5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

Trendek jönnek mennek, viszont még a mostani medvés színezetű hangulatban is mindannyian vágyunk a jó hozamra. Szakértőinkkel összedugtuk a fejünket, és felkutattuk azt az 5 menő érmét, amit érdemes bevinned a kriptoportfóliódba idén januárban diverzifikálás céljából. Íme az 5 nyerő token, amelyekkel biztosan jó “lovakra fogadsz”!

5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

1. Meme Kombat - Már 7,43 millió dolláros gyűjtésnek örülhet

A Meme Kombat ICO-ja szépen és biztosan közelít a 8 millió dolláros céljához. Egy MK natív tokenért most 0,279 dollárt kell fizetnünk, és a csúcs már valóban csak pár pillanatnyira van.

A projekt azért nyerte meg ennyire a befektetők figyelmét, mert fogadási lehetőséget, és passzív lekötési jutalmat is kínál, tehát dupla nyereséget könyvelhetünk el vele.

 

Az ICO tehát igencsak forró, hiszen a projekt megálmodói remekül ötvözték a kriptojátékot a blokklánc technológiával.

Egy kis mellékes infó, hogy a csapat az előértékesítésre az érmék felét szánta, 30%-át tették félre a stakingre és a csatanyereményekre, valamint 10-10% jutott a DEX likviditás, illetve a közösségi jutalmak fedezésére.

A Meme Kombat által nyújtott élmény valóban lélegzetelállító. Arénájában 11 közismert mém karaktert állít csatasorba, és az MI hozza létre az egyes csatákat. A felhasználók MK tokenekkel fogadhatnak az eredményre (ami teljesen véletlenszerű), és nyerő “szelvény” esetén további MK tokenek ütik a markukat.

Ez még nem minden, hiszen a Meme Kombat stakingre is ad lehetőséget, mely cikkünk írásakor 126%-os APY-val kecsegtet. Eddig 10 249 felhasználó élt a lekötési lehetőséggel, és ők összesen 31,341,720 MK tokent kötöttek le.

Vásárolj be te is az MK tokenből ETH vagy USDT segítségével, mindössze 0,279 dollárért! Ne feledd, a gyűjtés célja már nagyon közel van, ezért sietned kell az érmék beszerzésével.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

2. Bonk (BONK) - A kedvenc kutyás érménk

A szórakoztató BONK jelenleg a tisztes harmadik helyet foglalja el a legjobb mém érmék sorában, csak a DOGE és a SHIB előzi meg.

A kutyás témát felütő érme 2022. december 25-én indult hódító útjára, és azóta a kriptoközösség valódi érdeklődésére tett szert. A csapat célja az, hogy visszalopja a likviditást a Solana-alapú decentralizált tőzsdékre (DEX).

bonk

A fejlesztők egy teljes értékű közösségi érmének szánják, és számos airdrop-ot tartanak majd. A projektnek van egy Twitter fiókja is, mintegy 206,7 ezer követővel, és mondhatni egyre nagyobb a digitális lábnyoma.

A token jelenleg 0,00001057 dolláron áll, piaci kapitalizációja 670,66 milliárd dollár, 24 órás volumene pedig 76,33 milliárd dollár.

bonk árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

3. dogwifhat(WIF) - Alig két hónapja sütkérezik a reflektorfényben

Újabban a WIF is egy igazán népszerű mém érmének számít, mely az elmúlt 24 órában majdnem 10%-kal növekedett. Ezzel a token felülkerekedik a már jól teljesítő kriptókon is. Persze, ha jobban megnézzük, akkor a helyzete a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz viszonyítva azért elég bizonytalan.

Wif

Ha körülnézünk a jelenlegi igen medvés hangulatú piacon, azt látjuk, hogy sok érme, például a Bitcoin és az Ethereum is hanyatlófélben van. A WIF ugyan alig két hónapja jelent meg a tőzsdén a Solana blokklánc égisze alatt, máris jókora növekedést produkált, és eddig 112,93%-ot ugrott előre.

A Dogwifhat projektet - köszönhetően az állatos érme jellegének - vállára kapta a média és a közösségi oldalak, és épp hatalmas lendületben van.

A WIF jelenleg 0,3578 dollár környékén kereskedik, hála az új vevők beáramlásának. Az elemzők máris azt találgatják, hogy az érme elkezdheti tesztelni a január 18-ai történelmi csúcsát, a 0.4814 dollárt. Ehhez viszonyítva a WIF most több, mint 23%-kal marad el.  

dogwifhat árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Azt viszont csak találgatni lehet, hogy a WIF képes lesz-e tartani a szép eredményét, vagy épp visszahőköl. Mindenesetre az most biztos, hogy minden befektetői szem rá szegeződik.

4. Sponge V2 (SPONGEV2)

A Sponge V2-vel (SPONGEV2) a most már Sponge V1 tokennek becézett Sponge (SPONGE) mém felturbózott változata. A sikere kézzelfogható, hiszen a csapat még csak decemberben mutatta be új elképzelését, de azóta már 4,167,863.54 dollár értékben stakeltek és bridgeltek tokeneket. 

A Sponge V2 (SPONGEV2) mém érme nyerő vállalkozásnak tűnik, hiszen  SpongyaBob Kockanadrág már 2023-ban is bizonyított a maga a 100 millió dolláros piaci kapitalizációjával. Az érme most is szépen szerepel, az elmúlt egy hónapban több, mint 77%-ot növekedett.

Ilyen támogatással a Sponge V2 érme csakis nyerő vállalkozás lehet!

sponge coin

A token még több hasznosságot ajándékozott az érmének, és egy P2E játékkal dobta fel. Ez remélhetőleg biztosítja majd az érme hosszú távú jövőjét is.

A Sponge V2  a csapat szándéka szerint debütál majd a nagy tőzsdéken, köztük a Binance vagy a Coinbase felületeken.

Ha  szeretnéd megragadni a Sponge V2 token által nyújtott jutalmakat, akkor nyisd meg a hivatalos honlapot, és kövesd az oldal tanácsait.

Nézd meg a SPONGEV2 előértékesítését

5. Honk (HONK) - Libás téma a javából

A Solana blokkláncon futó $HONK érme az első, amely libás témát választott, és már csak emiatt is igen úttörőnek számít a piacon. Ihletője a "Untitled Goose Game" című népszerű  videojátékban szereplő, főnöki pozíciót megszerezni készülő, bátor lúd. 

honk

A $HONK egy egészen friss érme, hiszen még csak 2024. január 13-án látott napvilágot a Solana-n. Gyakorlatilag a $BONK versenytársa, és még nagy jövőbeli rivializálásra készülhetünk a részükről. 

Mivel ez egy maximálisan decentralizált mém érme, nem tartozik hozzá adó, és likviditása is örökre le van zárva. Mivel a pénzverdében sosem fog megjelenni, a nép érméjeként köszönthetjük. 

A HONK szeretne fölényre szert tenni a BONK-kal való rivalizálása közben, és a mémek erejét latba vetve a mém érmék hegyének csúcsára vágyik. 

honk árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

A HONK token piaci kapitalizációja cikkünk írásakor 14,5 millió dollár, 24 órás volumene pedig 8,19 millió dollár, mely több, mint 97%-os emelkedést jelent. 

Ezek is érdekelhetnek:

Megérkezett az elektromos riksák Teslája - Bemutatkozik az eTukTuk

Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Adóoptimalizálás 2025: november 20-ig dönthetnek a cégek a csoportos társasági adózásról

A Forvis Mazars szakértői fontos határidőre figyelmeztetnek: november 20-ig dönthetnek a cégcsoportok, hogy jövőre közösen adóznak-e. Azoknak a cégeknek, amelyek elmulasztják beadni a kérelmüket, egy teljes évet kell várniuk az újabb lehetőségre. A választás jelentős adminisztratív könnyítéseket és akár komoly adómegtakarítást is hozhat, de alapos megfontolást igényel.
2024. 10. 18. 04:00
Megosztás:

425 milliárd forintra nőtt a Start Garancia kezességi állománya

A Start Garancia Zrt. kezességvállalási volumene tavaly év végéhez képest 37 százalékkal, 425 milliárd forintra gyarapodott idén szeptemberig, ezzel közel 630 milliárd forintnyi finanszírozás megvalósulásához járult hozzá – ismertette az eredményeket Limbach Attila vezérigazgató a társaság éves partnerrendezvényén.
2024. 10. 18. 03:30
Megosztás:

Leveri a Temu-t a magyar online piacon az új webáruház-óriás?

Nemrég egy olyan új webshop-óriás jelent meg a magyar piacon, amely a legnagyobb európai hátterű online piactér, ahol az aktív vásárlók száma a teljes régióban meghaladta a 20 milliót. Az Allegro Lengyelországból indult, ám már most több mint 5 millió felhasználója van Lengyelországon kívül. A magyar piacra lépés alaposan felboríthatja az itthoni kereskedelmet is.
2024. 10. 18. 03:00
Megosztás:

Nostradamus elárulta, mit kell a zsebedbe tenned, hogy sok pénzt nyerj a héten!

A titkok mestere, a világhírű jóslatok atyja, Nostradamus, egy olyan módszert osztott meg, amely talán meghozza a gazdagságot számodra is – és nem is akármilyen módon!
2024. 10. 18. 02:30
Megosztás:

Ez lesz a pénzed sorsa, ha Magyarország bevezeti az eurót! Állampapírokkal, forint hitelekkel mi lesz?

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vita tárgya, és bár az ország hivatalos csatlakozási időpontja még nincs kitűzve, a gazdasági környezet és a politikai tényezők egyre inkább napirendre tűzik a kérdést.
2024. 10. 18. 02:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség és a HUN-REN

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat, az együttműködés fókuszában a magyar tudomány eredményeinek gazdasági hasznosítása, a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti tudásátadás elősegítése, valamint a fiatal kutatók szakmai támogatása áll - közölte a Magyar Innovációs Szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 01:30
Megosztás:

Ez a Kádár-kockák típushibája! Így tudod kijavítani, hogy a fűtés a töredékébe kerüljön!

Közeleg a téli hideg: még nem késő gondoskodni az otthonunk szigeteléséről, és ebben segíthet egy új, különleges hőszigetelési eljárás, amely már Magyarországon is elérhető. A Kádár-kockák esetében egy típushibáról van szó, a szakértő bemutatja, mit érdemes tenni, és hogyan lehet kijavítani ezt a problémát.
2024. 10. 18. 01:00
Megosztás:

PEPE, BOME, PEPU – Melyik mém érme lesz a következő befutó?

A mém érme szektor ismét teljes gőzzel dübörög.
2024. 10. 18. 00:01
Megosztás:

Magasban a Kapzsiság Index: 5 elemzői tipp, amit érdemes megfogadni - MTAUR, SOL, SUI, WIF, XRP

A kriptopiac most a "kapzsiság" zónában van, ami nagy árugrásokat jelez előre néhány érménél.
2024. 10. 17. 23:30
Megosztás:

Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

Az Uniswap hosszú ideje uralkodik a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, de egy új versenytárs most komoly figyelmet kelt, elképesztő növekedési potenciállal. Ez az új DeFi érme lenyűgöző, 500x-os nyereséget ígér 2025-re, és a befektetők már most felfigyeltek rá. A kriptovilág is izgalomban van, ahogy ez a potenciális áttörés egyre nagyobb reflektorfénybe kerül.
2024. 10. 17. 23:00
Megosztás:

Ez a 3 alig ismert altcoin lehet a jegyed nagy nyereséghez a következő bikapiacon: 150 dolláros befektetésből akár 75,000 dollárt is csinálhatsz mindössze 3 hónap alatt

Három kevéssé ismert kriptovaluta lehet a kapu jelentős profitokhoz a közelgő bikapiacon. Egy kis befektetés potenciálisan exponenciálisan növekedhet mindössze három hónap alatt. Ez a cikk azokba az érmékbe nyújt betekintést, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve, és rávilágít arra, hogyan válhat egy 150 dolláros befektetés akár 75,000 dollárrá. Az alábbi információk feltárhatják a következő nagy lehetőségeket a kriptopiacon.
2024. 10. 17. 22:30
Megosztás:

Integrált hallgatói felületet hozott létre a Miskolci Egyetem

Integrált internetes hallgatói felületet (IHF) hozott létre a Miskolci Egyetem a DigitALL - Az oktatás átalakítása a Miskolci Egyetemen című projekten belül, hogy hallgatóik tanulmányait a digitális térbe helyezve támogassák - közölte csütörtökönön az MTI-vel az intézmény kommunikációs központja.
2024. 10. 17. 22:00
Megosztás:

Az elemzők szerint ez a 3 kriptovaluta akár 100-szoros hozamot is hozhat, miközben az Ethereum új magasságokat ér el

Miközben az Ethereum új rekordokat dönt, pénzügyi szakértők olyan kriptovalutákra összpontosítanak, amelyek még nagyobb hozamot ígérhetnek. Három konkrét altcoint emelnek ki, amelyek értéke akár 100-szorosára is növekedhet. Ez a cikk felfedi, mely digitális érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért tűnnek ki a zsúfolt kriptopiacon.
2024. 10. 17. 21:30
Megosztás:

Kiüti a szemedet az Ethereummal (ETH) kapcsolatban | Az ETH és az altcoinok egy nagy kitörés küszöbén!

Az Ethereum egy jelentős piaci mozgásra utal, amit sokan talán észre sem vesznek. Stabil teljesítménye mögött finom jelek sugallják egy lehetséges emelkedés bekövetkeztét. Az altcoinok is ébredezni látszanak, jelezve, hogy áttörések előtt állhatnak, amelyek átalakíthatják a kriptopiacot.
2024. 10. 17. 21:00
Megosztás:

A bizonytalanságok ellenére is optimista a technológiai szektor

Az egyre komplexebb szabályozási környezet, valamint a geopolitikai helyzet bizonytalansága ellenére is optimizmus uralkodik a technológiai szektorban a növekedési kilátásokat illetően – többek között erre mutat rá a DLA Piper Tech Index* riportjának 2024. évi kiadása. A globális elemzés különböző régiókban vizsgálja a technológiai ágazat aktuális trendjeit, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, az M&A tranzakciókról vagy az ESG-kérdésekről.
2024. 10. 17. 20:30
Megosztás:

Csökkent a magyar tőzsdeindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1042,56 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 74 127,83 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 17. 20:00
Megosztás:

Egy sikeres kripto szakértő, aki 500 millió dollárt keresett Kaspa-n, most egy alulértékelt gyöngyszemet ajánl, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható

Miután egy tapasztalt kriptovaluta-szakértő 500 millió dolláros profitot ért el a Kaspa befektetéséből, most egy új, alulértékelt digitális eszközt azonosított, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható. Ez a fókuszváltás felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A cikk betekintést nyújt ebbe a feltörekvő lehetőségbe, és feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 17. 19:30
Megosztás:

Nagy Márton Románia gazdasági miniszterével tárgyalt és átadta a magyar Aeroplex új bukaresti bázisát

A mai napon Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter Bukarestbe látogatott, ahol Stefan-Radu Oprea-val Románia gazdasági, vállalkozásügyi és turisztikai miniszterével egyeztetett.
2024. 10. 17. 19:00
Megosztás:

Új „biztonsági övet” sürget az Allianz: fókuszban a városi közlekedés legkiszolgáltatottabb szereplői

„Kicsik a nagyok ellen” az európai városokban: a nagyobb településeken belüli közúti halálesetek 70 százalékának gyalogosok, kerékpárosok vagy motorkerékpárosok az elszenvedői.
2024. 10. 17. 18:30
Megosztás:

Új vállalati kötelezettségek az ESG törvényhez kapcsolódóan

Az ESG törvény, valamint annak végrehajtási rendelete speciális rendelkezéseket tartalmaz egy vállalkozás közvetlen beszállítóinak átvilágítására, amelynek teljesítéséért végső soron az ügyvezetés tartozik felelősséggel – hívja fel a figyelmet a Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda. A törvény közelmúltban megjelent végrehajtási rendeletéből kiderül, mindez milyen feladatokat ró a vállalatokra.
2024. 10. 17. 18:00
Megosztás: