Ismét rivaldafényben a mémkriptók

Egyre több jel utal arra, hogy megint sokat erősödhetnek a mémtokenek, miután két teljes héten keresztül a medvék irányították az eseményeket. Úgy látszik a befektetők számára a BONK továbbra is ideális befektetés, hiszen a SOL altcoin az előző 24 órában közel 10 százalékot erősödött.

Ismét rivaldafényben a mémkriptók

A Bonk mellett továbbá olyan mémkriptók is erőre kaptak mint a Dogecoin vagy a Shiba Inu.

Az egyre növekvő érdeklődésnek a mémtokenek iránt pedig a legnagyobb nyertese a Meme Kombat lehet. Ez a különleges projekt ugyanis képes egyesíteni a legtöbb mémaltcoint, ráadásul aktív és passzív módon is jutalmakhoz juthatnak a befektetők.

Kitartanak a Bonk befektetők

Jelenleg a Bonk értéke 0.000011 dollárnál áll, így a hétfőn látott veszteség kiegyenlítésre került. 

A jelek szerint 0.000010 dollárnál található a legerősebb támasz, mivel ez a szint ismét erősebbnek bizonyult a medvéknél. Érdemes szem előtt tartani, hogy legutóbb a jelenlegi szintet 92 százalékos bikafutam követte, és a mostani hangulat alapján nem zárható ki, hogy ismét hasonló rallyt lesz látható. 

bonk árfolyam grafikon

Azonban ahhoz, hogy ez valóban teljesülni tudjon, a bikáknak át kell törni az 50 napos mozgóátlagot. Ez a szint azonban 0.000012 dollárnál áll, így viszonylag csekély erősödés is elegendő lehet egy aranykereszt kialakulásához.

Jól példázza a befektetők elkötelezettségét, hogy a most látható erősödés következtében a BONK jelenleg a világ 50. legkeresettebb tokenje.

Az elemzők szerint rövidesen akár 0.000018 dollár is lehet a BONK értéke, így érdemes lehet még most betárazin belőle. 

Ezek jelenleg a legnépszerűbb mémtokeneket a szektorban

Bár Bonk ügyesen töri az utat, számos egyéb mémkriptó is éledezni kezdett.

Az átmeneti nehézségek után a DOGE és a SHIB egyaránt pozitív mozgást produkál, miután a legtöbb tokenhez hasonlóan sokat vesztettek értékükből az előző hetek során.

A nagyok mellett a kisebb mérettel rendelkező kriptók között a FLOKI, illetve a MEME értéke indult el még felfelé.

memecoin árfolyamok

Azonban egyértelműen a legnagyobb nyertes továbbra is a szektorban a Dogwifhat, aminek értéke napok alatt ugrott meg 37 százalékkal.

Mindezeknek köszönhetően a mémszektor mérete ismét 20 milliárd dollár fölé ért, és a menetelés minden bizonnyal egy ideig ki is fog tartani.

Meglepő módon azonban a most bontakozó bikafutam mögött nehéz lenne egyértelmű okokat találni. Vagyis nem elképzelhetetlen, hogy csak egy átmeneti, spekulatív időszakot láthatunk.

Bármi is legyen azonban az igazság az továbbra is igaz, hogy egy ügyesen megválasztott mémtokennel még a legnehezebb időszakban is profithoz lehet jutni.

Vásárolj még a Uniswap listázás előtt a Meme Kombatból!

Nem csupán a felsorolt altcoinok, hanem egy viszonylag új projekt, a Meme Kombat is a befektetők kedvencévé tudott válni.

A projekt helyszíne egy virtuális harci aréna, amiben különböző mémtokenek kabalái mérhetik össze erejüket. 

A platform segítségével pedig a natív ERC-20 MK segítségével fogadásokat tudsz kötni az összecsapásokra, amivel így magas jutalomban részesülhetsz.

Érdekel a Meme Kombat

A projekt továbbá fantasztikus passzív bevételt is kínál a közösség tagjainak stakelés útján. Ráadásul az így szerzett jutalmakat off-chain tudod majd felvenni, elkerülve így a gázdíjak megfizetését. 

Ennek tükrében egy kicsit sem meglepő, hogy az előértékesítésen vásárlók 80 százaléka azonnal az MK lekötése mellett döntött.

Jelenleg a Meme Kombat az előértékesítés során 7.5 millió dollárt tudott gyűjteni, így várhatóan heteken belül listázásra kerül az MK. 

A natív tokeneket 0.279 dollárért tudod megvásárolni, azonban sokak szerint a listázást követően ennek az értéknek a sokszorosa is lehet az árfolyam. A népszerű elemző, Michael Wrubel szerint például az 1000 százalékos növekedés sem tűnik elképzelhetetlennek. 

Az izgalmas csaták első évada közvetlenül a listázáskor válik majd elérhetővé. Ekkor 11 különböző kabala mérheti majd össze erejét, azonban idővel a harcosok sora és csatázási lehetőségek egyaránt bővülni fognak.

Amennyiben nem szeretnéd elszalasztani ezt a különleges lehetőséget, abban az esetben látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára!

Irány a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

Megérkezett az elektromos riksák Teslája - Bemutatkozik az eTukTuk

Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

Legolcsóbb kriptovaluta: 10 projekt, amibe érdemes befektetni

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Mazars és a Mergermarket közös Közép- és Kelet-Európa 2023-24. évi M&A jelentése

A KKE-régió érettségét mutatja, hogy 2023-ban nem rendült meg a globális kihívások hatására, sőt az M&A ügyletek száma és összértéke meghaladta a járvány előtti időszak szintjét – áll a Mazars és a Mergermarket közös idei jelentésében. Magyarországon 21 százalékos csökkenés figyelhető meg azonban, és a legnagyobb magyarországi tranzakciók mögött továbbra is az állam áll. A magyar gazdaságban a magánegészségügy és az informatikai szektor emelkedik ki, valamint a megújuló energiaforrások is egyre nagyobb érdeklődést váltanak ki a külföldi befektetők körében.
2024. 02. 21. 21:00
Megosztás:

Kezdetét vette a TwinEU

Elindult az Európai Unió innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje, a TwinEU, amelynek célja, hogy kidolgozza az európai villamosenergia-rendszer digitális másának koncepcióját; a konzorciumban a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kiemelt szerepet játszik - tájékoztatta az egyetem kedden az MTI-t.
2024. 02. 21. 20:30
Megosztás:

Megállítható-e a képzett munkaerő külföldre áramlása?

A brain drain, magyarul az „agyelszívás” a magasan képzett munkavállalók elvándorlását jelenti egy szerényebb megélhetést adó, alacsonyabb fejlettségű országból egy fejlettebb, magasabb életszínvonalat biztosító országba. Így humán tőkéjüket (tudásukat, képességeiket, kreativitásukat) immáron egy másik gazdaságban kamatoztatják, serkentve ezzel a fogadó ország gazdaságát. Magyarországon a magasan képzettek elvándorlási rátája jelenleg közel 7%.
2024. 02. 21. 20:00
Megosztás:

Kevéssé változott szerdán a forint árfolyama

Vegyesen alakult, csekély mértékben változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest szerdán a bankközi piacon.
2024. 02. 21. 19:30
Megosztás:

Többségében nyereséggel zártak az európai indexek

A európai indexek vegyesen, többségükben nyereséggel zártak szerdán.
2024. 02. 21. 19:00
Megosztás:

Ismét történelmi rekordon zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 403,23 pontos, 0,61 százalékos emelkedéssel 66 344,17 ponton, újabb történelmi rekordon zárt szerdán.
2024. 02. 21. 18:30
Megosztás:

Nyoma van a lengyel gazdák mozgolódásának

Közlekedési nehézségeket okoztak kedden Lengyelország-szerte az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen tiltakozó gazdák közúti blokádjai, az egyik ukrán határátkelőn a tüntetők ukrán gabonát eresztettek ki egy tehervonat vagonjaiból - közölte a Polsat News hírtelevízió.
2024. 02. 21. 18:00
Megosztás:

Nem hagyják esni a hatóságok a kínai tőzsdét, ismét közbeléptek a részvénypiacokon Kínában

Ismét közbeléptek a kínai hatóságok, hogy növeljék a kínai részvénypiacba vetett bizalmat.
2024. 02. 21. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a párizsi balhé

Folytatódott az Eiffel-torony dolgozóinak sztrájkja kedden, Párizs legismertebb turistalátványossága az egymást követő második napon nem nyitott ki.
2024. 02. 21. 17:00
Megosztás:

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás: