Kriptoelemzők kitartanak a 100-szoros előrejelzés mellett a legjobb kriptovalutára a CEX listázása előtt, a Floki és a Kaspa árfolyama esik

A kriptovaluta piac vegyes jelzéseket mutat. Miközben az olyan jól ismert szereplők, mint a Floki és a Kaspa árfolyamesést szenved el a piaci visszalépés következtében, egy új kriptovaluta projekt, a KangaMoon (KANG) hullámokat vet a piacon. A korai befektetők már jelentős megtérülést értek el alig néhány héttel a előértékesítés kezdete után. Néhány elemző megerősítette korábbi előrejelzését, miszerint a KANG hatalmas profitot fog hozni a következő hónapokban. Lássuk, miért pozitívak az elemzők a KANG tokennel kapcsolatban.

Kriptoelemzők kitartanak a 100-szoros előrejelzés mellett a legjobb kriptovalutára a CEX listázása előtt, a Floki és a Kaspa árfolyama esik

A KangaMoon (KANG) kiemelkedő 100-szoros megtérülési lehetőséggel kecsegtet, ahogy egyre több befektető csatlakozik az előértékesítéshez

A Floki és a Kaspa által tapasztalt kriptovaluta-piaci korrekció közepette a KangaMoon továbbra is vonzza a legjobb kriptobefektetőket a folyamatban lévő előértékesítés során. A KangaMoon előértékesítésének ötödik szakasza zajlik jelenleg, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak egy lehetséges blue chip kriptovaluta megvásárlására. A korai befektetők 290%-os megtérülést értek el, mivel az ár 0,0050 dollárról 0,0196 dollárra emelkedett az ötödik szakaszban.

Figyelemre méltó, hogy a KangaMoon közösségébe már több mint 20 000 tag regisztrált. Ezenfelül több mint 5 800 kereskedő vásárolta meg a tokent, ami segítette a csapatot több mint 4,4 millió dollár összegyűjtésében. A kripto szakértők úgy vélik, hogy a csapat április végéig 6 millió dollárt fog összegyűjteni. Eközben a KANG token a második negyedévben kerülhet tőzsdére. Ennek fényében az elemzők kitartanak korábbi, az év során várható 100-szoros megtérülést jósoló előrejelzésük mellett.

A KangaMoon felkavarja a kriptovaluta világát azzal, hogy az izgalmas Play-To-Earn modellt ötvözi a közösségi-finanszírozási modellel, így építve ki egy vibráló közösséget a mémrajongók számára. A platformon a játékosok szórakoztató tevékenységekben és versenyeken vehetnek részt, jutalmakat szerezhetnek és nyereményeket nyerhetnek.

A token tulajdonosok növelhetik portfóliójukat olyan tevékenységekben való részvétellel, amelyek a projekt népszerűsítését célozzák a közösségi médiában, mint például a folyamatban lévő KangaMoon Shilling verseny. A több mint 176 milliárd dolláros játékiparra való tekintettel a KangaMoon-ba történő befektetés lehetőséget nyújt a kereskedőknek a piacból való részesedésre. Mindenekelőtt most lehet a legjobb idő csatlakozni az új kriptovaluta projekthez, amely arra törekszik, hogy vezetővé váljon a mémcoinok piacán.

A Floki (FLOKI) küzd a medve piaci trenddel

A Floki az egyik legjobb kriptovaluta, amely profitált a múlt hetekben látott mémérme-piaci emelkedésből. Míg a token havi árdiagramján 32%-os növekedést ért el, a heti diagram 17%-os csökkenést mutat. Ez azt jelzi, hogy a Floki a medve piac felé sodródik.

Az elmúlt hetekben a Floki elégetett egy százalékos részt a forgalomban lévő tokeneiből. Ennek ellenére a folyamatban lévő általános piaci korrekció érintette a tokent. Emellett a Floki kereskedési volumene csökkenő tendenciát mutat. Azonban a token piaci kapitalizációja még mindig kevesebb mint 2 milliárd dollár, így magas elvárások vannak a következő hónapokban várható profitokkal kapcsolatban. Néhány elemző úgy véli, hogy a token magához fog térni, ahogy közeledik a bitcoin felezés időpontja.

Vajon a Kaspa újra elérheti a 0,18 dolláros ATH rekordot?

A Kaspa új ATH (all-time-high) rekordot állított be 0,18 dolláron 2024 februárjában. Míg a tulajdonosok azt várták, hogy a token áttöri a 0,20 dolláros ellenállási trendvonalat, ezt követően mégis visszaesés következett be. A token azóta is csökkenő trendben mozog.

Az elmúlt 30 napban a Kaspa ára 19%-os, az elmúlt héten pedig enyhe, 4%-os csökkenést mutatott a piaci statisztikák alapján. A Kaspa kulcsfontosságú piaci mutatói, mint a kereskedési volumen és a piaci kapitalizáció, szintén csökkennek. Miközben a token ára 0,14 dolláros kulcsfontosságú támasz-zóna alá esett, néhány elemző még mindig optimista a hamarosan bekövetkező újjáéledés kapcsán, ahogy közeledik a bikapiac. Így most a legjobb idő lehet a mélyponton történő vásárlásra.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Tíz év, százmillió palack eladott magyar bor

Az elmúlt tíz évben több mint kétszázmillió palack magyar bort értesített a Lidl Magyarország, ennek felét nemzetközi áruházaiban, az éves értékesítési volumen pedig 2014. óta ötszörösére nőtt - tájékoztatta a diszkontlánc szerdán az MTI-t.
2024. 05. 30. 12:00
Megosztás:

Június végére nyithat újra a parajdi sóbánya

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény - nyilatkozta szerdán Irina Muller, a román Országos Sóipari Társaság (Salrom) termelési igazgatója a Marosvásárhelyi Rádiónak.
2024. 05. 30. 11:30
Megosztás:

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás: