Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

A legfrissebb adatok szerint ma hazánkban 300.000 meddő pár él, a statisztikák pedig évről évre romlanak. A férfiaknál a nemzőképtelenség, a nőknél pedig a meddőség folyamatosan növekvő számú populációt érint és az elmúlt évtizedekben a nyugati típusú, modern társadalmak legjelentősebb súlyú betegségévé vált.

Magyar program segíthet a meddő pároknak: ITT a Garantált Gyermek Program

Az okok teljes körű feltárásával az orvostudomány még adós, az azonban már bizonyos, hogy elsősorban a humán hormonháztartás megbetegedései felelősek a reprodukciós zavarok kialakulásáért. Az EndoCare Intézet által kidolgozott Garantált Gyermek Program egy komplex, páciensfókuszú, innovatív rendszer, amely az endokrin reharmonizáció és a mesterséges intelligencia erejére támaszkodva segít a meddő pároknak, egészségügyi kockázatokkal küzdőknek a sikeres utódnemzésben. 

Az újdonság azonban nem csak orvosszakmai. Az EndoCare Intézet az egészségügyben egyedülálló módon pénzügyi garanciát is vállal: ha nem jön létre a várandósság, visszafizetik a teljes kezelés árát.

Az endokrin dizruptorok hatása a hormonegyensúlyra

A meddőség kialakulásában szerepet játszik a helytelen életmód, a környezetből az emberi szervezetbe jutó endokrin dizruptorok, a társadalmi tényezők (pl. későbbre halasztott gyermekvállalás), valamint a szociális és egészségügyi faktorok. Hazánkban a nemzőképtelenség tavaly körülbelül 300.000, 18-45 év közötti párt érintett, de a probléma nem Magyarország specifikus: minden modern módon élő civilizációban jelen van.

„A meddőség okait vizsgálva a legjelentősebb tényező az emberi hormonháztartást megbetegítő endokrin környezetszennyezés. Ezek az egészségkárosító anyagok, endokrin dizruptorok – amelyeket teljesen nem tudunk kizárni az életünkből - például rovarirtók, növényvédő szerek, tisztítószerek, tartósítószerek, kozmetikai összetevők és különösen a nanoműanyagok megzavarják és megbetegítik a hormonrendszerünket. A hormonrendszer testünk vezérlő architektúrája, ezen anyagok pedig a szervezetünkben tévesen hormonként működhetnek, átállítva, összezavarva ezt a vezérlést. Az endokrin környezetszennyezés egy egészségügyi probléma, de mérete miatt csak társadalmi összefogással kezelhető. A meddőség esélyét emellett fokozzák az anyagcserezavarok, pajzsmirigyproblémák, amelyek ma már népbetegségnek számítanak” - mondja Dr. Tűű László belgyógyász-endokrinológus, az EndoCare Intézet orvosigazgatója.

A megoldás az endokrin rendszer reharmonizációja

A teherbeesés és a magzat kihordása a női szervezet egyik legmegterhelőbb feladata, az általánosan jó egészségi állapot és ezen belül a jól működő hormonháztartás elengedhetetlen az utódnemzés sikerességében. A hormonbetegségek felismerésében és kezelésében, a várandósság, fogantatás esélyeinek növelésében forradalmi áttörést hozhat az endokrin rendszer reharmonizációjának humánus módszere, amely előkészítheti a lombikprogramot vagy arra alkalmas személyeknél akár teljesen ki is válthatja azt.

„Az emberi szervezet összetett rendszer, a program reharmonizációra építő szemlélete is komplex módszertanban gondolkodik. Az endokrin ellátás mellett klinikai dietetikus, életmód tanácsadó és szükség esetén pszichológus is részt vesz, és egy komplett orvosi csapat dolgozik azon, hogy a páciensek hormonrendszere helyreálljon. Mindezt a mesterséges intelligencia adat- és korrelációelemzési képességeivel kombinálva, hogy a nők nagyobb eséllyel essenek teherbe természetes úton, asszisztált reprodukciós eljárások nélkül” – teszi hozzá Márkus Zsolt, az EndoCare társtulajdonosa, technológiai vezető.

Az EndoCare Intézet szakemberei több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek, a pontos diagnózist és a személyre szabott kezelési terv elkészítését az interdiszciplináris tudás, a szakterületek közötti átfogó együttműködés, innovatív technológia, egyedülálló kutatási eredmények, és adatelemző szoftverek is támogatják. Az intézet korábbi eredményei azt mutatták, hogy a Dr. Tűű László és csapata által kidolgozott, reharmonizációs programmal nagyon nagy mértékben megnő a sikeres várandósság esélye, ezért az egészségügyben egyedülálló módon az EndoCare Intézet pénzügyi garanciát is vállal a szolgáltatására.

„A kezelési folyamat legalább 6 hónapot, maximum 2 évet vesz igénybe, az egészségügyi paramétereket folyamatos kontroll alatt tartjuk, személyes rendelésekkel, online és telefonos konzultációkkal segítjük a programunk résztvevőit, endokrinológus, biológus, nőgyógyász, andrológus, belgyógyász és dietetikus szakemberek közreműködésével. A program része minden szükséges nőgyógyászati, andrológiai, biológiai vizsgálat, endokrin dizruptor tanácsadás, a kezelés folyamatos hatásvizsgálata, nyomon követése, a diagnosztikai adatelemzések, és a szükséges kezelési korrekciók. És nem utolsósorban: ha nincs siker, visszafizetjük a teljes kezelés árát.” – mesél a program legfontosabb elemeiről Dr. Tűű László.

„Mindenki a hormontablettákban, lombikprogramban látta a megoldást, de az EndoCare Intézetben teljesen más irányból közelítették meg az egészségügyi problémámat. Egy teljes szakértői csapat vett körül, a szükséges vizsgálatokon, az orvosi kezeléseken túl a program fő pilléreit a természetes módszerek, a nőgyógyásszal, endokrinológussal, dietetikussal elvégzett közös munka, az életmódváltás adta. Folyamatos szakorvosi konzultációk kísérték az utam egészen a sikeres fogantatás pillanatáig. Minden kezelésnél érezhető volt, hogy az anya egészségének megőrzése is ott van a szempontok között” – meséli Dudok-Nyemecz Gitta, aki az EndoCare Intézetnek köszönhetően ma már kétgyermekes anyuka.

Az EndoCare Intézet szakemberei már 30 éve segítik a meddő párokat abban, hogy megismerjék a szülővé válás mással össze nem hasonlítható élményét. Az évek során több mint 10.000 baba születéséhez járultak hozzá és a Garantált Gyermek Programnak köszönhetően ez a szám csak nőni fog az elkövetkező években.

A Garantált Gyermek Programról készült beszélgetés az alábbi linken érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=mFPG8kn3MFo

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás: