5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

Trendek jönnek mennek, viszont még a mostani medvés színezetű hangulatban is mindannyian vágyunk a jó hozamra. Szakértőinkkel összedugtuk a fejünket, és felkutattuk azt az 5 menő érmét, amit érdemes bevinned a kriptoportfóliódba idén januárban diverzifikálás céljából. Íme az 5 nyerő token, amelyekkel biztosan jó “lovakra fogadsz”!

5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

1. Meme Kombat - Már 7,43 millió dolláros gyűjtésnek örülhet

A Meme Kombat ICO-ja szépen és biztosan közelít a 8 millió dolláros céljához. Egy MK natív tokenért most 0,279 dollárt kell fizetnünk, és a csúcs már valóban csak pár pillanatnyira van.

A projekt azért nyerte meg ennyire a befektetők figyelmét, mert fogadási lehetőséget, és passzív lekötési jutalmat is kínál, tehát dupla nyereséget könyvelhetünk el vele.

 

Az ICO tehát igencsak forró, hiszen a projekt megálmodói remekül ötvözték a kriptojátékot a blokklánc technológiával.

Egy kis mellékes infó, hogy a csapat az előértékesítésre az érmék felét szánta, 30%-át tették félre a stakingre és a csatanyereményekre, valamint 10-10% jutott a DEX likviditás, illetve a közösségi jutalmak fedezésére.

A Meme Kombat által nyújtott élmény valóban lélegzetelállító. Arénájában 11 közismert mém karaktert állít csatasorba, és az MI hozza létre az egyes csatákat. A felhasználók MK tokenekkel fogadhatnak az eredményre (ami teljesen véletlenszerű), és nyerő “szelvény” esetén további MK tokenek ütik a markukat.

Ez még nem minden, hiszen a Meme Kombat stakingre is ad lehetőséget, mely cikkünk írásakor 126%-os APY-val kecsegtet. Eddig 10 249 felhasználó élt a lekötési lehetőséggel, és ők összesen 31,341,720 MK tokent kötöttek le.

Vásárolj be te is az MK tokenből ETH vagy USDT segítségével, mindössze 0,279 dollárért! Ne feledd, a gyűjtés célja már nagyon közel van, ezért sietned kell az érmék beszerzésével.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

2. Bonk (BONK) - A kedvenc kutyás érménk

A szórakoztató BONK jelenleg a tisztes harmadik helyet foglalja el a legjobb mém érmék sorában, csak a DOGE és a SHIB előzi meg.

A kutyás témát felütő érme 2022. december 25-én indult hódító útjára, és azóta a kriptoközösség valódi érdeklődésére tett szert. A csapat célja az, hogy visszalopja a likviditást a Solana-alapú decentralizált tőzsdékre (DEX).

bonk

A fejlesztők egy teljes értékű közösségi érmének szánják, és számos airdrop-ot tartanak majd. A projektnek van egy Twitter fiókja is, mintegy 206,7 ezer követővel, és mondhatni egyre nagyobb a digitális lábnyoma.

A token jelenleg 0,00001057 dolláron áll, piaci kapitalizációja 670,66 milliárd dollár, 24 órás volumene pedig 76,33 milliárd dollár.

bonk árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

3. dogwifhat(WIF) - Alig két hónapja sütkérezik a reflektorfényben

Újabban a WIF is egy igazán népszerű mém érmének számít, mely az elmúlt 24 órában majdnem 10%-kal növekedett. Ezzel a token felülkerekedik a már jól teljesítő kriptókon is. Persze, ha jobban megnézzük, akkor a helyzete a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz viszonyítva azért elég bizonytalan.

Wif

Ha körülnézünk a jelenlegi igen medvés hangulatú piacon, azt látjuk, hogy sok érme, például a Bitcoin és az Ethereum is hanyatlófélben van. A WIF ugyan alig két hónapja jelent meg a tőzsdén a Solana blokklánc égisze alatt, máris jókora növekedést produkált, és eddig 112,93%-ot ugrott előre.

A Dogwifhat projektet - köszönhetően az állatos érme jellegének - vállára kapta a média és a közösségi oldalak, és épp hatalmas lendületben van.

A WIF jelenleg 0,3578 dollár környékén kereskedik, hála az új vevők beáramlásának. Az elemzők máris azt találgatják, hogy az érme elkezdheti tesztelni a január 18-ai történelmi csúcsát, a 0.4814 dollárt. Ehhez viszonyítva a WIF most több, mint 23%-kal marad el.  

dogwifhat árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

Azt viszont csak találgatni lehet, hogy a WIF képes lesz-e tartani a szép eredményét, vagy épp visszahőköl. Mindenesetre az most biztos, hogy minden befektetői szem rá szegeződik.

4. Sponge V2 (SPONGEV2)

A Sponge V2-vel (SPONGEV2) a most már Sponge V1 tokennek becézett Sponge (SPONGE) mém felturbózott változata. A sikere kézzelfogható, hiszen a csapat még csak decemberben mutatta be új elképzelését, de azóta már 4,167,863.54 dollár értékben stakeltek és bridgeltek tokeneket. 

A Sponge V2 (SPONGEV2) mém érme nyerő vállalkozásnak tűnik, hiszen  SpongyaBob Kockanadrág már 2023-ban is bizonyított a maga a 100 millió dolláros piaci kapitalizációjával. Az érme most is szépen szerepel, az elmúlt egy hónapban több, mint 77%-ot növekedett.

Ilyen támogatással a Sponge V2 érme csakis nyerő vállalkozás lehet!

sponge coin

A token még több hasznosságot ajándékozott az érmének, és egy P2E játékkal dobta fel. Ez remélhetőleg biztosítja majd az érme hosszú távú jövőjét is.

A Sponge V2  a csapat szándéka szerint debütál majd a nagy tőzsdéken, köztük a Binance vagy a Coinbase felületeken.

Ha  szeretnéd megragadni a Sponge V2 token által nyújtott jutalmakat, akkor nyisd meg a hivatalos honlapot, és kövesd az oldal tanácsait.

Nézd meg a SPONGEV2 előértékesítését

5. Honk (HONK) - Libás téma a javából

A Solana blokkláncon futó $HONK érme az első, amely libás témát választott, és már csak emiatt is igen úttörőnek számít a piacon. Ihletője a "Untitled Goose Game" című népszerű  videojátékban szereplő, főnöki pozíciót megszerezni készülő, bátor lúd. 

honk

A $HONK egy egészen friss érme, hiszen még csak 2024. január 13-án látott napvilágot a Solana-n. Gyakorlatilag a $BONK versenytársa, és még nagy jövőbeli rivializálásra készülhetünk a részükről. 

Mivel ez egy maximálisan decentralizált mém érme, nem tartozik hozzá adó, és likviditása is örökre le van zárva. Mivel a pénzverdében sosem fog megjelenni, a nép érméjeként köszönthetjük. 

A HONK szeretne fölényre szert tenni a BONK-kal való rivalizálása közben, és a mémek erejét latba vetve a mém érmék hegyének csúcsára vágyik. 

honk árfolyam grafikon

Forrás: CoinMarketCap

A HONK token piaci kapitalizációja cikkünk írásakor 14,5 millió dollár, 24 órás volumene pedig 8,19 millió dollár, mely több, mint 97%-os emelkedést jelent. 

Ezek is érdekelhetnek:

Megérkezett az elektromos riksák Teslája - Bemutatkozik az eTukTuk

Mi az: Sárga, szivacsos és közel ötszörösére nőtt az értéke?

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az energiaárak emelése miatt ismét eluralkodik a félelem

Egyre kevésbé bíznak az emberek az energiaellátás jövőjében – derül ki az EY nemzetközi energetikai jelentéséből. A válaszadók alig a harmada (30%) hisz abban, hogy az energia megfizethető marad, tízből heten (72%) pedig már most se tudnák kigazdálkodni, ha 10 százalékkal megemelkedne a villanyszámlájuk.
2024. 02. 29. 00:30
Megosztás:

Berúgta az ajtót a Bitcoin

A Bitcoin (BTC) szerda délután merészen átlépte a bűvös 60.000 dollárt, és ezzel elindult hódító útjára.
2024. 02. 29. 00:01
Megosztás:

Átalakul a fővárosi és az agglomerációs közösségi közlekedés rendszere

Támogatta a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedés új rendszerét szabályozó, március elsejével életbe lépő együttműködési megállapodást szerdán a Fővárosi Közgyűlés.
2024. 02. 28. 23:30
Megosztás:

Rovarhotelekkel ismerkednek a gyerekek

A szemléletformálást a legkisebb korosztály körében érdemes elkezdeni - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint a tárca természetvédelemért felelős helyettes államtitkára a Zöld Dunakanyar Program keretében megvalósuló rovarhotel projekt átadóján Vácon.
2024. 02. 28. 23:00
Megosztás:

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás: