Maximális potenciál a harmadik negyedévben: Az altcoinok 100-szoros növekedés előtt állnak

A befektetők szorosan figyelik az altcoinokat, mivel a kriptopiac változásával exponenciális növekedés lehetősége mutatkozik. Ez a cikk feltárja néhány legizgalmasabb altcoint, amelyekről az elemzők úgy vélik, hogy akár 100-szoros hozamot is hozhatnak a harmadik negyedévben.

Maximális potenciál a harmadik negyedévben: Az altcoinok 100-szoros növekedés előtt állnak

Különösen figyelemre méltó az Angry Pepe Fork, amely egy egyedülálló "Conquer To Earn" rendszert és nagy staking bónuszokat kínál. Az erős biztonsági szabályzatok és a sikeres előértékesítés támogatásával az Angry Pepe Fork jelentős figyelmet keltett, és 100-szoros hozamot prognosztizálnak.

A Cardano erős támasz szintje és a felfelé irányuló mozgás lehetősége miatt érdemes figyelni rá, még a jelenlegi medvepiaci tendenciák ellenére is.

Hasonlóképpen, az Aptos, amely jelentős árcsökkenést szenvedett el, visszatérési potenciállal rendelkezik, ha bizonyos piaci feltételek teljesülnek. Eközben a Brett nagy ígéretet mutat, rövid távon akár 200%-os növekedéssel, és 2025-re akár 412%-os növekedést is előre jeleznek.

Az elemzők 100-szoros hozamot jósolnak az Angry Pepe Fork számára

Az Angry Pepe Fork reményt jelent a lázadóknak és a törvényen kívülieknek, akik elhatározták, hogy megváltoztatják a jelenlegi mém-témájú érme helyzetét. Az Angry Pepe Fork serege nagy lehetőséget kap a keresetre és a növekedésre a staking és az egyedülálló "Conquer To Earn" rendszeren keresztül. Továbbá, minden legyőzött zombi érme után az éves hozam (APY) növekszik. Ezen kívül minden birtokos további tokeneket kereshet, ha bátorságát bizonyítja a csatatéren, és magasan dekorált lesz az APORK közösségben.

Ezenkívül, Toby Motre egyik X posztja szerint az Angry Pepe Fork 100-szoros hozammal rendelkezik.
Legyen szó hosszú vagy rövid távú befektetésről, előnyök vannak minden fordulónál. A résztvevők a kívánt elkötelezettségi szintjük szerint módosíthatják keresetüket a 30, 60 és 90 napos zárási időszakok során. Ez az új megközelítés sokkal ésszerűbb, mert lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy már az előértékesítési szakaszban elkezdjék a stakinget és a pénzkeresést. Eközben a SOLIDProof alaposan felülvizsgálta a platform okosszerződését, biztosítva a megbízható és biztonságos befektetést, miközben minden token csak $0.014 áron elérhető az előértékesítési szakaszban. Az előértékesítési bevételek már meghaladták a $195,000-t, és várhatóan július végére elérik az $1 milliót.

Cardano árfolyam diagram elemzés

A D1 Cardano árfolyam diagram szerint van egy kritikus támasz szint $0.38-nál. Eközben a Cardano árfolyama már tesztelte ezt a támaszvonalat, és a Cardano medvék megpróbálják tovább csökkenteni az árfolyamot. Az 1-napos időkeretben a Cardano még mindig alacsonyabb csúcsokat hoz létre, ami arra utal, hogy a piac jelenleg nagyon medvepiaci. Az RSI 41-nél ugyancsak viszonylag stabil a napi diagramon. Ennek eredményeként nem várunk semmilyen ingadozó kereskedést vagy nagy gyertyákat a napi diagramon. Várhatóan a Cardano először oldalirányban mozog, mielőtt visszafordulna felfelé.

Aptos árfolyam diagram elemzés

Júniusban az Aptos negatív lendülete fokozatosan növekedett, ami az Aptos árfolyamának csökkenéséhez vezetett, ahogy azt a MACD indikátor is mutatta. Az éves csúcspont $18-tól több mint felét elvesztette értékéből. Az RSI semleges területen tartózkodása miatt az Aptos árfolyamának mozgása bármely irányba lehetséges. Az Aptos korábbi csúcspontjaihoz való visszatéréshez az RSI 30 alá csökkenése elengedhetetlen. A 4 órás Aptos árfolyam diagram azt mutatja, hogy az Aptos elvesztette pozitív lendületét. Az árfolyam ingadozása ellenére az RSI ebben a hónapban semleges maradt.

Brett árfolyam előrejelzés

augusztus 3-ára vonatkozóan a Brett árfolyam előrejelzések szerint 224.53%-kal $0.458-ra növekszik. Az elmúlt 30 napban a Brett 16/30 (53%) zöld napot és 9.23%-os árfolyam-ingadozást tapasztalt. Jelenleg a Brett árfolyam előrejelzés tartománya 2025-re $0.141 a legalacsonyabb és $0.659 a legmagasabb szinten. Ha a Brett eléri a magasabb árfolyam célt, a Brett 412.06%-os növekedést tapasztalhat a jelenlegi árfolyamhoz képest 2025-re.

Apotk, Aptos, Cardano és Brett kriptovaluta árfolyam elemzése és előrejelzés

Angry Pepe Fork nagy potenciállal rendelkezik

Összefoglalva, azok számára, akik jelentős hozamokat keresnek a harmadik negyedév során, az altcoin piac számos lehetőséget kínál. Eközben az erős előértékesítési teljesítmény és a kreatív "Conquer To Earn" rendszer az Angry Pepe Forkot 100-szoros hozamra esélyes legjobb versenyzővé teszi.

Weboldal:

angrypepefork.com

Előértékesítés: Nézd meg az Angry Pepe Fork ICO-ját

Telegram: Angry Pepe Telegram

Twitter: AngryPorkCoin Twitter

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás: