Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

Ahogy azt Kant is mondta hajdanán: a kategórikus imperatívuszt már alaposan megismertem, ezért ideje egy kis Bitcoin Minetrixet vennem.

Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

A korszakos filozófusnak mint mindig, itt is maximálisan igaza volt, hiszen minél előbb csatlakozunk a befektetők népes táborához, annál magasabb hozamot érhetünk el a listázást követően.

A Bitcoin Minetrixnek mostanáig ugyanis közel 11 millió dollárt sikerült gyűjteni, így már csak minimális idő maradt a vásárlásra. Jó hír azonban, hogy jelenleg ETH, USDT, BNB és Matic mellett bankkártyával is lehetőséged van a csatlakozni.

Vagyis egy ingyenes MetaMask tárca letöltését követően egy hagyományos online vásárláshoz hasonlóan tudod elvégezni a BTCMTX beszerzését.

Írásunk idején már 11.4 millió dollár gyűlt össze, miközben a BTCMTX ára 0.0133 dolláron áll.

Az előző hónapok során elért siker egy kicsit sem a véletlen műve, hiszen a Bitcoin Minetrix egy különleges és egyedi megoldással forradalmasítani a teljes bányászati szektort.

Mostani írásunkban ezért megnézzük, miért lehet 2024 egyik legsikeresebb új altcoinja a BTCMTX.

A Bitcoin Minetrix segítségével ismét decentralizált lehet a bányászat világa

Azt senki nem kérdőjelezi meg, hogy a kriptopénzek decentralizáltak lennének, azonban a bitcoin esetében az előállításról egy kicsit sem mondható el ez az állítás. 

Jelenleg a kibányászott bitcoin többségét néhány óriásvállalat állítja elő, ezért a lakossági befektetőknek esélyük sincs ilyen módon jutalomhoz jutni.

bitcoin

Nagyon leegyszerűsítve ennek a folyamatnak a során egy bonyolult feladvány kerül megoldásra, és a leggyorsabb megoldó a munkáért cserébe bitcoinban részesül.

A jutalom mértéke nagyjából 4 évente feleződik, ezért egészen április végéig még 6.25 BTC-t kapnak a bányászok.

Mivel a bányászat rendkívül nagy számítási teljesítményt igényel, ezért a megfelelő mennyiségű gépet, illetve azok fenntartását szinte kizárólag vállalatok engedhetik meg maguknak.

Satoshi eredeti víziójában szemben, mostanra a hétköznapi felhasználók számára nem érdemes belevágni a BTC bányászatba.

Azonban a Bitcoin Minetrix egyedi rendszerének hála hamarosan te magad is tudod majd gyűjteni a frissen létrehozott BTC-t.

Ezért sokak szerint nem csupán 10-szeres kezdeti növekedésre lehet számítani, hanem egyúttal a teljes szektorra hatást gyakorolhat a projekt.

Irány a BTCMTX

A Bitcoin Minetrix lehet a sztár 2024-ben

Bár a stakelésre már a listázás előtt is lehetőséged van, a valódi profitszerzés majd csak a megjelenés után kezdődhet meg.

Ekkor a BTCMTX mellé a lekötött tokenek után forgalomba nem hozható krediteket is kapni fogsz. Ezeket kizárólag elégetni tudod majd, amiért felhőalapú számítási teljesítmény kerül majd a számládra. 

Végezetül minden sikeresen kibányászott BTC-ből részesedést fogsz kapni  annak arányában, hogy mekkora teljesítményt gyűjtöttél.

A kreditrendszernek hála nem csupán az eredeti befektetésedet érheted el bármikor, hanem egyúttal ellenőrizheted is az összes tranzakciót. A kreditek ugyanis ERC-20 tokenek lesznek, vagyis on-chain is követni lehet mindent.

Szintén a Bitcoin Minetrix előnyei között kell említeni, hogy a hagyományos bányászattal szemben, itt nem kell csillagászati fenntartási költségekkel számolnod

Ugyanis a legtöbb esetben nem csak garancia nincs a jutalomra, hanem még vagyonokat ki is kell fizetned a rendszer üzemeltetésére. 

Mindezeket szem előtt tartva ezért egyáltalán nem lenne szokatlan, ha 2024-ben a Bitcoin Minetrix valóban képes lenne hatalmas hullámokat verni a bányászati szektorban.

bitcoin

Egyszerű használat, a kezdetektől fogva

A fejlesztők nem csupán korszakalkotó megoldást kínálnak a bányászat decentralizálására, hanem mindezt egyszerűen kínálják.

A listázással egyidőben elérhetővé fog válni a Bitcoin Minetrix saját készítésű alkalmazása is. 

Ezen keresztül nem kizárólag ellenőrizni tudod majd a megszerzett jutalmad, hanem egyúttal minden lényeges lépést is el tudsz végezni.

Más szóval a kreditégetéstől kezdve a BTC jutalmak felvételéig, minden fontos mozzanat elvégezhető lesz.

Amennyiben érdekel a projekt, úgy mindenféleképpen érdemes még a 17.5 millió dolláros célösszeg teljesülését megelőzően elvégezni a vásárlást.

Ha pedig előbb szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, úgy a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül minden lényeges információt elérhetsz.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Nem véletlenül ez a legjobb kriptó - 10 milliónál a Bitcoin Minetrix

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás:

Nőtt a Budapesti Állatkert látogatottsága

A Fővárosi Állat- és Növénykert látogatottsága már 2022-ben visszaállt a járvány előtti szintre, tavaly pedig további több mint hét százalékkal több látogatót fogadott.
2024. 02. 24. 22:00
Megosztás:

Hiányzik még egy lökés a lakáspiacnak

A KSH friss adatai szerint tavaly csak 18,65 ezer új lakás épült fel, ami 9,2 százalékkal kevesebb, mint a 2022-es adat. Az építési engedélyek száma 39%-kal csökkent. Idén sorfordító hónapok jöhetnek a lakáspiacon, ám a szereplők még óvatosak. Ahhoz, hogy 2024-ben érdemben nőjön az otthon-építési kedv, még szükség van egy lökésre, további érdemi kormányzati ösztönzőkre – véli Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
2024. 02. 24. 21:00
Megosztás:

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás: