Így válassz sarokgarnitúrát a nappalidba!

A nappali berendezésekor fel szokott merülni a kérdés: milyen bútorokat tegyünk a helyiségbe? Jó, ha nem egyedül döntünk, hanem összeül a család, és közösen választjuk ki a megfelelő darabot.

Így válassz sarokgarnitúrát a nappalidba!

Érdemes megválaszolni pár kérdést, ami alapján kiderül, hogy a sarokgarnitúra vagy inkább egy – nagyobb helyet foglaló – U alakú kanapé lesz-e a jobb választás. A VIP Kanapé kínálatában mindkettőt megtaláljuk egyébként, és további bútorok is elérhetők akár a nappaliba, akár a hálószobába, de még az étkezőbe is.

A nappali berendezése azért nyer kiemelt figyelmet, mert ez az a helyiség, ahol a vendégeket is fogadjuk, így valóban nem mindegy, milyen ágy kerül ide. Lássuk, mi alapján döntsünk!

Fontosabb kérdések, amelyeket tegyünk fel a bútorvásárlás előtt

Gondoljuk át, mi lesz a szoba fő célja, kik és milyen gyakran fogják használni – ez legyen a kiindulópont! A további kérdések a következők:

- Mekkora a hely? Elég lesz egy sarokkanapé? Kell puff is?

- Tévénézésen, pihenésen kívül mit fogunk még itt csinálni? Társasjátékozni? Beszélgetni?

- Milyen a szoba stílusa?

- Milyen színt, milyen kárpitot válasszunk? Vannak kisállatok, amelyek szintén gyakran tartózkodnak a szobában? Ez esetben nem mindegy a bútor szövete!

- Jobbos vagy balos kialakítású legyen-e a sarokgarnitúra, ha erre esik a választás? A szoba melyik sarkában helyezzük majd el?

- Mi lesz az ágy alatt? Szőnyeg? Laminált padló?

- Padlófűtéses a helyiség?

- Ágyazható legyen a kanapé? Legyen ágyneműtartója is?

Ezek valóban csak a legalapvetőbb kérdések. Ha azonban megvannak a válaszok, lehet kezdeni a nézelődést a VIP Kanapé weboldalán a célnak megfelelően.

Egy sarokgarnitúra, amely tökéletes lehet: Antony

Ha olyan bútort keresünk, amelyen kényelmesen elférnek többen is, de nem foglal nagy helyet, komfortos pihenést biztosít és még vendégágyként is használható, akkor az Antony sarokgarnitúrát semmiképp se hagyjuk ki a számításból!

Ez egy új modell, amely igen kedvező áron szerezhető be a fent említett bútoráruházból, és ami miatt kedvelik: megfelel a modern kor kívánalmainak. Tökéletes választás olyan helyiségbe, ahol padlófűtés van, mivel az ágy lábakon áll.

Fiatal pároknak éppúgy megfelelő, mint egy kisebb családnak. Fekvőfelülete 208 cm x 130 cm, magassága 90 cm, az ülésmagasság 43 cm. Hullámrugós és Bonell-rugós matrac gondoskodik a komfortunkról.

Szövettel kérhető többféle színben, és párnák is járnak hozzá: ezeknek nekidőlve kényelmesen nézhetjük a tévét vagy beszélgethetünk.

További előnyök

A sarokgarnitúrák esetében is a legtöbben olyan modellt keresnek, amely vendégágyként is használható: ágyazható és van ágyneműtartója is. Az Antony e szempontból is jó választás!

Ez a fiatalos kanapé valóban jól illeszkedik bármilyen stílusú nappaliba. Megrendelés esetén 8-12 hetet kell várni a kiszállításra, de ha a raktáron lévő termékek közül választunk, akár azonnal haza is vihetjük.

Ha elsősorban a nappali a családi élet színtere, és kevésbé a társasági életé, akkor érdemes egy ilyen praktikus és dizájnos sarokgarnitúrát választani a helyiségbe.

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás:

6 milliárdos részvényvisszavásárlást jelentett be a GM

A General Motors 6 milliárd dollár értékű részvényvisszavásárlási programot jelentett be, mivel a korábbi 10 milliárdos program várhatan kifut ebben a negyedévben.
2024. 06. 12. 08:30
Megosztás:

Óvatosan költekezünk: a fogyasztók 43%-a tart attól, hogy az anyagi helyzete romlani fog

A folyamatosan növekvő inflációs nyomás nemcsak a fogyasztói trendeket rendezi át, de egyes igényeket is felerősít. Megváltoztak a kiskereskedőkkel szembeni elvárások és a generatív MI a vásárlás terén is egyre kiemeltebb szerephez jut – derül ki a Capgemini Research Institute legfrissebb kutatásából.
2024. 06. 12. 08:10
Megosztás:

Elérhetetlen a Filecoin 10 dolláros célára? Az Angry Pepe Fork célja, hogy túlszárnyalja a Bonkot és a Dogecoint

Radiants elindította a Bonkathont, egy hackathont, amely a Bonk (BONK) ökoszisztéma fejlesztését célozza, növelve ezzel a projekt vonzerejét, de ennek ellenére értéke 20%-kal csökkent. Eközben a Dogecoin (DOGE) értéke is esett, és a Filecoin (FIL) küzd a 10 dolláros árhatár eléréséért.
2024. 06. 12. 07:40
Megosztás:

Micsoda?! Senki által nem tudott adatok láttak napvilágot a lakásbiztosításokról

Hihetetlen mértékben nőtt a lakásbiztosítási szerződések száma az első negyedévben. A több mint 840 ezer új szerződés döntő része azonban nem új biztosítás volt, hanem a meglévő ügyfelek kaptak az egyik biztosítónál egy szép kis ajándékot - írja a Bank360.hu.
2024. 06. 12. 07:30
Megosztás:

Békés vármegyében több mint 300 millió forint támogatás a nyári diákmunkaprogramra

Az idén több mint ezerötszáz 16-25 év közötti nappali tagozatos tanuló és egyetemi hallgató vállalhat nyári diákmunkát július-augusztusban Békés vármegyében; a program megvalósításához a kormány több mint 305 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít - közölte a Békés Vármegyei Kormányhivatal kedden közleményben az MTI-vel.
2024. 06. 12. 07:00
Megosztás:

Átadták a SCHOTT új gyártócsarnokát Lukácsházán

Átadták kedden a gyógyszeripari csomagolótermékeket gyártó SCHOTT Hungary Kft. 28 milliárd forintos beruházással felépült gyártócsarnokát a Vas vármegyei Lukácsházán; a 120 munkahelyet teremtő fejlesztést Magyarország kormánya több mint 3,3 milliárd forinttal támogatta.
2024. 06. 12. 06:30
Megosztás: