Merülj el az élő sportfogadás izgalmas világában

Ismerd meg azon taktikákat, amelyek használatával akár te is növelheted az élő sportfogadásokon szerzett nyereményeid és hosszú távon is nyertes maradhatsz.

Merülj el az élő sportfogadás izgalmas világában

Így érdemes élő online sportfogadásokat kötnöd

Az online sportfogadás és az online kaszinózás a reneszánszát éli, a koronavírus miatt elindult változásoknak köszönhetően. A játékosok egyre kedvezőbb feltételek mellett játszhatnak, egyre több fogadási lehetőségük van és egyre több oldal kínál immár élő sportfogadást is. A legjobb magyar kaszinók listája elérhető a GGbet oldalon. Az élő sportfogadás lényege, hogy a játékra menet közben, a folyamatosan változó erőviszonyok és a kibontakozó események tükrében tudsz fogadásokat rakni. Bár ez elsőre szinte már túl előnyösnek hangzik, valójában az élő sportfogadásban is csak akkor fogsz tudni nyereményeket szerezni, ha a meccsek előtt jól felkészülsz és jól átgondolt stratégiával ülsz neki megnézni a mérkőzést. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az élő fogadás valójában általában legalább néhány másodpercet késik a játékhoz képest, így akik ténylegesen élőben a helyszínen nézik végig a mérkőzéseket, azok komoly előnyre tehetnek szert, a meccset az interneten vagy a televízión keresztül követő társaikkal szemben.

Tanulmányozd a csapatokat és válaszd ki mire akarsz fogadni

Az első és legfontosabb, hogy amennyiben szeretnél profi szerencsejátékossá válni, aki hosszú távon is megbízható extra jövedelemre tud szert tenni sportfogadásból, akkor csak olyan csapatokra és sportolókra tegyél fogadásokat, akikkel kapcsolatban elegendő háttérismerettel rendelkezel. Az, hogy van egy megérzésed, vagy “a múltkor egyszer láttad, hogy milyen rosszul játszott”, az nem elegendő háttérismeret. Ha bele akarod vetni magad a sportfogadás világába, akkor időt kell szakítanod arra, hogy rendszeresen kövesd a mérkőzéseket, és a sporttal kapcsolatos híreket. Ahhoz, hogy igazán jól tájékozott tudj lenne naponta akár 2 órát is ennek kell majd szentelned. Ha már követsz egy csapatot vagy sportolót egy ideje és kezded érezni, hogy sorozatosan jó megérzéseid vannak a meccsekkel kapcsolatban, akkor elkezdhetsz fogadni.

Nem mindegy azonban, hogy mire akarsz fogadni. A fogadási lehetőségek száma ma már szinte minden sportban végeláthatatlan. Használd ki az élő fogadási lehetőséget arra, hogy a játék közben tegyél meg olyan fogadásokat, amelyeket egyre könnyebb kitalálni, ahogy halad előre a játékidő. Ilyen lehet például az összes rúgott gól száma. Ha például azt látod, hogy már mindkét csapat fáradt, akkor valószínűleg a hátralévő időben nem kell túl sok gólra számítani. Ugyanígy, ha egy kulcsjátékos meccs közben kiállításra kerül a csapatból, az akár az egész mérkőzés eredményét is eldöntheti, így ekkor már jóval nagyobb eséllyel tehetsz nyertes fogadást, mint a mérkőzést előtt. Persze ahhoz, hogy ezt felismerd, tudnod kell, hogy az adott csapatban kik a kulcsjátékosok. Ezért fontos, hogy élő fogadás esetén is csak ismert csapatok meccseire tegyél tétet. Ilyen logikákat követne, az egyszerű józan eszedre és a megérzéseidre hagyatkozva tudod kihasználni az élő online sportfogadás nyújtotta előnyöket. Ahogy egyre gyakorlottabbá válsz érdemes saját taktikákat is kialakítanod, milyen eseményekre figyelsz játék közben, mire fogadsz ezeknek a tükrében és hasonlók. 

Ne a kedvenc csapatodra fogadjál

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy elfogultan sorozatosan a kedvenc csapatukra fogadnak, vagy csak olyan mérkőzésekre tesznek tétet, amelyeket izgalmasnak találnak. A helyzet az, hogy a mérkőzések többsége pont attól izgalmas, mert fordulatos és kiszámíthatatlan, így kimondható, hogy minél izgalmasabb egy meccs, annál nehezebb fogadni rá. Egy profi sportfogadással foglalkozó szerencsejátékos számára nincs nagyobb aranybánya annál, mint amikor talál egy olyan csapatot, amely viszonylag egysíkú taktika mellett, könnyebben kiszámíthatóan játszik. Kiváló példa, ha mondjuk találsz egy olyan csapatot, amely az első félidőben mindent belead, de a második félidőre rendszerint kifárad, így a meccseik többségét az első félidő dönti el. Te viszont az élő fogadásnak köszönhetően akár a játék utolsó percéig tudsz tétet tenni a győztesre.

Muszáj elválasztanod egymástól a hobbi és a profi szerencsejátékot. A hobbi szerencsejátékos azért fogad mert élvezi, mert neki ez egy szórakozás, míg a profi azért fogad, hogy pénzt keressen. Ennek megfelelően profi szerencsejátékosként gyakran számtalan unalmas meccset kell majd végigülnöd és számtalan érdektelen hírt kell átolvasnod, hogy kiszúrd azt az egyet, ami tényleg fontos. Soha ne a kedvenc csapatodra fogadj és az izgalmas mérkőzésekre, hanem mindig azokra a játékokra, amelyben a legjobbnak bizonyulnak a megérzéseid és a saját stratégiád. Ha ez végtelenül unalmas lesz, akkor az lesz, de cserébe maximalizálhatod a nyerési esélyeidet.

Az idő itt neked és nem ellened dolgozik

Ne felejtsd el azt sem, hogy az idő nem csak téged szorít hanem, az online kaszinót is. Ugyanúgy, ahogy te azon gondolkozol a játék közben, hogy megtegyél-e egy fogadást az adott pillanatban, a kaszinónak folyamatosan újra kell számolnia az oddsokat a kibontakozó események függvényében. Ez azonban nem mindig megy nekik zökkenőmentesen. Ezt akár ki is használhatod, ha élőben követed a játékot. Ha elég gyors vagy, akkor néha akár pofátlanul kedvező oddsok mellett is rakhatsz téteket, mielőtt frissülnének a számok. Természetesen a meccsek többségét nem lesz lehetőséged a helyszínen követni, de akár az élő közvetítésen keresztül is el lehet csípni jó pillanatokat.

Sok kicsi sokra megy

Ha sportfogadásról van szó, akkor soha nem érdemes mindent egy lapra feltenned. Senki, még a legprofibb, legjobb megérzésekkel megáldott szerencsejátékosok sem tudnak 10-ből 10 fogadást megnyerni, sőt még 5-ből 5-t sem. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, annak vagy hetek óta óriási szerencséje van, vagy egyszerűen csaló. Ha túl sokat kockáztatsz egyetlen fogadáson, akkor akár az összes pénzed elbukhatod 1,2,3 rosszul sikerült fogadás után. Csak úgy van esélyeid megbízhatóan, hónapokon, éveken keresztül nyerned, ha sok kicsi fogadást teszel. Nem kell minden fogadást megnyerned, elég az is, ha a fogadások többségét sikerül megnyerned. Ezzel a stratégiával kiküszöbölheted a szerencsétlen fogadások által okozott kárt.

Piacra lépett Magyarországon az ORLEN-csoport

Piacra lépett Magyarországon az ORLEN-csoport, összesen 143 hazai töltőállomást vesz át - közölte az ORLEN csütörtökön az MTI-vel.
2022. 12. 04. 23:00
Megosztás:

Kétmilliárd forint uniós forrás érkezett Békés megyébe

Csaknem kétmilliárd forint fejlesztési forrást nyert el több Békés megyei település az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből - tájékoztatta csütörtökön közleményben az MTI-t a Békés Megyei Önkormányzat.
2022. 12. 04. 22:00
Megosztás:

Rezsitámogatást ad Kecskemét önkormányzata a rászorulóknak

Települési támogatást nyújt Kecskemét önkormányzata a lakossági átlagfogyasztást meghaladó gáz- vagy villanyáram költségeinek enyhítésére a rászorulóknak - tájékoztatta a település polgármestere az MTI-t csütörtökön.
2022. 12. 04. 21:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2022. 12. 04. 20:00
Megosztás:

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat- közölte a Mikulásgyár Alapítvány az MTI-vel vasárnap.
2022. 12. 04. 19:00
Megosztás:

A cseh Nano Energies Magyarországon is beindítja virtuális erőművi szolgáltatásait

A vállalkozások Európa-szerte küzdenek a magas villamosenergia-árakkal. A válságból kivezető út lehet a cseh Nano Energies által kínált rugalmassági aggregáció, amely az áramfogyasztás és -termelés intelligens irányításával az energiaköltségek 10-30 százalékos csökkentését is lehetővé teszi. Emellett erősíti a villamosenergia-hálózat stabilitását, és optimalizálja a megújuló energiatermelés hálózatba visszatáplálását. Magyarország már a negyedik ország, ahol a cég jelen van.
2022. 12. 04. 18:00
Megosztás:

Sajószentpéteren veszélyes a levegő minősége

Északkeleten romlott a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt, Sajószentpéteren már veszélyes a levegő minősége - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) adataiból.
2022. 12. 04. 17:00
Megosztás:

A Twitter ismét felfüggesztette Kanye West fiókját

A Twitter ismét felfüggesztette a Ye művésznéven szereplő, korábban Kanye Westként ismert rapper fiókját, a közösségi médium erőszakra való felhívásra vonatkozó szabályának megsértése miatt.
2022. 12. 04. 16:00
Megosztás:

Hantai Simon alkotásaiból nyílik kamarakiállítás Pécsen

A száz éve született Hantai Simon festőművész munkáiból nyílik kamarakiállítás a pécsi Modern Magyar Képtárban december 7-én - közölte a szervező Janus Pannonius Múzeum (JPM) az MTI-vel.
2022. 12. 04. 15:00
Megosztás:

Ipari, inflációs, kiskereskedelmi és külkereskedelmi adatok a jövő héten

A jövő héten jelenik meg a novemberi inflációs adat, az októberi ipari termelésről szóló statisztika, valamint a külkereskedelmi forgalom októberi statisztikája.
2022. 12. 04. 14:00
Megosztás:

A következő évek meghatározzák Európa biztonságának jövőjét

A következő néhány év fogja meghatározni a Kínai Népköztársasággal való versengés kereteit és fogja kialakítani Európa biztonságának jövőjét is - jelentette ki az amerikai védelmi miniszter a Reagan Nemzeti Védelmi Fórum nyitóelőadásában szombaton Kaliforniában, megjegyezve, hogy az Egyesült Államok új Nemzeti Védelmi Stratégiája a Kínával való versenyt helyezi az első helyre.
2022. 12. 04. 13:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomra számít az ünnepek előtt a Grand Tokaj

Az ünnepek előtt emelkedő forgalomra számít, hosszabb távon pedig stabil nyereséget remél a Grand Tokaj, Tokaj-Hegyalja  legjelentősebb bortermelője.
2022. 12. 04. 12:00
Megosztás:

Luxus lehet 2023-ban a lakáshitel?

A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (teljes hiteldíj-mutató) értéke eléri majd a 12 százalékot, ami jelentősen magasabb a Bankmonitor által becsült jelenlegi szintnél. Amennyiben beválik a Jegybank prognózisa, akkor egy 20 millió forintos, 20 évre felvett lakáshitelre havi 31 ezer forinttal kell majd többet törleszteni, ami teljes visszafizetésben mintegy 7,5 millió forint plusz költséget jelent.
2022. 12. 04. 11:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 45 804,29 ponton zárt pénteken, 88,96 ponttal, 0,19 százalékkal magasabban, mint egy hete.
2022. 12. 04. 10:00
Megosztás:

Újabb óvodaépület újul meg Szegeden

Uniós támogatással, 350 millió forintból korszerűsítik a szegedi Felsővárosi óvodát, a tervek szerint a jövő év közepére befejeződő beruházásnak köszönhetően akár 60 százalékkal is csökkenhet az intézmény energiafelhasználása - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2022. 12. 04. 08:00
Megosztás:

Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.
2022. 12. 04. 07:00
Megosztás:

Az okosjátékok használata is járhat biztonsági kockázatokkal

Az okoseszközök működtetése is rejthet adatvédelmi kockázatokat az ESET tanulmánya szerint, ezért a társaság kiberbiztonsági szakértői azt ajánlják, hogy például okosjátékok vásárlása előtt a személyes adatok, a magánélet védelme, és a gyerekek biztonsága érdekében a felhasználók tájékozódjanak, biztonságos-e a kiválasztott eszköz otthoni használata.
2022. 12. 04. 06:00
Megosztás:

Az EU és a G7 országok megállapodtak az orosz olaj árplafonjáról

Az Európai Unió és a G7-csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról, miután az EU-tagországok a tagállami kormányokat tömörítő Tanácsban jóváhagyták az intézkedés unión belüli végrehajtását - közölte az Európai Bizottság szombaton.
2022. 12. 04. 05:00
Megosztás:

A 6-os lottó sorsolást várod? Kár! Kidobhatod a szelvényt már most a kukába

A hazai állami nyereményjátékok közül a lottó a legkedveltebb hosszú évtizedek óta. A lottójátékok között jelentős különbség van abban, hogy milyen esélyünk van megnyerni a fődíjat. Mert ugye az összes lottó úgy van kitalálva, hogy csak a főnyereménnyel lehet igazán komoly pénzt nyerni, a többi, az csak népámítás, semmi, nudli.
2022. 12. 04. 04:00
Megosztás:

Magáncsődöt jelentett Alex Jones amerikai médiaszemélyiség

Magáncsődöt jelentett Alex Jones amerikai médiaszemélyiség, akit a bíróság valótlan állítása miatt csaknem másfél milliárd dollár kártérítés kifizetésére kötelezett.
2022. 12. 04. 03:00
Megosztás: