Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

Nem más mint a Sponge token. A népszerű kriptó értéke ugyanis az előző hetekben a sokszorosára emelkedett, a befektetők legnagyobb örömére. Továbbá ami a legjobb, hogy a szakértők szerint ez még csak a kezdet!

Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

Jelenleg az altcoin közel 24 millió dolláros mérettel rendelkezik, ami 470 százalékkal magasabb mint egy hónappal korábban.

A futam nem csak a véletlen műve, hiszen a csapat korábban bejelentette, a teljes ökoszisztémát alapjaiban véve fogják megújítani. A folyamat legfontosabb részét pedig kétségtelenül az új token, a SPONGEV2 bevezetése jelenti. 

A második generációsnak is nevezett Sponge tokenek a jelek szerint alaposan megmozgatták a befektetők fantáziáját. Nem csupán a több mint 10,000 főből álló befektetői réteg lelkesült fel, hanem egyúttal a legnépszerűbb influenszerek is bizalmat szavaztak a projektnek.

További érdekessége a Sponge V2-nek, hogy a beszerzése korlátozott módon végezhető csak el. 

sponge

Míg az eredeti Sponge 11 különböző kriptotőzsdén is megvásárolható, a V2 kizárólag stakelés útján kapható.

Az úgynevezett stake-to-bridge protokoll használatával amikor lekötöd az első generációs kriptókat, jutalomként a V2-es Sponge-ot fogod megkapni. Ezt követően amint elfogy az eladásra kínált következő generációs kriptó, tudod majd azokat igényelni.

Mivel ekkor viszonylag alacsony lesz a forgalomban lévő SPONGEV2 mennyisége, így a listázáskor feltehetően ismét lehetőség fog nyílni a 100-szoros hozam megszerzésére.

Szintén érdemes még szem előtt tartani, hogy amennyiben most stakeled a kriptókat, magas jutalomhoz is hozzá fogsz jutni. Írásunk idején éves szinten 284 százalékos profitra számíthatsz, vagyis a befektetésed közel háromszorosát kapod vissza egyetlen éven belül.

Bár a jutalom mértéke az idő múlásával változhat, ennek ellenére jó eséllyel maradhat tartósan 200 százalék felett.

Érdekel a Sponge

Új kriptó, új felhasználási mód

Nem csupán egy teljesen új altcoinnal gazdagodik a Sponge ökoszisztéma, hanem egy izgalmas játékkal is.

A hamarosan elérhetővé váló play-to-earn (P2E) kalandokban a felhasználók lehetőséget fognak kapni hogy egymással, illetve egy AI-val mérjék össze az ügyességük.

Ezt követően a legmagasabb pontszámmal rendelkező játékosok jutalomban részesülhetnek. Eközben a többi játékos az alapba juttatott SPONGEV2 egy részéből fog majd részesülni.

Ráadásul a készítők azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek Sponge V2-vel. Lehetőség lesz ingyenes játékra is, így bármilyen feltétel nélkül tudod majd élvezni a sárga fickó kalandjait.

A közeljövőben elérhetővé váló játéknak hála így a Sponge már nem csupán egy mém token lesz. A felhasználási módnak köszönhetően a projekt nem csupán a korábbi sikereket ismételheti meg, hanem egyúttal új csúcsokra is törhet.

tweetek

Emlékeztetőül, a Sponge 2023 május első hetében került listázásra, éppen a Pepeláz korai időszakában.

Hála a tökéletes időzítésnek, illetve a projekt kedves és sokak által ismert látványvilágának, a Sponge hamar az élre tudott törni. Ennek köszönhetően csupán néhány napra volt szüksége a projektnek ahhoz, hogy 1-ről 100 millió dolláros méretet érjen el.

Vagyis azok a kereskedők akik még az elsők között vásároltak, 10,000 százalékos hozamot realizálhattak.

Bár a kiugró sikereket konszolidáció követte, ennek ellenére a Sponge képes volt megtartani a viszonylag magas piaci kapitalizációját.

A most látható frissítések hatására pedig sokan úgy látják, a Sponge képes lehet akár rá is duplázni az eddig elért sikerekre.

Érdekel a Sponge

Az elemzők rajonganak a Sponge-ért

Érthető módon a befektetők között az izgalmas hírek hallatán felbukkantak a YouTube influenszerek is. 

A több mint 118,000 feliratkozóval rendelkező Crypto Gains például azon a véleményen van, hogy a V2-es tokenek listázását követően ismét lehetőséget kapnak majd a befektetők a 100-szoros hozamok elérésre. 

Ráadásul az elemző szerint az új felhasználási mód miatt nem elképzelhetetlen, hogy még ennél is nagyobb bevétel ütheti az első befektetők markát.

Szintén a pozitív hangok táborát erősíti a népszerű kereskedő, ClayBro

Szerinte azzal, hogy a Sponge többé nem csupán egy lesz a számtalan mém token közül, eddig nem látott lendületet jelenthet a projekt számára.

Ami a legjobb, hogy az újdonsült rally nem csak rövid, hanem közép- és hosszú távon is elképesztő bevételeket jelenthet azoknak, akik még időben csatlakoznak.

ütemterv

Nem érdemes túl sokat késlekedni

Ahogy azt említettük, a mostani stake-to-bridge rendszer időhöz van kötve.

Mostanáig összesen 5.2 millió dollár értékű első generációs Sponge lett lekötve, így minden bizonnyal akár heteken belül elérhetővé válhat a SPONGEV2.

Azonban jó ha tudod, hogy miután lekötötted a V1-es ERC-20 kriptót, azt már nem lesz lehetőséged felvenni. Ezt a készítők azért vezették be, mivel idővel szeretnék teljes mértékben kivonni a forgalomból az első tokeneket.

Amennyiben kedvet kaptál a vásárláshoz, a legegyszerűbben a Sponge eredeti (sponge.vip) weboldalán keresztül tudsz csatlakozni. A platform magyar nyelven is elérhető, illetve bankkártya is használható, így kényelmesen és gyorsan el tudod végezni a vásárlást.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Sponge weboldalára, még ma!

Irány a Sponge

Ez is érdekelhet:

Mennyi lehet VALÓJÁBAN a Bitcoin értéke 2024-ben? Szakértők válaszolnak

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bizonyítani kell, hogy életben van-e a nyugdíjas - ha nem bizonyítja, nem kap nyugdíjat!

Miért fizessen olyan ember után a nyugdíjfolyósító aki már nincs is az élők sorában? - teheti fel a jogos kérdést bármelyik ország intézménye. De kinek kell bizonyítania, hogy él a nyugdíjas? Neki magának vagy a nyugdíjfolyósítónak? Egy izgalmas kérdés után jártunk most.
2024. 02. 23. 01:00
Megosztás:

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás:

Csúcsot döntött a jelzálogkamat

Az Egyesült Államokban több mint kéthavi csúcsra emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a február 16-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 02. 22. 15:00
Megosztás: