Nézd meg az 5 legjobb kriptovalutát 1 dollár alatt, amelyek akár százszorosára növelhetik a befektetésedet

A kriptovaluta-iparág mindig kínál lehetőséget befektetési projektekbe való beszállásra és jelentős nyereségek elérésére. Azonban a befektetésre kínált ezernyi csúcskategóriás kriptovaluta között nehéz lehet kiválasztani azokat a tokeneket, amelyek árfolyama meg fog ugrani.

Nézd meg az 5 legjobb kriptovalutát 1 dollár alatt, amelyek akár százszorosára növelhetik a befektetésedet

Miközben a kriptopiacot és számos token árszignáljait elemeztem, öt token tűnik ki, amelyek 2024-ben és azon túl felfelé ívelő projektjeik miatt emelkedni fognak. Az említett kriptovaluták közé tartoznak:

- KangaMoon (KANG)

- Kaspa (KAS)

- Ondo (ONDO)

- Hedera (HBAR)

- Ethena (ENA)

Vizsgáljuk meg részletesebben ezeket a tokeneket!

KangaMoon (KANG) – Egy hibrid Play-to-Earn és Mém Interaktív Platform

Mint egy feltörekvő meme projekt, a KangaMoon (KANG) az egyik legnagyobb, leginteraktívabb platform a blokkláncon, ahol a meme rajongók play-to-earn kalandokba kezdhetnek. A KangaMoon platform SocialFi szerkezete elősegíti a hasonló gondolkodású egyének közötti társas kapcsolatokat és kölcsönhatásokat. Eddig több mint 22 000 tag regisztrált a platformra, és további meme rajongók csatlakoznak a projekthez.

Közben a KangaMoon projekt KANG natív tokenje jelentős növekedést ért el hírnévben és népszerűségben a kriptokereskedők körében a presale kezdete óta. A népszerűség növekedését a token árának több mint 290%-os növekedése magyarázhatja, mivel a korai befektetők különböző mértékű ROI-kat realizáltak.

A KANG presale hatalmas potenciálját tekintve a befektetők akár 700%-os növekedést is láthatnak a token árában a presale lezárása előtt, és 100x növekedést 2024 végére. Így jó befektetési alternatívát jelenthet a KANG token megvásárlása a jövőbeli növekedés érdekében.

Jelenleg a befektetők 0.0196 dolláron vásárolhatják meg a KANG presale-t, amely minden vásárláshoz 10%-os bónuszt kínál. Összességében a projekt hatalmas lehetőséget kínál, hogy részesei legyenek a KANG korai befektetőinek, tekintve, hogy a korai befektetések a kiugró nyereségek forrásai.

Kaspa (KAS) – Magas blokklánc sebesség és fejlett biztonság egyensúlyozása

Kaspa kriptó árfolyam elemzés

A Kaspa (KAS) hálózat egy proof-of-work protokoll, amely egyedülálló képességgel bír a láncbiztonság biztosítására, miközben magas blokklánc sebességet generál. A Kaspa projekt egy nyílt forráskódú protokoll, amely követi a Bitcoin, Litecoin és egyéb megalapozott tokenek útját.

A Kaspa token 2021 novemberében indult, és 2024 első negyedévében folyamatos lendületet talált, amely februárban elérte az eddigi legmagasabb, 0.18 dolláros árat. Kaspa ára jelentős emelkedése 2024-ben arra utal, hogy a token mennyit érhet el az év vége előtt. A Kaspa ára a következő hetekben elérheti az 0,5 dollárt a megfelelő lökéssel, ami az egyik legjobb kriptotoken vásárlási lehetőségévé teszi 2024-ben.

Ondo (ONDO) – DeFi inkluzivitás előmozdítása DAppokon és láncszolgáltatásokon keresztül

Az ONDO Alapítvány egyedülálló és központú platform, amely intézményi szintű DeFi szolgáltatásokat nyújt, amelyek elősegítik a piaci hatékonyságot a láncban. Az Ondo decentralizált protokollján az Ondo natív token birtokosai részt vehetnek az Ondo DAO döntéshozatalában, amely felügyeli a projekt küldetését a DeFi termékekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés demokratizálására.

Az Ondo token erős hasznossága a protokollon árának és potenciáljának növekedését eredményezte. Kontextusként, az Ondo token ára több mint 340%-kal nőtt február kezdete óta, és március 31-én elérte az 1,05 dolláros minden idők legmagasabb árát. Az Ondo token növekvő potenciálja a kriptopiacban valószínűleg támogatást fog találni a következő hónapokban a 10 dolláros szint felett.

Hedera (HBAR) – A leggyakrabban használt hálózat DAppok létrehozására

A Hedera (HBAR) büszkén állítja magáról, hogy az a protokoll, amelyen keresztül a láncszervezetek hatékony DAppokat hozhatnak létre. A Hedera kiküszöböli az régebbi láncplatformok hiányosságait, mint az alacsony teljesítmény és a stabilitás hiánya. A Hedera segítségével a blokkláncon lévő platformok hatékonyabban, igazságosabban és erőteljesebben hozhatnak létre DAppokat.

Közben a Hedera token az egyik legnagyobb kriptotoken a piaci kapitalizáció alapján, mivel a CoinMarketCap top 50-ben szerepel, több mint 3 milliárd dolláros piaci értékkel. Habár a Hedera ára utoljára 2021 szeptemberében érte el csúcspontját, a token 2024-ben törekszik arra, hogy megdöntse ezt a rekordot, tekintettel a jelentős bikás hangulatra. Kontextusként, a Hedera ára márciusban érte el a 0,17 dollárt, amit utoljára 2022 júniusában ért el.

Ethena (ENA) – Élvonalbeli Ethereum-alapú DeFi Protokoll

Az Ethena (ENA) egy DeFi projekt, amely forradalmi megközelítést vezet be a DeFi szolgáltatások kezelésében az Ethereum hálózaton. A 2. rétegű skálázási megoldást és fejlett intelligens szerződéseket használva az Ethena javítja az on-chain tranzakciók sebességét, miközben csökkenti a tranzakciós díjakat. Az Ethena elősegíti a keresztlánc interoperabilitást is, így biztosítva a zökkenőmentes tranzakciókat több blokkláncon keresztül.

Az Ethena projekt natív tokenje jelentős jeleket mutat a közeljövőbeni jelentős magasságok elérésére. Az Ethena token április 2-án indult, és jelentős felfelé ívelő trendbe kezdett, amelynek során átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt. Az Ethena token piaci aktivitása növekedést mutat, ami arra utal, hogy közelgő árnövekedés várható. A jelenlegi pályán az Ethena ára elérheti az 5 dolláros szintet a következő hetekben, ami az egyik legjobb kriptotoken vásárlási lehetőséggé teszi 2024 második negyedévében.

Következtetés

A kriptopiacban a népszerű kriptoprojektek nem mindig garantálják a jelentős nyereséget. Ezért fontos, hogy olyan tokeneket próbáljunk ki, amelyek kevésbé ismertek, de hatalmas növekedési potenciállal bírnak. E tekintetben az említett tokenek néhányat képviselnek a legjobb kriptobefektetési alternatívák közül, amelyeket egy befektető kipróbálhat anélkül, hogy bankot robbantana.

Bár az öt felsorolt token mind magas növekedési potenciállal rendelkezik, a KangaMoon vitathatatlanul az egyik legnagyobb befektetési alternatíva még presale állapotban. Így a KangaMoon projektbe való befektetés növeli az ember befektetési portfólióját, miközben pozicionálja az embert a token exponenciális növekedési potenciálja számára.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint összértékű beruházási programot hajt végre a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport. Az ingatlanfejlesztések első, szimbolikus lépéseként a társaság tulajdonosai és vezetői, illetve Sátoraljaújhely polgármestere ünnepélyes keretek között helyezték le a csomag részét képező zöldmezős raktárépület alapkövét a Pataki úti új iparterületen. A fejlesztések lehetővé teszik a Continental számára a további gépbetelepítéseket, a termelési kapacitás növelését, a raktározási folyamatok modernizálását, így a fenntarthatóság és versenyképesség növelését.
2024. 05. 26. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 26. 21:00
Megosztás:

Régi vagy modern bútorok? Nincs jobb vagy rosszabb, a válasz a harmóniában rejlik!

Régen minden jobb volt – valószínűleg sokan hallottuk már ezt a mondatot. Talán van is ebben valami. Vagy mégsem? Ki honnan nézi. A realitás azonban általában az, hogy az igazság a szélsőségek között található valahol. Na és persze ízlések és pofonok, ahány ember, annyi vélemény. A bútorok esetében is nagyjából ez a helyzet. Hibát követ el, aki lemond a régi idők tudásáról, de az is, aki nem képes befogadni az új dolgokat!
2024. 05. 26. 20:00
Megosztás:

Innovatív megoldások az információbiztonság terén

Milyen megoldások vannak ma az információbiztonságban és hogyan lehet növelni egy vállalat információbiztonságának érettségét? Ennek jártunk utána a FORTIX Consulting Kft. információbiztonsággal foglalkozó magyar cég segítségével, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat az információbiztonság terén, ezért naprakész tanácsokkal rendelkeznek.
2024. 05. 26. 19:00
Megosztás:

Meleg, záporos-zivataros időjárás várható

A jövő hét elején átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége, majd a hét közepétől ismét megnő a záporok, zivatarok esélye, pénteken több helyen is lehet eső. A csúcshőmérséklet továbbra is 23-29 Celsius-fok között várható, a hét végén délkeleten 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora hozamot lehet elérni a lakáskiadással?

Kiszámoltuk, mekkora hozamot termelt a múltban a lakáskiadás, és azt is bemutatjuk, miként alakulhat az ingatlanbefektetés jövedelmezősége a közeljövőben.
2024. 05. 26. 17:00
Megosztás:

Diákhitel sajtóközlemény: Hazugságokat állít a 24.hu

A 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek. A Diákhitel Központ felhívja a 24.hu figyelmét, hogy a diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira. A rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott. Így a 24.hu hazug állításaival szemben a hallgatók nem egy pénzügyi intézménnyel, hanem az új rendszer eredményeképpen az OTP, az ERSTE, az MBH Bank és a Gránit bank hálózatában nyithatnak Diákhitel Számlát. Emellett a Diákhitel Központ, ahogy eddig is, úgy a jövőben is az MFB égisze alatt fog működni, amely megbízható szervezeti hátteret biztosít a diákhitelezés számára.
2024. 05. 26. 16:00
Megosztás:

Tovább bővült a Budapesti Közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, a napokban szolgálatba állt céljármű teszi immár teljessé a budapesti közműtársaság FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottáját.
2024. 05. 26. 15:00
Megosztás:

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH a napokban

A jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a szolgáltatások külkereskedelméről közöl adatokat.
2024. 05. 26. 14:00
Megosztás:

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás:

Itt a jövő heti pénzügyi Horoszkópod! Kinek csillog a szerencséje?

Amikor a csillagok a pénzügyi szerencse jeleit mutatják, érdemes odafigyelni! A következő hét minden csillagjegy számára izgalmakat ígér, legyen szó váratlan üzleti lehetőségekről, szerencsés találkozásokról vagy pénzügyi fordulatokról. Fedezd fel, hogyan mozdíthatják elő a csillagok a gazdagságodat, mely napokon érdemes lottóznod, és mely szerencsés állatok hozhatnak neked szerencsét. Készülj fel a pénzügyi csillagzatod felfedezésére, és talán te leszel a következő szerencsés nyertes! Horoszkóp 2024. május 27. - június 2.
2024. 05. 26. 02:00
Megosztás: