Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

Nem más mint a Sponge token. A népszerű kriptó értéke ugyanis az előző hetekben a sokszorosára emelkedett, a befektetők legnagyobb örömére. Továbbá ami a legjobb, hogy a szakértők szerint ez még csak a kezdet!

Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

Jelenleg az altcoin közel 24 millió dolláros mérettel rendelkezik, ami 470 százalékkal magasabb mint egy hónappal korábban.

A futam nem csak a véletlen műve, hiszen a csapat korábban bejelentette, a teljes ökoszisztémát alapjaiban véve fogják megújítani. A folyamat legfontosabb részét pedig kétségtelenül az új token, a SPONGEV2 bevezetése jelenti. 

A második generációsnak is nevezett Sponge tokenek a jelek szerint alaposan megmozgatták a befektetők fantáziáját. Nem csupán a több mint 10,000 főből álló befektetői réteg lelkesült fel, hanem egyúttal a legnépszerűbb influenszerek is bizalmat szavaztak a projektnek.

További érdekessége a Sponge V2-nek, hogy a beszerzése korlátozott módon végezhető csak el. 

sponge

Míg az eredeti Sponge 11 különböző kriptotőzsdén is megvásárolható, a V2 kizárólag stakelés útján kapható.

Az úgynevezett stake-to-bridge protokoll használatával amikor lekötöd az első generációs kriptókat, jutalomként a V2-es Sponge-ot fogod megkapni. Ezt követően amint elfogy az eladásra kínált következő generációs kriptó, tudod majd azokat igényelni.

Mivel ekkor viszonylag alacsony lesz a forgalomban lévő SPONGEV2 mennyisége, így a listázáskor feltehetően ismét lehetőség fog nyílni a 100-szoros hozam megszerzésére.

Szintén érdemes még szem előtt tartani, hogy amennyiben most stakeled a kriptókat, magas jutalomhoz is hozzá fogsz jutni. Írásunk idején éves szinten 284 százalékos profitra számíthatsz, vagyis a befektetésed közel háromszorosát kapod vissza egyetlen éven belül.

Bár a jutalom mértéke az idő múlásával változhat, ennek ellenére jó eséllyel maradhat tartósan 200 százalék felett.

Érdekel a Sponge

Új kriptó, új felhasználási mód

Nem csupán egy teljesen új altcoinnal gazdagodik a Sponge ökoszisztéma, hanem egy izgalmas játékkal is.

A hamarosan elérhetővé váló play-to-earn (P2E) kalandokban a felhasználók lehetőséget fognak kapni hogy egymással, illetve egy AI-val mérjék össze az ügyességük.

Ezt követően a legmagasabb pontszámmal rendelkező játékosok jutalomban részesülhetnek. Eközben a többi játékos az alapba juttatott SPONGEV2 egy részéből fog majd részesülni.

Ráadásul a készítők azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek Sponge V2-vel. Lehetőség lesz ingyenes játékra is, így bármilyen feltétel nélkül tudod majd élvezni a sárga fickó kalandjait.

A közeljövőben elérhetővé váló játéknak hála így a Sponge már nem csupán egy mém token lesz. A felhasználási módnak köszönhetően a projekt nem csupán a korábbi sikereket ismételheti meg, hanem egyúttal új csúcsokra is törhet.

tweetek

Emlékeztetőül, a Sponge 2023 május első hetében került listázásra, éppen a Pepeláz korai időszakában.

Hála a tökéletes időzítésnek, illetve a projekt kedves és sokak által ismert látványvilágának, a Sponge hamar az élre tudott törni. Ennek köszönhetően csupán néhány napra volt szüksége a projektnek ahhoz, hogy 1-ről 100 millió dolláros méretet érjen el.

Vagyis azok a kereskedők akik még az elsők között vásároltak, 10,000 százalékos hozamot realizálhattak.

Bár a kiugró sikereket konszolidáció követte, ennek ellenére a Sponge képes volt megtartani a viszonylag magas piaci kapitalizációját.

A most látható frissítések hatására pedig sokan úgy látják, a Sponge képes lehet akár rá is duplázni az eddig elért sikerekre.

Érdekel a Sponge

Az elemzők rajonganak a Sponge-ért

Érthető módon a befektetők között az izgalmas hírek hallatán felbukkantak a YouTube influenszerek is. 

A több mint 118,000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains például azon a véleményen van, hogy a V2-es tokenek listázását követően ismét lehetőséget kapnak majd a befektetők a 100-szoros hozamok elérésre. 

Ráadásul az elemző szerint az új felhasználási mód miatt nem elképzelhetetlen, hogy még ennél is nagyobb bevétel ütheti az első befektetők markát.

Szintén a pozitív hangok táborát erősíti a népszerű kereskedő, ClayBro

Szerinte azzal, hogy a Sponge többé nem csupán egy lesz a számtalan mém token közül, eddig nem látott lendületet jelenthet a projekt számára.

Ami a legjobb, hogy az újdonsült rally nem csak rövid, hanem közép- és hosszú távon is elképesztő bevételeket jelenthet azoknak, akik még időben csatlakoznak.

ütemterv

Nem érdemes túl sokat késlekedni

Ahogy azt említettük, a mostani stake-to-bridge rendszer időhöz van kötve.

Mostanáig összesen 5.2 millió dollár értékű első generációs Sponge lett lekötve, így minden bizonnyal akár heteken belül elérhetővé válhat a SPONGEV2.

Azonban jó ha tudod, hogy miután lekötötted a V1-es ERC-20 kriptót, azt már nem lesz lehetőséged felvenni. Ezt a készítők azért vezették be, mivel idővel szeretnék teljes mértékben kivonni a forgalomból az első tokeneket.

Amennyiben kedvet kaptál a vásárláshoz, a legegyszerűbben a Sponge eredeti (sponge.vip) weboldalán keresztül tudsz csatlakozni. A platform magyar nyelven is elérhető, illetve bankkártya is használható, így kényelmesen és gyorsan el tudod végezni a vásárlást.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Sponge weboldalára, még ma!

Irány a Sponge

Ez is érdekelhet:

Mennyi lehet VALÓJÁBAN a Bitcoin értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás: