A Wall Street Memes nem árult zsákbamacskát: Elsöprő sikert arattak a $WSM érmék

Az előző hetek és hónapok egyik legnagyobb sikerét elérő kriptoja, a Wall Street Memes listázása beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

A Wall Street Memes nem árult zsákbamacskát: Elsöprő sikert arattak a $WSM érmék

A projekt gyűjtése még május végén vette kezdetét, és szinte pontosan 3 hónappal később az ERC-20 $WSM érmék elérhetővé váltak az egyik legnagyobb kriptotőzsdén, az OKX-en

Az előértékesítés ideje alatt a fejlesztők a népes követői táboruknak, illetve megszerezhető passzív bevételeknek köszönhetően hatalmas sikereket értek el. Az utolsó szakasz során ugyan nem volt látható a teljes összegyűjtött összeg, azonban beszédes az érme listázást követő óráinak kereskedési volumene.

A szeptember 26-án, délelőtt 10 órakor indult listázás első 4 órájában összesen 135 millió dollár értékben cseréltek gazdát a $WSM érméi. A lendület később sem hagyott alább, így az elkövetkező órák során további 120 millió dollárnyi érmét vásároltak meg és adtak el a befektetők.

A hétvége során a $WSM tovább szárnyalt. A vásárlások mérete annyira nagy volt, hogy egyes időszakokban a Wall Street Memes képes volt maga mögé utasítani olyan slágerkriptokat mint a Pepe vagy a Shiba Inu. 

A 24 órás kereskedési volumen egyike a legfontosabb szempontoknak egy érme listázásával kapcsolatban. Mivel a $WSM képes volt régóta nem látott sikereket elérni, így nem zárható ki, hogy a napokban esedékes következő listázás során az érmék a Binance-szen válnak majd elérhetővé.

Egy ilyen esemény kétségtelenül hatalmas katalizátorként hatna a tokenet értékére.

Vásárolj Wall Street Memest OKX-en

A $WSM a 4. legnépszerűbb mém érme az előző 7 napban

Írásunk idején a $WSM elérhető az OKX, HTX, MEXC, LBANK, CoinEx, BitMart és BingX tőzsdéken. A Pepe számára az indulást követően 17 napig tartott, mire elérhetővé vált a Binance kriptotőzsdén azt követően, hogy az értéke 2000%-kal emelkedett.

Az október hagyományosan jó hónap a mémé érmék számára, így a Wall Street Memes is izgalmas időszak elé nézhet.

dogecoin shibainu pepe meme coins

Az eddigi évek tanúsága szerint az évben a legnagyobb erősödés kivétel nélkül az őszi hónap során zajlik. Minden jel szerint ezalól 2023 sem lesz kivétel.

Szintén jelentős lendületet adott -és ad továbbra is- a projektnek a tény, hogy Elon Musk számára sem idegen a Wall Street Memes. A fejlesztők X (korábban Twitter) oldalát hatalmas tömegek követik ezért a vicces, gazdasággal kapcsolatos poztokra már Musk is több ízben reagált.

Az pedig kétségtelen, hogy amelyik kripto mellett Musk neve felbukkan, ott hozamban nem lesz hiány.

Már $WSM határidős ügyletekre is lehetőség van

Minden bizonnyal a kimagasló eredményeknek köszönhetően a MEXC kriptotőzsde elérhetővé tette a WSM/USDT páros határidős ügyleteit is. Ez a lépés kétségtelenül azt jelzi, hogy a CEX vezetősége hosszú távú befektetésként is ajánlani meri az új mém érmét. 

fabri crypto

Elnézve az érme eddigi sikereit úgy néz nem a MEXC lesz az egyetlen, aki ezt a lehetőséget elérhetővé tette a befeltetők számára. Idővel ugyanis az egyre növekvő kereskedési volumen láttán további tőzsdék határidős kínálatában is megjelenhetnek a tokenek.

További lendületet ad a $WSM eddig sem elhanyagolható sikerének, hogy a napokban a Coinbase fizetési engedélyt kapott a szingapúri hatóságoktól. Az ilyen jellegű események a kriptokszektor egészére -így a $WSM-re is- hatással szoktak lenni.

A Wall Street Memes az első projekt, amely gyárilag rendelkezik felhasználási móddal 

A Wall Street Memes fejlesztőinek kimondott célja volt a projekttel, hogy lehetőséget teremtsenek mindenki számára a mesés profitok elérésére.

A fejlesztők több közösségi oldallal is rendelkeznek Instagramon és X-en egyaránt, melyeket összesen 1.1 millió felhasználó követ. 

Továbbá szintén elismerésre méltó, hogy a készítők Telegram csatornája is közel 40,000 tagot számlál.

A népszerűség viszont csak egy azon okok közül, amely a mostani sikerekhez vezetett. 

A $WSM-et a fejlesztők kifejezetten úgy hozták létre, hogy ne kizárólag rövid, hanem hosszabb távon is lehetőség legyen vele a profitszerzésre. Éppen ezért már a listázást megelőzően elérhető volt a gyűjtés felületén a stakelés.

Ezzel a közösség tagjai lehetőséget kaptak arra, hogy a vásárlás után közvetlenül is hozzá tudjanak jutni további érmékhez.

Az ilyen jellegű lépések egészen szokatlannak számítanak, elég ha csak a Shiba Inura gondolunk. A népszerű kripto esetében éveket kellett várniuk a kereskedőknek, mire a kereskedéseken kívül használni tudták valamire a $SHIB-et.

Szintén megkülönbözteti a Wall Street Memes ökoszisztémát a konkurenciától, hogy hamarosan akár vásárlásra is lehet majd használni a $WSM tokeneket. 

Október során ugyanis a csapat elérhetővé fog tenni számos termékeket, melyeket akár a natív érmékkel is meg lehet majd vásárolni. Bár írásunk idején nincs információnk arról, hogy pontosan mire lehet számítani, humoros tárgyakban biztosan nem lesz hiány.

Az év 10. hónapja a felsoroltakon túl további izgalmakat rejteget, köszönhetően a hamarosan esedékessé váló égetésnek. Mivel ekkor nagyobb mennyiségű $WSM megsemmisítésre fog kerülni, így várhatóan a tokenek értéke ugrásszerűen fog majd emelkedni.

Lemaradtál a $WSM-ről? Ezeket az érméket még mindig érdemes megvásárolni

A kriptoszektor változékony jellege miatt pillanatok alatt el lehet szalasztani egy jó lehetőséget.

Abban az esetben, ha így jártál volna a $WSM-mel, akkor van egy jó hírünk: most két különböző kriptot is alacsony áron tudsz megvásárolni.

A napokban vált elérhetővé két előértékesítés is, melyek hamarosan még a Wall Street Memes sikerét is képesek lehetnek túlszárnyalni.

Az egyik ilyen a kriptojátékokat forradalmasító Meme Kombat, melynek $MK érméit most mindössze 1.667 dollárért tudod megvásárolni.

A játék lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy különböző mém érméket reprezentáló kártyákkal csatázzanak, illetve fogadásokat kössenek mások csatáira. Mindez kizárólag azok számára lesz elérhető, akik stakelik az érméiket. Más szóval passzív bevétel mellet izgalmas csatákkal további haszonra tehetsz majd szert.

A projekt néhány nap alatt már közel 250,000 dollárt tudott gyűjteni, így a 10 millió dolláros cél akár már idén teljesülhet.

Szerezz $MK érméket

Amennyiben a kriptojátékok nem a te asztalod, ez sem probléma.

A szintén most elérhetővé vált Bitcoin Minetrix segítségével kiélvezheted a bitcoinbányászat minden előnyét úgy, hogy semmilyen költséges eszköz beszerzését nem kell elvégezned.

Köszönhetően a projekt transzparens mivoltjának és a kidolgozott okosszerződésnek, minden pozitívumát élvezheted a felhőalapú kriptobányászatnak. Mindössze annyit kell tenned, hogy lekötöd a $BTCMTX érméidet, majd a kapott ERC-20 kreditekért cserébe felhőbányászati teljesítményt vásárolsz.

Vagyis készpénz egyáltalán nem cserél gazdát, továbbá a lekötött érméidhez bármikor hozzáférhetsz. Ennek köszönhetően a konkurenciával szemben a Bitcoin Minetrix rendszerében valóban élvezheted a Bitcoin bányászatával megszerzett profitot.

Vásárolj Bitcoin Minetrix-et itt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Elmerülés a mémcoinok világába: A három legjobb mémérme, amit meg kell venni a Doge Nap előtt

Ahogy közeleg a Doge Nap eseménye, számos kriptotrader készül belevetni magát a mémérmék világába, hogy megragadják ezt a különleges lehetőséget. Bár a Dogecoin (DOGE) továbbra is a mémcoinok királya, számos alternatíva hamarosan felülmúlhatja. Ilyenek például a KangaMoon (KANG), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF). Nézzük meg, miért.
2024. 04. 21. 07:00
Megosztás:

Mekkora lakást tud most venni egy átlagbérből élő ember ha hitelt vesz föl?

A bérek növekedése, a hitelkamatok csökkenése és az ingatlanárak növekedésének megtorpanása miatt 30 százalékkal több négyzetméter finanszírozható a helyi átlagbérre felvett hitelből, mint egy évvel korábban – summázta a BiztosDöntés.hu felmérését Gergely Péter, a portál pénzügyi szakértője, jelezve, hogy vármegyénként drasztikus eltérések vannak.
2024. 04. 21. 06:00
Megosztás:

Utcajogász: a lakcímbejelentés nemcsak lakásoknál érvényes

A Belügyminisztérium (BM) állásfoglalása szerint a lakcímbejelentés érvényes olyan ingatlanok esetében is, amelyek nem minősülnek lakásnak - tudatta az Utcajogász Egyesület közleményben az MTI-vel pénteken.
2024. 04. 21. 05:00
Megosztás:

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás: