Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Ahogy azt már az előző évek során megszokhattuk, a legnagyobb kriptók erősödésével párhuzamosan a mém tokeneket is egyre népszerűbbek. A jelenség elsődleges oka az, hogy az ilyen altcoinok bár felhasználási móddal nem rendekeznek, mégis virális jellegük miatt elképesztő hozamot lehet a segítségükkel elérni.

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Azonban az olyan piaci kapitalizációval rendelkező mém projektek mint a Pepe, Shiba Inu vagy a Dogecoin már túl vannak életük delén. Pontosan ezért fontos az, hogy még a tömegek előtt tudj lecsapni egy mém kriptóra, hiszen így lehetséges csak igazán kiemelkedő profitra szert tenni.

Miért ennyire népszerűek a mém tokenek?

Első ránézésre nem tűnik kifejezetten jó befektetésnek egy mém kriptó. A legtöbb esetben mindössze egy kutyás, békás vagy mesefigurával ellátott, de amúgy használhatatlan kriptopénz kerül a birtokunkba.

Ennek ellenére a Dogecoin sikereit látva számtalan új mém kriptó bukkant fel, amikkel az időben csatlakozó befektetők gyakran 10,000 százalék feletti hozamot érhettek el.

A siker lehetséges okai között megtalálható a token aranyos jellege, a készítők sokszor kifejezetten szarkasztikus stílusa vagy éppen egy mém népszerűsége. Ezeket ötvözve egy olyan befektetési eszköz jön létre, aminek az értéke számos esetben a 100 millió dolláros értéket is képes meghaladni.

A múltban számtalan olyan történetet lehetett már olvasni, hogy egy-egy szerencsés befektető, akik csupán viccből vásárolt egy tokenből, később az életét megváltoztató haszonra tett szert.

A Dogecoin esetében a vásárlóknak éveket kellett várni a sikerre, azonban miután Elon Musk felkarolta a projektet, a korai befektetők gyakran millió dolláros haszonhoz jutottak hozzá.

A sikeren felbuzdulva számos hasonló, kutyás tematikára felépített kriptó látta meg a napvilágot, amelynek a jelentős része szintén képes volt szenzációs sikerekre.

A 2021-es “minden rallyt” követő beszakadás után, 2022 elején ismét beköszöntött a mém tokenek ideje, hála a PEPE megjelenésének. A zöld békás kriptó mindössze két hét alatt képes volt 100 millió dollárnál nagyobb méretet elérni és bekerülni a Binance kínálatába.

Mostani írásunkban ezért 3 olyan projektet mutatunk be, melyeket még viszonylag alacsony áron lehet beszerezni, idővel mégis döbbenetes profitot lehet velük elérni.

Meme Kombat ($MK) - Harcok, fogadás és fantasztikus jutalmak egyetlen felületen

A Meme Kombat egy viszonylag új, még előértékesítési szakaszában lévő projekt, amely mindössze néhány hét leforgása alatt képes volt 3 millió dollárt gyűjteni. A platformon keresztül lehetőség van különböző mém tokenek kabalái közötti csatákra fogadni, amivel jelentős mennyiségű ERC-20 MK-hoz lehet hozzájutni.

Szemben a legtöbb mém tokennel, a Meme Kombat világában már a kezdetektől fogva egyedi módon lehet felhasználni a natív tokeneket. Ennek köszönhetően nem csupán kimagasló a kereslet az MK-ra, hanem egyúttal a népszerű kriptó minden bizonnyal az értékét is képes lesz megőrizni.

Ezt igazolja az is, hogy a korai vásárlók túlnyomó része azonnal le is kötötte a vásárolt tokeneket. Más szóval a legtöbb befektető a Meme Kombatra elsősorban hosszú távú befektetésként gondol, így a projekt sikere szinte garantált.

A Meme Kombat előértékesítése szakaszokra van bontva, melyek során az $MK értéke folyamatosan emelkedik. Ezért akik még idejében vásárolnak, azoknak már a listázásra kiugró hozam ütheti a markát.

Ráadásul az éves, közel 300 százalékos stakelési profitnak köszönhetően elképesztő összegekhez lehet hozzájutni, teljesen passzív módon.

A fejlesztők tervei szerint a Meme Kombat már januárban elérhetővé válhat, így érdemes lehet minél hamarabb beszerezni néhányat a különleges kriptók közül.

Érdekel a Meme Kombat

Wall Street Memes ($WSM) - 2023 legjobb előértékesítése megállíthatatlan lesz a következő évben is

Nem túlzás azt mondani, hogy a Wall Street Memes csapatának sikerült messze a legsikeresebb előértékesítést lebonyolítani 2023-ban. Mindössze 3 hónap alatt a fejlesztők több mint 25 millió dollárt gyűjtöttek a WSM altcoinok eladásával.

A listázást követően a korai befektetők több mint 400 százalék hozamot érhettek el, mialatt a token piaci kapitalizációja meghaladta a 100 millió dolláros méretet.

Bár ezt követően némi konszolidáció következett be, a csapat egyáltalán nem ült a babérjain és néhány héttel a listázást követően bemutatta a Wall Street Memes kaszinót.

Ebben lehetőség van magas jutalmakért a legjobb játékokkal játszani, ráadásul a felhasználók akár WSM-et is használhatnak. A Wall Street Memes csapatának azonban még itt sem fogyott el a lendülete, ezért néhány nappal ezelőtt bemutatták a saját fejlesztésü játékukat, a Bull Run Smash-t.

Az eddigi sikerek várhatóan 2024-ben is ki fognak tartani és nem zárható ki, hogy rövidesen akár a Binance kínálatába is bekerülhet a WSM.

WSM

Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a WSM értéke követheti akár a PEPE útját is. Összehasonlításként amikor a PEPE bekerült a legnagyobb kriptotőzsde kínálatába, a békás kriptó értéke 1 milliárd dollár fölé tudott emelkedni.

A WSM-et jelenleg számos kriptotőzsdén keresztül lehet megvásárolni, illetve lehetőség van akár közvetlenül a honlapon is a csatlakozáshoz.

WSM vásárlása itt

Bonk ($BONK) - A Solana hálózatának sztárja 700 százalékot erősödött néhány hét alatt

Végezetül mindenképpen érdemes lehet megfontolni a befektetésre az előző hetek sztárját, a Bonkot.

A projekt 2022 végén indult kifejezetten azzal a céllal, hogy a SOL hálózatát népszerűsítse.

A Bonk értéke a kezdeti kiugrást követően sokáig stagnált, majd a 2023 novemberi bikafutam bekövetkezetével eddig nem látott tempóra kapcsolt.

Bonk

A token értéke több mint 2000 százalékos növekedésen esett át, ezzel megelőzve a teljes kriptoszektor legnagyobb mém tokenjeit. 

A sikereket a projekt egyrészt a Binance listázásnak, másrészt a Solana hálózat népszerűségének növekedésének köszönheti.

Jelenleg a BONK a teljes szektor 97. legnagyobb mérettel rendelkező kriptója. 

Az elképesztő erősödést követően az elmúlt napokban némi konszolidációt lehet látni az árfolyamban, azonban ez egy rövid pihenő is lehet a következő rally előtt.

Összefoglalás

Ahogy az látható számos fantasztikus lehetőség kínálkozik, amelyekhez érdemes még most csatlakoznod.

Tagadhatatlan, hogy az olyan projektek amilyen a PEPE, a SHIB vagy éppen a DOGE csábítóak lehetnek, azonban ezek a kriptók már átestek a legnagyobb növekedésen.

Ezért a legnagyobb hozam elérése érdekében mindenképpen érdemes viszonylag alacsony piaci kapitalizációval rendelkező lehetőségeket keresni. Amennyiben így teszel még egy 100 dolláros befektetés is megváltoztathatja az életed.

Ez is érdekelhet: 

Ezeket a kriptókat tedd a Karácsonyfa alá

Ezen a héten minden szem a Bitcoin árfolyamára szegeződik

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás: