Legyen jó élmény a költöztetés!

Ha költöztetésre kerül a sor, sokszor nehezen vesszük rá magunkat a folyamat elkezdésére. Hiszen a magasan tornyosuló dobozokat, végeláthatatlan cipekedést, furikázást, idegeskedést és fáradtságot látjuk magunk előtt. Nem kell, hogy így legyen!

Legyen jó élmény a költöztetés!

Adjuk egy költöztető cég kezébe a folyamatot

Rengeteg nehéz pillanattól tudjuk megmenteni magunkat, ha segítséget kérünk egy szakképzett költöztető cégtől. Van az a pont, amikor nem tanácsos értékes bútorainkkal egyedül manőverezni a lépcsőház keskeny folyosóin, vagy a családot, baráti társaságot nyaggatni ezzel. A költöztetés akkor a leghatékonyabb, ha olyan csapat tagjai bonyolítják le, akik megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkeznek ezen a területen.

A Visszuk.hu neve sokak számára ismerős lehet, hiszen a cég kiemelkedő képviselője a költöztetés mesterségének. Mivel a költöztetés bizalmi megbízás is, így még inkább fontos a precizitás és az alapos, hibátlan munkavégzés, melyhez a határidők pontos betartása szintén elengedhetetlen. Számos elégedett ügyfél igazolja ennek meglétét a Visszuk.hu esetében.

Milyen előnyökkel bírnak a költöztető cégek?

Ha kétségeid lennének egy költöztető cég szükségességét illetően, most összeszedtünk néhány érvet, melyek szerintünk mindenképp a professzionális költöztetés mellett szólnak.

- Géppark: Sejthetjük, hogy a családi kisautó nem épp a legideálisabb jármű a bútorok szállítására. Egy jó cég rendelkezik olyan gépparkkal, amely rendszeresen szervizelt, lakossági költöztetésre optimalizált járműveket jelent.

- Szerelés: Ha nem a lakberendezési üzletek katalógusain nevelkedtünk, megeshet, hogy nem jeleskedünk a bútorok szét- és összeszerelésében. A költöztetők átveszik ezt a feladatot, ha jelezzük feléjük a kérést.

- Csomagolás: Nem kell naphosszat csomagolóanyagok után kutatni, majd éjszakákat a dobozolással tölteni. Egy profi csapat készen áll ezt a terhet is levenni a vállunkról.

- Biztonság: Hiába érezzük magabiztosan magunkat a volán mögött, ingóságaink transzportálása fokozott figyelmet és gondosságot igényel. A cégek sofőrjei ebben szintén verhetetlenek.

- Garancia: A legnagyobb óvatosság mellett is megtörténhet, hogy hiba csúszik a számításainkba, és valamely tárgyunk megsérül, vagy nem a tervek szerint alakul a procedúra. Egy igényes költöztető cég minden eshetőségre garanciát vállal.

Hogyan zajlik az egyeztetés?

A költöztetés szervezése a weboldalon található ajánlatkérő űrlap kitöltésével kezdődik. Igyekezzünk minden olyan adatot megadni, amelyek befolyásolhatják a menetrendet. Ennek fényében készítik el a kollégák az árajánlatot. Amennyiben elfogadjuk, folytatódhatnak az egyeztetések a részleteket illetően.

A költöztető cégek általában a tiszta kommunikációra és az alapos szervezésre fektetik a hangsúlyt, hogy ha eljön a nagy nap, a dolgok a lehető legjobban menjenek. Ha egy korrekt cég áll mellettünk, eredményesen zárhatjuk a költöztetést.

Pluszban zártak csütörtökön az európai tőzsdék

Pozitív kezdés és némi ingadozás után indexemelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést a vezető európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 18. 19:00
Megosztás:

Alulteljesítő volt ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 18. 18:30
Megosztás:

Milliárdok sorsa dőlhet el az 1%-ok felajánlása által

Legtöbben személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékát gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják, a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 18:00
Megosztás:

A segédmotoros kerékpárra is kell ám kötelezőt kötni!

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban - hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 18. 17:30
Megosztás:

Márciusban csökkent az eladott új autók száma az Európai Unióban

Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön fölkerült adatok szerint.
2024. 04. 18. 17:00
Megosztás:

Felújítják a Hotel Silvanust

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
2024. 04. 18. 16:30
Megosztás:

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó a gazdasági versenyképességgel a középpontban

Megkezdődött szerda este az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben, az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről.
2024. 04. 18. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából.
2024. 04. 18. 15:30
Megosztás:

Fejlesztés ment végbe a Gyep-Mester Kft.-nél

Csaknem 180 millió forintból fejlesztett a parkfenntartással és kertépítéssel foglalkozó Gyep-Mester Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 15:00
Megosztás:

A csok plusz nagyot lendített az ingatlanpiacon az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.
2024. 04. 18. 14:30
Megosztás:

Nő a Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz szerepe

A Közép- és Dél-Amerikából érkező cseppfolyósított földgáz (LNG) egyre nagyobb szerepet fog játszani az Európai Unió ellátásában, s ebben Trinidad és Tobago kulcsszereplő lesz. Az együttműködés alapjait már lerakták, a végrehajtás megkezdése pedig a magyar elnökség idejére fog esni - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a szigetország fővárosában, Port of Spainben.
2024. 04. 18. 14:00
Megosztás:

Nagyobb beruházást tervez a BioTechUSA

Idén ötmilliárd forint vagy azt meghaladó összegű beruházással számol a tisztán magyar tulajdonú BioTechUSA cégcsoport, amely 2023-ban több mint kilencvenmilliárd forint árbevételt ért el.
2024. 04. 18. 13:30
Megosztás:

Élénkül idehaza a gasztroturizmus

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.
2024. 04. 18. 13:00
Megosztás:

Megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út

Szeptember 4-8. között Szilvásvárad ad otthont a négyesfogathajtó világbajnokságnak, amelyhez kapcsolódóan megújul az Egert Szilvásváraddal összekötő út - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:30
Megosztás:

Újabb támogatást kapott az MVM Mobiliti

Csaknem 1,2 milliárd forint támogatást kapott elektromos töltők telepítéséhez az MVM Mobiliti Kft. - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 04. 18. 12:00
Megosztás:

Ma rendezik meg a Logisztika Napját

Ma rendezik a hazai ellátási lánc szakma egyik legnagyobb, országos eseménysorozatát, a Logisztika Napját - tájékoztatta az MTI-t a a szervező Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 04. 18. 11:30
Megosztás:

Fejlesztések kezdődnek Martfűn

Komplex fejlesztés kezdődik Martfűn a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) pályázatán elnyert 363 millió forint támogatásból - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város önkormányzata az MTI-vel.
2024. 04. 18. 11:00
Megosztás:

Pluszban kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 10:30
Megosztás:

Pozitív nyitás várható a magyar tőzsdén

Pozitív nyitás várható csütörtökön a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint.
2024. 04. 18. 10:00
Megosztás:

Erősödtek az ázsiai indexek

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön.
2024. 04. 18. 09:30
Megosztás: