Megérkezett az elektromos riksák Teslája - Bemutatkozik az eTukTuk

Egy egészen egyedi projekt könnyen lehet, hogy rövidesen az elektromos járművek (EV) szektorában hatalmas hullámokat kavarhat.

Megérkezett az elektromos riksák Teslája - Bemutatkozik az eTukTuk

Az eTukTuk ugyanis hosszú évek kemény munkáját követően a közeljövőben elérhetővé fogja tenni az első elektromos járműveit. Továbbá ezzel párhuzamosan egy teljes töltőállomás-hálózatot is létesít.

Az ökoszisztéma nem kizárólag a befektetők, hanem a felhasználók számára is hasznos lesz, ráadásul nagyban hozzá fog járulni a levegőbe került károsanyagok szintjének csökkentéséhez.

Vagyis túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy az eTukTuk akár milliók életére gyakorolhat pozitív hatást.

Azonban fontos még a projekt bemutatása előtt leszögezni, hogy az eTukTuk jelenleg előértékesítési fázisban vannak. Ennek során a natív BEP-20 TUK tokenek értéke az idő múlásával folyamatosan emelkedni fog. 

Ezért amennyiben számodra is fontosak a zöld projektek, abban az esetben minél hamarabb lecsapnod a TUK altcoinokra.

Rendszerszintű változás hozhat el az eTukTuk

Az eTukTuk egy igazán különleges felhasználási módot tesz elérhetővé a TUK tokenek számára, amivel a teljes projekt képes lesz a fenntarthatóságra, egyúttal a folyamatos növekedésre.

A blokklánc-technológia és a mesterséges intelligencia ötvözésének köszönhetően egy olyan ökoszisztéma született meg, amivel csökkenthető a légkörbe került szén-dioxid szintje. Továbbá elérhetővé válik széles rétegek számára egy környezetbarát utazási lehetőség, amelyet biztonságosan és alacsony díjak mellett lehet használni.

A projekt gerincét az eTukTuk EV-k jelentik, melyek alacsony előállítási és fenntartási díjak mellett képesek napi használat mellett akár 8 éves élettartamra is. Ráadásul a fejlesztők a járművek mellé egy teljes töltőhálózatot is kínálnak.

Ennek köszönhetően a felhasználók alacsony költségek mellett lesznek részei egy zöld, egyúttal fenntartható rendszernek.

A befektetők hosszú távon a bevételeket a töltési költségek egy részéből fogják kapni. Ezért az eTukTuk terjedésével folyamatosan egyre növekvő bevételekhez lehet majd hozzájutni. 

A készítők már 5 éve dolgoznak az eTukTuk rendszerén, aminek köszönhetően mostanra számos partnert tudtak meggyőzni a projekt várható sikerével kapcsolatban.

A partnerek sorából mindenképpen kiemelkedik Srí Lanka kormánya, ami egy közös megállapodás értelmében már most 200 töltőállomást rendelt meg az eTuKTuktól.

Köszönhetően az elektromos járműveknek, a csapat előzetes számításai szerint az elektromos riksasofőrök nagyjából 80 százalékkal csökkenthetik a napi kiadásaikat.

Ráadásul a teljes projekt a Binance hálózatát használja, így a gyors és alacsony díjú tranzakciók garantáltak. Ami pedig még ennél is jobb, hogy stakelésre már a listázás előtt is lehetőség nyílik, amivel azonnal meg fogod tudni kezdeni a magas bevételek megszerzését.

Szeretném jobban megismerni az eTukTukot

Radikálisan új nézőpont a fenntarthatóságban

Jól mutatja a projekt iránti igényt, hogy az indulástól kezdve, lényegében napok alatt sikert az eTukTuk csapatának kimagasló eredményeket elérni. Mostanra ugyanis több mint félmillió dollár gyűlt össze, és a jelek szerint ez még csak a kezdet.

Írásunk idején egy $TUK 0.026 dollárért érhető el, azonban hamarosan ez az ár emelkedni fog. Az előértékesítés során heti szinten növekszik az elérhető altcoinok ára, így akik nem szeretnének lemaradni, azoknak érdemes minél hamarabb a tettek mezejére lépni.

Szerencsére azonban a vásárlás során akár bankkártya is használható, így másodpercek alatt te is részese lehetsz az eTukTuk közösségének.

A vásárlás után akár le is kötheted a tokeneket, amiért cserébe jelenleg éves szinte közel 400 százalék profitot szerezhetsz. Bár a stakelési medence mérete idővel minden bizonnyal csökkenni fog, eleinte így is naponta több mint 1 százalék profitot tudsz elérni.

A fejlesztők tervei szerint a töltőállomások, illetve az első eTukTuk járművek már 2024-ben elérhetők lesznek. Bár az első időszak során még viszonylag csekély lesz a flotta mérete, a projekt negyedik szakasza kifejezetten a növekedésre helyezi a fókuszt.

Ezért már 2024 végére a teljes flotta mérete elérheti a 6000-et, míg a töltőállomások száma a 200-at. Ami még ennél is csábítóbbá teszi a projektet, hogy a készítők tervei szerint Srí Lankai csupán az első a számtalan meghódítani kívánt piac közül. 

Vagyis idővel más ázsiai országokban is felbukkanhat az eTukTuk a felhasználók és a befektetők legnagyobb örömére.

Bár még csak néhány napja érhető el a gyűjtés, már most olyan prominens elemző álltak az eTukTuk mögé, amilyen a 310,000 követővel rendelkező Michael Wrubel.

A youtuber szerint az egyedi felhasználási módja, illetve a növekedési potenciálja miatt az idei év egyik legjobb befektetése lehet az eTukTuk.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a különleges kezdeményezés, látogass el az eTukTuk weboldalára, még ma!

Érdekel az eTukTuk

Ez is érdekelhet:

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás: