Ez most a legjobb AR/VR token-előértékesítés, jöhet a nagy kripto-gaming?

A Crypto Boy egy jelenleg egyre népszerűbb projektet vizsgált.

Ez most a  legjobb AR/VR token-előértékesítés, jöhet a nagy kripto-gaming?

Ez a 5thScape (5SCAPE), amely egy játék-központú kezdeményezés, és egyszerre kínál szórakozást és potenciális profitot a befektetőknek.

Ez az új projekt közel 6 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítése alatt. Működésében egy olyan VR játék világot tervez létrehozni, amely összemossa a valóságot és a képzelőerőt. A projekt előértékesítése jelenleg is zajlik.

Az eladás célja, hogy elérje a 15 millió dollárt, és azután finanszírozni tudja fejlett ökoszisztémájának fejlesztését.

Érdekel a 5thScape

Az 5thScape friss koncepciót mutat be a VR és az AR világában

A 5thScape a kiterjesztett valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) felfedezéséről szól. A projekt küldetése, hogy létrehozza a "világ első AR & VR ökoszisztémáját, amely összeköti a legokosabb elméket". Színes, jól felépített víziójuk a VR-játékoktól kezdve a hardvereken át az animációkig mindenre kiterjed, és részletes tervük van ennek megvalósítására is.

Ahhoz, hogy a 5thScape sikeres legyen, gondoskodniuk kell arról, hogy az eszközeik az összes létező fejhallgatóval és hardverrel működjenek. Ezért keményen dolgoznak azon, hogy olyan VR-játékokat fejlesszenek, amelyek jól játszanak az olyan népszerű headsetekkel, mint az Oculus Rift és a Meta Quest 3.

A Meta elárulta, hogy Horizon OS-ét kiterjeszti más cégek eszközeire, köztük az ASUS, a Lenovo és a Microsoft eszközeire is.

A 5thScape is előre gondolkodik, és azt tervezi, hogy saját VR headsetet és AR játékszéket készít, amint megveti a lábát az iparágban. Ami a konkrét játékokat illeti, már bekerült közülük néhány a fejlesztési folyamatba.

A Cage Conquest, az Epic Cricket Arena, az Immersive Kickoff, az Archery Master és a Thrust Hunter mind úton vannak a megjelenés felé. A Cage Conquest, amely a küzdősportokról szól, különösen izgalmas. Ez lesz az első megjelenése a projektnek, amelynek indulását az előzetes tervek szerint 2024 második negyedévére terveznek.

Az emberek már most a Cage Conquest-ért lelkesednek, különösen azóta, hogy a csapat elkezdett megosztani néhány ízelítőt arról, hogyan fognak kinézni a harcosok. Ez egy ígéretes jelzés, ami biztosan még több figyelmet generál majd a jelenleg is zajló előértékesítésnek.

Ahogy a projekt az előértékesítési fázisba lépett, a token jónéhány kiváló tulajdonságot mutatott fel, ami arra utal, hogy sikeres lehet. Ha szeretnél mélyebben elmerülni abban, hogy miről szól a 5thScape, a weboldalukon rengeteg hasznos információ található róla. 

Ha szeretnéd felfedezni az 5SCAPE token lehetséges jövőjét, akkor nézd meg az 5SCAPE árfolyam-előrejelzésünket.

A 5thScape közel áll a 6 millió dolláros előértékesítési lépcsőhöz

Az 5SCAPE token folyamatban lévő ICO-ja egyre nagyobb érdeklődést és lendületet kap, ami tükrözi az ambiciózus projektet övező izgalmakat. A többlépcsős struktúrával rendelkező ICO jelenleg az 5. fázisban tart, és már több mint 5,6 millió dollárt gyűjtött össze a céljához.

A befektetőknek az 5thScape ICO lehetőséget kínál a korai befektetésre, mielőtt az 5SCAPE token elérhetővé válik a nyílt piacon. Jelenleg a befektetők 5SCAPE tokeneket vásárolhatnak darabonként 0,00327 dolláros áron. De ez az ár 14,98 százalékkal 0,00376 dollárra emelkedik a következő szakaszban, ha az előértékesítés sikeresen folytatódik.

Az ICO fázis lezárása után a 5thScape csapata decentralizált tőzsdéken (DEX) és lehetséges centralizált tőzsdéken (CEX) indítja el az érmét. Ezek a tőzsdei jegyzések várhatóan biztosítják majd a likviditást és magukra vonzzák a felhasználók aktuális figyelmét. A tőzsdei bevezetéskor a piaci tőke várhatóan eléri majd a 15 millió dollárt.

Mivel a virtuális valóság (VR) játékpiac az előrejelzések szerint jelentősen bővül majd az elkövetkező években, ebből az 5SCAPE előértékesítés is profitálhat. Az érdeklődők a 5thScape tokeneket bankkártyával, ETH, USDT, BNB vagy MATIC használatával vásárolhatják meg a 5thscape.com oldalon. Egy kriptotárca csatlakoztatása szükséges hozzá, például a MetaMask vagy a Trust Wallet alkalmas erre. (Érdemes alaposan meggyőződni, hogy nem hamis oldalon jársz.) Ha szívesen befektetnél, itt megtudhatod, hogyan vásárolhatsz 5SCAPE tokent.

A 5thScape token-elosztás tervezése a hosszú távú sikerre épül

A 5thScape rendszer középpontjában az 5SCAPE token áll, amelyet játékok és hardverek vásárlására és lekötésére használnak. A 5thScape tétgyűjtési funkciója úttörő szerepet tölt be az iparágban, mivel a pénzen túlmutató előnyöket kínál.

A tétgyűjtők új funkciókhoz, játékbeli előnyökhöz és exkluzív közösségi előnyökhöz juthatnak hozzá. Az 5SCAPE tokenek teljes készlete 5,21 milliárd darab, amelynek 80 százalékát az előértékesítésre, 10 százalékát a kincstárra és fejlesztésre, 10 százalékát pedig a tőzsdei likviditásra fordítják.

Ez a token-elosztás a tulajdonosokat és a közösséget helyezi előtérbe, ami fenntartható növekedést és természetes árváltozást tesz lehetővé. A 5thScape előértékesítése jelentős figyelmet keltett a közösségi média platformokon, 14 ezer követővel rendelkezik az X-en, és körülbelül 17 ezer taggal a Telegram csoportban.

Emellett YouTube-csatornája 1k feliratkozót szerzett. Tekintettel arra, hogy a kriptoközösség nagy figyelmet fordít az 5SCAPE előértékesítésére, valószínűnek tűnik, hogy a projekt az év egyik legvitatottabb bevezetése lehet.

Érdekel a 5thScape

Ez is érdekelhet:

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme

A lajháros kriptó beindította a rakétákat, és 2 hét alatt 10 milliót gyűjtött

A legjobb AI kripto projektek és tokenek 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás: