Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Ugyan még csak néhány napja elérhető az eTukTuk előértékesítése, ennek ellenére már most komoly sikereket ért el a projekt. A csapatnak ugyanis kevesebb mint 1 hét alatt sikerült több mint 800,000 dollárt gyűjteni.

Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Az első sikereket látva pedig egyre több kereskedő és szakértő dönt úgy, ad egy esélyt az év talán legjobb zöld lehetőségének.

Jelenleg a natív TUK tokenek értéke 0.02625 dolláron áll, azonban rövidesen már csak ennél magasabb áron lesznek elérhetők az altcoinok.

Írásunk idején összesen 851,000 dollárnál jár a gyűjtés, vagyis kevesebb mint 200,000 dollár hiányzik a következő szakasz kezdetéig.

Az eddigi sikerek mögött elsősorban a TUK felhasználhatósága, illetve a saját gyártású háromkerekű EV járművek állnak. A befektetők nem kizárólag magas jutalmakat érhetnek el, hanem egyúttal hozzá is járulhatnak egy zöldebb jövő létrehozásához.

Az első járművek, továbbá a hozzájuk tartozó 2000 töltőállomás először Srí Lanka területén lesz majd elérhető, amire már idén sor fog kerülni. A készítők tervei szerint azonban idővel más ázsiai, sőt akár európai országokban is megjelenhet az eTukTuk.

A kormány mellett ráadásul az ország legnagyobb vállalata, a 90 éve létező Capital Maharaja Group is beállt az eTukTuk mögé.

A technológiai startupok támogatására szakosodott vállalattal a hátuk mögött az eTukTuk a jelek szerint valóban képes lehet áttörő sikereket elérni az EV-piacon.

Irány az eTukTuk

Mi az eTukTuk?

A tuk tuk járművek jellegzetessége, hogy beszerzésük minimális költséggel jár, ezért számos ázsiai országban előszeretettel használják személyszállításra.

Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy így elképesztő mennyiségű károsanyag kerül a légkörbe. 

Összehasonlításként, egy tuk tuk több szén-dioxidot bocsát ki, mint egy átlagos autó.

etuktuk

Ez nem kizárólag a lakosság számára rendkívül egészségtelen, hanem a globális felmelegedésre is kifejezetten negatív hatást gyakorol.

Ezzel kapcsolatban az eTukTuk whitepapere is kiemeli, hogy a jelenleg forgalomba lévő nagyjából 270 millió tuk tuk jármű nagyban hozzájárul a felmelegedéshez.

Azonban az eTukTuk segítségével cs9kkentett ennek az egyre sürgetőbb problémának a hatása.

A projekt ezt három különböző módon készül orvosolni.

Először forgalomba helyezi a saját fejlesztési tuk tuk járműveit.

Az eTukTuk sofőrök egy AI-t használó rendszer részei lesznek, ami segít az útvonaltervezéstől a töltésen keresztül minden fontos folyamatban.

A hálózat élő adatokat fog majd használni, így bármikor elérhető lesz az összes eTukTuk tartózkodási helye, ezáltal a forgalmi fennakadások is csökkenthetők.

Másodszor, a járművekhez elérhető lesz egy saját fejlesztésű töltőrendszer is több különböző városban.

Végezetül mindezt a blokklánc-technológia fogja össze, ezért az eTukTuk könnyen skálázható, egyúttal biztonságosan működtethető.

A weboldalon keresztül továbbá lehetőség lesz anyagi segítséget kérni, így a legszegényebbek is munkához juthatnak.

Vagyis az eTukTuk képes ötvözni az AI és a blokklánc-technológiát korunk legfontosabb zöld ügyének megoldása érdekében.

Mire lehet használni a natív TUK tokeneket?

Az ökoszisztéma natív fizetőeszköze a TUK lesz, aminek segítségével támogatók és sofőrök egyaránt profithoz juthatnak.

A sofőrök ennek segítségével végezhetik el a járművek töltését, továbbá a munkájukért cserébe is TUK-ot fognak kapni.

A befektetők pedig a töltések során befolyt összegből részesedhetnek, stakelhetik a tokenjeiket, illetve játszhatnak az eTukTuk játékokkal jutalmakért.

TUK vásárlása itt

eTukTuk előértékesítés - Tényleg megéri csatlakozni?

Ahogy az látható, az Egyesült Királyságban üzemelő cég valóban komoly szereplője lehet az ázsiai piacnak.

Érdemes azonban figyelembe venned, hogy az eddig elért sikereket alapján az eTukTuk rövidesen már listázásra is kerülhet. 

A most kínált TUK tokenek hamar gazdára találhatnak, hiszen ahogy látható nem csak lakossági, hanem intézményi ügyfelek is egyre nagyobb számban szavaznak bizalmat a projektnek.

Jól példázza mindezt, hogy már most több mint 43,000 követővel rendelkezik az eTukTuk X oldala, továbbá a Telegram csatornához már 11,500-an csatlakoztak.

etuktuk team

A széles támogatói réteg kulcsfontosságú a későbbi sikerekhez, így minden bizonnyal a listázást követően elképesztő rallyra készülhetünk.

Többek között ezért is álltak már most az eTukTuk mögé olyan prominens elemzők amilyen Clinix Crypto vagy Michael Wrubel.

Más okok miatt ugyan, de mindkét elemző úgy véli, az indulást követően a 10-szeres hozam sem elképzelhetetlen.

Lényeges még kiemelni, hogy az előértékesítésen vásárló befektetők azonnal le is köthetik a tokenjeiket. Ilyen módon írásunk idején több mint 270 százalék éves hozamot lehet elérni.

Vagyis az eTukTuk nem kizárólag rövid, hanem hosszú távon is tökéletes választás lehet.

Végezetül jó ha tudod, hogy vásárolni nem kizárólag kriptóval tudsz, hanem bankkártyával is lehetőség van a fizetésre. 

Amennyiben a projekt felkeltette az érdeklődésed, abban az esetben látogass el az eTukTuk magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Négyen kikerültek az EU feketelistájáról

Az Európai Unió illetékes tanácsa felülvizsgálta és frissítette az adózási szempontból nem együttműködő országok és területek uniós jegyzékét, a Bahama-szigeteket, Belize-t, a Seychelle-szigeteket, valamint a Turks- és Caicos-szigeteket törölte onnan, így a lista 12 szereplősre apadt.
2024. 02. 21. 16:30
Megosztás:

A TLE reménykedik a változásban

A Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE) álláspontja szerint az év elején életbe lépett átalakított családtámogatási rendszer - csok plusz, megemelt falusi csok és babaváró kölcsön - akkor tudja mérsékelni a lakáspiaci visszaesést, ha kiszámítható módon, hosszú távon fennmarad.
2024. 02. 21. 16:00
Megosztás:

Szigorítottak a románok

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.
2024. 02. 21. 15:30
Megosztás:

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás: