Kripto Előrejelzések: A Rollblock (RBLK), a Litecoin és a Dogecoin kitörésre készen áll

A kriptovilág számos lehetőséget kínál, amelyeket az okos kereskedők kihasználhatnak és pénzt kereshetnek. A legutóbbi Ethereum ETF jóváhagyással a vezető kriptovaluták kitörésre készülnek. A kripto szakértők szerint a következő hetekben nyereséget hozó legjobb kriptók közé tartozik a Rollblock, a Litecoin és a Dogecoin.

Kripto Előrejelzések: A Rollblock (RBLK), a Litecoin és a Dogecoin kitörésre készen áll

A Rollblock egy új játék-platform natív tokenje, amely különféle módokat kínál a tulajdonosoknak és a közösség tagjainak, hogy részesedjenek a 450 milliárd dolláros játék-iparból. Már a harmadik előértékesítési szakaszban is nagy visszhangot keltett, és a szakértők a Rollblockot most jó vételnek tartják.

Rollblock árfolyama 1000%-os hozamot érhet el a harmadik negyedévben

A Rollblock eddigi teljesítménye azt mutatja, hogy versenyezhet a piac többi vezető kriptovalutájával. Míg a Litecoin és a Dogecoin kitörése küszöbön áll, a Rollblock hatalmas növekedés előtt áll az év folyamán. Az előértékesítés második szakaszában a korai vásárlók 20%-os hozamot értek el az RBLK tokenekkel. Az előértékesítés során több mint 670 000 dollárt gyűjtöttek, és az elemzők szerint júniusban elérhetik az 1 millió dollárt.

A Rollblock egyik figyelemre méltó jellemzője, amely felkeltette a befektetők figyelmét, a bevételmegosztási modell. Ezzel a funkcióval a csapat a hetente generált bevétel akár 30%-át is felhasználja RBLK tokenek visszavásárlására a nyílt piacról. Ezután a vásárolt tokenek felét staking jutalomként használják fel, míg a többit elégetik az ár stabilizálása érdekében. A Rollblocknál a felhasználók olyan kriptókat tehetnek fel tétként, mint a BTC, ETH stb.

A következő hetekben a Rollblock olyan automatizált megoldásokat vezet be, mint az AI fogadási eszközök, amelyek javítják a felhasználók fogadási stratégiáit és növelik a nyereséget. Különösen fontos, hogy a Rollblock nem igényel KYC-t, mivel a felhasználók teljes mértékben ellenőrzik eszközeiket. Eközben a Rollblock ökoszisztéma teljesen működőképes és üzemképes. A felhasználók több mint 150 játékot fedezhetnek fel a platformon. A platform pénzneme az RBLK, amely jelenleg $0.014 áron kapható tokenenként.

A világ első támogatott kripto játéktermeként és P2E tokenjeként a felhasználók tétként tehetik fel az RBLK-t jutalmakért. A token birtoklása hozzáférést biztosít bizonyos játékokhoz. Emellett ez az eszköz, amellyel jutalmakat, visszatérítéseket stb. osztanak szét. A Rollblock biztonsága garantált, mivel minden tranzakció blokklánc technológiával van titkosítva. Az elemzők szerint ez az egyik legjobb kriptovaluta, amit most érdemes megvásárolni, és előrejelzéseik szerint a harmadik negyedévben több mint 1000%-os hozamot érhet el.

rollblock és litecoin és dogecoin árfolyam előrejelzés

Litecoin árfolyam előrejelzés: Áttörheti-e az LTC a 100 dolláros határt?

A Litecoin (LTC) jó helyzetbe került, miután átlépte a 80 dolláros támaszszintet. A bullish futásának köszönhetően a befektetők egyre több Litecoin tokent halmoznak fel. A CoinMarketCap adatai szerint a Litecoin ára az elmúlt hónapban 9%-kal emelkedett.

Eközben a Litecoin kereskedési volumene megnövekedett piaci aktivitást mutat. A Litecoin a 200 napos SMA fölött kereskedik, de 1 dollárral a 200 napos egyszerű mozgóátlag alatt van. Annak ellenére, hogy a Litecoin piaci hangulata medvés, az elemzők szerint a Litecoin kitörhet és júniusban 100 dollár fölött kereskedhet. Az Ethereum ETF legutóbbi jóváhagyásával az elemzők szerint a Litecoin ETF lesz a következő. A BitBay-en leggyakrabban használt kriptovalutaként az LTC ára hamarosan emelkedni fog.

Dogecoin árfolyam ingadozások – Átmeneti kitörés a láthatáron

A Dogecoin (DOGE) az egyik legjobb kriptovaluta a piacon. Az elmúlt hetekben hatalmas elfogadottságot tapasztalt, többek között a Tesla is hozzáadta fizetési módként. Bár a piaci teljesítmény egy ideje nem volt lenyűgöző, a Dogecoin ára az elmúlt hónapban 20%-kal emelkedett.

A Dogecoin technikai elemzése nagy lehetőséget mutat egy rallyra, mivel a DOGE a kulcsfontosságú $0.16 támaszszint fölött kereskedik. Azonban a Dogecoin jelenleg problémákkal küzd, hogy átlépje a $0.166 és $0.171 ellenállási szinteket. A népszerű kripto elemző, Ali Martinez szerint, ha a Dogecoin képes legyőzni ezeket az ellenállási szinteket, a DOGE megduplázódhat. Így a Dogecoin egy jövőbeni nyereség szempontjából kiemelkedő kriptovaluta.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás:

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be az egyik békéscsabai gimnáziumban

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban várhatóan a 2025/26-os tanévtől - mondta az MTI-nek az iskola igazgatója.
2024. 06. 20. 14:30
Megosztás:

A Nemzeti Innovációs Ügynökség csatlakozott az európai innovációs ügynökségek hálózatához

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) csatlakozott az európai nemzeti innovációs ügynökségeket tömörítő The European Network of Innovation Agencies (TAFTIE) szervezethez - közölte a NIÜ szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 14:00
Megosztás: