Mik azok a mém kriptók és miért vásárol belőlük mindenki?

A mém érmék alapjaiban eltérnek a hagyományos befektetési eszközöktől, sőt a legtöbb esetben még a nagyobb kriptóktól is.

Mik azok a mém kriptók és miért vásárol belőlük mindenki?

Ezek ugyanis olyan blokkánc-technológiára épülő projektek, melyek egyáltalán, vagy csak minimálisan rendelkeznek felhasználási móddal. Továbbá különböző népszerű, sokak által ismert mémek látványvilágára épülnek.

Elsőre úgy tűnhet, hogy nem kifejezetten ésszerű ilyen befektetéseket előnybe részesíteni, a kockázattal járó magas hozam azonban sokakat meg tud győzni.

Míg egy átlagos részvénnyel évente 10-15% profit jónak számít, a mém érmékkel akár ennek a százszorosát is el lehet érni. Ideális esetben néhány nap alatt!

Évtizedes múltra tekint vissza a szektor

Az első mém érme a Dogecoin volt, amit a készítők kifejezetten azzal a céllal hoztak létre, hogy gúnyt űzzenek a folyamatosan felbukkanó új kriptoprojektekből. 

Ez 2013-ban volt, és az indulást követő hosszú éveken keresztül viszonylag stagnált, szinte a 0 körül volt a $DOGE értéke. 2021-ben azonban a kriptoszektor népszerűsége növekedni kezdett, majd Elon Musknak köszönhetően a token a figyelem középpontjába került.

Hála az alacsony piaci kapitalizációjának, a Dogecoin képes volt 0.003 dollárról egészen 0.6 dollárig erősödni. Vagyis akik időben szálltak be, azoknak nagyjából 20,000% hozam üthette a markát.

A Dogecoin sikerein felbuzdulva számos új token jelent meg, melyek több kevesebb sikerrel, de képesek voltak megismételni a legnépszerűbb kutyás érme sikerét. 

Ilyen volt az egészen meredek utat bejáró Shiba Inu is. Az érme 2020-ban látta meg a napvilágot és a kereskedők a listázást követően 6 dollárnál magasabb áron vásárolhattak belőle.

Érthető módon a magas ár sokakat elriasztott, így bekövetkezett egy 90%-os zuhanás, mindössze néhány nap leforgása alatt. A történetnek itt viszont még nem volt vége, mivel 2021-ben a $SHIB 0.7 dollárról egészen 5 dollárig tudott menetelni. Vagyis akik kellően alacsony áron vásároltak, több mint 700% profitot tudtak elérni.

dogecoin árfolyam grafikon

Milyen mém érmébe érdemes most befektetni?

A magas hozam elsőre csábítónak tűnhet, azonban érdemes szem előtt tartani, hogy nem minden kriptóval lehet ennyire magas profitot szerezni.

Kutatásunk során mi arra jutottunk, hogy jelenleg az egyik legmagasabb profitot ígérő projekt kétségtelenül a Meme Kombat.

A projekt nem csupán izgalmas -és a szektorban szinte egyedülálló- felhasználási móddal rendelkezik, hanem a befektetők számára már a kezdetektől fogva magas hozamot biztosít.

Ráadásul mindezt teljesen passzív módon.

Ha érdekel, hogyan lehet képes a Meme Kombat túlszárnyalni a $DOGE vagy a $SHIB eddigi sikerét, most mindent megtudhatsz.

Érdekel a Meme Kombat

A Meme Kombat magas jutalmakat ígér a mém tokenek szerelmeseinek

Az egyik legfontosabb amit tudni érdemes a Meme Kombat ökoszisztémájáról, hogy a befektetők az érméik lekötését követően különböző aktív és passzív módon egyaránt lehetőséget kapnak a profitszerzésre.

Köszönhetően az Ethereum hálózatának és az okosszeződéseknek, a stakelési jutalmakból már a listázás előtt is részesülni tudsz. Ennek megszerzéséhez nem kell mást tenned, csak vásárolni a tokenenből a projekt weboldalán keresztül USDT, ETH vagy BNB használatával.

Ezt követően látogass el a “Stakelés” menübe, majd a vásárlás során használt tárca összekapcsolásával add meg, hogy mennyi érmét szeretnél lekötni. Jelenleg a stakelés nem elérhető az oldalon, azonban a fejlesztők ígérete szerint ez az állapot rövidesen változni fog.

A csapat célja az előértékesítés során összesen 10 millió dollár összegyűjtése, amiből csupán néhány nap alatt közel 300,000 dollár teljesült is.

A fokozott érdeklődés nem véletlen, hiszen a magas (112%-os APY) stakelési jutalom mellett a natív $MK érmék további meglepetéseket tartogatnak.

Miután az előértékesítés lezárult, azonnal kezdetét fogja venni a Meme Kombat első évada. Ebben összesen 11 különböző tulajdonsággal bíró mém érme fogja kártyaformában összemérni tudását.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia fogja helyettünk elvégezni, így a párviadalok végeredményét hamar látni fogjuk. Érdekessége az ökoszisztémának, hogy nem kizárólag harcolni, hanem a csatákra fogadásokat is lehet majd kötni.

Mindezt azonban kizárólag azok érhetik majd el, akik lekötötték a tokenjeiket.

Vagyis összefoglalva ha vásárolsz az érmékből és azokat lekötöd, állandó passzív bevételre számíthatsz majd, továbbá csatákkal és fogadásokkal tovább gyarapíthatod a vagyonod. 

Szeretnék $MK érméket vásárolni

A jövő számtalan lehetőséget tartogat

A hamarosan induló első évadot követően lehetséges, hogy még idén elérhetővé válik a harcok második felvonása. Ekkor nem kizárólag új karaktereket ismerhetünk majd meg, hanem egyúttal új funkciókkal is bővülni fog az ökoszisztéma.

Az ezt követő évadokról ugyan még nem lehet sokat tudni, azonban egy dolog biztos: a fejlesztők a későbbiekben szorosan együtt fognak működni a közösséggel, így a Meme Kombat ökoszisztémája mindig meg fog felelni a felhasználók elvárásainak.

Ha szeretnél adni egy esélyt a mém érméknek, akkor a Meme Kombat ideális választás lehet hála szerethető stílusának és izgalmas felhasználási módjának.

Az 1.667 dolláros érmék viszont gyorsan fogynak, ezért érdemes lehet minél hamarabb a tettek mezejére lépni! A vásárlás részletes folyamatát megtalálhatod a Meme Kombat weboldalán magyar nyelven is.

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet: 

A Wall Street Memes nem árult zsákbamacskát: Elsöprő sikert arattak a $WSM érmék

Felhőalapú kriptobányászat? Így tudsz te is profitálni belőle

Meme Kombat token vásárlás 2023

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A DTX token a 2024-es év legjobb vételnek ígérkező kriptovalutájaként tűnik fel, felülmúlva a Cardano és a Sei árdinamikáját

A DTX Exchange által kibocsátott DTX token hatalmas figyelmet kelt a piacon. Az éjszaka alatt bekövetkezett fejlődése elhomályosítja az olyan jelentős altcoinokat, mint a Cardano (ADA) és a Sei (SEI), annak ellenére, hogy ezek is lenyűgöző teljesítménymutatókkal rendelkeznek.
2024. 04. 24. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 24. 08:30
Megosztás:

Anton Kharitonov bullish UNI előrejelzése: A LINK ára helyreáll, miközben a jövő DeFi óriása, a CNK kiemelkedik

A Castula Network markáns megjelenése, mint egy hatékony multi-chain és swap-protokoll, kiemelkedő figyelmet kap a kriptopiaci hírekben. A Uniswap (UNI) jövőbeli kilátásai és a Chainlink (LINK) iránti bullish optimizmus között a Castula Network (CNK) úttörőként tűnik fel a decentralizált multi-chain platformok világában. Különösen figyelemre méltó, hogy ez a DeFi érme éppen a Bitcoin várható felezési eseményének piacra gyakorolt hatásainak idején jelenik meg. A szakértők szerint a CNK a 2024-es évben figyelemmel követendő DeFi érmék közé emelkedhet.
2024. 04. 24. 08:00
Megosztás:

Növekedésére számít idén a Renault

A Renault SA francia autógyártó konszern idei eladásainak a növekedésére számít részben annak köszönhetően, hogy több új modellel jelentkezik a piacokon.
2024. 04. 24. 07:30
Megosztás:

Az új mémcoin iránt nagy az érdeklődés azután, hogy a korai vásárlóknak 290%-os áremelkedést hozott, az FTM emelkedését jósolják, miközben a THETA továbbra is bullish

A KangaMoon (KANG), egy új mémcoin, amely a korai befektetők számára 290%-os hozamot nyújtott, ezzel robbanásszerűen az érdeklődés középpontjába került és a toplisták élére tört. Ezenfelül két további kriptovaluta, a Fantom (FTM) és a Theta Network (THETA) is ígéretes emelkedési trendet mutat az utóbbi időszakban tapasztalt bikás piaci teljesítményük alapján. Elemzésünk során közelebbről is megvizsgáljuk, hogy milyen magasságokba képesek ezek a kriptovaluták emelkedni, figyelembe véve piaci mozgásukat és általános lendületüket. Majd megvilágítjuk, miért éppen ezeket az altcoinokat érdemes figyelembe venni befektetési szempontból.
2024. 04. 24. 07:00
Megosztás:

Így befolyásolják a családok életét az üzemanyagárak

A felmérések szerint a lakosság legjelentősebb kiadásait az élelmiszer és az egészségügyi ráfordítások mellett az üzemanyag-költések teszik ki. Ez azt jelenti, hogy a lakosság esetében az üzemanyagár alakulása az egyik legmeghatározóbb tényező, amely érdemben befolyásolja a családok fogyasztását - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 24. 06:30
Megosztás:

Két új irodaházzal bővült a budapesti modern irodaállomány az első negyedévben

A budapesti irodaállomány két új irodaházzal, összesen 26 440 négyzetméterrel bővült az első negyedévben, a teljes budapesti modern irodaállomány meghaladja a 4,377 millió négyzetmétert - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) kedden az MTI-vel.
2024. 04. 24. 06:00
Megosztás:

Húsz százalékos árbevétel-növekedés mellett 66,2 millió forint nyereséget ért el tavaly a ViVeTech

Az első kiberbiztonságra szakosodott tőzsdei cég a 2022-es nehéz év után tavaly fordítani tudott: működését optimalizálta, bevételei az inflációt meghaladó mértékben növekedtek, és jelentős nyereséget, ugrásszerűen javuló EBITDÁ-t ért el – derül ki a ViVeTech Nyrt. közgyűlési előterjesztéséből, melyet ma tett közzé a BÉT-en.
2024. 04. 24. 05:30
Megosztás:

Lassuló ütemben nőtt az amerikai gazdasági aktivitás

Az amerikai gazdasági aktivitás lassuló ütemben nőtt áprilisban az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) kedden közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 04. 24. 05:00
Megosztás:

Pozitív lendület várható a kockázati tőke piacon

Az európai magántőke-szektorban a tavalyinál optimistább a hangulat – derül ki a Roland Berger „European Private Equity Outlook 2024” című tanulmányából, amelyhez 2200 kockázati tőke-szakértőt kérdeztek meg Európa-szerte. Míg 2023-ban az iparági szakértők 60%-a stagnálást jósolt, addig idén 65% a magántőke bevonásával megvalósuló M&A tranzakciók nagyobb volumenére számít. Ez a várakozás elsősorban a finanszírozási feltételek várható enyhülésének és a nagyobb befektetési lehetőségek érzékelésének köszönhető. 2024-ben a legvonzóbb célágazatok a technológia, a szoftverek és digitális megoldások, valamint a gyógyszeripar és az egészségügy.
2024. 04. 24. 04:30
Megosztás:

Munkásszállón élni: tények, amelyeket a mai dolgozói szállásról tudni érdemes

A munkaerő-szállásoltatás nem újkeletű dolog. Évtizedekre nyúlik vissza, Magyarországon a szocializmus korában terjedtek el a munkásszállók. A munkaerőtartalék az országban jelenleg is nagymértékben eltér régiónként, így a munkavállalók mobilizálására napjainkban is kiemelten szükség van. Sőt, külföldi munkaerő is érkezik hazánkba és a más országokból érkező munkavállalókat is el kell szállásolni. Rengeteg tévhit kering a köztudatban a munkásszállók kapcsán, köszönhetően a szocializmusban tapasztaltaknak és a munkásszállóként használt épületállomány elavultságának. Ma azonban egészen mást jelent már egy dolgozói szállás. A vállalatok és a munkaerő-kölcsönző cégek is elkötelezettek a minőségi szállásoltatás mellett, hiszen csak így lehet a munkaerőt bevonzani és megtartani – hangsúlyozza Kiss Éva, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 04. 24. 04:00
Megosztás:

Az EP jóváhagyta a koszovói szerbek vízummentességét

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jóváhagyta, hogy azok, akik a koszovói szerb Koordinációs Igazgatóság által kiállított útlevéllel rendelkeznek, vízummentesen utazhassanak be az Európai Unióba.
2024. 04. 24. 03:30
Megosztás:

7,75%-ra csökkent a magyar alapkamat

A Monetáris Tanács mai ülésén várakozásunknak megfelelően 50 bázisponttal, 7,75%-ra csökkentette az alapkamatot. Emellett 50 bázisponttal 6,75%-ra hozta le az O/N betéti kamatot, valamint 8,75%-ra mérsékelte az O/N fedezett hitel kamatát.
2024. 04. 24. 03:00
Megosztás:

Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden

Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden, az újjáépített Sió-zsilip közösségi térré alakított, parkosított egykori üzemi területe szerdától nyitva áll a közönség előtt.
2024. 04. 24. 02:30
Megosztás:

Fél százalékos kamatvágás az MNB-től

Tovább lassított az MNB a kamatvágási ütemen. A várakozásoknak megfelelően 50 bázispontos kamatvágást hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, az alapkamat 7,75 százalékra, az overnight betéti kamat 6,75 százalékra, míg az overnight fedezett hitel kamata 8,75 százalékra csökkent.
2024. 04. 24. 02:00
Megosztás:

70 éves nyugdíjkorhatár Magyarországon? Igen, erre számítunk!

Egy felmérés alapján romlottak a nyugdíjra vonatkozó várakozások a 30-59 éves korosztály körében, mivel az emberek többsége 69 éves korra teszi a nyugdíjba vonulás várható időpontját, és a 70 éves korhatárt tartják valószínűnek a jövőbeni nyugdíjkorhatárként. Milyen valóságtartalma van ennek a prognózisnak?
2024. 04. 24. 01:00
Megosztás:

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme előértékesítésére

A Toncoin árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 12 százalékot ugrott felfelé, és hétfőn reggel 6,80 dolláron kereskedtek vele. A befektetők látványosan megrohanták az altcoin vásárlási felületét.
2024. 04. 24. 00:01
Megosztás:

Erős első negyedévet zár a PepsiCo

A piac mai nyitása előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a PepsiCo.
2024. 04. 23. 23:30
Megosztás:

Újabb légijárat lesz nyártól hazánk és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 23:00
Megosztás:

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás: