidelity International szakértői pedig megnézték, mi várható a lengyel, cseh, román és magyar pénzügyi piacokon.
2022. 08. 12. 12:00
Megosztás:

A keresleti optimizmusra tovább emelkedik a kőolaj ára

A WTI 93,2, a Brent típusú kőolaj 99,3 dollár volt ma reggel az októberi leszállításra, míg az Ural azonnali leszállítási ára 77,5 dollár volt hordónként.
2022. 08. 12. 11:00
Megosztás:

A Lenovo egymást követő kilenc negyedévben javuló bevételt és nyereséget ért el

Erős első éves eredményeket jelentett be a Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY), amely így a kilencedik egymást követő negyedévben növelte mind a bevételét, mind a nyereségét. Az első negyedéves nettó nyereség a tavalyihoz képest 11%-kal 516 millió dollárra, nem HKFRS[1] alapon az előző évhez képest pedig 35%-kal 556 millió dollárra nőtt. A bevételek 17 milliárd USD-re nőttek, ami 5%-os növekedést jelent az előző évhez képest változatlan árfolyamon számolva.
2022. 08. 12. 10:00
Megosztás:

Itt a válasz a repülőjegyadóra: 8 budapesti útvonalát bezárja a Ryanair

Megszünteti nyolc budapesti útvonalát a Ryanair, amely már a repülőjegyadó bevezetése után jelezte, hogy a plusz költségnek járatrikítások és -leállítások lehetnek a következményei - -írja a Bank360.
2022. 08. 12. 09:00
Megosztás:

Külföldi vagyonok - A németekhez kapcsolódik a legtöbb külhoni öröklési ügy

Legnagyobb részben, majdnem ötven százalékban Németországhoz kapcsolódtak a magyar határon átnyúló öröklési ügyek az elmúlt években – derült ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) Adatkutató Alintézetének elemzéséből. A németeket az osztrákok és a románok követik. Az elmúlt években egyre többször jelent meg magyarországi hagyatéki ügyekben külföldi vagyon, például egy németországi bankszámla, egy osztrák rendszámú autó vagy egy Seychelle-szigeteki cégtulajdon. Sokan nem tudják, hogy az uniós szabályok szerint nem biztos, hogy Magyarországon döntenek egy magyar elhunyt külföldi apartmanjának örökléséről, és más járhat a hagyatékból a házastársnak, ha párja Ausztriában, vagy ha itthon élt.
2022. 08. 12. 08:00
Megosztás:

Csúcsra járatja Magyarország legnagyobb vasöntödéjét a Busch-Hungária

Több mint 5.000 tonna öntvény előállításával Magyarország legnagyobb vasöntödéje szinte a teljes rendelkezésre álló termelési kapacitását kihasználta júniusban. A Busch-Hungária győri üzeme tavaly története egyik legsikeresebb évét zárta, de még így is sikerült az idén kétszer megdöntenie korábbi termelési és hatékonysági csúcsait. A várakozásokat meghaladó eredményeket következetes beruházási stratégia alapozta meg, és műszaki, technológiai, valamint a munkavégzést megkönnyítő beruházások teszik lehetővé.
2022. 08. 12. 07:00
Megosztás:

Egyre tudatosabbak és magabiztosabbak a magyarok, ha pénzügyekről van szó

Csaknem háromszor annyian vezetik rendszeresen a háztartás bevételeit és kiadásait, mint tavaly, és 52 százalék áll magabiztosan a pénzügyekhez – állapítja meg a KANTAR kutatása, melyet a Provident Pénzügyi Zrt. anyavállalata, az International Personal Finance (IPF) megbízásából készített. Anyagi jellegű tanácsokért a pénzügyi intézmények és szaktanácsadók mellett szívesen fordulnak a családjukhoz a megkérdezettek, akik szerint a pénzügyi tudatosság fejlesztése elsősorban az iskolák feladata.
2022. 08. 12. 06:00
Megosztás:

5 digitális trükk, amit érdemes megtanulnunk a fiataloktól

Attól, hogy aktív internethasználókká válunk, még nem kell egész nap a kijelző vagy a képernyő előtt gubbasztanunk. Sőt, az online megoldások közül sok nemhogy időrabló, de időt is spórolhatunk vele. A fiatalok világnapjára a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) összegyűjtött néhány olyan megoldást, amit az idősebbeknek is érdemes lehet megtanulni.
2022. 08. 12. 05:00
Megosztás:

Az augusztusi nyugdíjat miért utalják így?

A KSH adatai között keresgélve azt láthatjuk, hogy Magyarország lakosságából (mely 9,7 millió fő) jelenleg mintegy 2.029.000 ember az, aki un. saját jogú nyugdíjas, azaz minden hónapban ennyi embernek utalják ki a nyugdíj-járandóságát. A legtöbb nyugdíjas korú már jó előre tudja, hogy melyik hónapban mikorra várható a nyugdíj kézbesítése, mégis érik időnként meglepetések (pl. évközi nyugdíj emelések, vagy épp a naptár-hatás miatti dátum-eltolódások a szokásos havi 12-i napról). De mikor érkezik a 2022 évi augusztus havi nyugdíj? Cikkünkben mutatjuk a hazai nyugdíjhelyzetet és azt is, hogy mikorra várható az augusztusi nyugdíj érkezése.
2022. 08. 12. 04:01
Megosztás: