Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Itt az ideje a nézőpontváltásnak, hiszen az eTukTuk (TUK) úttörő kriptoprojekt új kontextusba helyezi az elektromos járművek (EV-k), és a pénzügyi fenntarthatóság ügyét. Ez a kripto különlegesség egészen felkavarta a piacot, és több intézményi befektető is úgy döntött, hogy részt vesz a számos előnnyel járó TUK előértékesítésében.

Az eTukTuk 2024-ben lekörözheti az összes natív tokent?

Az eTukTuk (TUK) a pénzügyi és környezeti fenntarthatóság nemes ügye mellé állt

A telített kriptopiacon az eTukTuk egy remek csavarral tűnik ki a többi érme közül. Eszerint a blokklánc alapú, és a mesterséges intelligencia által vezérelt eTukTuk a környezetbarát közlekedés égisze alatt az elektromos járművekre helyezi a hangsúlyt.

A haladó szellemiségű kezdeményezés fókuszában az eTukTuk EV áll, amely sokkal költséghatékonyabbnak és megbízhatóbbnak bizonyul, mint a hagyományos TukTuk. A töltőállomások által működtetett projekt ökoszisztémája növeli a járművezetők jövedelmét, és minden érdekelt fél részére számos előnyt csillogtat meg. 

Aki csatlakozik az eTukTuk törekvéséhez, az aktívan hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez is, hiszen a projekt célja a "szén-dioxid-kibocsátás végleges felszámolása". A TUK érme is hatalmas szerepet tölt be az ökoszisztémában, és amint bővül a töltőállomások hálózata, még több előnyhöz juttathatja a tulajdonosokat.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

A TUK csillaga meteorikusan emelkedik

Az eTukTuk mögött egy elkötelezett csapat áll, akik egy skálázható modellt alakítottak ki. A projekt rendszere díjakat kér a sofőröktől, és nagyvonalúan jutalmazza a területi partnereket és a stakereket is.

Ez a mechanizmus támogatja a globális hálózat bővülését, és ezzel a fosszilis üzemanyagoktól való eltávolodást is.

etuk token

A TUK érme jelenleg egy vonzó 0,026 dolláros előértékesítési áron vásárolható meg. Eddig már több mint 552 000 dolláros finanszírozás gyűlt össze, a lekötésért pedig 383%-os APY-t kínálnak.

Az eTukTuk nem csak álmodozik, kézzelfogható eredményekért küzd

Az eTukTuk víziója nem csak puszta álmodozás, a csapat valós eredményeket tűzött ki céljául. Az egyik ilyen, hogy stratégiai partnerséget kötött a Srí Lanka-i kormánnyal, mely során több mint 200 töltőállomást hozott létre. Ígérete is van a sofőrök számára, mégpedig az, hogy az üzemeltetési költségeket mintegy 400%-kal csökkenti.

eTUKTUK

A BNB Chain saját L2 megoldása, az opBNB támogatja az eTukTuk innovatív törekvéseit, segíti hatékonynak maradni, és abban is felkarolja, hogy izgalmas megoldásokat kínálhasson az előértékesítésben részt vevők számára.

Csatlakozz te is ehhez az innovatív projekthez

Az eTukTuk-hoz való csatlakozással lényegében nem csak a befektetésünk megtérülésére áhítozunk, az EV-ken keresztül egy környezetvédelmi ügyet is támogathatunk. Ez a kettős haszon csak még inkább motivál minket arra, hogy részt vegyünk a projekt ICO-jában. 

Szeretnéd támogatni a fejlődő országokat, és a környezetvédelmet? Akkor itt a helyed! Vásárolj TUK tokeneket BNB-vel, USDT-vel, vagy bankkártyával, kösd le őket, és legyen tied a 383%-os APY.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

5 mém érme, amit muszáj megvenned még januárban

Kegyetlen idők jöhetnek az Ethereumra

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Nőtt az eladott új autók száma az Európai Unióban júniusban

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai Unióban az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA honlapjára csütörtökön felkerült adatok szerint.
2024. 07. 19. 19:00
Megosztás:

Eljárás indult az ALDI Magyarországgal szemben

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 18:00
Megosztás:

Az MNB iránymutatást tett közzé a bankoknak az online hitelcsalások ellen

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetői körlevelet adott ki a magyar bankoknak, pénzügyi vállalkozásoknak az online hiteligényléses kibercsalások megelőzésére - közölte a jegybank csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 19. 17:00
Megosztás:

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás: