Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Ahogy azt már az előző évek során megszokhattuk, a legnagyobb kriptók erősödésével párhuzamosan a mém tokeneket is egyre népszerűbbek. A jelenség elsődleges oka az, hogy az ilyen altcoinok bár felhasználási móddal nem rendekeznek, mégis virális jellegük miatt elképesztő hozamot lehet a segítségükkel elérni.

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Azonban az olyan piaci kapitalizációval rendelkező mém projektek mint a Pepe, Shiba Inu vagy a Dogecoin már túl vannak életük delén. Pontosan ezért fontos az, hogy még a tömegek előtt tudj lecsapni egy mém kriptóra, hiszen így lehetséges csak igazán kiemelkedő profitra szert tenni.

Miért ennyire népszerűek a mém tokenek?

Első ránézésre nem tűnik kifejezetten jó befektetésnek egy mém kriptó. A legtöbb esetben mindössze egy kutyás, békás vagy mesefigurával ellátott, de amúgy használhatatlan kriptopénz kerül a birtokunkba.

Ennek ellenére a Dogecoin sikereit látva számtalan új mém kriptó bukkant fel, amikkel az időben csatlakozó befektetők gyakran 10,000 százalék feletti hozamot érhettek el.

A siker lehetséges okai között megtalálható a token aranyos jellege, a készítők sokszor kifejezetten szarkasztikus stílusa vagy éppen egy mém népszerűsége. Ezeket ötvözve egy olyan befektetési eszköz jön létre, aminek az értéke számos esetben a 100 millió dolláros értéket is képes meghaladni.

A múltban számtalan olyan történetet lehetett már olvasni, hogy egy-egy szerencsés befektető, akik csupán viccből vásárolt egy tokenből, később az életét megváltoztató haszonra tett szert.

A Dogecoin esetében a vásárlóknak éveket kellett várni a sikerre, azonban miután Elon Musk felkarolta a projektet, a korai befektetők gyakran millió dolláros haszonhoz jutottak hozzá.

A sikeren felbuzdulva számos hasonló, kutyás tematikára felépített kriptó látta meg a napvilágot, amelynek a jelentős része szintén képes volt szenzációs sikerekre.

A 2021-es “minden rallyt” követő beszakadás után, 2022 elején ismét beköszöntött a mém tokenek ideje, hála a PEPE megjelenésének. A zöld békás kriptó mindössze két hét alatt képes volt 100 millió dollárnál nagyobb méretet elérni és bekerülni a Binance kínálatába.

Mostani írásunkban ezért 3 olyan projektet mutatunk be, melyeket még viszonylag alacsony áron lehet beszerezni, idővel mégis döbbenetes profitot lehet velük elérni.

Meme Kombat ($MK) - Harcok, fogadás és fantasztikus jutalmak egyetlen felületen

A Meme Kombat egy viszonylag új, még előértékesítési szakaszában lévő projekt, amely mindössze néhány hét leforgása alatt képes volt 3 millió dollárt gyűjteni. A platformon keresztül lehetőség van különböző mém tokenek kabalái közötti csatákra fogadni, amivel jelentős mennyiségű ERC-20 MK-hoz lehet hozzájutni.

Szemben a legtöbb mém tokennel, a Meme Kombat világában már a kezdetektől fogva egyedi módon lehet felhasználni a natív tokeneket. Ennek köszönhetően nem csupán kimagasló a kereslet az MK-ra, hanem egyúttal a népszerű kriptó minden bizonnyal az értékét is képes lesz megőrizni.

Ezt igazolja az is, hogy a korai vásárlók túlnyomó része azonnal le is kötötte a vásárolt tokeneket. Más szóval a legtöbb befektető a Meme Kombatra elsősorban hosszú távú befektetésként gondol, így a projekt sikere szinte garantált.

A Meme Kombat előértékesítése szakaszokra van bontva, melyek során az $MK értéke folyamatosan emelkedik. Ezért akik még idejében vásárolnak, azoknak már a listázásra kiugró hozam ütheti a markát.

Ráadásul az éves, közel 300 százalékos stakelési profitnak köszönhetően elképesztő összegekhez lehet hozzájutni, teljesen passzív módon.

A fejlesztők tervei szerint a Meme Kombat már januárban elérhetővé válhat, így érdemes lehet minél hamarabb beszerezni néhányat a különleges kriptók közül.

Érdekel a Meme Kombat

Wall Street Memes ($WSM) - 2023 legjobb előértékesítése megállíthatatlan lesz a következő évben is

Nem túlzás azt mondani, hogy a Wall Street Memes csapatának sikerült messze a legsikeresebb előértékesítést lebonyolítani 2023-ban. Mindössze 3 hónap alatt a fejlesztők több mint 25 millió dollárt gyűjtöttek a WSM altcoinok eladásával.

A listázást követően a korai befektetők több mint 400 százalék hozamot érhettek el, mialatt a token piaci kapitalizációja meghaladta a 100 millió dolláros méretet.

Bár ezt követően némi konszolidáció következett be, a csapat egyáltalán nem ült a babérjain és néhány héttel a listázást követően bemutatta a Wall Street Memes kaszinót.

Ebben lehetőség van magas jutalmakért a legjobb játékokkal játszani, ráadásul a felhasználók akár WSM-et is használhatnak. A Wall Street Memes csapatának azonban még itt sem fogyott el a lendülete, ezért néhány nappal ezelőtt bemutatták a saját fejlesztésü játékukat, a Bull Run Smash-t.

Az eddigi sikerek várhatóan 2024-ben is ki fognak tartani és nem zárható ki, hogy rövidesen akár a Binance kínálatába is bekerülhet a WSM.

WSM

Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a WSM értéke követheti akár a PEPE útját is. Összehasonlításként amikor a PEPE bekerült a legnagyobb kriptotőzsde kínálatába, a békás kriptó értéke 1 milliárd dollár fölé tudott emelkedni.

A WSM-et jelenleg számos kriptotőzsdén keresztül lehet megvásárolni, illetve lehetőség van akár közvetlenül a honlapon is a csatlakozáshoz.

WSM vásárlása itt

Bonk ($BONK) - A Solana hálózatának sztárja 700 százalékot erősödött néhány hét alatt

Végezetül mindenképpen érdemes lehet megfontolni a befektetésre az előző hetek sztárját, a Bonkot.

A projekt 2022 végén indult kifejezetten azzal a céllal, hogy a SOL hálózatát népszerűsítse.

A Bonk értéke a kezdeti kiugrást követően sokáig stagnált, majd a 2023 novemberi bikafutam bekövetkezetével eddig nem látott tempóra kapcsolt.

Bonk

A token értéke több mint 2000 százalékos növekedésen esett át, ezzel megelőzve a teljes kriptoszektor legnagyobb mém tokenjeit. 

A sikereket a projekt egyrészt a Binance listázásnak, másrészt a Solana hálózat népszerűségének növekedésének köszönheti.

Jelenleg a BONK a teljes szektor 97. legnagyobb mérettel rendelkező kriptója. 

Az elképesztő erősödést követően az elmúlt napokban némi konszolidációt lehet látni az árfolyamban, azonban ez egy rövid pihenő is lehet a következő rally előtt.

Összefoglalás

Ahogy az látható számos fantasztikus lehetőség kínálkozik, amelyekhez érdemes még most csatlakoznod.

Tagadhatatlan, hogy az olyan projektek amilyen a PEPE, a SHIB vagy éppen a DOGE csábítóak lehetnek, azonban ezek a kriptók már átestek a legnagyobb növekedésen.

Ezért a legnagyobb hozam elérése érdekében mindenképpen érdemes viszonylag alacsony piaci kapitalizációval rendelkező lehetőségeket keresni. Amennyiben így teszel még egy 100 dolláros befektetés is megváltoztathatja az életed.

Ez is érdekelhet: 

Ezeket a kriptókat tedd a Karácsonyfa alá

Ezen a héten minden szem a Bitcoin árfolyamára szegeződik

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: