Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

Az előző hónapok során látott futamot követően a bitcoin értéke némi konszolidáción esett át az előző napokban. Ennek következtében a korábbi közel 50,000 dolláros értékről egészen 38,000 dollárig esett a BTC értéke.

Megbotlott a Bitcoin, míg a másik kriptó vígan táncol

Bár az előző napokban ismét némi éledezést lehet tapasztalni továbbra is kérdéses, képes-e a BTC megtartani a 40,000 dollár feletti értékét.

Ahogy azt már megszokhattuk, a legtöbb high cap kriptó követte a digitális arany zuhanását, ami átmeneti eladási hullámhoz vezetett a teljes szektorban.

Ez azonban egy kicsit sem azt jelenti, hogy ne lehetett volna még ekkor is kedvező befektetéseket találni. 

A Bitcoin Minetrix előértékesítése szembefordulva a globális trenddel, elképesztő növekedésen ment keresztül. Ennek köszönhetően a csapatnak hamarosan teljesülhet a BTCMTX eladásával a 10 millió dolláros bevételi szint.

Vagyis minden jel szerint azok számára akik nem riadnak vissza a magas hozamoktól, még a mostani időszak során is kiváló befektetés lehet a BTCMTX.

A Bitcoin Minetrix lehet a közelgő bikafutam legnagyobb nyertese

Ahogy az látható a mostani, negatív időszak egyik legnagyobb nyertese a BTCMTX volt. 

Ez azonban egy kicsit sem meglepő annak tükrében, hogy mennyire egyedi és újszerű felhasználási módja van az ERC-20 kriptóknak. Használatukkal különösebb erőfeszítés nélkül juthatsz te is BTC jutalmakhoz. 

Ráadásul eközben még a stakeléssel a BTCMTX gyűjteményedet is tovább szaporíthatod.

A gyűjtés érthető módon kiválóan halad, ami miatt a következő hetek során már listázásra is kerülhetnek az altcoinok

bitcoin

Bár jelenleg az utolsó szakaszok egyikéhez lehet csak csatlakozni, ennek ellenére még így is kíváló lehetőséget kínál a projekt. A legtöbb szakértő azon a véleményen van, hogy a listázást követően a token értéke akár 1000 százalékkal is növekedhet.

Például a népszerű youtuber, Michael Wrubel szerint a különleges felhasználási módja miatt 2024 egyik legnagyobb dobása lehet a Bitcoin Minetrix. 

A készítők elsődleges célja a projekttel nem más mint a bányászati szektor decentralizálása. Ugyan mostanra a hálózaton megjelenő új BTC érmék többsége egy maréknyi óriásvállalattól érkezik.

Ez a gyakorlatban pedig alapvetően megy szembe a Satoshi által megálmodott, maximálisan decentralizált működéssel. Azonban hála a Bitcoin Minerixnek, ismét lehetőséget fognak kapni a hétköznapi befektetők is arra, hogy bitcoinhoz jussanak.

BTCMTX vásárlása itt

Ismerd meg a Stake-to-Mine világát

Ősi igazság, hogy a legjobb ötletek egyben a legegyszerűbbek is, ami maximálisan igaz a Bitcoin Minetrixre.

A működés tekintetében a felhasználóknak nem szükséges semmilyen magas költségekkel járó eszközt megvásárolni a bányászathoz.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a rendelkezésükre álló BTCMTX kriptókat lekötik.

Miután ezzel végeztek, két különböző jutalomban is részesülni fognak. Egyrészt további natív altcoint kaphatsz, illetve forgalomba nem hozható kredit is jóváírásra fog kerülni a számládon.

Utóbbi elégetését követően felhőalapú teljesítmény szerezhető meg, aminek arányában végül a sikeresen kibányászott BTC egy részéhez juthatsz hozzá.

A bányászat már közvetlenül a listázást követően elérhető lesz, vagyis ideális esetben heteken belül hozzá fogsz tudni jutni bitcoinhoz.

Mivel ez a megoldás nem csupán minimális erőforrást igényel, hanem egyúttal szinte teljesen automatikus, várhatóan széles rétegek szívébe fogja belopni magát a Bitcoin Minetrix.

bitcoin

Kezdő és profi bányászoknak is ideális választás

A stakeléssel kapcsolatban elmondható, hogy egyáltalán nem igényel technikai hozzáértést. Csupán annyit kell tenned, hogy a gyűjtés weboldalán vagy a hamarosan megjelenő mobilalkalmazáson keresztül lekötöd a BTCMTX-et.

Utóbbival kapcsolatban nem árt ha tudod, hogy az alkalmazás segítségével minden lényeges folyamatot el tudsz majd végezni. 

Vagyis nem csupán a krediteket égetheted el, hanem egyúttal a BTC és BTCMTX jutalmad is fel fogod tudni venni.

A készítők tervei szerint ráadásul az alkalmazás a listázással egyidőben válik majd elérhetővé.

Szeretnék Bitcoin Minetrixből vásárolni

Már csak minimális idő maradt csatlakozni

Az előző hónapok során a Bitcoin Minetrix bevételei elképesztő ütemben érkeztek, és várhatóan a növekvő FOMO miatt a maradék BTCMTX is hamarosan gazdára fog találni.

Arról nem is beszélve, hogy egy másik fontos esemény is a környéken van, mégpedig a bitcoinfelezés. Ennek során a bányászattal megszerezhető BTC jutalom mértéke a felére fog csökkenni, ami az előző alkalmak során elképesztő bikafutamhoz vezetett.

Sokak szerint idén is hasonlóra lehet majd számítani, ami minden bizonnyal a Bitcoin Minetrix árfolyamára is hatással lesz.

Mindent összevetve ezért nem zárható ki, hogy akár 10-20-szorosát is elérhető a tokenek jelenlegi értéke.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, úgy a vásárlást nem kizárólag USDT, ETH és BNB, hanem akár bankkártya használatával is el fogod tudni végezni. Sőt, már a MATIC hálózatát is igénybe tudod venni, így minimális díjak ellenében nyílik mód a vásárlásra.

Ha szeretnéd a projektet alaposabban megismerni, látogass el a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Irány a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Visszaesett az orosz kiskereskedelem

Oroszországban lassult a kiskereskedelmi forgalom és gyorsult az ipari termelés növekedése januárban éves összevetésben, miközben történelmi mélypontra csökkent a munkanélküliség.
2024. 02. 29. 13:30
Megosztás:

Később kell utalni a gépjárműadót, de egyben kell azt kifizetni!

Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, ugyanis több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót, ráadásul kettő helyett egyszer kell csak utalni, a részletfizetés pedig automatikusan jár - nyilatkozta az MTI-nek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
2024. 02. 29. 13:00
Megosztás:

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás: