Melyik kriptovaluta növekedett 125%-kal mindössze néhány hét alatt? A bullish hullám folytatódik.

A bikapiaci hullám, amely átjárja a kriptopiacot márciusban is folytatódik. Számos kriptopénz a lejtmenet után komoly növekedő trendbe váltott át.

Melyik kriptovaluta növekedett 125%-kal mindössze néhány hét alatt? A bullish hullám folytatódik.

Ezen piaci hangulaz közepette egy token kiemelkedik most a többi közül: a KangaMoon (KANG). A KangaMoon, mely egy új mém-coin azzal szerzett gyorsan hírnevet, hogy ötvözni tudta a social-fi és a P2E elemeket. Miközben a Stacks (STX) és a MAGA (TRUMP) piaci aktivitása az utóbbi napokban csökkent, és ezzel párhuzamosan lejtőre is kerültek a tokenek árfolyamai. Ennek a kisebb megingásnak ellenére az elemzők pozitívan vélekednek a tokenek hosszú távú kilátásairól.

A KangaMoon (KANG) - Egy SocialFi Modell a P2E Játékokkal Fűszerezve

Egy olyan piacon, ahol sok meme coin kizárólag a tömeges hype-ra,a felhajtásra épít, a KangaMoon egy olyan egyedi tuljdonsággal rendelkezik, ami megkülönbözteti a többiektől. Míg a Dogecoin és a Pepe nem rendelkezik valós használhatósággal, a KangaMoon valós használhatósággal bír, ezáltal sok befektető számára valódi értéke képvisel. A token használhatósága a social-fi pénzügyi modelljének játékos módszerekkel való ötvözéséből származik, ezzel játékrajongók ökoszisztémáját megteremtve.

A KangaMoon előértékesítése eddig komoly siker, a platform hatalmas befektetői érdeklődést tapasztal a folyamatban lévő előértékesítés során. A KANG token ára, amely 0,0050 dollárnál kezdődött az első szakaszban, most 0,01125 dolláron vásárolható meg. Ez azt jelenti, hogy azok a korai befektetők, akik az első szakaszban csatlakoztak a projekthez, néhány héttel az előértékesítés megkezdése után már 125%-os megtérüléssel rendelkeznek.

Fontos megjegyezni, hogy a platform eddig több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze, miközben kitűzte maga elé a 2 millió dolláros cél elérését a hónap végéig. A KangaMoon csapata az első negyedév vége előtt tervezi a token bevezetését egy nagy Tier1 tőzsdén. A jelenlegi várakozások alapján néhány elemző azt jósolja, hogy az év végéig 50-szeres rallit lehet majd elérni a tokennel. Ha ez bekövetkezik, a KANG ára akár 0,5 dollárra is emelkedhet az év negyedik negyedévének végéig.

A KangaMoon csapat célja egy platform létrehozása a mém rajongók számára, hogy játsszanak és ezzel pénzt is kereshessenek. A token tulajdonosok több KANG-ot kereshetnek, amikor részt vesznek a közösségi tevékenységekben, például tweetek megosztásában vagy posztokhoz való hozzászólásokban, amelyek a platformot népszerűsítik. Összességében most lehet a legmegfelelőbb idő csatlakozni 2024 legforróbb meme coinjához, amely az elemzők előrejelzései szerint hamarosan meghódíthatja a népszerű meme-coin piacot.

Elemzők szerint a Stacks (STX) ugrása várható

A Stacks (STX) az elmúlt néhány hónapban az egyik legjobban teljesítő token volt. A token ára az elmúlt hónapban 45%-kal nőtt, és az elmúlt héten enyhe 5%-kal nőtt a piaci statisztikák szerint. A Stacks árának 400%-os növekedése az elmúlt évben nagyrészt az elmúlt 90 napban történt. Közben a Stacks ára közelebb került a $3 ellenállási zónához. Egy kitörés esetén a token ára meghaladhatja az eddigi legmagasabb árát, amely $3,61 volt.

Azonban a Stacks fő piaci mutatói, mint a kereskedési forgalom és a piaci kapitalizáció csökkennek. Ez azt mutatja, hogy a medvék kezdenék átvenni az irányítást. Még ebben a helyzetben is az elemzők optimisták, hogy a Stacks kereskedése az 5 dollár feletti tartományban lesz az év során. Az elemzők megfigyelték, hogy a Stacks legutóbbi partnersége különböző kriptovaluta cégekkel központi figyelem középpontjává tette a tokent sok befektető számára.

MAGA (TRUMP): 47,000%-kal Nőtt Csak az Idei Évben Eddig

Az elmúlt évben mutatott jó teljesítmény elindította a jelenlegi bikapiaci hangulatot a MAGA (TRUMP) számára. A MAGA ára 47694%-kal emelkedett az év eleje óta. Az elmúlt 90 napban jelentős, 1000%-os árfolyam-rally volt tapasztalható. Az elmúlt hónapban további 104%-os növekedés mellett a MAGA ára 3,1 dollárról 6,3 dollárra emelkedett.

Bár a MAGA token negatív korrekciót is bemutatott a heti kereskedésben, ami azt eredményezte, hogy a token ára az 8 dolláros támasszintje alá esett, az elemzők ennek ellenére is pozitívak a tokennel kapcsolatban. A közelgő amerikai választásokra tekintettel az elemzők 2x-es rallit prognosztizálnak a következő hetekben. Ennek az az alapja, hogy a MAGA token Donald Trump választási eseményeiből inspirálódott.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás:

34 éves mélyponton a japán jen, be kell avatkozni!

A japán feldolgozóipari beszerzési menedzser index áprilisban 49,9 pontra emelkedett az előző havi 48,2-ről, felülmúlva a 48-as piaci várakozást.
2024. 04. 23. 12:30
Megosztás: