Kripto milliomosok legjobb választásai: Az APORK egyedi "Conquer To Earn" mechanizmussal töri át a mémteret, a White FET és a NOT vezeti a piaci rallyt

Az elmúlt hetekben sok altcoin tapasztalt ingadozó teljesítményt. A Bitcoin, amely korábban vezette a rallyt, elvesztette irányítását a bullish mozgás felett. Azonban olyan vezető altcoinok, mint a Fetch.ai és a Notcoin, elkezdtek felépülni a medvepiaci összeomlás után.

Kripto milliomosok legjobb választásai: Az APORK egyedi "Conquer To Earn" mechanizmussal töri át a mémteret, a White FET és a NOT vezeti a piaci rallyt

Meglepetésre a kripto bálnák pénzt fektetnek az APORK előértékesítésébe, amit az egyik 2024-es figyelemre méltó altcoinnak tartanak. Egyedi "conquer-to-earn" modellje forradalmi ötlet, amely messze kiemelte a versenytársai közül.

Kripto kereskedők pénzt fektetnek az Angry Pepe Fork előértékesítésébe

Olyan vezető kripto nagykövetek, mint a CryptoPromo, részletes véleményt adtak az Angry Pepe Fork-ról - az új, trendi altcoinról. Az elemző szerint az Angry Pepe Fork befolyása a kriptopiacon növekszik, és az elkövetkező hónapokban az egyik vezető altcoin lehet. Az új projekt egy egyedi "conquer-to-earn" rendszer révén új kereseti lehetőséget teremt.

Ebben a rendszerben az egyének harcba szállhatnak a zombi mémérmék ellen, elpusztíthatják őket, és az Angry Pepe Fork-ot a mémérmék csúcsára vihetik. Cserébe ezek az egyének erős közösségi tagokká válnak és ingyenes APORK tokeneket kapnak. Az Angry Pepe Fork staking modellje talán a legnagyobb vonzereje. Hétköznapi, tapasztalt és veterán felhasználók maximalizálhatják jutalmaikat, ha 30, 60 és 90 napra stakingelik eszközeiket.

Az Angry Pepe Fork teljes mértékben közösségvezérelt, mélyebb elköteleződést ösztönözve a felhasználók között. Azoknak a befektetőknek, akik hatalmas kereseti struktúrát keresnek, az Angry Pepe Fork a legjobb választás. Mindössze 0,014 dollárért a befektetők beszállhatnak a következő, 2024-re ígéretes altcoinba. A platform teljesen biztonságos, az okosszerződéseket egy elismert Web 3 cég auditálta.

Az árfolyam ingadozásának elnyomása érdekében az Angry Pepe Fork teljes kínálata mindössze 1,9 milliárd, így az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes befektetni. Az év végére várható CEX listázással óriási előnyt jelent korán beszállni a projektbe. Korai befogadóként a felhasználók profitálhatnak az előértékesítési árfolyam emelkedéséből, mielőtt a tőzsdéken hatalmas növekedést tapasztalnak.

A Notcoin megtartja bullish rallyját a versenytársak előtt

A Notcoin, az új szenzáció, erős bullish jelenlétet tart fenn májusi indulása óta. A legutóbbi árkorrekció ellenére a Notcoin ára az elmúlt hónapban több mint 120%-os rallyt tartott. Az egyetlen hiba a Notcoin piaci kapitalizációja, amely a 2 milliárd dolláros küszöb alá esett.

A jelentős nyereségek közepette a Notcoin csapata valódi közösségi alapú megközelítést alkalmazott. Több mint 11,5 millió felhasználó kapott körülbelül 2,5 milliárd dollárt egy airdropban, és a Notcoin elkezdte jutalmazni a stakingelőket, így ez lett a legjobb altcoin a legnagyobb felhasználói jutalommal.

Fetch.ai token az árfolyam helyreállás küszöbén

Miközben a Fetch.ai ára az elmúlt hónapban közel 30%-kal zuhant, minden jel arra utal, hogy a token hamarosan rallyra készülhet. Az utóbbi időben a token hasznot húzott az AI tokenek iránti megnövekedett vásárlói hajlandóságból, amely a FET-et az 1,5 dolláros ellenállási zóna fölé emelte.

A 200 napos EMA fölötti emelkedés szintén jó betekintést nyújtott a Fetch.ai hosszú távú kilátásaiba. Számos elemző előrejelzése szerint, ha a Fetch.ai token képes áttörni a következő, 1,7 dolláros ellenállási szintet, akkor az árfolyam 2 dollár fölé emelkedhet az elkövetkező hetekben.

Angry Pepe Fork vs Fetch.ai vs Notcoin: Melyik a legjobb kripto érme a befektetéshez?

Apork, Notcoin, Fetch.ai kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Angry Pepe Fork egy olyan újítással állt elő, amely hamarosan vezető kriptoérmévé teheti. A projekt egy virágzó felhasználói közösséget épít, amely erős befolyással bír a tagok részéről. A Notcoin és a Fetch.ai is egyre növekvő rallyt tapasztal, így sok lehetőség van a befektetők számára az elkövetkező hónapokban. Azonban az APORK előértékesítés még korai szakaszban van, így most lehet a legjobb idő befektetni a 20-szoros rally érdekében az elkövetkező hónapokban.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás:

Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma

Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
2024. 07. 22. 07:00
Megosztás: