Mémcoin kereskedő aranyat talált: 2,7 millió dolláros nyereséget ért el mindössze három nap alatt. Vajon ez az 5 érme követni fogja?

Egy szerencsés mémcoin befektető három nap alatt óriási, 2,7 millió dolláros nyereséget ért el. Ez a kereskedő, akit "0x303" pénztárcaként ismernek, 535 000 dollárt fektetett be, hogy 6 milliárd $MAGA érmét gyűjtsön össze a Lookonchain szerint május 27-én az X platformon.

Mémcoin kereskedő aranyat talált: 2,7 millió dolláros nyereséget ért el mindössze három nap alatt. Vajon ez az 5 érme követni fogja?

A befektetők remélik, hogy más érmékkel is hasonló sikert érhetnek el a memecoin piacon. Itt van 5 top memecoin, amelyek ilyen hozamokat hozhatnak júniusban – KangaMoon, Book of Meme, Ordi, Shiba Inu és Dogwifhat. Ezek a memecoinok népszerűek, és a szakértők szerint ezek lesznek a következő memecoinok, amelyeket júniusban figyelni kell.

KangaMoon – A legjobb mémcoin, amely hullámokat kelt az 50x árelőrejelzéssel

A KangaMoon (KANG) egy új memecoin projekt, amely nagy figyelmet keltett a memecoin piacon. A KangaMoon ökoszisztéma 7 423 578,504 dollárt gyűjtött be az elővételben, több mint 10 000 felhasználó vásárolta meg a tokent. A korai befektetők is 400%-os hozamot értek el, mivel az ár 0,0050 dollárról 0,025 dollárra emelkedett. Több mint 32 000 közösségi taggal a KangaMoon egy robusztus ökoszisztémával büszkélkedhet. Ennek megfelelően az elemzők az egyik memecoinnak választották, amit júniusban érdemes figyelni.

A KangaMoon egy forradalmi platform, amely egy élénk közösséget épít a mémkedvelők számára. A platform integrálja a play-to-earn és a social-fi modellt, hogy a felhasználóknak egy magával ragadó játékélményt nyújtson. A biztonság garantált, mivel az okos szerződést auditálták. Ezzel a két kulcsfontosságú funkcióval a felhasználók játékos kalandokban vehetnek részt és nyereményeket, jutalmakat szerezhetnek.

A részvétel fokozása érdekében a KangaMoon néhány hete partnerséget kötött a Telegram bot RaidSharksbottal. Az izgalmas razziában részt vevő aktív résztvevők havi 1000 dolláros jutalmat nyerhetnek. A csapat elindította a Kangameme versenyt is, amely heti 50 dollárral jutalmazza a felhasználókat. Van egy ajánló program is, amellyel a felhasználók KANG tokent kereshetnek.

Közben a KangaMoon megszerezte a BitMart listázást, a CEX tőzsde hamarosan listázza a KANG-t. A csapat szerint hamarosan több CEX tőzsde is követi majd. Ugyanakkor a két népszerű kriptovaluta adatgyűjtő weboldal, a CoinMarketCap és a CoinGecko is listázta a KANG-t. A token masszív elfogadottsága miatt az elemzők 10x emelkedést jósolnak júniusban. Ennek megfelelően a KANG valószínűleg a 2024-es év legjobb memecoinja lesz.

Book of Meme Kereskedési Volumene 89%-kal Emelkedik

A Book of Meme (BOME) több, mint bármely más érme a memecoin piacon. Ez egy kiváló projekt, amelyet a memecoin rajongók megszólítására terveztek. A Book of Meme projekt célja, hogy elindítson egy változtathatatlan tárhelyet a világ összes mémjének. Emellett a Book of Meme számos innovatív elvet tartalmaz, amelyek irányítják az ökoszisztéma működését.

A fő natív valuta a $BOME, amely több blokkláncon is használható, mint például az Arweave és a Solana. A Book of Meme elkötelezett a decentralizáció mellett, és biztosítani akarja, hogy minden mém szabad legyen a kontrolltól.

Közben a BOME piaci tevékenysége lenyűgöző volt az elmúlt hetekben. A CoinMarketCap statisztikái szerint a Book of Meme ára több mint 1400%-kal nőtt az elmúlt évben. A token az elmúlt héten 43%-kal emelkedett, mivel a kriptopiac a bika felé hajlik.

A növekvő lendülettel a BOME valószínűleg 0,015 dollár fölött állapodik meg júniusban, ami azt eredményezheti, hogy a Book of Meme ára újra teszteli a 0,02 dolláros szintet. Minden BOME kulcsfontosságú piaci mutató, például a relatív erősségi index (RSI) és az exponenciális mozgóátlag (EMA) egy bika rallyra utal. Ennek megfelelően ez az egyik memecoin, amit júniusban érdemes figyelni.

Masszív Bálna Felhalmozás Hajthatja Az Ordi Árát A 70 Dolláros Szint Felé

Az Ordi egy BRC-20 érme, amely hatalmas figyelmet kapott a memecoin piacon. 2023 márciusában indították és a Bitcoin blokkláncba integrálták. Az első BRC-20 tokenként az Ordinal protokollt használják adatok közvetlen beágyazására a satoshikra. Az Ordinalok digitális gyűjthető tárgyakra is használhatók, amelyek egyedi és ritka tárgyakat képviselhetnek, amelyeket nem lehet másolni.

Piaci teljesítmény tekintetében az Ordi az egyik top memecoin, amely meglepte a piacot az első negyedévben. 2023 decemberében kevesebb mint 20 dollárról Ordi ára 96,17 dolláros történelmi csúcsra emelkedett márciusban. Azonban Ordi nem tudta áttörni a 100 dolláros szintet. De a közelgő altcoin szezon és az Ethereum ETF jóváhagyása mellett Ordi júniusban legyőzheti a kulcsfontosságú ellenállási szintet.

A CoinMarketCap legfrissebb adatai szerint az Ordi kereskedési volumene masszív rallyt mutat. Ez a növekvő piaci tevékenység az árat a következő napokban 70 dollár fölé emelheti. Közben az Ordi piaci hangulat optimista. Ennek megfelelően a legtöbb elemző Ordi ár előrejelzése 100 dollár körül van júniusra.

Shiba Inu Ár Előrejelzés: Lehet 0,001 Dollár Júniusban?

A Shiba Inu (SHIB) egy top memecoin, amelyet Ryoshi indított. Hasonlóan a Dogecoinhoz és néhány memecoinhoz, a Shiba Inu is egy kutyás mém alapján készült. Sok memecoin rajongó "Dogecoin gyilkosnak" nevezi. A közösség tagjai a "ShibArmy" néven ismertek, és ők felelősek a fejlesztésért.

A Shiba Inu egyik fő jellemzője a deflációs mechanizmus. Az elmúlt hetekben a SHIB token égetési üteme megugrott, és az elemzők szerint ez hamarosan rallyt vált ki. A Shibburn adatai szerint a token égetési aránya több mint 600%-kal nőtt az elmúlt héten. Ez az égetési folyamat csökkenti a forgalomban lévő kínálatot és növeli az árat.

Emellett a Shiba Inu ökoszisztémája megnövekedett aktivitást mutat a Shibarium hálózatában. A Shibariumscan jelentése szerint a tranzakciós volumen több mint 60%-kal nőtt, ahogy az érme iránti érdeklődés növekszik. A CoinMarketCap adatai alapján a Shiba Inu ára 201%-kal nőtt az elmúlt 12 hónapban, és 5%-kal az elmúlt 30 napban. A Shiba Inu iránti növekvő érdeklődés miatt a szakértők szerint a Shiba Inu piaci kapitalizációja júniusban elérheti a 20 milliárd dollárt. A Shiba Inu piaci hangulata optimista, és a befektetők szerint az ár júniusban elérheti a 0,000050 dollárt.

Dogwifhat Ár Előrejelzés: Elérheti a 10 Dollárt a Q3 Végére?

A Dogwifhat (WIF) az egyik késői érkező a memecoin térbe. 2023 novemberében indították, de már hónapokkal később figyelemre méltó sikereket ért el. Köszönhetően élénk közösségének, a piac egyik top memecoinjává nőtte ki magát.

Még meghatározott funkcionális felhasználás nélkül is, a Dogwifhat érme jól teljesített az elmúlt hetekben. A piaci statisztikák szerint a Dogwifhat ára 21%-kal nőtt az elmúlt hónapban és 20%-kal az elmúlt héten. A népszerű kriptoelemző, Captain Faibik úgy véli, hogy a Dogwifhat ára kitört egy szimmetrikus háromszögből 80 napos konszolidáció után. Ennek megfelelően egy erős 80 – 90%-os bika rally van úton.

Közben a Dogwifhat kereskedési volumene és piaci kapitalizációja növekszik. Ez a növekvő piaci tevékenység azt eredményezheti, hogy az érme támogatást talál a 3,50 dolláros szinten a következő napokban. Miután már elérte a 4,85 dolláros történelmi csúcsot az év elején, az elemzők úgy vélik, hogy a következő rally az árat 5 dollárra emelheti júniusban és 10 dollárra a Q3 végére. Ennek megfelelően a Dogwifhat az egyik memecoin titán, amit érdemes figyelni az elkövetkező hetekben.

Következtetés

A memecoin piac masszív elfogadottságának köszönhetően a fenti memecoinok valószínűleg nagyobb elfogadottságot fognak tapasztalni az elkövetkező hetekben. Ennek megfelelően most lehet a legjobb idő befektetni ezekbe. A KangaMoons listázásával a KANG token 2024 legforróbb memecoinjává válhat júniusban. Ennek megfelelően javasoljuk, hogy most nézze meg ezeket a memecoinokat.

Fedezze Fel A KangaMoon (KANG) Elővételének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A rendeletet aláírták! 55-77 éves nyugdíjasok készüljetek!

A nyugdíjelőleget 2024-ben már nem határozattal, hanem végzéssel kell megállapítani. Mit is jelent ez pontosan a nyugdíjakra és a nyugdíjasokra vonatkozóan? A témát az adó.hu blogbejegyzése alapján járjuk körbe.
2024. 06. 21. 01:00
Megosztás:

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás: