Litecoin (LTC), Binance coin (BNB) és az Everlodge (ELDG) az első negyedév 2024 legjobb potenciállal rendelkező érméi között

A jelenlegi kriptopiacon olyan csúcskategóriás kriptovaluták, mint a Litecoin, a Binance Coin (BNB) és az Everlodge (ELDG), kiemelkedő lehetőségekké váltak a 2024. első negyedévében a befektetők számára. Az Everlodge például korai befektetési lehetőségeket kínál jelentős potenciális hozamokkal. Tekintsük át a részletes működést minden érme esetében, és értékeljük azok jövőbeni kilátásait.

Litecoin (LTC), Binance coin (BNB) és az Everlodge (ELDG) az első negyedév 2024 legjobb potenciállal rendelkező érméi között

A Litecoin (LTC) ellenálló képessége a piaci kihívások közepette: digitális ezüst a kriptopénz viharos időszakában

A Litecoint (LTC) gyakran nevezik a Bitcoin "aranyával" szembeni "ezüstnek", egy viharos évet tudhat maga mögött. Ez nyilvánvalóvá vált, amikor az LTC ára 68,13 dollárra esett vissza, ami egy 0,35%-os csökkenést jelent az elmúlt héten.

Ennek ellenére a Litecoin jelentős helyet foglal el a kriptóközösségben, ami azonnak köszönhető, hogy úttörő szerepet játszott a gyorsabb tranzakciók bevezetésében, valamint barátibb bányász algoritmusának köszönhetően versenytársaihoz képest. Habár ez a visszaesés alig észrevehető, kiemeli a kriptovalutapiacon rejlő belső volatilitást, miközben hangsúlyozza a Litecoin tartós fontosságát és visszapattanási lehetőségét.

Eközben a befektetők és rajongók optimista kilátást tartanak fenn a Litecoin jövőben várható teljesítményével kapcsolatban, amit megerősít a Litecoin erős bázisa és a folyamatos fejlesztési erőfeszítései, amelyek a skálázhatóság és a biztonsági funkciók fejlesztésére is irányulnak.

Optimista kilátások elemzők részéről a Binance coin (BNB) kapcsán

A Binance (BNB), a világ vezető kriptovaluta-tőzsdéje növekvő kereskedelmi aktivitást vár a közelgő Bitcoin felezés miatt, ami beindíthatja újra a kriptopiac dinamikáját. Az elemzők azt várják, hogy a BNB token ára a hónap végéig meghaladja a 350 dollárt, miután a heti kereskedési volumen 3,69%-kal emelkedett 723 millió dollárra.

A kilátásban lévő integrációja az opBNB Mainnettel és a @BNBCHAIN-nel szintén jelentős lépés a blokklánc széleskörű elfogadása felé, új lehetőségeket nyitva a fejlesztők és rajongók számára. Annak ellenére, hogy 2023-ban 8%-os visszaesés történt, az optimista előrejelzések a BNB felépülésére 2024-ben egybeesnek a közelgő Bitcoin felezés időpontjával.

Az Everlodge átalakítja az ingatlanpiacot az RWA tokenizálás és blokklánc integrációval

Az Everlodge (ELDG) belépett a globális szállodaipar hatalmas területére, amelynek értéke 4 trillió dollár a valós eszközök (RWA) tokenizálását könnyedén integrálva a blokklánc technológiával. Ez az úttörő megközelítés a Everlodge-ot és a saját ELDG tokenjét a legjobb kriptovaluták közé helyezi a ingatlan szegmensben való befektetés tekintetében.

Luxusszállodaláncokkal és nyaralókkal való stratégiai partnerségek révén az Everlodge bevezet egy innovatív tokenizációs modellt, amely megkönnyíti a világ ingatlanainak részleges tulajdonjogát.

Ennek eredményeként most már a befektetőknek lehetőségük van arra, hogy akár 100 dollárért is biztosítsanak maguknak tulajdonrészt ezekből az egyébként méregdrága ingatlanokból. Ez nemcsak lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy részesüljenek az ingatlan értékének növekedéséből, hanem lehetőséget ad számukra arra is, hogy befektetési portfóliójukat különböző ingatlanok körében diverzifikálják világszerte.

Az Everlodge előértékesítésének befejezése után az első támogatók számára lenyűgöző, 190%-os megtérülést ért el. Miután az elővételi ára 0,01 dollárról 0,029 dollárra emelkedett, a token most a Uniswap-on várhatóan listázásra kerül.

Az Everlodge ökoszisztémájának középpontjában az $ELDG token szolgál elsődleges fizetőeszközként, különböző előnyöket kínálva, mint például kedvezmények az ingatlan NFT-kre, csökkentett fenntartási díjak, hozzáférés az exkluzív befektetési kategóriákhoz és részvétel a nyereményjátékokban.

További információk az Everlodge weboldalán.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás: