Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

Fantasztikus időszakot tudhat maga mögött a Bitcoin, hiszen egyetlen év alatt a legnépszerűbb kripto értéke a duplájára tudott emelkedni. Míg 2023 januárjában a BTC 16,000 dollár magasságában volt elérhető, mostanra megközelíti az értéke a 37,000 dollárt is.

Mutatunk 2 Bitcoin alternatívát, ami berobbanhat 2024-ben

A rendkívüli növekedés jól szemlélteti azt a tényt, hogy a BTC továbbra is a befektetők elsődleges választása, ha kriptopénzekről van szó.

Jelenleg a teljes szektort a közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezésnek híre, illetve az áprilisban esedékes felezés tartja lázban. Amennyiben ezek bekövetkeznek, azzal eddig elképzelhetetlen mértékű likviditás jelenhet meg a teljes szektorban, aminek következtében a 100,000 dollárért kapható BTC-t sem tűnik lehetetlennek.

Kétségtelen, hogy a közelgő engedélyezést és felezést szem előtt tartva a Bitcoin kiváló befektetés lehet, azonban a kezdetihez hasonló profitot mára nehezen lehetne elérni a BTC-vel.

Ezért bemutatunk két különböző projektet is, melyekkel a korai befektetők maximálisan képesek lehetnek kiaknázni a közelgő BTC sikereket.

Bitcoin Minetrix - Bányássz Bitcoint biztonságosan, magas jutalmakért

A felhőalapú kriptobányászat hírneve nem éppen a legfényesebb, köszönhetően a múltban tapasztalt számtalan visszaélésnek. A rossz hírnevet azonban könnyen lehet, hogy a Bitcoin Minetrix képes lesz kiküszöbölni egy egészen egyszerű, mégis zseniális megoldással.

A “hagyományos” kriptobányászat során különböző bonyolult számítások megoldásával a leggyorsabb bányász jutalomban részesül. Ennek mértéke nagyjából 4 évente a felére csökken, és jelenleg ilyen módon 6.25 BTC-t lehet kapni. 

Érdekel a Bitcoin Minetrix

A felezésre elsősorban azért van szükség, mert így egy véges kínálat alakul ki, ami az árfolyamot is képes magasan tartani. Ezért is szokás a Bitcoint digitális aranynak is nevezni.

A bitcoinbányászathoz azonban eszközök kellenek, melyeknek költsége és fenntartása elképesztően magas. Többek között ezért tudott gyorsan elterjedni a felhőalapú bányászat, amivel különböző bitcoinbányász farmoktól bérelhetsz teljesítményt. 

Ezzel a farm állandó bevételre számíthat, míg a felhasználó alacsony kiadások mellett élvezheti a Bitcoinból származó jutalom egy apró részét.

A Bitcoin Mientrix különlegessége, hogy -  szemben a konkurenciával - a megszerzett jutalom, illetve a befektetett összeg azonnal elérhető. Vagyis röviden, így semmilyen esetleges visszaéléstől nem kell tartani.

A folyamatot a gyakorlatban az alábbi módon kell elképzelni: vásárolsz BTCMTX tokeneket, amiket a Bitcoin Minetrix oldalán elkezdesz stakelni. Ezért cserébe forgalomba nem hozható ERC-20 krediteket fogsz kapni. A krediteket kizárólag elégetni lehet, amiért cserébe felhőalapú bányászati teljesítményt kerül jóváírásra a számládon.

Mivel a blokklánc-technológia teljes mértékben transzparens, ezért egyszerűen nyomon tudod majd követni a tokenjeid sorsát. Továbbá a BTCMTX tokenek bármikor elérhetők lesznek a platformon, így nem kell tartanod attól, hogy ne férnél azokhoz hozzá.

Továbbá nem pusztán a felhőalapú bányászat, hanem a közelgő felezés miatt is érdemes lehet megfontolni a csatlakozást. Ekkor ugyanis az előző három alkalom során a BTC értéke a sokszorosára emelkedett, és minden bizonnyal a 2024 áprilisában várható következő felezés sem lesz kivétel.

A Bitcoin Minetrix monstanáig közel 4 millió dollárt tudott gyűjteni, és a magyar nyelven elérhető weboldalon keresztül akár bankkártyával is tudsz vásárolni.

BTCMTX tokenek vásárlása itt

Bitcoin ETF Token - Spekulálj a spot Bitcoin ETF engedélyezésére

Nem túlzás az a kijelentés, hogy a spot Bitcoin ETF bevezetése történelmi pillanat lehet a teljes kriptoszektor számára. 

A Bitcoin így már intézményi keretek között is elérhető lesz, ami nem csupán a BTC értékét, hanem a belé vetett bizalmat is növelni fogja.

Jelenleg biztosat nem lehet tudni az engedélyezéssel, illetve annak pontos dátumával kapcsolatban, azonban sokan úgy vélik, akár már januárban elérhetővé válhat a spot Bitcoin ETF.

bitcoin etf

Érdekel a BTCETF

Az esemény méltó megünneplésére a Bitcoin ETF Token fejlesztői létrehozták a BTCETF-et, amivel sikeres engedélyezést követően elképesztő bevételhez lehet hozzájutni.

Az ökoszisztéma kifejezetten úgy lett meglakotva, hogy a különböző, a Bitcoin és a Bitcoin ETF-et érintő eseményeket követően jelentős mennyiségű BTCETF semmisüljön meg.

Összesen 5 mérföldkő során a teljes tokenkészlet 25%-a kerül elégetésre, aminek hatására a BTCETF értéke ugrásszerűen emelkedni fog.

Például amikor a Bitcoin értéke eléri a 100,000 dollárt, vagy engedélyezi a amerikai tőzsdefelügyelet a spot Bitcoin ETF-et, 5-5 százaléka el lesz égetve a tokeneknek. Ami még ennél is jobb, hogy ezzel párhuzamosan a tranzakciós díj mértéke csökken. 

Így az összes mérföldkő teljesülését követően a tranzakciókért egyáltalán nem kerül felszámításra semmilyen költség.

Természetesen azzal a csapat is tisztában van, hogy az engedélyezés pontos dátuma még nem ismert. Ezért is kínálnak kiugróan magas stakelési jutalmakat, melyekkel éves szinten jelenleg is több mint 1600 százalékos profit érhető el.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy jelenleg még az első szakaszhoz tudsz csatlakozni, így garantáltan alacsony áron van lehetőséged a vásárlásra.

Végezetül, de nem utolsó sorban a Bitcoin ETF Token felületén lehetőség van tájékozódni a legújabb, spot Bitcoin ETF-fel kapcsolatos hírekről. Ennek köszönhetően egyetlen felületen érhetsz el minden lényeges információt, hosszas kutatómunka elvégzése nélkül.

Hasonlóan a Bitcoin Minetrixhez, a Bitcoin ETF Token esetében is lehetőséged van bankkártyával is fizetni. Ezek mellett természetesen szintén használható még ETH, USDT, MATIC és BNB egyaránt.

Ha érdekel a projekt és szeretnéd egy izgalmas projettel diverzifikálni a portfóliód, látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Szeretném megismerni a Bitcoin ETF Tokeneket

Ez is érdekelhet: 

A kriptobálnák újabb alacsony kapitalizációs kriptóra csaptak le - Elmondjuk miért

3 kripto érme, ami a játékosok kedvence lehet

A 16 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 20. 08:00
Megosztás:

Felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét

Önkormányzati forrásból felújították a szegedi 4-es villamosvonal pályájának egy részét, így szombaton üzemkezdettől helyreáll a közlekedési rend a teljes vonalon - tájékoztatta a polgármesteri hivatal pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 07:00
Megosztás:

Csökkent a Graboplast árbevétele tavaly

A Graboplast Zrt. árbevétele tavaly 20,3 milliárd forint volt, 1,4 milliárd forinttal kevesebb az előző évinél - tájékoztatta a magyar tulajdonú, padlóburkolatokat gyártó győri székhelyű vállalat pénteken az MTI-t.
2024. 05. 20. 06:00
Megosztás:

Átadták a Szegedi Tudományegyetem Energetikai Innovációs Tesztállomását

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Science Parkjában többéves fejlesztési munka után átadták az SZTE Energetikai Innovációs Tesztállomását (EIT) - közölte az intézmény pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 05:00
Megosztás:

Együttműködési megállapodást kötött az Aeroplex és a Romaero

Együttműködési megállapodást írt alá az Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) és a román Romaero S.A. pénteken Budapesten, amely alapján a magyar vállalat saját megrendelői részére repülőgép-karbantartást végez a bukaresti Baneasa repülőtéren, ebbe bevonja a román repülőgép-karbantartó vállalat létesítményeit, infrastruktúráját, eszközparkját, szakembereit.
2024. 05. 20. 04:00
Megosztás:

Ságvári Pál lett az Energiaszabályozók Regionális Egyesületének alelnöke

Az Energiaszabályozók Regionális Egyesülete (ERRA) éves közgyűlésén ismét a szervezet alelnökévé választotta Ságvári Pált; a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese 2026-ig töltheti be a posztot - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 20. 03:00
Megosztás:

Kétszer gyorsabban nő a paradicsom palánta ezzel az ügyes trükkel...

A paradicsom termesztése nemcsak ízletes gyümölcsöket eredményez, hanem nagyszerű hobbi is, amely sok kertésznek örömet okoz. Azonban sokan szembesülnek azzal a kihívással, hogy a paradicsom palántáik lassan nőnek, és nem érik el a kívánt méretet a szezon végére.
2024. 05. 20. 02:00
Megosztás:

Ha sok a készpénzed otthon, bajba kerülhetsz Magyarországon!

Az elmúlt években a készpénzhasználat Magyarországon is növekedett, sokan a biztonság és a kényelem miatt döntenek úgy, hogy nagyobb összegeket tartanak otthon. Azonban ez a döntés komoly kockázatokat rejt magában, melyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jogszabályi háttér és az otthon tartott készpénz miatti ellenőrzés kockázata.
2024. 05. 20. 01:00
Megosztás:

A Toncoin jól teljesít, de van egy érme, ami simán lenyomhatja

Dunát lehet rekeszteni a kripto piacon elérhető érmékkel. Az óriási választékban azonban nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb vételeket. A sok újonc előszeretettel hívja ki a régi motorosokat, ami különösen a mém érmékre igaz.
2024. 05. 20. 00:01
Megosztás: