Íme 3 legjobb Solana alternatíva 100-szoros nyereséghez ezen a nyáron - Polkadot, Aptos és DTX Exchange

Ahogy belépünk a 2024-es nyárba, a kriptovaluta piac továbbra is vonzza a befektetőket a hatalmas nyereség potenciáljával. Míg a Solana (SOL) népszerű választás volt a befektetők körében, elengedhetetlen a diverzifikáció és más ígéretes altcoinok felfedezése, amelyek akár 100-szoros megtérülést is hozhatnak.

Íme 3 legjobb Solana alternatíva 100-szoros nyereséghez ezen a nyáron - Polkadot, Aptos és DTX Exchange

A Polkadot (DOT) 100%-os növekedést mutat, túllépve a 20 Dollárt

A Polkadot (DOT), az egyik legnagyobb és legnépszerűbb blokklánc hálózat, jelenleg a 14. helyen áll a top 20-ban, megelőzve a Tron-t és a NEAR Protocol-t. Annak ellenére, hogy az árfolyama 87%-kal alacsonyabb a történelmi csúcsánál a súlyos piaci korrekció miatt, még mindig optimizmus övezi. Egy elemző az X-en azt jósolta, hogy a DOT nemcsak legyőzi jelenlegi gyengeségét, hanem a következő hónapokban 20 dollárra emelkedik.

Polkadot DOT kriptodeviza árfolyam elemzés és kilátások

A teljesítményét tekintve a Polkadot jelenleg 7,21 dolláron kereskedik, piaci kapitalizációja 10,3 milliárd dollár. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten 2,97%-os árcsökkenést tapasztalt, a Polkadot továbbra is erős versenyzőnek mutatkozik a hosszú távú nyereséget kereső befektetők számára. A 24 órás kereskedési volumen 202 millió dollár, ami egészséges piaci aktivitást jelez.

Aptos (APT) árfolyamelemzés: jelenlegi mozgások és jövőbeli előrejelzések

Az Aptos (APT) egy másik ígéretes altcoin, amely hullámokat kelt a kripto piacon. Mint egy decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, az Aptos célja, hogy átfogó pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, beleértve a hitelezést, kölcsönzést és kereskedést, mindezt blokklánc technológia által. Az Aptos felhasználóbarát élményt kínál, amely minden típusú befektető számára hozzáférhetővé teszi.

Aptos (APT) kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Aptos (APT) jelenleg 8,57 és 9,51 dollár között kereskedik, relatív erősségi indexe (RSI) 52,87, ami semleges zónát jelez. Az egyszerű mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) enyhén bullish trendet mutat 0,04-nél. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten az árfolyam 5,15%-kal emelkedett és a kereskedési volumen 30%-kal nőtt, az APT jelenleg korrekciós fázisban van.

DTX DT Exchange kripto token ICO előértékesítés

DTX Exchange (DTX): A legjobb alternatíva a Solana (SOL) számára

Míg a Polkadot és az Aptos erős érveket mutatnak a magas nyereség mellett, egy másik DeFi projekt, amely figyelmet érdemel, a DTX Exchange (DTX). A DTX Exchange egy réteg-1 blokklánc kereskedési platform, amely a modern kereskedők sokféle igényét igyekszik kielégíteni. A platform hozzáférést kínál több mint 120,000 eszközhöz, beleértve a kriptovalutákat, részvényeket, kötvényeket, devizát és árucikkeket.

A mai napig a DTX több mint 2,000,000 dollárt gyűjtött egy privát magvető körben és több mint 635,000 dollárt egy nyilvános előértékesítés során, ami erős befektetői bizalmat jelez a projekt iránt. Jelenleg 0,04 dolláron értékesítik tokenjeiket, amely várhatóan 0,06 dollárra emelkedik a következő körben, ami jelentős áremelkedési potenciált jelez.

Befektetők vásárolnak DTX Exchange-et a 100-szoros nyereségért a 635,000 dolláros előértékesítés után

A végpontok közötti titkosított infrastruktúrájával és átfogó eszköz kínálatával a DTX jó helyzetben van, hogy dominálja a többi kereskedési platformot. Ahogy egyre több kereskedő keres rugalmas és magas hozamú platformokat, a DTX kiemelkedik mint életképes alternatíva a hagyományos altcoinok, mint a Solana (SOL), Polkadot (DOT) és Aptos (APT) mellett.

Míg a Solana sok befektető számára népszerű választás volt, a Polkadot, az Aptos és a DTX Exchange alternatívák felfedezése diverzifikációt és potenciálisan 100-szoros megtérülést kínál. A Polkadot több láncú keretrendszere, az Aptos DeFi szolgáltatásai és a DTX prémium kereskedési funkciói mindegyike egyedi előnyöket kínál, amelyek segíthetnek a befektetőknek lenyűgöző nyereséget elérni.

Tudj meg többet:

Látogass el a DTX előértékesítésére

Olvasd el a Fehér Könyvet

Csatlakozz a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: