Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Fedezd fel, hogyan játszhatnak a csillagok a pénztárcád javára a következő héten! A szerencse, a bátorság, és az üzleti érzék összeolvad az égi útmutatásban, hogy elárulja, melyek a legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek számodra április utolsó napjaitól május első napjaiig. Heti pénz horoszkóp 2024. április 29. - május 5. közötti időszakra.

Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Olvasd el részletes pénzügyi horoszkópunkat, amely szerencseszámokkal és befektetési tippekkel lát el minden csillagjegyet, hogy maximalizáld nyereséged az elkövetkezendő hét folyamán!

Kos heti horoszkóp:

A héten a bátorságod és proaktív hozzáállásod különösen jól fizetődik ki, különösen akkor, ha új vállalkozásba kezdesz vagy kreatív projektbe fogsz. A kockázatos befektetések, mint az új technológiák vagy gyorsan növekvő start-upok, most kedvezőbb visszatérítést ígérhetnek.

A szerencsejáték terén óvatosnak kell lenned, de egy kaparós sorsjegy vagy egy gyors rulett kör még jól jöhet. Ne feledkezz meg a kisebb nyeremények összegyűjtéséről sem! Szerencseszámok: 5, 17, 23.

A KOS-nak van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Bika heti horoszkóp:

A stabilitás és kitartás jellemzi ezt a hetet számodra, ami különösen fontos lehet a hosszabb távú befektetések szempontjából. Az ingatlanok vagy az arany befektetés most különösen jó választásnak ígérkeznek, hiszen ezek értéke idővel növekszik.

Kerüld a nagy kockázatú szerencsejátékokat, mint a rulett vagy a póker, de ha mégis szeretnél játszani, akkor a hatos lottót érdemes megpróbálnod. Szerencseszámok: 4, 12, 29. A hiányzó számokat az életed fontos számaival egészítsd ki.

Ha a BIKA nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Ikrek heti horoszkóp:

Ez a hét kiváló lehetőséget kínál számodra, hogy kommunikációs készségeddel előnyt szerezz. Üzleti tárgyalásokon vagy networking eseményeken kiváló kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyek hosszú távon kamatozhatnak.

Részvényekbe vagy innovatív start-up cégekbe történő befektetések most különösen kedvezőek lehetnek, és váratlan megtérülést hozhatnak. Ha szeretnél egy kis izgalmat, a póker vagy egyéb stratégiai játékok most szerencsések lehetnek számodra. Szerencseszámok: 3, 14, 21.

Az IKREK-nek van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

szerencse lottó és heti pénz horoszkóp

Rák heti horoszkóp:

Érzelmi intelligenciád és intuitív érzéked lehet a kulcs a pénzügyi sikerhez ezen a héten. Művészeti projektekbe vagy jótékonysági tevékenységekbe történő befektetés most különösen jó visszhangot kaphat, és hosszú távú előnyöket is hozhat.

A lottózás vagy kaparós sorsjegyek terén is érdemes lehet kipróbálni a szerencsédet, különösen, ha olyan számokat választasz, amelyek személyes jelentőséggel bírnak számodra. Szerencseszámok: 8, 19, 27.

Ha a RÁK nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Oroszlán heti horoszkóp:

Ez a hét kiemelkedően alkalmas lehet arra, hogy a személyes varázso-dat és karizmádat használva új üzleti lehetőségeket ragadj meg. Az entertainment és média iparágak most különösen profitábilis befektetési területek lehetnek.

A szerencsejátékban való részvétel során a póker vagy a rulett jó választás lehet, ahol a személyes jelenléted és döntéshozó képességed a legtöbbet számíthat. Szerencseszámok: 11, 22, 33.

Szűz heti horoszkóp:

A részletekre való odafigyelésed és analitikus képességed nagy előnyt jelenthet a befektetési döntéseknél. A héten különösen jól jöhetnek a pénzügyi piacok és a kriptovaluták területén végzett elemzéseid.

A szerencsejátékok közül a kaparós sorsjegyek vagy a lottó lehetnek a legkedvezőbbek számodra, ahol a számok elemzése kiemelt szerepet kap. Szerencseszámok: 2, 16, 24.

Ha a SZŰZ nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

lottó nyeremény a szerencse heti horoszkóp alapján

Mérleg heti horoszkóp:

A diplomáciád és kiegyensúlyozottságod segíthet abban, hogy jó üzleti egyezségeket köss a héten. A részvény- és kötvénypiacokon való részvétel, különösen az etikus és fenntartható befektetések, most nagyobb hasznot hozhatnak.

A kaszinók világa is vonzó lehet, ahol a blackjack vagy a rulett lehet a legjobb választás. Szerencseszámok: 6, 15, 25.

A MÉRLEG-nek van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Skorpió heti horoszkóp:

Az intuitív érzéked és szenvedélyed áthatja pénzügyi döntéseidet ezen a héten, ami különösen jól jöhet az ingatlanok vagy értékes műtárgyak terén tett befektetéseknél.

A szerencsejáték terén a póker vagy a sportfogadások lehetnek a legizgalmasabbak, ahol mélyebb elemzés és megérzések szükségesek. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Ha a SKORPIÓ nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Nyilas heti horoszkóp:

A szabadságszereteted és optimizmusod segít abban, hogy bátran vállalkozz új pénzügyi kalandokra. A nemzetközi piacokon történő befektetések vagy a turizmus és utazási szektor most különösen kedvező lehetőségeket kínálhatnak.

A lottózás vagy kaparós sorsjegyek különösen szerencsések lehetnek számodra ezen a héten. Szerencseszámok: 7, 21, 34. A többi számot a születési adataidból tedd hozzá.

heti pénzhoroszkóp

Bak heti horoszkóp:

A megbízhatóságod és kitartásod kulcsfontosságú lehet a pénzügyi siker elérésében. A hosszú távú befektetések, mint a kötvények vagy a stabil nagyvállalatok részvényei, különösen biztonságos választások.

A szerencsejátékok közül a rulett vagy a lottó ajánlott, de csak mértékkel. Szerencseszámok: 8, 13, 29.

A BAK-nak van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Vízöntő heti horoszkóp:

A kreativitásod és újító szellemed hozhat váratlan pénzügyi lehetőségeket a héten. A technológiai start-upok vagy a megújuló energiával foglalkozó vállalkozások befektetései most rendkívül ígéretesek lehetnek.

A szerencsejátékban a póker, ahol a stratégia és az újítás számít, különösen jó választás lehet. Szerencseszámok: 1, 11, 22.

Halak heti horoszkóp:

Az empátiád és intuitív érzéked segíthet abban, hogy az emberek és a pénzügyi trendek közötti kapcsolatokat mélyebben megértsd. A művészeti befektetések vagy a humanitárius projektekbe történő befektetések most különösen értékesek lehetnek.

A szerencsejáték terén a kaparós sorsjegyek vagy a lottó lehet szerencsés választás. Szerencseszámok: 5, 14, 23.

Ha a HALAK nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás:

Ismét csúcsot döntött a Szerencsejáték Zrt. adózott eredménye

Ismét rekord évet zárt a Szerencsejáték Zrt.: a nemzeti lottótársaság 2023-ban 978 milliárd forint szerencsejáték-árbevételt és 39,6 milliárd forint adózott eredményt ért el; adók, járulékok, díjak és osztalék formájában mintegy 170 milliárd forint költségvetési befizetést teljesített, így az előző évhez képest 14,9 százalékkal nagyobb összeggel járult hozzá a közösségi kiadások finanszírozásához - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 29. 20:30
Megosztás:

Gyengült szerdán a forint

Gyengült szerdán a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, és a hét eleji kezdéshez képest is egy-másfél százalékos veszteségbe csúszott.
2024. 05. 29. 20:05
Megosztás:

Veszteséggel zártak az európai tőzsdék

Gyenge kezdés után nagy, egy-másfél százalékos veszteségbe csúsztak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek.
2024. 05. 29. 19:30
Megosztás:

Eladói nyomás miatt a nap végére csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 61,35 pontos, 0,09 százalékos csökkenéssel, 68 485,50 ponton zárt szerdán.
2024. 05. 29. 19:00
Megosztás:

Közel húszezer hektár földrészletet kínál megvételre az állam

Újabb 10 hektárt meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz, az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók, valamint a helyi termelők földhöz jutását támogatja - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán.
2024. 05. 29. 18:30
Megosztás: