Horoszkóp a jövő hétre - Komoly veszély leselkedik, figyelem!

A május második hetének horoszkópját is neves asztrológus kollégáink készítetették, és nem szeretnénk hiú ábrándokat kelteni egyik csillagjegy szülöttében sem, de érdemes most sokaknak résen lenni, mert komoly kockázatok, vészjósló felhők érkeznek a horizontra. Szerelem, pénz, egészség? Mi vár ránk május második hetében? Megtudhatod részletes heti horoszkópunkból. Érvényesség: 2022. május 9-15 között.

Horoszkóp a jövő hétre - Komoly veszély leselkedik, figyelem!

Bak

Fontos, hogy az elkövetkezendő napokban odafigyeljen arra, hogy kik vannak a környezetében, mert valaki vagy valakik rosszban sántikálnak és keresztezni akarják terveit, céljait. Nagyon fontos, hogy ennek az ügynek mihamarabb a végére járjon, mert hosszú távon kihatással lehet életére, és ami a legrosszabb jelentős erkölcsi és anyagi veszteséggel járhat.

Hamar rá fog jönni, hogy ki vagy kik vannak a háttérben, mert valószínűleg nem is gondolják, hogy Ön résen van. Beszélje meg vele vagy velük, hogy tudomása van, arról mit terveznek és jussanak közös álláspontra. Amennyiben így tesz az elkövetkezendő napok jókedvűen és gondtalanul fognak telni.

Párkapcsolatában jelentős fordulatra számíthat, mert valaki nagyon kedvező színben állítja be önt és ezáltal esélyei terve megvalósítására nagyban megnő. Amennyiben jelenleg nincs kilátásban új szerelem, úgy legyen résen, mert hamarosan megjelenik a színen a nagy ő, akire már régóta várt.

Szerencseszámok a héten:

5

45

61

66

78

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kecske

- fecske

- csiga

- katicabogár

Vízöntő

Hamarosan levelet fog kapni, amelyben egy összejövetelről/találkozóról fogják értesíteni. Valószínűleg egy olyan rendezvényre fogják meghívni, ahol nagyon sok a régi ismerős és miután nagyon szeretne részt venni rajta ennek szervezése folyamatosan foglalkoztatni fogja.

Valószínűleg sokan fogják jelezni, hogy részt kívánnak venni ezen a rendezvényen, ezért ennek megszervezése több időt fog igénybe venni, de megéri, mert igen kellemes napokat fog átélni.

Élvezze ki ezeknek a napoknak a kellemes hangulatát és merítsen belőle az elkövetkezendő napokra.

Pénzügyeinek intézése során fordítson különös gondot arra, hogy befektetéseit alaposan átgondolja, hisz a helyzet most nem épp a megszokott módon reagálja le a piacokat. Amennyiben nem biztos önmagában érdemes konzultálnia szakemberrel, akinek a véleményét érdemes számba venni.

Párjával kellemes napokat fog eltölteni az elkövetkezendő időszakban, mert a tavaszi zsongás önökre is hatással van. Amennyiben családalapításon gondolkoznak az elkövetkezendő időszak remek alakalom, hogy a tettek mezejére lépjenek.

Szerencseszámok a héten:

3

10

12

44

45

Szerencsét hozó állatok a héten:

- méhecske

- páva

- kacsa

- nyúl

Halak

Egy Önhöz közelálló hölgynek a hét vége felé olyan hivatalos ügye lesz, melynek megoldása nem tűr halasztás, ezért javaslom, hogy ne halogassa az ügy elintézését. Amelyben egy szakember segítségére lesz szüksége ne tétovázzon és vegye fel vele a kapcsolatos és mindenről számoljon be részletesen.

Ez az ügy lehet munkával, tanulással, vagy valamilyen magán jellegű hivatalos ügy. Bízzon benne és fogadja meg a szakember tanácsait, mert tapasztalata, szaktudása nagyban hozzá járul majd az ügylet sikeres lezárásában.

Amennyiben nem halogatja és a héten lezárja az ügyet akkor nagyon pozitív élményben lesz része, hiszen ez nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is meg fog térülni a jövőben.

Amennyiben egyedülálló úgy most remek alkalom fog kínálkozni arra, hogy ismerkedjen önhöz hasonló érdeklődésű emberekkel, és ha elég őszintén megmutatja milyen is ön nagy eséllyel talál párra.

Párkapcsolatban élők jobban figyeljenek társukra és használják ki az elkövetkezendő időszakot arra, hogy több időt töltsenek együtt és tudakolják meg mi is bántja a másikat igazán.

Szerencseszámok a héten:

1

11

21

31

33

Szerencsét hozó állatok a héten:

- galamb

- macska

- hangya

- kenguru

Kos

Az elkövetkezendő napokban párjával csodálatos napokat fognak megélni, melybe a család többi tagját is be tudják majd vonni és ezzel meghatározó élményt élhetnek át.

Lehetőségükhöz mérten tervezzenek egy hosszabb kikapcsolódást és kapcsolódjanak ki úgy, hogy esetleg a hétvégét esetleg töltsenek egy vendéglátó helyen, ahol a lazuljanak, pihenjenek és kényeztessék magukat.

Anyagilag olyan kedvező lehetőség fog kínálkozni, amelyet kár lenne elhalasztania, hisz ilyen nem minden nap adódik. Olyan tippet-lehetőséget kap majd, amit ha körültekintően hajt végre szinte garantált a siker.

Egészségével kapcsolatosan fontos, hogy nagy gondot fordítson az egészséges életmódra. Amennyiben ezt elhanyagolja a jövőben komoly problémák fognak fellépni és ennek sajnos hosszabb távra is kihatásai is lehetnek.

Szerencseszámok a héten:

3

25

31

36

88

Szerencsét hozó állatok a héten:

- csiga

- ponty

- vadkacsa

- őz

Bika

Amennyiben párkapcsolatban él, úgy partnere valamilyen meglepetéssel fog kedveskedni Önnek, mely szerelmét és hűségét is jól tükrözi. Hétvégén nagyon kellemes napok várnak Önre és kedvesére.

Amennyiben egyedülálló úgy olyan csodálatos szerelem kopogtat be Önhöz, amely hosszútávra szól és talán még szorosabbra is fűzik kapcsolatukat.

Az elkövetkezendő napokon legyenek körültekintőek, mert a szerelem elveszi az ember figyelmét és fontos dolgok felett átsiklik. Ennek következtében olyan helyzetbe kerülhetnek, amely esetlegesen veszteséget is okozhat.

Pénzügyei területén, ha jól megszervezi és nem felületesen dolgozott semmi gondja nem lehet. De ha még is úgy érzi nem volt elég körültekintő úgy még az elkövetkezendő pár napban lehetősége lesz ismét átnézni az jelenleg folyamatban lévő ügyeket.

Szerencseszámok a héten:

5

20

30

55

87

Szerencsét hozó állatok a héten:

- csirke

- ló

- szamár

- nyúl

Ikrek

Az elkövetkezendő napokban befektetései, munkája meghozza a hozzá fűzött reményeket és jelentős bevételekre tesz szert.

Viszont ne felejtse el, hogy ahhoz, hogy minden befektetés kiadással jár, így valószínűleg most is így lesz.

Önhöz közel álló férfival kapcsolatosan is keletkeznek kiadások, melyek nem nagy összegre rúg majd, de fontos, hogy ne felejtse el kifizetni, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetnek.

Párkapcsolatára picit jobban figyeljen oda és ne hanyagolja el a figyelmességet. Az elkövetkezendő napok időjárása remek alkalmat fog nyújtani arra, hogy a természet szépségeit megcsodálják, ezért érdemes kirándulást szervezne, amelybe esetleg barátait és ismerőseit is bevonhatja.

Szerencseszámok a héten:

3

44

47

53

77

Szerencsét hozó állatok a héten:

- tyúk

- fecske

- kutya (kistestű, fehér)

- darázs

Rák

Az elkövetkezendő napokban szomorúságot érez, mert az előző napok nagyon megterhelőek voltak Ön számára. Fontos hogy pihenje ki magát és ne feszítse a végletekig az energiáit. Sok csábítást fog érezni, hogy a pihenés helyett a társaságot válassza, mely szintén hiányzik önnek.

Megfelelően beosztva idejét mindenre lesz ideje.

Vágyakozik valami iránt, amelyre már nagyon régóta vár. Ne menjen elébe a dolgoknak és ne sietesse, mert mindennek meg van az oka, így annak is miért kell most picit várnia. Higgye el a türelem rózsát terem és hamarabb valóra válnak vágyai, mint gondolná.

Az elkövetkezendő időszakban töltsön több időt a szabadba, szervezzen olyan kikapcsolódási lehetőséget, amelyet párja is élvez és ezzel a kapcsolatuk is szorosabbá fűződik.

Szerencseszámok a héten:

7

11

21

22

79

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kutya (nagytestű, foltos)

- liba

- tehén

- kacsa

Oroszlán

Az elkövetkezendő napokban valami nagyon ki fogja hozni a sodrából és erre meg is lesz minden oka, mert olyan dolog fog történni, amely az irigység és féltékenység eredményeként kicsit több bosszúságot fog okozni, mint amire számít.

Ezért fontos, hogy gondolja át teendőit és, ha kell ütemezze, tervezze  át, mert most még van rá módja és lehetősége.

Azt pedig, hogy ki lehet az a személy, aki esetleg gátolja tervei megvalósításában gondolja át és ha kell beszéljen vele és térítse jobb  útra.

Egészségével kapcsolatosan is akadnak gondok, amelyek most még nem komolyak, de ha elhanyagolja bizony nagyobb probléma elé kell majd néznie.

Párjával tervezzenek közös programot, mert az elmúlt időszakban sajnos ez egy kicsit el lett hanyagolva és ez mindkettőjüknek nagyon fontos.

Szerencseszámok a héten:

6

10

77

78

79

Szerencsét hozó állatok a héten:

- papagáj

- galamb

- hangya

- varjú

Szűz

Az elkövetkezendő napok kikapcsolódására egy hivatalos ügy rányomja a bélyegét. Gondolja át, hogy mindent folyamatban lévő dolgát lezárt-e és hogy mik lehetnek azok, amelyekkel még teendője lehet. Fontos, hogy ezt még a hét elejéig megtegye, mert ha nem azok a személyek, akik nem éppen nézik eredményeit jó szemmel mindent el fognak követni, hogy akadályozzák Önt.

Pénzügyei területén gondok merülhetnek fel, mert az elmúlt napokban több energiát kellett volna belefektetni munkájába és ez megbosszulhatja magát. Gondolja át még egyszer mik lehetnek azok a sarkaltos ügyek, amelyek megoldása nem tűr halasztást.

Partnerével kapcsolatát az elkövetkezendő időszakban szorosabbra kívánja kötni és erre jó esélyei vannak. Ne hagyja, hogy esetleges lustasága véget elszalassza a megfelelő pillanatot, amely nem biztos, hogy a közeljövőben adódni fog.

Szerencseszámok a héten:

3

20

27

38

45

Szerencsét hozó állatok a héten:

- gólya

- galamb

- kutya

- vadkacsa

Mérleg

Az elkövetkezendő napokban minden gondolata egy bizonyos dolog körül forgott, amely a hét végére kellemes megoldással fog zárulni és még a szerencse is Ön mell szegődik.

Anyagilag és erkölcsileg is elismerésben fog részesülni, amelyet már igen rég óta megérdemelt. Használja ki a lehetőséget arra, hogy pozícióját megerősítse és a jövőbeni előléptetés lehetőségét is tartsa szem előtt. Használja ki ezt az időszakot lazulásra és lovagolja meg ezt a szerencseszériát, mert most olyan dolgok is megvalósulnak, amikről talán nem is álmodik.

Párkapcsolat térén olyan nem várt események fognak Önnel történni, amelyekre igen régóta várt és feledtetni fogják félelmeit, amelytől olyan nagyon félt. Ragadja meg a lehetőséget és lépjen a tettek mezejére, mert lehet, hogy ilyen alkalom nem lesz az elkövetkezendő időszakban.

Szerencseszámok a héten:

7

18

22

23

77

Szerencsét hozó állatok a héten:

- sas

- cica

- kígyó

- ló

Skorpió

Az elkövetkezendő napokban valami komoly problémát okoz az Ön számára és ez még az egészsége rovására is mehet.

Reménykedik benne, hogy egyszerűen meg fogja tudni oldani, de sajnos ez nem terveinek megfelelően fog alakulni. Egy személy, akinek Ön nemrégiben bosszúságot okozott, bosszút forral és tervét minden áron véghez akarja vinni. Ezzel a személlyel nem volt teljesen őszinte és üzleti téren komoly gondokat okoz neki, melyet talán még jóvá tud tenni.

Gondolja át miként hozhatja helyre az elkövetett baklövését és a lelkiismerete érdekében simítsa el a kettejük között kialakult konfliktust és ne az idő múlásban reménykedjen, mert az igazi veszély máshonnan leselkedik.

Párkapcsolatára rányomta a bélyegét az elmúlt időszak, ezért kedvesét háttérbe szorította és olyanért is őt hibáztatta, amihez semmi köze nem volt, csak így talán könnyebb volt önnek. Álljon elé és mondja el neki, hogy hibázott.

Szerencseszámok a héten:

66

67

69

79

88

Szerencsét hozó állatok a héten:

- kacsa

- csirke

- kakas

- róka

Nyilas

Gyermeke vagy fiatal hozzátartozójának az elkövetkezendő napokban egy iskolai, munkahelyi vagy egy olyan tevékenységében lesz szüksége egy idősebb férfi segítségére, amelyre az utóbbi időben igen sokat készült.

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az elkövetkezendő napokban több időt tudjanak együtt tölteni és be tudják pótolni az elmaradt dolgokat.

Fordítson nagyobb figyelmet önmagára és arra, ami igazán fontos önnek, mert nem szabad mindent feláldozni. A hét vége második részében egy idősebb hölgy az ön segítségére siet és így talán sikerül kipihennie a hét fáradalmait.

Pénzügyei területén minden jól alakul az elkövetkezendő időszakban, ami a gondos előkészített tervezésnek köszönhető. Továbbra is tartsa szemmel a kiadásait és csak a tényleg szükséges dolgokat vásárolja meg.

Párkapcsolat területén kedvező események fognak történni önnel és olyan meglepésben lesz része, amelyre álmaiban sem gondolt. Legyen önfeledt, vidám és mindig adja önmagát, ahogyan eddig is tette.

Szerencseszámok a héten:

1

11

21

31

71

Szerencsét hozó állatok a héten:

- veréb

- sirály

- giliszta

- csiga

Lassult januárban a teljesítménycsökkenés az euróövezeti feldolgozóiparban

Lassult valamelyest az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménycsökkenése januárban a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet beszerzésimenedzser-indexének (BMI) szerdán publikált végleges értéke alapján.
2023. 02. 01. 20:00
Megosztás:

Megduplázódott tavaly a német repterek utasforgalma

Tavaly több mint duplájára nőtt a polgári repülőterek utasforgalma Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdai jelentése alapján.
2023. 02. 01. 19:30
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek szerdán.
2023. 02. 01. 19:00
Megosztás:

Az OTP húzta le a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 129,48 pontos, 0,29 százalékos csökkenéssel, 45 209,70 ponton zárt szerdán.
2023. 02. 01. 18:30
Megosztás:

Tovább csökkenti csomagolóanyag-felhasználását a Pick Szeged Zrt.

Újabb 14 százalékkal csökkenti a csomagoláshoz felhasznált műanyag mennyiségét a Pick Szeged Zrt., január végétől a szeletelt Pick szalámik után már a Herz sonkák is kisebb tálcaméretben és megújult csomagolásban kerülnek a polcokra - tájékoztatta a Bonafarm csoporthoz tartozó élelmiszeripari cég szerdán az MTI-t.
2023. 02. 01. 18:00
Megosztás:

Szlovákiában megkezdte az áramtermelést a mohi atomerőmű harmadik blokkja

Megkezdte az áramtermelést a mohi atomerőmű harmadik blokkja nem sokkal kedden éjfél előtt, az előírt tesztek befejezése után - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség a Szlovák Villamosművek (SE) közlésére hivatkozva szerdán.
2023. 02. 01. 17:30
Megosztás:

Mától már csak az új éves autópálya-matricák érvényesek

Lejárt a tavalyi éves országos és megyei autópálya-matricák érvényessége kedden éjfélkor, szerdától már csak a 2023-as éves matricák érvényesek.
2023. 02. 01. 17:00
Megosztás:

A Boeing elbúcsúzott a legendás 747-estől, legyártották az utolsó Jumbo Jetet

Kigördült a gyárból kedden a Boeing utolsó 747-ese, ismert nevén Jumbo Jet, a cég 54 év után állította le a repülőgépmodell gyártását.
2023. 02. 01. 16:30
Megosztás:

Ez történt a magyar tőzsdén januárban

Ígéretesen indult az év a Budapesti Értéktőzsdén, a BÉT első számú indexe, a BUX index 45 339,2 ponton zárt, amely a decemberi hónaphoz viszonyítva 3,5 százalékos növekedést jelent. A részvénypiac januári összforgalma mérsékelt volt, 205 milliárd forintot tett ki, amely 9,3 milliárd forint napi forgalomnak felel meg. A három leginkább kelendő részvénynek ezúttal is az OTP Bank, a Richter és a MOL bizonyult – míg a bank papírjával 128,8 milliárd, a gyógyszertársaságéval 40,3 milliárd, az energetikai vállalatéval 26,6 milliárd forint értékben zajlott a kereskedés. A befektetési szolgáltatók közül az első helyen a Wood&Company zárt, akit a második helyen a Concorde, a harmadikon pedig az Erste Bank követett.
2023. 02. 01. 16:00
Megosztás:

Így változik az ingatlanok adózása 2023-ban

Az ingatlanfejlesztési projektek tekintetében is jelentősebb változások léptek életbe a 2023. évi adótörvény módosító jogszabályai alapján. Elsősorban az általános forgalmi adó esetében találunk olyan szabályokat, amelyek könnyítéseket tartalmaznak. Ilyen például az új lakás értékesítésekhez kapcsolódó 5 százalékos áfakulcs alkalmazásának meghosszabbítása, ugyanakkor az illetékek esetében gyakorlatilag az utolsó kiskaput is bezárta a jogalkotó. A legfontosabb, ingatlanokat érintő változásokat a WTS Klient adószakértője, Gyányi Tamás foglalta össze.
2023. 02. 01. 15:30
Megosztás:

Milyen lesz a jövő munkahelye? A változás már 2023-ban elindulhat

A koronavírus járvány óta drámaian átalakult a technológiához való viszonyunk, a tradicionális HR (office-based) jelentősége egyre csökken. A cégek keresik a folyamatok egyszerűsítésének és hatékonyságuk növelésének lehetőségét. Ezekre a kihívásokra a 2023-as HR technológiai trendek adhatnak választ, derül ki a Deloitte friss tanulmányából. Több nemzetközi felmérés eredményét elemzik a Deloitte szakemberei a jövő HR-trendjeivel kapcsolatban, eszerint alapvetően hét tendencia határozza majd meg a jövő munkahelyét.
2023. 02. 01. 15:00
Megosztás:

Kedvezőbb panaszkezelési szabályok a vállalkozások számára

Jó hír a vállalkozások számára, hogy tavaly év végétől módosultak a fogyasztóvédelmi törvény rendelkezései. Az új szabályok egyrészt egyértelműbbé, másrészt kedvezőbbé is teszik a vállalkozások kötelezettségeit a fogyasztói panaszkezelés terén. A főbb változásokat Pintér Anna, a CERHA HEMPEL szakértője foglalta össze.
2023. 02. 01. 14:30
Megosztás:

Megújult a Mastercard reptéri várója

Az elmúlt hónapokban teljeskörűen megújult és 2023. február 1-től újra várja az utasokat a Mastercard Premium Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A fizetéstechnológiai cég új partner bevonásával nem csak a váró megjelenését, de az ott elérhető szolgálatásokat és az étel-ital kínálatot is frissítette.
2023. 02. 01. 14:00
Megosztás:

Rendkívüli hónap ért véget a lakáspiacon, elmaradt a szokásos januári felpattanás

A korábbi évektől eltérő januárt zárt a lakáspiac, elmaradt például a decemberi uborkaszezon utáni felpattanás a keresletben-kínálatban. Az eladó ingatlanok iránti kereslet országos szinten 50 százalékkal csökkent éves összevetésben. A választék ugyanakkor jelentősen nőtt: az eladó lakások kínálata közel 30 százalékkal bővült. A feladott lakóingatlan-hirdetések számát nézve országos szinten 6 százalékos a csökkenés éves összevetésben. Ezzel szemben Nógrád, Tolna, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Fejér vármegyében 10-43 százalékos volt a bővülés.
2023. 02. 01. 13:30
Megosztás:

Nehéz felmérni a vállalatok zöld törekvéseinek valós értékét

A piaci szereplők számára egyre fontosabbá válik, hogy elérjék a párizsi éghajlatvédelmi egyezmény szerint 2050-re kitűzött nettó nulla kibocsátást. Ennek megfelelően a vállalatok mind gyakrabban kommunikálnak a szénsemlegesség eléréséhez kapcsolódó terveikről, vállalásaikat viszont gyakran kevés releváns adat birtokában teszik. A zéró kibocsátással kapcsolatos költéseik mértékét nehezen látják át, a cél eléréséhez szükséges beruházásokra pedig a legtöbb cégnek közel sincs elegendő erőforrása. A bizonytalan gazdasági környezet és az emiatt gyakoribbá váló rövid távú döntések pedig további akadályokat jelentenek a vállalatoknak a hosszú távú eredmény elérésében – derül ki a Baker McKenzie friss, 1000 vezető bevonásával készült nemzetközi felméréséből.
2023. 02. 01. 13:00
Megosztás:

Raiffeisen: Erős eredmény, csalódást keltő osztalék javaslat

A Raiffeisen 826 millió eurós adózott eredményt ért el a negyedik negyedévben, ami felülteljesíti a 657 millió eurós várakozást.
2023. 02. 01. 12:30
Megosztás:

Új vezető a Httpool magyarországi csapatának élén!

Megerősíti magyarországi csapatát a Httpool by Aleph: Novák Péter country managerként veszi át a hazai leányvállalat vezetését. A média, a digitális marketing, valamint az üzletfejlesztés területén 25 éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember a dentsu Hungary vezérigazgatói pozíciójából érkezett.
2023. 02. 01. 12:00
Megosztás:

Elhárult az utolsó akadály is az OTP Bank eddigi legnagyobb bankvásárlása elől

Az OTP Bank, amely Kelet-Közép-Európa vezető bankcsoportja, ma megkapta az NKBM megvásárlásáról 2021. május 31-én aláírt szerződés lezárásához szükséges utolsó engedélyt a szlovén versenyvédelmi hatóságtól, így Szlovénia második legnagyobb bankja csatlakozhat az OTP Csoporthoz. A most megkapott engedély birtokában az adás-vételi ügylet zárására várhatóan a következő napokban sor kerül.
2023. 02. 01. 11:30
Megosztás:

Az átlag magyar Ön szerint hány órát tévézik? Megmutatjuk!

Háztartásonként több mint 18 ezer forintot költünk médiára havonta – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hiánypótló kutatásából. A felmérés szerint átlagosan napi 300 percet tévézünk és több mint 200 percet internetezünk.
2023. 02. 01. 11:00
Megosztás:

Megduplázódott a német repterek utasforgalma

Tavaly több mint duplájára nőtt a polgári repülőterek utasforgalma Németországban a szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdai jelentése alapján.
2023. 02. 01. 10:30
Megosztás: