A kriptobálnák újabb alacsony kapitalizációs kriptóra csaptak le - Elmondjuk miért

Az idei évet kétségtelenül a mesterséges intelligencia terjedése és a kriptopénzek intézményesítése határozta meg.

A kriptobálnák újabb alacsony kapitalizációs kriptóra csaptak le - Elmondjuk miért

A két trendnek köszönhetően a legnagyobb tech cégek hatalmas összegeket kezdtek fordítani AI- és kriptofejlesztésekre. A Microsoft például hamarosan saját kriptotárcát dobhat piacra, ami elemi hatást gyakorolhat majd a Bitcoin értékére is.

A két szektor kombinációjával pedig egy olyan terület van éppen születőben, ami a következő években a technológiai világ sarokköve lehet. Az AI kriptok ugyanis képesek egyesíteni a biztonságot, a transzparenciát miközben a legnagyobb adatmennyiségeket is gyorsan elemzik. 

Megtalálni azonban az AI kriptok között a legjobb lehetőséget nem egyszerű feladat. Éppen ezért mostani írásunkban bemutatunk egy új kezdeményezés, a Launchpad XYZ-t, ami rövidesen az AI kriptoszektor legfontosabb szereplőjévé válhat.

launchpad

A Launchpad XYZ írásunk idején az előértékesítési fázisában van, aminek során natív LPX tokeneket lehet megvásárolni. Az előértékesítés kezdetén még 20 százalék extra tokent lehetett kapni a vásárlás mellé, azonban az ajándék mértéke minden héten 1 százalékkal csökkent.

Búslakodásra azonban nincs ok, hiszen jelenleg is 9% ajándék $LPX-et kaphatnak azok, akik még most csatlakoznak. 

Mostanra a Launchpad XYZ csapatának sikerült közel 2 millió dollárt gyűjteni, aminek köszönhetően hamarosan több kriptotőzsdén is elérhetővé válhat az LPX. 

A Launchpad XYZ célkeresztjében a lakossági befektetők

Mostanáig a legjobb, mesterséges intelligenciát használó eszközökhöz szinte kivétel nélkül csak az elit férhetett hozzá. A Launchpad XYZ küldetése az, hogy a legjobb AI eszközök ne kizárólag a legnagyobb cégek, hanem a hétköznapi kereskedőknek számára is elérhetővé válhassanak.

Az ökoszisztéma egyik legfontosabb részét kétségtelenül a Launchpad Quotientnek nevezett eszköz alkotja. Ennek használatával lehetőséged van különböző AI által összeállított kereskedési elemzésekhez hozzáférni. Az eszköz több mint 400 különböző adat elemezésével felkutatja a következő sikeres kriptot, így neked már csak a vásárlásról kell gondoskodnod.

Emellett lehetőség lesz egy mesterséges intelligenciát használó keresőfelület használatára is. Ezzel akár egyszerű kérdés formájában is ki lehet majd deríteni, milyen kriptokat érdemes különböző szempontok alapján megvásárolni.

Szeretném megismerni a Launchpad XYZ-t

A Launchpad XYZ már most a konkurencia előtt jár

Nem túlzás az a kijelentés, hogy új kriptoprojektekkell Dunát lehet rekeszteni. Pontosan ezért fontos az, hogy egy új kriptostartup már a kezdetekben is erős alapokkal rendelkezzen. Köszönhetően a Launchpad XYZ által fejlesztett izgalmas eszközöknek, az LPX tokenekre állandóan magas lesz az igény.

A projekt eszköztárához ugyanis kizárólag az LPX tokenek lekötésével lehet majd hozzáférni. A használathoz minimum 90 napra le kell kötni a tokenjeinket, aminek köszönhetően a Launchpad XYZ hosszú távú befektetésnek is kiváló lehet. 

Ráadásul nem csupán elemzésre, hanem egyúttal kereskedésre is lehetőség lesz idővel. Összesen 200-nál is több kripto adásvételére lesz mód, továbbá akár töredékvásárlásokat is végre lehet majd hajtani. Utóbbinak köszönhetően luxustárgyakból és ingatlanokból egy apró darabot tudsz majd megvásárolni, majd a részeddel arányos mértékben juthatsz profithoz.

Ennek ellenére kétségtelenül a felület legfontosabb részét a mesterséges intelligenciát használó kereskedési eszközök alkotják. Ezekkel nem kizárólag a kriptoveteránok, hanem a kriptokereskedelembe frissen belevágó befektetők is magas profitot érhetnek majd le.

Szintén egy lényeges eleme a Launchpad XYZ-nek, hogy idővel egy saját kriptotárca is elérhetővé fog majd válni a felhasználók számára. Ezzel kényelmes tudsz majd hozzáférni az összes elérhető lehetőséghez anélkül, hogy harmadik féltől származó eszközt kellene használnod.

Az éreklődés érezhetően egyre gyorsabb ütemben növekszik, amire jó példa a projekt Telegram csatornája. Ráadásul a csatornán most ingyenesen lehet hozzáférni a Launchpad XYZ kereskedési szignáljaihoz. Mostanáig a megosztott szignálokkal számos esetben lehetett 100%-nál is magasabb profitot elérni. 

Kétségtelen, hogy a kriptoszektor fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van a kriptopénzek valós felhasználási módjának. Mivel a Launchpad XYZ LPX tokenje korszakalkotó módon egyesíti az AI- és blokklánc-technológiát, így képes lehet a projekt messze túlszárnyalni a konkurenciát.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a Launchpad XYZ világát, látogass el még ma a projekt weboldalára.

Érdekel a Launchpad XYZ

Ez is érdekelhet: 

A Dogecoin piaci kapitalizációja ismét 10 milliárd dollár fölött - Jövőre jöhet a 1 dolláros árfolyam?

Ünnepeld méltó módon a Bitcoin ETF érkezését a BTCETF-fel

Bitcoin ETF token vásárlás 2023: Kezdők útmutatója

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Áprilistól a sárga csekket hülyeség feladni a Postán

Április 1-től minden hazai fogyasztó és vállalkozás teljesítheti fizetési tranzakcióit fizetési kérelem elfogadásával és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével, de erről sokan még nem is hallottak.
2024. 05. 29. 02:00
Megosztás:

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott kedd estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 28. 20:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 05. 28. 19:30
Megosztás:

Rekord után korrekció volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1256,82 pontos, 1,8 százalékos csökkenéssel, 68 546,85 ponton zárt kedden.
2024. 05. 28. 19:05
Megosztás:

Biztonságosak Európa fürdői

Az európai természetes fürdőhelyek túlnyomó többsége megfelelt az Európai Unió legszigorúbb, kiváló minősítésű bakteriológiai előírásainak, kiváló minősítést tavaly Európa fürdőinek 85,4 százaléka kapott - derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) az Európai Bizottság közösen összeállított, 2023-es adatokat rögzítő, kedden közzétett értékeléséből.
2024. 05. 28. 18:30
Megosztás:

Huszonegy magyar kiállító lesz ott Amszterdamban

A kereskedelmi márkák amszterdami kiállításán (World of Private Label - PLMA) 21 magyar kiállító jelenik meg az Agrármarketing Centrum (AMC) 198 négyzetméteres közösségi standján május 28-29-én - közölte az AMC kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 18:00
Megosztás:

Bátrabban lehet nyomni már a gázt Látrány mellett

A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres útszakaszon május 30-tól, rossz időjárási viszonyok esetén május 31-től óránként 90 kilométer helyett 110 kilométer/órával közlekedhetnek az autósok - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 17:30
Megosztás:

A hazai gyógyszeripar fontos high-tech iparág

A magyar gyógyszeripar fontos high-tech iparág, jelentős szerepet tölt be a beruházásokban és az innovációban, a magyar gazdaság számára hatalmas értéket képvisel - hangsúlyozta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden a Nemzetgazdasági Minisztérium(NGM) és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) együttműködési megállapodásának aláírásán.
2024. 05. 28. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 05. 28. 16:30
Megosztás:

Törökország fontos partner a klímaváltozás elleni küzdelemben

Törökország erdőtelepítési és erdőkezelési tapasztalatai különösen hasznosak Magyarország számára, mivel olyan klimatikus viszonyok között gazdálkodnak, amelyek az előrejelzések alapján hazánkban is várhatók - mondta az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár a török állami erdészeti vezetők magyarországi látogatása alkalmából.
2024. 05. 28. 16:00
Megosztás:

Hárommillióan használják az Egészségablak alkalmazást

Már hárommillió ember használja a teljes egészségügyi dokumentációját tartalmazó Egészségablak elnevezésű mobilalkalmazást - jelentette be a Belügyminisztérium parlamenti álamtitkára kedden Budapesten.
2024. 05. 28. 15:30
Megosztás: