Kripto milliomosok legjobb választásai: Az APORK egyedi "Conquer To Earn" mechanizmussal töri át a mémteret, a White FET és a NOT vezeti a piaci rallyt

Az elmúlt hetekben sok altcoin tapasztalt ingadozó teljesítményt. A Bitcoin, amely korábban vezette a rallyt, elvesztette irányítását a bullish mozgás felett. Azonban olyan vezető altcoinok, mint a Fetch.ai és a Notcoin, elkezdtek felépülni a medvepiaci összeomlás után.

Kripto milliomosok legjobb választásai: Az APORK egyedi "Conquer To Earn" mechanizmussal töri át a mémteret, a White FET és a NOT vezeti a piaci rallyt

Meglepetésre a kripto bálnák pénzt fektetnek az APORK előértékesítésébe, amit az egyik 2024-es figyelemre méltó altcoinnak tartanak. Egyedi "conquer-to-earn" modellje forradalmi ötlet, amely messze kiemelte a versenytársai közül.

Kripto kereskedők pénzt fektetnek az Angry Pepe Fork előértékesítésébe

Olyan vezető kripto nagykövetek, mint a CryptoPromo, részletes véleményt adtak az Angry Pepe Fork-ról - az új, trendi altcoinról. Az elemző szerint az Angry Pepe Fork befolyása a kriptopiacon növekszik, és az elkövetkező hónapokban az egyik vezető altcoin lehet. Az új projekt egy egyedi "conquer-to-earn" rendszer révén új kereseti lehetőséget teremt.

Ebben a rendszerben az egyének harcba szállhatnak a zombi mémérmék ellen, elpusztíthatják őket, és az Angry Pepe Fork-ot a mémérmék csúcsára vihetik. Cserébe ezek az egyének erős közösségi tagokká válnak és ingyenes APORK tokeneket kapnak. Az Angry Pepe Fork staking modellje talán a legnagyobb vonzereje. Hétköznapi, tapasztalt és veterán felhasználók maximalizálhatják jutalmaikat, ha 30, 60 és 90 napra stakingelik eszközeiket.

Az Angry Pepe Fork teljes mértékben közösségvezérelt, mélyebb elköteleződést ösztönözve a felhasználók között. Azoknak a befektetőknek, akik hatalmas kereseti struktúrát keresnek, az Angry Pepe Fork a legjobb választás. Mindössze 0,014 dollárért a befektetők beszállhatnak a következő, 2024-re ígéretes altcoinba. A platform teljesen biztonságos, az okosszerződéseket egy elismert Web 3 cég auditálta.

Az árfolyam ingadozásának elnyomása érdekében az Angry Pepe Fork teljes kínálata mindössze 1,9 milliárd, így az egyik legjobb altcoin, amibe érdemes befektetni. Az év végére várható CEX listázással óriási előnyt jelent korán beszállni a projektbe. Korai befogadóként a felhasználók profitálhatnak az előértékesítési árfolyam emelkedéséből, mielőtt a tőzsdéken hatalmas növekedést tapasztalnak.

A Notcoin megtartja bullish rallyját a versenytársak előtt

A Notcoin, az új szenzáció, erős bullish jelenlétet tart fenn májusi indulása óta. A legutóbbi árkorrekció ellenére a Notcoin ára az elmúlt hónapban több mint 120%-os rallyt tartott. Az egyetlen hiba a Notcoin piaci kapitalizációja, amely a 2 milliárd dolláros küszöb alá esett.

A jelentős nyereségek közepette a Notcoin csapata valódi közösségi alapú megközelítést alkalmazott. Több mint 11,5 millió felhasználó kapott körülbelül 2,5 milliárd dollárt egy airdropban, és a Notcoin elkezdte jutalmazni a stakingelőket, így ez lett a legjobb altcoin a legnagyobb felhasználói jutalommal.

Fetch.ai token az árfolyam helyreállás küszöbén

Miközben a Fetch.ai ára az elmúlt hónapban közel 30%-kal zuhant, minden jel arra utal, hogy a token hamarosan rallyra készülhet. Az utóbbi időben a token hasznot húzott az AI tokenek iránti megnövekedett vásárlói hajlandóságból, amely a FET-et az 1,5 dolláros ellenállási zóna fölé emelte.

A 200 napos EMA fölötti emelkedés szintén jó betekintést nyújtott a Fetch.ai hosszú távú kilátásaiba. Számos elemző előrejelzése szerint, ha a Fetch.ai token képes áttörni a következő, 1,7 dolláros ellenállási szintet, akkor az árfolyam 2 dollár fölé emelkedhet az elkövetkező hetekben.

Angry Pepe Fork vs Fetch.ai vs Notcoin: Melyik a legjobb kripto érme a befektetéshez?

Apork, Notcoin, Fetch.ai kriptodeviza árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Angry Pepe Fork egy olyan újítással állt elő, amely hamarosan vezető kriptoérmévé teheti. A projekt egy virágzó felhasználói közösséget épít, amely erős befolyással bír a tagok részéről. A Notcoin és a Fetch.ai is egyre növekvő rallyt tapasztal, így sok lehetőség van a befektetők számára az elkövetkező hónapokban. Azonban az APORK előértékesítés még korai szakaszban van, így most lehet a legjobb idő befektetni a 20-szoros rally érdekében az elkövetkező hónapokban.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mától gyakrabban járnak a 200E repülőtéri buszok

Hétfőtől, július 1-jétől hétköznap a reggeli csúcsidőszakban sűrűbben indítják a 200E járatokat Kőbánya-Kispest és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 01. 06:00
Megosztás:

13 életmentő tipp, ha bankkártyával fizetnénk külföldön

Ma már természetesnek számít, hogy utazásainkon bankkártyával fizetünk, hiszen kényelmes, és pénzügyileg is előnyösebb lehet annál, mintha valutát vennénk, készpénzben fizetnénk. Ugyanakkor a Bankmonitor szakértői szerint van néhány dolog, amivel célszerű tisztában lenni, nehogy csalódás érjen bennünket.
2024. 07. 01. 05:00
Megosztás:

Mélyütés a lakásvásárlóknak és hitelfelvevőknek, 60 százalékkal drágulnak a földhivatali díjak

Durván megemelte az ingatlanvásárláshoz és lakáshitelekhez szükséges földhivatali ügyintézés díjait egy péntek este megjelent rendelet. Az ilyenkor elkerülhetetlen szolgáltatások díja 60 százalékkal nő július végétől - derül ki az ingatlannet összefoglalójából.
2024. 07. 01. 04:00
Megosztás:

Ennyit nőtt a vidéki új építésű ingatlanok ára

A korábbi években megszokott áremelkedésnél kisebb ütemben ugyan, de tovább drágultak a vidéki új építésű lakások - közölte az Otthon Centrum pénteken az MTI-vel a megyei jogú városok második negyedéves árlistája alapján.
2024. 07. 01. 03:00
Megosztás:

A Te forintjaiddal is ez történik, ha Magyarország bevezeti az Eurót!

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vitatott téma, mely gazdasági, politikai és társadalmi vonatkozásban is jelentős hatásokat eredményezhet. Az alábbi elemzés arra fókuszál, hogy milyen gazdasági következményekkel járna az euró bevezetése, különös tekintettel az inflációra, a nyugdíjakra és a bérjövedelemből élők fizetésére.
2024. 07. 01. 02:00
Megosztás:

Megint az autósokat szívatják: kötelező lesz a fekete doboz az autókba 2024 júliustól!

2024 júliusától csak olyan új járműveket lehet forgalomba helyezni Európában, amelyek megfelelnek az előírt, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel kapcsolatos követelményeknek. Az EU-s rendelet szerint minden új autó alapfelszereltségének tartalmaznia kell az intelligens sebességszabályozót, a vezető figyelmetlenségét érzékelő figyelmeztető rendszert, a vészfékjelzést, a tolatóradart, az eseményadat-rögzítőt, és az indításgátló alkoholszonda későbbi beszerelésének lehetőségét is biztosítani kell.
2024. 07. 01. 01:00
Megosztás:

A Bitcoin és a FLOKI zöldben kereskedik, de a befektetők a 2024-es legjobb előértékesítési lehetőséget szemlélik

A Bitcoin árfolyama - a kriptopiac egészével párhuzamosan - konszolidációba kezdett a június eleje óta tartó medvepiac után - és az elemzők hihetetlen kriptovaluta rallyt jósolnak a token helyreállását követően. Érdekes módon a FLOKI veszteségei is mérséklődtek a piaci rallyra reagálva, és most felfelé ívelő tendenciát mutat.
2024. 07. 01. 00:30
Megosztás:

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A közelmúltban a mém érmék jelentős veszteségeket szenvedtek el a kriptovaluta piac kiterjedt ingadozásával párhuzamosan. Annak ellenére, hogy az év elején majdnem újabb csúcsárak születtek, ezek a digitális eszközök most csak vánszorognak, a piaci értékük 45 milliárd dollár alá csúszott.
2024. 07. 01. 00:01
Megosztás:

Fontos szerepet játszik a gépipar a magyar iparfejlesztésben

A gépipar fejlesztése elengedhetetlen ahhoz, hogy Magyarország 2030-ra az európai ipar élvonalába kerüljön - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj 2024 elnevezésű szakmai rendezvényen.
2024. 06. 30. 23:00
Megosztás:

170 millió dollár növekedési tőkét kap a Rohlik csoport

A Rohlik online élelmiszer-szogláltatással foglalkozó nemzetközi cégcsoport, a hazai Kifli.hu márka tulajdonosa 170 millió dollár (160 millió euró) növekedési tőkét kap az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD), a meglévő - a Sofina, az Index Ventures, a Quadrille és a TCF Capital - befektetőktől, és az Európai Beruházási Banktól (EIB) - jelentette be pénteken a cégcsoport.
2024. 06. 30. 22:00
Megosztás:

A Bábolnai Gazdanapok idén szeptember 5-7. között várja az érdeklődőket

A 37. Bábolnai Gazdanapok szeptember 5-7. között várja az érdeklődőket, akik 20 ezer négyzetméteren, 200 kiállítóval találkozhatnak a Bábolna Nemzeti Ménesbirtokon - mondta Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 06. 30. 21:00
Megosztás:

Július végére elbontják a Deák téri beléptetőkapukat

Elkezdődik az M2-es metróvonal Deák Ferenc téri állomásának Sütő utcai kijáratánál található beléptetőkapuk elbontása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken, a munkálatok első napján az MTI-vel.
2024. 06. 30. 20:00
Megosztás:

Koncessziós pályázatot írnak ki a szegedi víziközmű-szolgáltatásra

Koncessziós pályázatot ír ki a szegedi önkormányzat a város víziközmű-rendszerének üzemeltetésére, a sikeres jelentkező 2025. január 1-jétől 15 éven át nyújthat ivóvíz- és szennyvízszolgáltatást a településen - döntött a szegedi közgyűlés pénteki ülésén.
2024. 06. 30. 19:00
Megosztás:

Egy éves lesz az online Árfigyelő

Július 1-jén lesz egy éve, hogy élesedett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett online Árfigyelő rendszer, a platformot a versenyhivatal és a magyar kormánya azzal a céllal hozta létre, hogy az árak összehasonlíthatóságával fokozza a verseny intenzitását a kiskereskedelmi piacon, ezzel pedig hozzájáruljon az infláció letöréséhez - hívta fel a figyelmet a GVH pénteken az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 06. 30. 18:00
Megosztás:

Nagy-Britanniában véget ért a technikai recesszió

Az előzetes becslésnél gyorsabban nőtt a brit gazdaság teljesítménye az idei első negyedévben. A pénteken ismertetett felülvizsgált adatok megerősítik azt is, hogy Nagy-Britanniában véget ért a tavalyi év második felében kialakult technikai recesszió.
2024. 06. 30. 17:00
Megosztás:

Nőtt a munkanélküliség Németországban

Németországban az elemzők által várt stagnálással szemben emelkedett a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta júniusban - derült ki a német szövetségi munkaügyi hivatal, a Bundesagentur für Arbeit (BA) pénteken ismertetett adataiból. Az előző hat hónapban stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 30. 16:00
Megosztás:

Hát ezért ilyen drága a benzin?!

A Nemzetgazdasági Minisztérium a KSH jelentése alapján megállapította, hogy mind a benzin mind a gázolaj esetében csökkenteni kell az árakat. Ezért a kormány felszólítja az üzemanyagkereskedőket, hogy a családok védelme érdekében térjenek vissza a korábbi hónapok gyakorlatához és áraikat mérsékeljék a szomszédos országok átlagára alatti szintre. Ellenkező esetben a kormány továbbra is kész beavatkozni az üzemanyagpiacon - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 30. 15:00
Megosztás:

Tavalyhoz képest eddig jobban teljesít a belföldi turizmus

2024 májusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,6 millió vendég 3,7 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 18, a vendégéjszakáké 13 százalékkal nagyobb volt az egy évvel korábbinál - ismertette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 06. 30. 14:00
Megosztás:

Így alakul itthon a munkanélküliségi ráta

2024 májusában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 36 ezerrel, 4 millió 749 ezer főre nőtt. A munkanélküliek száma 212 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,3 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 06. 30. 13:00
Megosztás:

Pár éven belül a vezetői pozíciók 40 százalékát nők fogják betölteni

Az "alulreprezentált nem" képviselőinek, vagyis nőknek kell betölteniük 2026-ra a nyilvánosan működő részvénytársaságok vezetői pozícióinak 40 százalékát - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közigazgatási államtitkára szombaton Tarcalon.
2024. 06. 30. 12:00
Megosztás: