Növekszik a kriptók népszerűsége - Ez az AI startup vezeti a sort

Kétség sem fér hozzá, hogy kriptopénzekkel kereskedni nem egyszerű feladat.

Növekszik a kriptók népszerűsége - Ez az AI startup vezeti a sort

Azonban a yPredict segítségével a legbonyolultabb piaci időszakok során is magas profitot tudsz elérni.

A startup különböző AI algoritmusokat fejleszt, melyek különböző szempontok szerint képesek piaci előrejelzéseket készíteni. 

Ez az újszerű megközelítése a kriptokereskedésnek felkeltette a legnagyobb befektetők figyelmét is, aminek köszönhetően a projekt előértékesítésének utolsó szakasza hamarosan kezdetét veheti.

Hála a gépi tanulási modelleknek, egészen elképesztő pontossággal lesz lehetőség előre látni a legnagyobb kriptók várható értékét.

Az árfolyamok előrejelzése azonban csak az egyik eszköz lesz a yPredict széles repertoárjában. Lehetőséges lesz ugyanis AI segítségével részletes elemzéseket, illetve piaci hangualtelemzéseket is készíteni.

Ezeknek az elemzéseknek köszönhetően teljesen egyedül is képes leszel profikat megszégyenítő elemzéseket készíteni a piac aktuális állapotáról.

Pontosan ezért van a legtöbb szakértő is azon az állásponton, hogy a yPredict piacvezető lehet a következő évek folyamán. Az adatokkal alátámasztott elemzések, illetve az azok alapján létrehozott előrejelzések a teljes kriptoszektort forradalmasíthatják.

Más szóval a yPredict képes a szektort objektíven vizsgálni, és minden fölösleges információt kiszűrve, a legjobb döntések meghozatalához hozzásegíteni téged. 

YPRED vásárlás itt

Miért különleges a yPredict?

Mostanra az AI kriptoszektor több milliárd dolláros méretet ért el, azonban a yPredict így is  képes volt újat felmutatni.

Nem titok, hogy hasonló eszközöket elérhetünk számos kereskedési felületen. Arról viszont nem szabad megfeledkezni, hogy az ilyen oldalak elsődlegesen tőzsdeként működnek, így az elérhető elemzési eszközök viszonylag fejletlenek.

Ezzel szemben a yPredict csapatának elsődleges célja a kriptoszektor minél pontosabb feltérképezése volt. Emiatt a platformon keresztül a konkurenciához képest sokkal megbízhatóbb elemzéseket lehet majd elkészíteni.

A yPredict tokenomikája kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a hosszú távú befektetők folyamatosan, magas hozamhoz tudjanak hozzájutni.

A bevétel egy része stakelési poolokba kerül, aminek köszönhetően azok akik lekötötték a tokenjeiket, egyre magasabban jutalmakhoz tudnak majd hozzájutni.

Ráadásul számos fizetős funckióhoz akik stakeléik a tokenjeiket, kedvezményes áron férhetnek majd hozzá. 

Amennyiben szeretnéd a teljes yPredict-élményt átélni, úgy érdemes lehet legalább 500 dollár értékben vásárolni. Ha így teszel akkor a teljes eszközrepertoár korlátlanul elérhető lesz a számodra.

Szeretném jobban megismerni a yPredictet

A sikeres előértékesítés bizonyítja mekkora szükség van a yPredictre

Köszönhetően a fejlesztők kitartó munkájának, mostanra kiugrónak magas lett a kereslet a yPredict AI-kritpoeszközei iránt.

Jelenleg a csapatnak közel 5 millió dollárt sikerült gyűjteni, így hamarosan elérhetővé válhatnak a YPRED tokenek több kriptotőzsdén is.

Írásunk idején egy token értéke 0.11 dollár, azonban az előértékesítés pillanatokon belül az utolsó szakaszába érhet. Amikor ez megtörténik a YPRED listázási áron, 0.12 dollárért lesz elérhető.

A gyűjtés célja 6.5 millió dollár, ami a bevételek eddigi alakulása alapján rövid időn belül teljesülhet is.

Mivel jelenleg a kriptoszektort az általános bizakodás jellemzi, ezért a yPredicthez hasonló, pontos elemzéseket kínáló eszközök aranyat érnek.

A készítők tervei szerint a sikeres előértékesítés lezárását követően további eszközöket tesznek majd elérhetővé. Ilyen lesz például a tartalomkészítő és szerkesztő WriteMingle vagy a yPredict Marketplace.

Összefoglalva a yPredictnek úgy tűnik sikerülhet meghódítani a kriptoszektort, köszönhetően fejlett AI eszközeinek.

Amennyiben szeretnéd jobban megismerni a projektet, abban az esetben látogass el az előértékesítés felületére, még ma!

Irány a yPredict

Ez is érdekelhet:

Ethereum árfolyam-előrejelzés: Itt az ideje bevásárolni?

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A szélesebb körű piaci visszaesés közepette találni még olyan érméket a kripto piacon, amelyekkel nyereséget érhetünk el. A mém érmék tipikusan ezek közé tartoznak és akár minimális befektetésből hatalmas profitot csinálhatnak.
2024. 06. 26. 00:01
Megosztás:

Májusban csökkentek a spanyol termelői árak

Spanyolországban a termelői árak éves szinten 4,6 százalékkal csökkentek májusban az előző havi 6,7 százalékos esést követően - közölte a spanyol statisztikai hivatal (Instituto Nacional de Estadística - INE) kedden.
2024. 06. 25. 23:30
Megosztás:

A SOL árfolyama 100 USD-re csökken - az MTAUR az utolsó bikafutás reménye?

A Solana (SOL) tulajdonosoknak szóló hírek nem tűnnek túl fényesnek. A kriptó érme éles visszaesést mutat, miközben küzd az árfolyamának fenntartásáért. A Solana (SOL) egy fontos, 133 dolláros támaszszint megtartásának sikertelensége után fokozott eladási nyomás alatt áll.
2024. 06. 25. 23:00
Megosztás:

A munkahelyi változások ösztönzőek lehetnek a dolgozókra nézve

Globálisan a munkavállalók csaknem fele (45 százalék) úgy érzi, hogy az elmúlt évben jelentősen megnőtt a munkaterhelése, kétharmaduk pedig bizonytalannak érzi helyzetét a munkahelyi változások felgyorsulása miatt, mindez a készségeik hosszú távú fejlesztésére ösztönzi a dolgozókat - derült ki a PwC Global Workforce Hopes & Fears felméréséből, amelynek eredményeiről a nemzetközi tanácsadó cég kedden közleményben tájékoztatta az MTI-t.
2024. 06. 25. 22:30
Megosztás:

Jelzáloglevél-csereaukciót tartott az MBH Jelzálogbank

Sikeres tőzsdei jelzáloglevél-csereaukciót tartott kedden az MBH Jelzálogbank, a beérkezett, összesen 9,6 milliárd forint ajánlatból 5,6 milliárd forintot fogadott el - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 06. 25. 22:00
Megosztás:

A növekedés legfőbb hajtóereje lehet idén a kiskereskedelem

Több éves visszaesés után helyreállni látszik a fogyasztói bizalom, így a kiskereskedelem lehet a gazdasági növekedés legfőbb hajtóereje idén - mondták az MBH Bank keddi sajtórendezvényén a hitelintézet szakértői Budapesten.
2024. 06. 25. 21:30
Megosztás:

Leányvállalatokat értékesít a Gloster Infokommunikációs Nyrt.

Hatékonysága növelése, jövedelmezősége javítása érdekében megtisztítja portfólióját a Gloster Infokommunikációs Nyrt., amely eladja egyes kisebb leányvállalatait és a vételárból a gyorsan növekvő nagyobb leányvállalataiban szerez további üzletrészeket - közölte az informatikai szolgáltató cég kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2024. 06. 25. 21:00
Megosztás:

Elindítják a balatoni elsősegély-szolgálatot a Magyar Vöröskereszt önkéntesei

Szerdán indítják el idei balatoni elsősegélynyújtó szolgálatukat a Magyar Vöröskereszt önkéntesei 13 tóparti település 19 strandján - tájékoztatta a szervezet kedden az MTI-t.
2024. 06. 25. 20:30
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 25. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 06. 25. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 273,41 pontos, 0,39 százalékos emelkedéssel, 70 647,04 ponton zárt kedden.
2024. 06. 25. 19:00
Megosztás:

Romlottak a német ipar exportvárakozásai júniusban

A német feldolgozóipari vállalatok júniusban az előző havinál valamivel kedvezőtlenebbül ítélték meg exportlehetőségeiket a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézete havi rendszerességgel végzett felmérésének kedden közzétett adatai alapján.
2024. 06. 25. 18:30
Megosztás:

Kötelező lesz a kgfb a mikromobilitási eszközökre július 16-tól

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb) kell kötni július 16-tól a mikromobilitási eszközökre, ilyen például a Segway vagy elektromos roller; egyes biztosítók már megjelentek díjtarifáikkal, mások még a végleges kormányrendeletre várnak - tájékoztatta a Grantis Hungary Zrt. tanácsadó szakértője az MTI-t kedden.
2024. 06. 25. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 06. 25. 17:30
Megosztás:

Idén negyedik alkalommal született új ipari napelemes rekord

A Mavir jelenlegi elszámolási mérési adatai szerint hétfőn déltájban felülmúlta a 3190 megawattot az 50 kW feletti naperőművek termelése, az új negyedórás csúccsal idén negyedszer dőlt meg az ipari létesítmények rekordja - tette közzé kedden az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook oldalán.
2024. 06. 25. 17:00
Megosztás:

Zűrösen indulhat az e-rollerek kötelező biztosítása

Július 16-tól kötelező felelősségbiztosítást kötni az olyan mikromobilitási eszközökre, mint például az elektromos roller. A biztosítók egy része már közzétette az új díjakat, amelyek egy évre jellemzően 5-25 ezer forint között vannak. A részleteket szabályozó kormányrendelet azonban egyelőre nem jelent meg, így vakon tarifálnak, és olyan cég is akad, amelyik inkább megvárja a jogszabályt - írja a Bank360.hu.
2024. 06. 25. 16:30
Megosztás:

Van, ahol már felfelé mozdultak az ingatlanárak, máshol még nincs erre tér

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a fenntarthatóságra törekvés és környezetvédelem terén elért eredményeiért rangos elismerésben részesítette a rali Európa-bajnokság magyarországi versenyét, a Rally Hungaryt.
2024. 06. 25. 16:00
Megosztás:

Nőtt a román autóipar teljesítménye januártól májusig

Az év első öt hónapjában 8,3 százalékkal nőtt a román autóipar teljesítménye - közölte kedden a romániai autógyártók egyesülete (ACAROM).
2024. 06. 25. 15:30
Megosztás:

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 06. 25. 15:00
Megosztás:

Gyorsult a spanyol GDP-növekedés az első negyedévben

Gyorsult a spanyol GDP-növekedés az első negyedévben negyedéves és éves összevetésben is az ország statisztikai hivatalának (INE) kedden ismertetett végleges számításai szerint.
2024. 06. 25. 14:30
Megosztás: