Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Ugyan még csak néhány napja elérhető az eTukTuk előértékesítése, ennek ellenére már most komoly sikereket ért el a projekt. A csapatnak ugyanis kevesebb mint 1 hét alatt sikerült több mint 800,000 dollárt gyűjteni.

Még a szakértőket is meglepte ennek a zöld kriptónak a sikere

Az első sikereket látva pedig egyre több kereskedő és szakértő dönt úgy, ad egy esélyt az év talán legjobb zöld lehetőségének.

Jelenleg a natív TUK tokenek értéke 0.02625 dolláron áll, azonban rövidesen már csak ennél magasabb áron lesznek elérhetők az altcoinok.

Írásunk idején összesen 851,000 dollárnál jár a gyűjtés, vagyis kevesebb mint 200,000 dollár hiányzik a következő szakasz kezdetéig.

Az eddigi sikerek mögött elsősorban a TUK felhasználhatósága, illetve a saját gyártású háromkerekű EV járművek állnak. A befektetők nem kizárólag magas jutalmakat érhetnek el, hanem egyúttal hozzá is járulhatnak egy zöldebb jövő létrehozásához.

Az első járművek, továbbá a hozzájuk tartozó 2000 töltőállomás először Srí Lanka területén lesz majd elérhető, amire már idén sor fog kerülni. A készítők tervei szerint azonban idővel más ázsiai, sőt akár európai országokban is megjelenhet az eTukTuk.

A kormány mellett ráadásul az ország legnagyobb vállalata, a 90 éve létező Capital Maharaja Group is beállt az eTukTuk mögé.

A technológiai startupok támogatására szakosodott vállalattal a hátuk mögött az eTukTuk a jelek szerint valóban képes lehet áttörő sikereket elérni az EV-piacon.

Irány az eTukTuk

Mi az eTukTuk?

A tuk tuk járművek jellegzetessége, hogy beszerzésük minimális költséggel jár, ezért számos ázsiai országban előszeretettel használják személyszállításra.

Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy így elképesztő mennyiségű károsanyag kerül a légkörbe. 

Összehasonlításként, egy tuk tuk több szén-dioxidot bocsát ki, mint egy átlagos autó.

etuktuk

Ez nem kizárólag a lakosság számára rendkívül egészségtelen, hanem a globális felmelegedésre is kifejezetten negatív hatást gyakorol.

Ezzel kapcsolatban az eTukTuk whitepapere is kiemeli, hogy a jelenleg forgalomba lévő nagyjából 270 millió tuk tuk jármű nagyban hozzájárul a felmelegedéshez.

Azonban az eTukTuk segítségével cs9kkentett ennek az egyre sürgetőbb problémának a hatása.

A projekt ezt három különböző módon készül orvosolni.

Először forgalomba helyezi a saját fejlesztési tuk tuk járműveit.

Az eTukTuk sofőrök egy AI-t használó rendszer részei lesznek, ami segít az útvonaltervezéstől a töltésen keresztül minden fontos folyamatban.

A hálózat élő adatokat fog majd használni, így bármikor elérhető lesz az összes eTukTuk tartózkodási helye, ezáltal a forgalmi fennakadások is csökkenthetők.

Másodszor, a járművekhez elérhető lesz egy saját fejlesztésű töltőrendszer is több különböző városban.

Végezetül mindezt a blokklánc-technológia fogja össze, ezért az eTukTuk könnyen skálázható, egyúttal biztonságosan működtethető.

A weboldalon keresztül továbbá lehetőség lesz anyagi segítséget kérni, így a legszegényebbek is munkához juthatnak.

Vagyis az eTukTuk képes ötvözni az AI és a blokklánc-technológiát korunk legfontosabb zöld ügyének megoldása érdekében.

Mire lehet használni a natív TUK tokeneket?

Az ökoszisztéma natív fizetőeszköze a TUK lesz, aminek segítségével támogatók és sofőrök egyaránt profithoz juthatnak.

A sofőrök ennek segítségével végezhetik el a járművek töltését, továbbá a munkájukért cserébe is TUK-ot fognak kapni.

A befektetők pedig a töltések során befolyt összegből részesedhetnek, stakelhetik a tokenjeiket, illetve játszhatnak az eTukTuk játékokkal jutalmakért.

TUK vásárlása itt

eTukTuk előértékesítés - Tényleg megéri csatlakozni?

Ahogy az látható, az Egyesült Királyságban üzemelő cég valóban komoly szereplője lehet az ázsiai piacnak.

Érdemes azonban figyelembe venned, hogy az eddig elért sikereket alapján az eTukTuk rövidesen már listázásra is kerülhet. 

A most kínált TUK tokenek hamar gazdára találhatnak, hiszen ahogy látható nem csak lakossági, hanem intézményi ügyfelek is egyre nagyobb számban szavaznak bizalmat a projektnek.

Jól példázza mindezt, hogy már most több mint 43,000 követővel rendelkezik az eTukTuk X oldala, továbbá a Telegram csatornához már 11,500-an csatlakoztak.

etuktuk team

A széles támogatói réteg kulcsfontosságú a későbbi sikerekhez, így minden bizonnyal a listázást követően elképesztő rallyra készülhetünk.

Többek között ezért is álltak már most az eTukTuk mögé olyan prominens elemzők amilyen Clinix Crypto vagy Michael Wrubel.

Más okok miatt ugyan, de mindkét elemző úgy véli, az indulást követően a 10-szeres hozam sem elképzelhetetlen.

Lényeges még kiemelni, hogy az előértékesítésen vásárló befektetők azonnal le is köthetik a tokenjeiket. Ilyen módon írásunk idején több mint 270 százalék éves hozamot lehet elérni.

Vagyis az eTukTuk nem kizárólag rövid, hanem hosszú távon is tökéletes választás lehet.

Végezetül jó ha tudod, hogy vásárolni nem kizárólag kriptóval tudsz, hanem bankkártyával is lehetőség van a fizetésre. 

Amennyiben a projekt felkeltette az érdeklődésed, abban az esetben látogass el az eTukTuk magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel az eTukTuk

Ezek is érdekelhetnek:

Közelít a 11 millió dolláros mérföldkőhöz a kriptósok kedvence

3 mémérme, amit elkapkodnak a befektetők

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás:

Akár közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:00
Megosztás:

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó európai büntetővámokkal

Nem értünk egyet a kínai elektromos autógyártókat sújtó brutális európai büntetővámokkal, a túlzott protekcionizmus nem megoldás - nyilatkozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a tárca szerdai közleménye szerint.
2024. 06. 13. 14:30
Megosztás:

Cseh konzorcium vásárolta meg a Foxpost csomagküldő szolgálgatót

A cseh Packeta csomagküldőt is tulajdonló pénzügyi befektetőkből álló konzorcium vásárolta meg a szektortárs Foxpostot magyar tulajdonosaitól - tájékoztatták az MTI-t szerdán a felek.
2024. 06. 13. 14:00
Megosztás:

A jó irodai forgószék ergonomikus, kényelmes és tartós

Biztos számodra is egyértelmű, hogy nem csak azért érdemes minőségi és modern forgószékeket használni az irodai adminisztratív munkák végzésekor, mert stílusosak és professzionális megjelenést kölcsönöznek az irodatérnek, hanem mert sok más számos előnnyel is jár a beszerzésük.
2024. 06. 13. 13:30
Megosztás:

Mérséklődött az ingatlanpiaci forgalom májusban

Mérséklődött a magyarországi ingatlanpiaci forgalom májusban áprilishoz képest, de 2023. azonos időszakát 7,5 százalékkal felülmúlta, és a 2022-esnél is magasabb volt - közölte a Duna House (DH) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 13:00
Megosztás:

Átadták Az utazó magazin legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjait

Átadták Az utazó magazin szavazása alapján 2023-as teljesítményüket értékelve a legjobb magyarországi és határon túli turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat szerdán Budapesten.
2024. 06. 13. 12:30
Megosztás:

Gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász az ország nyugati felének azon településeit, ahol az elmúlt napok viharai a legnagyobb pusztítást okozták.
2024. 06. 13. 12:00
Megosztás:

Az előző év a korrekcióé volt a biztosítók, a pénztárak, a tőkepiaci szereplők számára

A korábbi jelentős eszközleértékelődés után a tavalyi a korrekció éve volt a biztosítóknál, pénztáraknál, valamint a tőkepiacokon, és a háztartások bruttó pénzügyi vagyona is jelentősen emelkedett - mondta Szeniczey Gergő, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2024. 06. 13. 11:30
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

Az elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásokban részesül

Az Európai Bizottság vizsgálata szerint az akkumulátoros elektromos járműgyártás Kínában tisztességtelen támogatásban részesül, ami gazdasági kárral fenyegeti az Európai Unió elektromos járműgyártásban érdekelt vállalatait, valamint hátrányos lehet a kínai gyártmányok uniós importőreire, felhasználóira és fogyasztóira, ezért ideiglenes kiegyenlítő vámok bevezetését helyezte kilátásba - tájékoztatott az uniós bizottság szerdán.
2024. 06. 13. 11:00
Megosztás:

A NAV több ezer hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.
2024. 06. 13. 10:30
Megosztás:

A gépbeszerzési nehézségek miatt nőtt a gépi bérmunka iránti igény az agráriumban

A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania - derül ki az Agroinform.hu legutóbbi felméréséből. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége, amely tevékenység jellemzőit a mezőgazdasági portál alábbi elemzése mutatja be.
2024. 06. 13. 10:00
Megosztás:

Meghosszabbítja a Kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot

Meghosszabbítja a kormány a diákhitelekre érvényes kamatstopot. A szabad célú Diákhitel kamata a tervek szerint az év második felében is marad 7,99%. A Bankmonitor szakértői megvizsgálták, ez mennyire kedvező a jelenlegi piaci hitelkonstrukciókhoz képest.
2024. 06. 13. 09:30
Megosztás:

Autós utazást tervezel? – Most akár 200 kilométernyi üzemanyag árát kaphatod vissza

Hivatalosan is itt a nyár, és most már dönteni kell, hol töltjük a vakációt. Időpont és szállás kiválasztása mellett érdemes megtervezni a kiadásokat is, hogy legyen keretünk szórakozásra és felhőtlen kikapcsolódásra. Az okos tervezésben segít az OTP Bank Hitelkártya kampánya, amellyel 200 kilométernyi üzemanyagköltséget lehet megspórolni.
2024. 06. 13. 09:00
Megosztás:

Nemzetközi tulajdonoshoz kerülhet a Foxpost, a sikeres magyar startup

Nemzetközi tulajdonossal folytathatja a további dinamikus növekedést a Foxpost, miután a csomagautomata vállalatot értékesítette a Wallis Csoport és a Trueway. A vevő a cseh Packetát is tulajdonló befektetői konzorcium, amely minden zárási feltétel teljesülése után válhat a sikeres magyar startup tulajdonosává.
2024. 06. 13. 08:30
Megosztás:

Hogyan előzi meg a Rollblock (RBLK) a Polkadotot (DOT) és a Litecoint (LTC) a 200-szoros ROI tervével?

A kriptopiac egyre versenyképesebb, és az új projektek kiszorítják a régebbieket a kriptovaluta ranglétrájáról.
2024. 06. 13. 08:00
Megosztás:

KRIPTO HÍREK: A Binance elérte a 200 millió felhasználót, a Bitcoin tranzakciós díjai az egekbe szöktek, és az előértékesítési szuper sztár új trendet indít

A Binance megszilárdította státuszát a legnagyobb kriptotőzsdéként, miután elérte a rekord 200 millió felhasználót. Ezzel a Binance az összes kriptotőzsde felhasználóinak hatalmas 36%-át birtokolja. Más hírek szerint a Bitcoin hálózata által felszámított tranzakciós díjak történelmük során először lépték túl a 195 dollárt.
2024. 06. 13. 07:25
Megosztás:

Személyre szabja az ügyfelek védelmét az Erste, a költési szokásokhoz igazodik a kötelező napi limit

A korlátok néha jók, főleg, ha csalók akarják ellopni a pénzünket. Az Erste ezért személyre szabott, az egyéni költési szokásokhoz igazított átutalási limitet állít be lakossági ügyfeleinek. A Magyar Nemzeti Bank ajánlása nyomán mindenkinél kötelező lesz beállítani a számlát védő korlátot: ez képes megakadályozni, hogy a csalók azonnal minden pénzt el tudjanak vinni. A limitet persze mindenki szabadon saját maga is beállíthatja, módosíthatja, valamint ideiglenes, legfeljebb 12 óráig élő időzáras limitet is megadhat, ha mégis többet szeretne költeni.
2024. 06. 13. 07:00
Megosztás: