A Mantle (MNT) árfolyam emelkedése - valóban képes helyreállni? A Blur (BLUR) és az Everlodge (ELDG) bikapiaci lendülete folytatódik

Az elmúlt héten a Mantle (MNT) kissé erősödni tudott a medve nyomás ellenére is, miközben a befektetők fontolgatják, hogy vállaljanak-e a kockázatot a tokennel. Másrészről a Blur (BLUR) token bikapiaci pályája folytatódik, lenyűgöző havi és heti árfolyammozgásokkal. Közben hosszú várakozás után az Everlodge (ELDG) token felkerült az Uniswapre. A projekt vihart kavart a DeFi piacán egyedi tulajdonságai révén, hiszen valós ingatlanokat és Web3 technológiát ötvöznek. Nézzük meg, miért vonzza a projekt a nagyhalakat.

A Mantle (MNT) árfolyam emelkedése - valóban képes helyreállni? A Blur (BLUR) és az Everlodge (ELDG) bikapiaci lendülete folytatódik

Az Everlodge (ELDG) arra készül, hogy globális szupersztár legyen a digitalizált NFT-eszközökkel

Miközben a Mantle látszólag helyreáll, és a Blur konszolidálódik, az Everlodge világszenzációvá vált a DeFi piacán. Miután sikeresen lezárta az előértékesítést január 29-én, az Everlodge lehetőséget kínál a befektetőknek a 280 ezer milliárd dolláros ingatlanpiac felé vezető útra. Mivel a fizikai ingatlanok csak a gazdagoknak és befolyásosaknak megfizethetők, az Everlodge versenybe száll az Airbnb-vel, hogy digitális alternatívája legyen a vállalatnak.

Az Everlodge egy olyan ingatlanpiaci projekt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy apró darabokra vágva fektessenek be szállodákba, nyaralóházakba és luxusvillákba a blokklánc-on. Az Everlodge ezeket az aktívumokat töredék digitális NFT-ként fogja kibocsátani, amelyeket a befektetők már 100 dolláros összegért is megvásárolhatnak. Ahogy ezeknek az eszközöknek az értéke nő, úgy növekszik majd az NFT-k értéke is. Az egyik olyan dolog, ami egyedivé teszi a platformot, az az, hogy az összes tulajdonjog, okirat és tulajdonosi adatok a smart contract meta-adataiban vannak tárolva.

A befektetők profitálhatnak az Everlodge különböző ökoszisztémáiból, például egy piaci tranzakciók számára létrehozott piactérből, egy fejlesztők számára létrehozott platformstart-padból a jövőbeli platformfejlesztésekhez, egy tagok számára létrehozott exkluzív jutalomklubból, és egy kölcsönplatformból mely fedezeti kölcsönökkel foglalkozik.

Azok a korai befektetők, akik csatlakoztak az előértékesítés első fázisához, már több mint 190%-os ROI-t (megtérülést) kaptak, de várhatóan ennél több vár rájuk. Most, hogy a token felkerült az Uniswap-re, további 30x ROI várhat a befektetőkre, amikor a projekt hivatalosan is elindul. Bár az előértékesítés befejeződött, az ELDG, egy ERC20 token már csak 0,06 dollárért vásárolható meg. A platform tervei között szerepel a token más Tier 1 tőzsdékre történő listázása is, hogy szélesebb körű lefedettséget biztosítson a projektnek. Az ELDG tokenbe történő befektetéssel a befektetők jelentős jövőbeli nyereségeket helyeznek kilátásba maguknak.

A Mantle (MNT) elkezdte követni az emelkedő trendet - Sikerülhet-e helyreállítania az elszenvedett árfolyamveszteségeit?

Az elmúlt néhány hétben a kriptopiac lefelé tartó mozgása miatt a Mantle (MNT) több mint 24%-át elveszítette az árfolyamának, de most újra a bikapiac felé halad. A token értéke az elmúlt héten több mint 8%-kal nőtt a piaci adatok alapján. A közelmúltbeli emelkedés visszahozta a Mantle token árát az 0,57 dolláros támasszintje fölé.

A következő ellenállási szint az 0,66435 dollárnál található, és az elemzők azt várják, hogy a Mantle árfolyama ezen a szinten stabilizálódik. Ezért ha a Mantle bikák kereslete továbbra is szárnyalni fog, a token visszaállíthatja elveszített árfolyamát, és hamarosan elérheti az 1 dolláros mérföldkövet.

A Blur (BLUR) folytatja a bikapiac lendületét, és az 1 dolláros határt is átlépheti

A Blur (BLUR) komoly bikapiaci kihívást mutatott be 2023 novemberében, amikor az árfolyam 0,15 dollárról 0,70 dollárra emelkedett. Azonban az általános piaci lejtő és a Bitcoin ETF utóhatása egyaránt érintette a Blurt, így az ár 0,38 dollárra esett az új évben.

Hogy bizonyítsa ellenállóképességét a Blur árfolyama januárban 31,49%-kal nőtt, amikor a token újratesztelte, majd áttörte az 0,5 dolláros szintet. A Blur árfolyamrallyja folytatódott, 27%-os értéknövekedéssel az elmúlt 30 napban, és további 9%-os ugrással az elmúlt héten. Ennek megfelelően az elemzők úgy jósolják, hogy a Blur kriptopénz ára el fogja érni az 1 dollárt, ha a fenntartott bikapiaci lendület folytatódik.

További információkért az Everlodge (ELDG) kriptopénzről kérjük, látogasson el a weboldalukra.

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Biciklis túraútvonallal egészült ki a balatoni útvonalhálózat

Biciklis túraútvonallal egészült ki a Balaton körül csaknem ezer kilométer hosszan kijelölt kerékpáros útvonalhálózat - közölte a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány keretein belül létrejött VisitBalaton365 csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 25. 23:00
Megosztás:

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás: