Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

A Celestia natív érméje, a TIA befektetői az előző napok során kiugró erősödésnek lehettek tanúi. Mindössze egy hét alatt, látszólag a semmiből a TIA értéke közel 30 százalékkal növekedett.

Közel 20% erősödés után ez lehet a kriptoszektor következő kedvence?

Ami még ennél is elképesztőbb, hogy 14 nap alatt 108 százaléknál is több hozamra tehettek szert a hálózat támogatói.

Ennek köszönhetően írásunk idején a TIA értéke közel 13 dolláron áll.

A Celestia azonban nem az egyetlen sikeres kriptó az elmúlt napokból, hiszen a Bitcoin Minetrix előértékesítése már túl van az 5.3 millió dolláron.

 

Akik a kezdetektől fogva követik a TIA sorsának alakulását azok jól tudják, hogy a Celestia hálózatának adatai rövidesen a Polygon hálózatán is elérhetők lesznek a Polygon Chain Development Kit (CDK) részeként.

Ez azt jelenti, hogy amikor a fejlesztők a Polygon layer-2 protokollját használják, a Celestiának hála alacsonyabb díjakkal kell majd számolniuk. Ezért az így létrehozott dAppok (decentralizált alkalmazások) nagyobb népszerűségre tehetnek majd szert mint az Ethereum hálózatát használó vetélytársaik.

A hálózat legnagyobb előnye kétségtelenül az alacsony díjakban keresendő. Míg az ETH esetében sokszor 20-50 dolláros kiadásokkal kell számolni egy tranzakció esetén, a TIA-nál ennek csak a töredékéről beszélhetünk.

Elsősorban ez az oka annak, hogy a TIA az októberi indulásától kezdve több mint 400 százalékkal tudott erősödni. 

A TIA értéke az előző 24 óra során tovább növekedett, így írásunk idején 12.74 dollárért érhető el az érme. Az elmúlt nap során a kereskedési volumen mértéke elérte a 330 millió dollárt, miközben az érme teljes mérete a 2 milliárd dollár felé közelít.

A mostani erősödésben szerepet játszhat a szektor általános hangulata is, mivel a BTC a korábbi gyengülés után ismét pozitív irányba fordult az árfolyam. 

Árfolyam-előrejelzés - Mire számíthatnak a TIA befektetői?

Bizonyos fokig aggasztónak tűnik, hogy a TIA hálózatán viszonylag alacsony az on-chain aktivitás. Ezt a jelenség akár úgy is lehet értelmezni, hogy a legtöbben spekulatív jelleggel vásárolnak a TIA-ból, ezért egy esetleges beszakadás következtében nem zárható ki a radikális zuhanás esélye sem.

Az októberi indulástól fogva naponta átlagosan mindössze 12,000 tranzakcióra került sor a hálózaton.

Arról viszont nem lehet megfeledkezni, hogy a Polygon integrációnak köszönhetően szerencsés esetben hamarosan a tranzakciók száma a sokszorosára emelkedhet.

Ezért amennyiben most vásárolnál, érdemes lehet várni egy kicsit. A több mint 100 százalékos növekedést várhatóan korrekció fogja követni, ezért a konszolidáció időszakában lehet érdemes csatlakozni.

Ezt követően azonban a Celestia hosszú távú befektetésként várhatóan jól fog teljesíteni, így némi türelemmel tetemes hozamra tudsz majd szert tenni.

Milyen alternatívákat érdemes megfontolni a Celestia mellett?

Ahogy az látható a TIA jó befektetés lehet hosszú távon, azonban azoknak akik gyorsabban szeretnének profithoz jutni nem biztos, hogy ez az eszköz a legjobb választás.

Továbbá azt is tartsd szem előtt, hogy a legjobb portfóliók azok, amelyek kellően diverzívek.

Pontosan ezért lehet érdemes lehet megfontolnod a közelgő felezésre való tekintettel a Bitcoin Minetrixet.

Bár az ERC-20 BTCMTX előértékesítése kevesebb mint 3 hónappal ezelőtt indult, a csapatnak így is sikerült több mint 5 millió dollárt gyűjteni.

A fokozott figyelem elsősorban annak köszönhető, hogy a befektetők egy olyan ökoszisztémának lehetnek a részesei, amiben biztonságosan nyílik lehetőség felhőalapú bányászattal magas bevételekhez jutni. 

Ráadásul mindezt maximális biztonságos és transzparencia mellett lehet megtenni.

Dióhéjban, amikor lekötöd a BTCMTX tokeneket, forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket kapsz cserébe. Ezeket kizárólag elégetni tudod, aminek fejében felhőalapú számítási teljesítmény kerül jóváírásra a számládon. 

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Végül pedig a sikeresen kibányászott BTC-ből annak arányában részesülhetsz majd, amennyi számítási teljesítményt szereztél meg.

Ez a rendszer nem csupán azt teszi lehetővé, hogy az eredeti befektetésedhez bármikor hozzá tudj férni, hanem egyúttal minden tranzakciót is könnyedén tudsz ellenőrizni.

Várhatóan a Bitcoin Minetrix listázása a jövő év elején, a következő bitcoin felezés előtt zajlik majd le. Mivel ekkor valószínűleg a BTC értéke az egekben lesz, továbbá még a mostani 6.25 BTC-t lehet megkapni jutalmul, ezért a Bitcoin Minetrix-szel tökéletesen ki fogod tudni használni ezt az időszakot.

Arról nem is beszélve, hogy a kezdeti alacsony méretének köszönhetően a BTCMTX a listázást követően minden bizonnyal képes lesz a gyors növekedésre. 

Ezzel kapcsolatban sok elemző azon a véleményen van, hogy a listázs utáni 10-szeres növekedés egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

Amennyiben érdekel a projekt, abban az esetben a magyar nyelvű weboldalon keresztül, akár bankkártyával is el tudod végezni a vásárlást.

A  tokenek ára azonban folyamatosan emelkedik, ezért nem érdemes túl sokat vesztegetni az idődet.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Ez is érdekelhet: 

Ezeket a kriptókat tedd a Karácsonyfa alá

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Magyarországi nyugdíj korhatár emelése - a törvény így rendelkezik most

Hány éves korban tud ma a jogszabályok szerint öregségi nyugdíjba vonulni valaki hazánkban? Hogyan változott az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint évről-évre sávosan emelkedik, így végül egységesen (férfiak és nők esetében is) 65 évre nő a korhatár. Cikkünkből megtudhatja a pontos részleteket.
2024. 07. 21. 02:00
Megosztás:

Íme az időpont: Magyarország így vezeti be az eurót! Mi lesz a forinttal?

Mikor vezetheti be Magyarország az Európai Unió közös pénzét, az EURÓ-t? Mire számíthatunk, mire érdemes már most felkészülni? Mi fog történni a forinttal és egyáltalán mi is az az ERM II. árfolyam mechanizmus?
2024. 07. 21. 01:00
Megosztás:

A PlayDoge előértékesítés 6 millió dollárhoz közelít a piaci gyengeség ellenére

Az elmúlt hetek során több népszerű mém érme is jelentős csökkenést mutatott, de a kripto tér nagyágyúja, a Bitcoin is több mint 15%-ot esett az elmúlt hónapban.
2024. 07. 21. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 07. 20. 22:00
Megosztás:

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás: