Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

A Celestia natív érméje, a TIA befektetői az előző napok során kiugró erősödésnek lehettek tanúi. Mindössze egy hét alatt, látszólag a semmiből a TIA értéke közel 30 százalékkal növekedett.

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ami még ennél is elképesztőbb, hogy 14 nap alatt 108 százaléknál is több hozamra tehettek szert a hálózat támogatói.

Ennek köszönhetően írásunk idején a TIA értéke közel 13 dolláron áll.

A Celestia azonban nem az egyetlen sikeres kriptó az elmúlt napokból, hiszen a Bitcoin Minetrix előértékesítése már túl van az 5.3 millió dolláron.

 

Akik a kezdetektől fogva követik a TIA sorsának alakulását azok jól tudják, hogy a Celestia hálózatának adatai rövidesen a Polygon hálózatán is elérhetők lesznek a Polygon Chain Development Kit (CDK) részeként.

Ez azt jelenti, hogy amikor a fejlesztők a Polygon layer-2 protokollját használják, a Celestiának hála alacsonyabb díjakkal kell majd számolniuk. Ezért az így létrehozott dAppok (decentralizált alkalmazások) nagyobb népszerűségre tehetnek majd szert mint az Ethereum hálózatát használó vetélytársaik.

A hálózat legnagyobb előnye kétségtelenül az alacsony díjakban keresendő. Míg az ETH esetében sokszor 20-50 dolláros kiadásokkal kell számolni egy tranzakció esetén, a TIA-nál ennek csak a töredékéről beszélhetünk.

Elsősorban ez az oka annak, hogy a TIA az októberi indulásától kezdve több mint 400 százalékkal tudott erősödni. 

A TIA értéke az előző 24 óra során tovább növekedett, így írásunk idején 12.74 dollárért érhető el az érme. Az elmúlt nap során a kereskedési volumen mértéke elérte a 330 millió dollárt, miközben az érme teljes mérete a 2 milliárd dollár felé közelít.

A mostani erősödésben szerepet játszhat a szektor általános hangulata is, mivel a BTC a korábbi gyengülés után ismét pozitív irányba fordult az árfolyam. 

Árfolyam-előrejelzés - Mire számíthatnak a TIA befektetői?

Bizonyos fokig aggasztónak tűnik, hogy a TIA hálózatán viszonylag alacsony az on-chain aktivitás. Ezt a jelenség akár úgy is lehet értelmezni, hogy a legtöbben spekulatív jelleggel vásárolnak a TIA-ból, ezért egy esetleges beszakadás következtében nem zárható ki a radikális zuhanás esélye sem.

Az októberi indulástól fogva naponta átlagosan mindössze 12,000 tranzakcióra került sor a hálózaton.

Arról viszont nem lehet megfeledkezni, hogy a Polygon integrációnak köszönhetően szerencsés esetben hamarosan a tranzakciók száma a sokszorosára emelkedhet.

Ezért amennyiben most vásárolnál, érdemes lehet várni egy kicsit. A több mint 100 százalékos növekedést várhatóan korrekció fogja követni, ezért a konszolidáció időszakában lehet érdemes csatlakozni.

Ezt követően azonban a Celestia hosszú távú befektetésként várhatóan jól fog teljesíteni, így némi türelemmel tetemes hozamra tudsz majd szert tenni.

Milyen alternatívákat érdemes megfontolni a Celestia mellett?

Ahogy az látható a TIA jó befektetés lehet hosszú távon, azonban azoknak akik gyorsabban szeretnének profithoz jutni nem biztos, hogy ez az eszköz a legjobb választás.

Továbbá azt is tartsd szem előtt, hogy a legjobb portfóliók azok, amelyek kellően diverzívek.

Pontosan ezért lehet érdemes lehet megfontolnod a közelgő felezésre való tekintettel a Bitcoin Minetrixet.

Bár az ERC-20 BTCMTX előértékesítése kevesebb mint 3 hónappal ezelőtt indult, a csapatnak így is sikerült több mint 5 millió dollárt gyűjteni.

A fokozott figyelem elsősorban annak köszönhető, hogy a befektetők egy olyan ökoszisztémának lehetnek a részesei, amiben biztonságosan nyílik lehetőség felhőalapú bányászattal magas bevételekhez jutni. 

Ráadásul mindezt maximális biztonságos és transzparencia mellett lehet megtenni.

Dióhéjban, amikor lekötöd a BTCMTX tokeneket, forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket kapsz cserébe. Ezeket kizárólag elégetni tudod, aminek fejében felhőalapú számítási teljesítmény kerül jóváírásra a számládon. 

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Végül pedig a sikeresen kibányászott BTC-ből annak arányában részesülhetsz majd, amennyi számítási teljesítményt szereztél meg.

Ez a rendszer nem csupán azt teszi lehetővé, hogy az eredeti befektetésedhez bármikor hozzá tudj férni, hanem egyúttal minden tranzakciót is könnyedén tudsz ellenőrizni.

Várhatóan a Bitcoin Minetrix listázása a jövő év elején, a következő bitcoin felezés előtt zajlik majd le. Mivel ekkor valószínűleg a BTC értéke az egekben lesz, továbbá még a mostani 6.25 BTC-t lehet megkapni jutalmul, ezért a Bitcoin Minetrix-szel tökéletesen ki fogod tudni használni ezt az időszakot.

Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti alacsony méretének köszönhetően a BTCMTX a listázást követően minden bizonnyal képes lesz a gyors növekedésre. 

Ezzel kapcsolatban sok elemző azon a véleményen van, hogy a listázs utáni 10-szeres növekedés egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

Amennyiben érdekel a projekt, abban az esetben a magyar nyelvű weboldalon keresztül, akár bankkártyával is el tudod végezni a vásárlást.

A  tokenek ára azonban folyamatosan emelkedik, ezért nem érdemes túl sokat vesztegetni az idődet.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Ez is érdekelhet: 

Ezeket a kriptókat tedd a Karácsonyfa alá

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás:

A kriptó GameFi játékosok, mint a The Sandbox (SAND), az Immutable X, és a KangaMoon újradefiniálják a Meme Coin piacot

Az elmúlt években a kriptovaluta piac hatalmas mértékben nőtt, és olyan új szakterületek, mint a web 3 játékok és a metaversum nagyobb hangsúlyt kaptak, mint valaha. Kiemelendő, hogy a decentralizált játékplatformok mint a The Sandbox (SAND) és az Immutable X (IMX) kriptovaluták lehetővé tették a játékrajongók számára, hogy játékélményeiket monetizálják, kihasználva a játék közbeni pénzkeresés (Play-To-Earn, P2E) és az NFT-k előnyeit. Ugyanebbe a ligába lépve a KangaMoon (KANG) tovább akarja vinni ezt az innovációt, és egyesített ökoszisztémában kívánja integrálni a Social-Fi-t és a P2E-t, amely kifejezetten a játékrajongóknak szól.
2024. 02. 28. 09:40
Megosztás:

Javarészt gyengültek az ázsiai indexek

A vezető ázsiai tőzsdék többsége gyengült szerdán.
2024. 02. 28. 09:30
Megosztás:

58 000 felett a Bitcoin, 1 millió felett a Green Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a cikk írásakor 58 251 dollár, ismét döntögeti a csúcsokat a közelgő áprilisi felezés előtt. A Bitcoin továbbá az aranymetszést is áttörte, így a hype egyre fokozódik.
2024. 02. 28. 09:07
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 28. 09:00
Megosztás: