Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Ahogy azt már az előző évek során megszokhattuk, a legnagyobb kriptók erősödésével párhuzamosan a mém tokeneket is egyre népszerűbbek. A jelenség elsődleges oka az, hogy az ilyen altcoinok bár felhasználási móddal nem rendekeznek, mégis virális jellegük miatt elképesztő hozamot lehet a segítségükkel elérni.

Ezekből a mém kriptókból vásárolj a legnagyobb hozamokért

Azonban az olyan piaci kapitalizációval rendelkező mém projektek mint a Pepe, Shiba Inu vagy a Dogecoin már túl vannak életük delén. Pontosan ezért fontos az, hogy még a tömegek előtt tudj lecsapni egy mém kriptóra, hiszen így lehetséges csak igazán kiemelkedő profitra szert tenni.

Miért ennyire népszerűek a mém tokenek?

Első ránézésre nem tűnik kifejezetten jó befektetésnek egy mém kriptó. A legtöbb esetben mindössze egy kutyás, békás vagy mesefigurával ellátott, de amúgy használhatatlan kriptopénz kerül a birtokunkba.

Ennek ellenére a Dogecoin sikereit látva számtalan új mém kriptó bukkant fel, amikkel az időben csatlakozó befektetők gyakran 10,000 százalék feletti hozamot érhettek el.

A siker lehetséges okai között megtalálható a token aranyos jellege, a készítők sokszor kifejezetten szarkasztikus stílusa vagy éppen egy mém népszerűsége. Ezeket ötvözve egy olyan befektetési eszköz jön létre, aminek az értéke számos esetben a 100 millió dolláros értéket is képes meghaladni.

A múltban számtalan olyan történetet lehetett már olvasni, hogy egy-egy szerencsés befektető, akik csupán viccből vásárolt egy tokenből, később az életét megváltoztató haszonra tett szert.

A Dogecoin esetében a vásárlóknak éveket kellett várni a sikerre, azonban miután Elon Musk felkarolta a projektet, a korai befektetők gyakran millió dolláros haszonhoz jutottak hozzá.

A sikeren felbuzdulva számos hasonló, kutyás tematikára felépített kriptó látta meg a napvilágot, amelynek a jelentős része szintén képes volt szenzációs sikerekre.

A 2021-es “minden rallyt” követő beszakadás után, 2022 elején ismét beköszöntött a mém tokenek ideje, hála a PEPE megjelenésének. A zöld békás kriptó mindössze két hét alatt képes volt 100 millió dollárnál nagyobb méretet elérni és bekerülni a Binance kínálatába.

Mostani írásunkban ezért 3 olyan projektet mutatunk be, melyeket még viszonylag alacsony áron lehet beszerezni, idővel mégis döbbenetes profitot lehet velük elérni.

Meme Kombat ($MK) - Harcok, fogadás és fantasztikus jutalmak egyetlen felületen

A Meme Kombat egy viszonylag új, még előértékesítési szakaszában lévő projekt, amely mindössze néhány hét leforgása alatt képes volt 3 millió dollárt gyűjteni. A platformon keresztül lehetőség van különböző mém tokenek kabalái közötti csatákra fogadni, amivel jelentős mennyiségű ERC-20 MK-hoz lehet hozzájutni.

Szemben a legtöbb mém tokennel, a Meme Kombat világában már a kezdetektől fogva egyedi módon lehet felhasználni a natív tokeneket. Ennek köszönhetően nem csupán kimagasló a kereslet az MK-ra, hanem egyúttal a népszerű kriptó minden bizonnyal az értékét is képes lesz megőrizni.

Ezt igazolja az is, hogy a korai vásárlók túlnyomó része azonnal le is kötötte a vásárolt tokeneket. Más szóval a legtöbb befektető a Meme Kombatra elsősorban hosszú távú befektetésként gondol, így a projekt sikere szinte garantált.

A Meme Kombat előértékesítése szakaszokra van bontva, melyek során az $MK értéke folyamatosan emelkedik. Ezért akik még idejében vásárolnak, azoknak már a listázásra kiugró hozam ütheti a markát.

Ráadásul az éves, közel 300 százalékos stakelési profitnak köszönhetően elképesztő összegekhez lehet hozzájutni, teljesen passzív módon.

A fejlesztők tervei szerint a Meme Kombat már januárban elérhetővé válhat, így érdemes lehet minél hamarabb beszerezni néhányat a különleges kriptók közül.

Érdekel a Meme Kombat

Wall Street Memes ($WSM) - 2023 legjobb előértékesítése megállíthatatlan lesz a következő évben is

Nem túlzás azt mondani, hogy a Wall Street Memes csapatának sikerült messze a legsikeresebb előértékesítést lebonyolítani 2023-ban. Mindössze 3 hónap alatt a fejlesztők több mint 25 millió dollárt gyűjtöttek a WSM altcoinok eladásával.

A listázást követően a korai befektetők több mint 400 százalék hozamot érhettek el, mialatt a token piaci kapitalizációja meghaladta a 100 millió dolláros méretet.

Bár ezt követően némi konszolidáció következett be, a csapat egyáltalán nem ült a babérjain és néhány héttel a listázást követően bemutatta a Wall Street Memes kaszinót.

Ebben lehetőség van magas jutalmakért a legjobb játékokkal játszani, ráadásul a felhasználók akár WSM-et is használhatnak. A Wall Street Memes csapatának azonban még itt sem fogyott el a lendülete, ezért néhány nappal ezelőtt bemutatták a saját fejlesztésü játékukat, a Bull Run Smash-t.

Az eddigi sikerek várhatóan 2024-ben is ki fognak tartani és nem zárható ki, hogy rövidesen akár a Binance kínálatába is bekerülhet a WSM.

WSM

Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a WSM értéke követheti akár a PEPE útját is. Összehasonlításként amikor a PEPE bekerült a legnagyobb kriptotőzsde kínálatába, a békás kriptó értéke 1 milliárd dollár fölé tudott emelkedni.

A WSM-et jelenleg számos kriptotőzsdén keresztül lehet megvásárolni, illetve lehetőség van akár közvetlenül a honlapon is a csatlakozáshoz.

WSM vásárlása itt

Bonk ($BONK) - A Solana hálózatának sztárja 700 százalékot erősödött néhány hét alatt

Végezetül mindenképpen érdemes lehet megfontolni a befektetésre az előző hetek sztárját, a Bonkot.

A projekt 2022 végén indult kifejezetten azzal a céllal, hogy a SOL hálózatát népszerűsítse.

A Bonk értéke a kezdeti kiugrást követően sokáig stagnált, majd a 2023 novemberi bikafutam bekövetkezetével eddig nem látott tempóra kapcsolt.

Bonk

A token értéke több mint 2000 százalékos növekedésen esett át, ezzel megelőzve a teljes kriptoszektor legnagyobb mém tokenjeit. 

A sikereket a projekt egyrészt a Binance listázásnak, másrészt a Solana hálózat népszerűségének növekedésének köszönheti.

Jelenleg a BONK a teljes szektor 97. legnagyobb mérettel rendelkező kriptója. 

Az elképesztő erősödést követően az elmúlt napokban némi konszolidációt lehet látni az árfolyamban, azonban ez egy rövid pihenő is lehet a következő rally előtt.

Összefoglalás

Ahogy az látható számos fantasztikus lehetőség kínálkozik, amelyekhez érdemes még most csatlakoznod.

Tagadhatatlan, hogy az olyan projektek amilyen a PEPE, a SHIB vagy éppen a DOGE csábítóak lehetnek, azonban ezek a kriptók már átestek a legnagyobb növekedésen.

Ezért a legnagyobb hozam elérése érdekében mindenképpen érdemes viszonylag alacsony piaci kapitalizációval rendelkező lehetőségeket keresni. Amennyiben így teszel még egy 100 dolláros befektetés is megváltoztathatja az életed.

Ez is érdekelhet: 

Ezeket a kriptókat tedd a Karácsonyfa alá

Ezen a héten minden szem a Bitcoin árfolyamára szegeződik

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az EU hétmilliárd euróval támogatja közlekedési infrastruktúrák kiépítését

Az Európai Bizottság több mint hétmilliárd euró összegű uniós támogatásban részesít 134 közlekedési projektet, köztük kilenc magyar, fenntartható, biztonságos és intelligens közlekedési infrastruktúrák kiépítését célzó kezdeményezést - tájékoztatott a brüsszeli testület szerdán.
2024. 07. 18. 22:00
Megosztás:

A DTX Tőzsde harca a BNB és a Ripple áremelkedési potenciáljával, miközben a globális nagybefektetők az 1 millió dolláros előértékesítéshez özönlenek

A DTX tőzsde, a Binance (BNB) és a Ripple (XRP) a spekulatív kriptopiacon elért legutóbbi teljesítményükkel megragadják a mainstream figyelmet. A Ripple ára rendkívüli emelkedést mutatott, míg a BNB továbbra is tartja magát az állandó nyereségekkel. Ezen fejlemények közepette a DTX tőzsde hullámokat kelt az 1 millió dolláros, szárnyaló előértékesítésével.
2024. 07. 18. 21:30
Megosztás:

Megjelent a Fed Bézs Könyve - miről árulkodik?

Az amerikai gazdaság a harmadik negyedévbe lépve enyhe ütemben növekedett, az ország több régiójában stagnáló vagy csökkenő aktivitás tapasztalható – derült ki az amerikai jegybank felméréséből.
2024. 07. 18. 21:00
Megosztás:

Új csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 18. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 19:00
Megosztás:

Fellendült a lakáshitelezés az első fél évben

A magyar lakáshitelpiacon csaknem 10 százalékkal több hitelt vettek fel az idei első fél évben, mint tavaly egész évben - közölte a Bankmonitor szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 18. 18:00
Megosztás:

Romániában nőtt a külföldi turisták száma májusban

Romániában 12,4 százalékkal nőtt az országba látogató külföldi turisták száma májusban a tavalyi év azonos időszakához képest - írta Radu Oprea gazdasági miniszter közlése alapján a Profit.ro.
2024. 07. 18. 17:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.
2024. 07. 18. 16:00
Megosztás:

Lassult az euróövezeti infláció júniusban

Lassult az éves infláció az euróövezetben júniusban az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt végleges adatai szerint.
2024. 07. 18. 15:00
Megosztás:

Már több mint húszezren dolgoznak a Nyári diákmunka programban

A kormány idén tizenkettedszer hirdette meg az országszerte népszerű Nyári diákmunka programját mintegy 3,8 milliárd forint keretösszegből. A kimagasló érdeklődés miatt a forráskeretet a vármegyék még közel félmilliárd forinttal megemelték, így eddig csaknem 3700 munkáltató 21 400 diák foglalkoztatását tudja megvalósítani 4,3 milliárd forintból - összegezte szerdai közleményében Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 07. 18. 13:00
Megosztás:

A Tetra Pak bejelentette, hogy Alex Henriksen lesz a kelet-európai régió ügyvezető igazgatója

A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy augusztus 1-jei hatállyal Alex Henriksent nevezi ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatójának. Henriksen Lyndsey Loyden-Edwards helyét veszi át, aki hamarosan új pozícióban folytatja a munkát.
2024. 07. 18. 12:05
Megosztás:

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ

Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően megszámlálhatatlan lovasprogram, kerékpáros túrák, lebilincselő gyerekprogramok várják a látogatókat. Szeptemberben pedig 1984 után újra a település ad otthont a Négyesfogathajtó Világbajnokságnak.
2024. 07. 18. 11:00
Megosztás:

Rendkívül kedvező áron beszerezhető a szlovák autópálya matrica

Magyarországon egy ideig nem emelkedett évről évre az autópálya matricák ára. Amióta viszont bevezették az inflációkövető áremelést, egyre mélyebben kell a magyar autósoknak a zsebükbe nyúlniuk, ha igénybe szeretnék venni hazánk gyorsforgalmi útjait.
2024. 07. 18. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 07. 18. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, aki azt sem tartja kizártnak, hogy újra csúcsot dönthet a magyar részvényindex.
2024. 07. 18. 09:00
Megosztás:

Alig mozdult a forint árfolyama reggelre

A szerda esti szint közelében jegyezték a forintot csütörtök reggel a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Bemutatták az új magyar elektromos midibuszt

Új magyar jármű született - cseh koprodukcióban. Budapesten a sajtó szélesebb nyilvánossága előtt is bemutatták a bajai gyárban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát. A jármű a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 pályázati felhívás támogatásával született meg. A 8 méter hosszú, alacsonypadlós jármű 45 utast tud kényelmesen szállítani, hatótávja pedig 300 kilométer. A busz „szívét”, a hajtást, valamint a szoftvert magyar szakemberek fejlesztették ki, a kocsiszekrény Csehországból érkezett. A midibuszból jelenleg egy darab létezik, azonban a típusengedély megszerzését követően évi 50 jármű készülhet a GANZ-SOR-ból.
2024. 07. 18. 08:00
Megosztás:

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a BÉT és az UniCredit Bank

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Nyrt. és az UniCredit Bank Hungary Zrt. a középvállalatok versenyképességének és növekedési lehetőségeinek javítása érdekében - olvasható a szervezetek közös közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-nek.
2024. 07. 18. 07:00
Megosztás:

Justin Sun 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt

Justin Sun állítólag 5 millió dollár értékben vásárolt ETH-t a spot Ethereum ETF-ek kereskedésének megkezdése előtt. A spot Ethereum ETF-ek iránti várakozás több kisebb és nagyobb kripto befektetőt is arra ösztönzött, hogy fogadjanak egy potenciális ETH emelkedésre, amikor a kripto ETF élőben elindul.
2024. 07. 18. 06:00
Megosztás:

A jegybank célszintjén maradt júniusban a brit infláció

Az előző hónaphoz hasonlóan a Bank of England célszintjével azonos ütemű volt júniusban az éves összevetésű brit infláció.
2024. 07. 18. 05:00
Megosztás: