Még mindig megéri Bitcoint bányászni? Ezzel a kriptoval igen!

Az eddig is kiugró népszerűséget elérő Bitcoin Minetrix előértékesítése hamarosan a következő fázisába lép, hála a befektetők töretlen bizalmának. Ennek köszönhetően az év talán legjobban várt kriptóját a mostaninál magasabb áron lehet csak megvásárolni.

Még mindig megéri Bitcoint bányászni? Ezzel a kriptoval igen!

A legutóbbi szignifikáns emelésre azt követően került sor, hogy a Bitcoin Minetrix csapata mindössze 2 hónap alatt több mint 4 millió dollár értékben tudott eladni a $BTCMTX tokenekből.

Az óra azonban tovább ketyeg, ezért mindössze 2 napon belül ismételten emelkedni fog a népszerű bányászati kripto ára. Jelenleg a $BTCMTX-et 0.0118 dollárért van lehetőség megvásárolni ETH, USDT, MATIC, BNB vagy akár bankkártya segítségével. 

Bár a 4 milliós mérföldkőre mindössze néhány nappal ezelőtt került sor, mostanra a Bitcoin Minetrix bevétele elérte a 4.3 millió dollárt.

Mivel az előértékesítés vége egyre közelebb kerül, ezért előreláthatólag a projekt körüli FOMO is növekedni fog. Más szóval amennyiben már fontolgattad a csatlakozást, abban az esetben érdemes lehet a következő áremelkedés előtt a tettek mezejére lépned.

Miért ennyire sikeres a Bitcoin Minetrix?

A bitcoin-jellegű projektek mezőnyéből magasan kiemelkedik a Bitcoin Minetrix, hála egyedi felhasználási módjának.

Könnyen lehet ugyanis az, hogy a mostanra teljesen centralizálttá vált kriptobányászati szektor a Bitcoin Minetrixnek hála ismét hozzáférhető lesz a lakossági befektetők számára is. 

A lakossági befektetők számára jelenleg minimális lehetőség van részesülni a BTC bányászatával megszerzett jutalomból. Ez azért alakult így, mivel a csatlakozás költségei annyira magasak lettek, hogy azt jóformán kivétel nélkül csak cégek engedhetik meg maguknak. Ezért mostanra a kibányászott bitcoin túlnyomó része néhány óriásvállalattól származik.

Azonban a Bitcoin Minetrix stake-to-mine rendszerének hála bárki ismét élvezheti a BTC jutalom egy apró részletét.

BTCMTX

A gyakorlatban a felhasználóknak le kell kötniük a tokenjeiket, amiért cserébe forgalomba nem hozható krediteket fognak kapni jutalmul. Ezeknek az elégetésével felhőbányászati teljesítmény szerezhető meg, aminek arányában részesülhetünk majd jutalomban.

Ennek hála egy teljesen zárt és maximális biztonsággal rendelkező ökoszisztémának lehetünk a részesei. Így bármikor elérhetjük majd a befektetett összegünket, illetve a megszerzettt jutalmunkat egyaránt.

Szeretnék BTCMTX-et vásárolni

Utolsó esély a csatlakozásra: Ne maradj le az év legjobb lehetőségéről

A Bitcoin Minetrix kezdetben egészen alacsony piaci részesedéssel fog rendelkezni, ezért elképesztő növekedésre lehet képes a listázást követően. 

Arról nem is beszélve, hogy a BTC egyre növekvő értékével párhuzamosan a bányászat jelentősége is növekedni fog. Ezért a $BTCMTX ideális lehetőség lehet azok számára is, akik szeretnék alacsony költségek mellett szeretnék élvezni a bitcoinbányászat jutalmát.

Vagyis a Bitcoin Minetrix egyszerre lehet jó választás rövid és hosszú távú befektetőknek. Míg előbbi a kezdeti sikerekből származó profitot élvezheti, utóbbi a folyamatos bitcoin jutalmakkal tehet szert profitra.

A felsorolt tulajdonságainak köszönhetően olyan prominens szakértők mint Jacob Crypto Buty vagy Crypto Lab kifejezetten pozitívan nyilatkoztak a $BTCMTX-ről.

Jelenleg a kriptoszektorra a legnagyobb hatást a spot Bitcoin és Ethereum ETF-ek híre jelenti. Amennyiben ezek valóban elfogadásra kerülnek, abban az esetben példátlan likviditás jelenhet meg a teljes szektorban.

Ennek köszönhetően az altcoinoik, így a $BTCMTX értéke is a sokszorosára fog ugrani.

Végül nem szabad arról megfeledkezni, hogy a Bitcoin Minetrix előértékesítésének lezárása várhatóan a jövő áprilisban esedékes bitcoin felezéssel egyidőben fog zajlani. Az eddigi felezések alkalmával a teljes kriptoszektor értéke a sokszorosára emelkedett és valószínűleg a 2024-es felezés sem lesz kivétel.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban megismerni, úgy mindenképpen látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Érdekel a Bitcoin Minetrix!

Ez is érdekelhet: 

Növekszik a kriptók népszerűsége - Ez az AI startup vezeti a sort

Ethereum árfolyam-előrejelzés: Itt az ideje bevásárolni?

A legolcsóbb kriptovaluták 1 dollár alatt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás:

A 6%-os lakáshitel már jónak számít, de van annál jobb is?

Tovább csökkent az államilag nem támogatott, piaci lakáshitelek kamata, amihez a bankok további egyedi kamatkedvezményeket is adhatnak. Ez jó hír lehet azoknak az ingatlanvásárlást tervezőknek, akik nem jogosultak a kamattámogatott hitelekre. Budapesten nőttek, a vármegyeszékhelyeken stagnálnak a lakásárak.
2024. 02. 29. 03:00
Megosztás:

Nyugat-balkáni telco infrastruktúra projektbe fektet a PortfoLion

A Telekom Szerbia mintegy 1800 telekommunikációs tornyának megvásárlásával új régiós szolgáltatót hoz létre egy nemzetközi befektetői konzorcium. A tranzakcióban részt vesz az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion Capital Partners, amely ezzel első digitális infrastruktúra befektetését zárja, ez egyben a tőkealapkezelő első projektje a nyugat-balkáni régióban.
2024. 02. 29. 02:30
Megosztás:

Otthonfelújítási program 2024 - most már gyerek sem kell hozzá!

Nemcsak a gyermekesek kaphatnak otthonfelújítási támogatást 2024-ben, melyről a money.hu számolt be részletesen. Nézzük, mit kell tudni a 2024-es otthonfelújítási támogatásokról.
2024. 02. 29. 02:00
Megosztás:

Tavaszi szünet 2024 – Változás miatt így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után

Tavaszi szünet 2024 – Fontos változás jön, így folytatódik a tanítás a tavaszi szünet után! Idén egyszerre lesz az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet, fontos bejelentés érkezett mert a gyerekeket is megviselheti az órák átállítása! Nem változik az iskolák napi kezdése, marad a 8 óra, nem lesz 9 órás kezdés. Részletek a cikkünkben.
2024. 02. 29. 01:00
Megosztás:

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás: