Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Itt az ideje a nézőpontváltásnak, hiszen az eTukTuk (TUK) úttörő kriptoprojekt új kontextusba helyezi az elektromos járművek (EV-k), és a pénzügyi fenntarthatóság ügyét. Ez a kripto különlegesség egészen felkavarta a piacot, és több intézményi befektető is úgy döntött, hogy részt vesz a számos előnnyel járó TUK előértékesítésében.

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Az eTukTuk (TUK) a pénzügyi és környezeti fenntarthatóság nemes ügye mellé állt

A telített kriptopiacon az eTukTuk egy remek csavarral tűnik ki a többi érme közül. Eszerint a blokklánc alapú, és a mesterséges intelligencia által vezérelt eTukTuk a környezetbarát közlekedés égisze alatt az elektromos járművekre helyezi a hangsúlyt.

A haladó szellemiségű kezdeményezés fókuszában az eTukTuk EV áll, amely sokkal költséghatékonyabbnak és megbízhatóbbnak bizonyul, mint a hagyományos TukTuk. A töltőállomások által működtetett projekt ökoszisztémája növeli a járművezetők jövedelmét, és minden érdekelt fél részére számos előnyt csillogtat meg. 

Aki csatlakozik az eTukTuk törekvéséhez, az aktívan hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez is, hiszen a projekt célja a "szén-dioxid-kibocsátás végleges felszámolása". A TUK érme is hatalmas szerepet tölt be az ökoszisztémában, és amint bővül a töltőállomások hálózata, még több előnyhöz juttathatja a tulajdonosokat.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

A TUK csillaga meteorikusan emelkedik

Az eTukTuk mögött egy elkötelezett csapat áll, akik egy skálázható modellt alakítottak ki. A projekt rendszere díjakat kér a sofőröktől, és nagyvonalúan jutalmazza a területi partnereket és a stakereket is.

Ez a mechanizmus támogatja a globális hálózat bővülését, és ezzel a fosszilis üzemanyagoktól való eltávolodást is.

etuk token

A TUK érme jelenleg egy vonzó 0,026 dolláros előértékesítési áron vásárolható meg. Eddig már több mint 552 000 dolláros finanszírozás gyűlt össze, a lekötésért pedig 383%-os APY-t kínálnak.

Az eTukTuk nem csak álmodozik, kézzelfogható eredményekért küzd

Az eTukTuk víziója nem csak puszta álmodozás, a csapat valós eredményeket tűzött ki céljául. Az egyik ilyen, hogy stratégiai partnerséget kötött a Srí Lanka-i kormánnyal, mely során több mint 200 töltőállomást hozott létre. Ígérete is van a sofőrök számára, mégpedig az, hogy az üzemeltetési költségeket mintegy 400%-kal csökkenti.

eTUKTUK

A BNB Chain saját L2 megoldása, az opBNB támogatja az eTukTuk innovatív törekvéseit, segíti hatékonynak maradni, és abban is felkarolja, hogy izgalmas megoldásokat kínálhasson az előértékesítésben részt vevők számára.

Csatlakozz te is ehhez az innovatív projekthez

Az eTukTuk-hoz való csatlakozással lényegében nem csak a befektetésünk megtérülésére áhítozunk, az EV-ken keresztül egy környezetvédelmi ügyet is támogathatunk. Ez a kettős haszon csak még inkább motivál minket arra, hogy részt vegyünk a projekt ICO-jában. 

Szeretnéd támogatni a fejlődő országokat, és a környezetvédelmet? Akkor itt a helyed! Vásárolj TUK tokeneket BNB-vel, USDT-vel, vagy bankkártyával, kösd le őket, és legyen tied a 383%-os APY.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

Kegyetlen idők jöhetnek az Ethereumra

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

3 kriptó, ami milliomossá tehet

Mindenki tisztában van vele, hogy hamarosan nyakunkon a Bitcoin felezés időpontja, és ez bizony elindíthat bizonyos ciklusokat. Ahhoz, hogy erről megbizonyosodjunk, elég átnéznünk a történelmi kriptovaluta árfolyamokat, és ráébredünk, hogy itt az ideje megtennünk magunknak egy szívességet, azaz mielőbb diverzidikálnunk kell a portfóliónkat.
2024. 02. 23. 00:01
Megosztás:

Egyre több elektromos járművet vásárolnának támogatással a vállalatok

A vállalkozások február 5-e óta kérhetnek vissza nem térítendő állami hozzájárulást tisztán elektromos személygépkocsi, teherautó vagy kisbusz beszerzéséhez - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön.
2024. 02. 22. 23:30
Megosztás:

Újabb 5 évig az AutoWallis csoport lesz az Opel importőre

Újabb 5 évig, legalább 2028 végéig az AutoWallis csoport leányvállalata, az AutoWallis Distribution lesz az Opel márka nagykereskedelmi forgalmazója Magyarországon, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szlovéniában - közölte az AutoWallis csoport csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 22. 23:00
Megosztás:

Beadta első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary

Az elmúlt hónapok projektelőkészítési munkájának eredményeként benyújtotta nyíregyházi beruházásához kapcsolódó első környezetvédelmi engedélykérelmét a Sunwoda Hungary. Pozitív elbírálás esetén az egyes ütem épületeire vonatkozó talajelőkészítő munkálatok, vagyis a cölöpözés és a mélyalapozás várhatóan tavasszal indulhatnak meg a területen. A kérelem kitér a gyár ivóvízfelhasználására is, amely maximális értéke a dokumentáció alapján nem fogja meghaladni a napi 630 köbmétert – ez egy nagyobb közintézmény átlagos napi felhasználásának felel meg. Továbbá a helyi szennyvíztisztító telep 2026 második negyedévre tervezett üzembe helyezésével az ivóvízfogyasztás mértéke nagymértékben csökkenni fog a tisztított szennyvíz használatának köszönhetően.
2024. 02. 22. 22:30
Megosztás:

Járvány van Belgrádban

Kanyarójárvány van Belgrádban - erősítette meg a szerb főváros közegészségügyi hivatala a szerbiai közszolgálati televíziónak (RTS) csütörtökön.
2024. 02. 22. 22:00
Megosztás:

ERP rendszerbe épített webáruház? Mi ez egyáltalán?

Számos webáruház tulajdonos jut el arra a pontra, hogy szükségessé válik számára egy ERP (vagyis vállalatirányítási) rendszer, ennek megfelelően pedig rengeteg fejlesztő kínál különböző webáruházhoz kapcsolható szoftvereket. Na de itt más a helyzet, a következőkben nem két különálló rendszer kapcsolatáról fogunk beszélni, hanem egy olyan megoldásról, ami ERP és WEBSHOP is egyben. Érdekes, igaz? Nézzük meg közelebbről!
2024. 02. 22. 21:30
Megosztás:

Csúcson a japán tőzsde

Új történelmi csúcsára futott a japán tőzsde, a befektetők bátrabban áramoltatnak pénzt a szigetország vállalatainak részvényeibe, miután egyre inkább úgy néz ki, hogy az ország gazdaságának sikerült megmenekülnie a deflációtól.
2024. 02. 22. 21:00
Megosztás:

Elfogadták a 13. szankciós csomagot Oroszországgal szemben

Az EU jóváhagyta az Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagot, ami meglehetősen enyhe és inkább csak szimbolikus lépés a háború második évfordulója előtt néhány nappal.
2024. 02. 22. 20:30
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, erősödött kissé a svájci frank ellenében.
2024. 02. 22. 20:00
Megosztás:

Vakcinabankot nyitott a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Ceva-Phylaxia Zrt.-vel együttműködve vakcinabankot hozott létre a HPAI (highly pathogenic avian influenza) madárinfluenza vírus elleni védekezés érdekében - közölte a Nébih az MTI-vel szerdán.
2024. 02. 22. 19:30
Megosztás:

Gyengébben muzsikált a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 19:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel fejeződött be csütörtökön a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 02. 22. 18:30
Megosztás:

Enyhén csökkent a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 158,8 pontos, 0,24 százalékos csökkenéssel 66 185,37 ponton zárt csütörtökön.
2024. 02. 22. 18:00
Megosztás:

A spanyol gazdák is színre léptek

Traktorokkal vonult fel több ezer tiltakozó gazda a spanyol fővárosban szerdán, hogy megoldásokat követeljen az agrárágazat problémáira.
2024. 02. 22. 17:30
Megosztás:

Szorgoskodnak a munkások Gyökön

Csaknem 400 millió forintos beruházással korszerűsítik a csapadékvíz-elvezető rendszert a Tolna vármegyei Gyönkön a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz támogatásával.
2024. 02. 22. 17:00
Megosztás:

Finom változást hozott az euróövezetben a február

Az euróövezetben a vártnál kissé nagyobb mértékben javult februárban a fogyasztói hangulat az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóságának (DG ECFIN) előzetes adatokon alapuló szerdai jelentése szerint.
2024. 02. 22. 16:30
Megosztás:

Jelentés érkezett a belvízhelyzetről

Az országban 2024. elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága - közölte az MTI-vel kedden az Agrárminisztérium (AM).
2024. 02. 22. 16:00
Megosztás:

Összefogják az erdélyi hegyi falvakat

Romániában úttörő kezdeményezésként ökomúzeumba szervezik az Erdélyi-szigethegység hagyományos hegyvidéki településeit, több község márciusban dönt a csatlakozásról - jelentette be szerdán Alin Mos, az Erdélyi-szigethegység Nemzeti Park igazgatója.
2024. 02. 22. 15:30
Megosztás:

Csúcsot döntött a jelzálogkamat

Az Egyesült Államokban több mint kéthavi csúcsra emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a február 16-án záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 02. 22. 15:00
Megosztás:

Fejlesztést akar eszközölni az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság javaslatot mutatott be szerdán a digitális infrastruktúrák innovációjának, biztonságának és ellenállóképességének előmozdítására, valamint az összeköttetés javítására az európai gazdaság jövőbeni versenyképességének szavatolása érdekében.
2024. 02. 22. 14:30
Megosztás: