Notcoin és Dogwifhat robbanásszerűen növekszik; Vajon a KangaMoon (KANG) a következő a sorban?

A Notcoin (NOT) és a Dogwifhat (WIF) folyamatos előrehaladást mutat az elmúlt hetekben, mivel mindkét érme jelentős piaci kapitalizáció- és árnövekedést tapasztalt. Minden kereskedő a következő nagy nyereséget keresi a kriptopiacon, és a Notcoin és Dogwifhat rengeteg figyelmet kap a legjobb kripto befektetési érméként. Eközben a KangaMoon (KANG) is kiemelkedik a két érme közül, növekvő közösségi bázisával, amely több mint 32,000 regisztrált taggal és több mint 10,000 token tulajdonossal büszkélkedhet.

Notcoin és Dogwifhat robbanásszerűen növekszik; Vajon a KangaMoon (KANG) a következő a sorban?

KangaMoon (KANG): Továbbra is előretörő tendenciákat mutat, Q3 ugrás jeleivel

A KangaMoon (KANG) új magasságokat ér el előértékesítési piacán a robusztus és kiváló teljesítményének köszönhetően, beleértve a platform rakétaszerű előértékesítési finanszírozását. A KangaMoon legfrissebb adatai szerint ez az egyedülálló érme több mint 7,4 millió dollárt gyűjtött, és a hónap vége előtt az $8,5 milliót célozza meg. Ez a figyelemre méltó eredmény csak azt mutatja, milyen messzire jutott a KangaMoon mint SocialFi és P2E játékok token.

2024-ben a GameFi piacot megrohamozva a KangaMoon bemutatja a "Kangaverse"-t, egy játékplatformot, ahol a felhasználók harci versenyeken és kihívásokban vehetnek részt, hogy KANG tokeneket és más eszközöket nyerjenek. Ez a kiváló játékélmény, amely magában foglalja a játékbeli eszközöket és karakterfejlesztési lehetőségeket, több mint 32,000 regisztrált tagot és több mint 10,000 token tulajdonost vonzott.

A KangaMoon a RaidSharkBot-tal is partnerséget kötött, hogy még szórakoztatóbbá tegye az ökoszisztémát, ami óriási mértékben növeli a KangaMoon vonzerejét a kriptopiacon. Ráadásul, közösségalapú ökoszisztémájára szigorúan összpontosítva, a KangaMoon jutalmazza a felhasználókat KANG tokenekkel a közösségi média posztok megosztásáért és újraposztolásáért.

A KANG token az elmúlt hónapokban szintén kiemelkedő előrehaladást mutatott. A korai befektetők 400%-os megtérülést élveznek. Továbbá az ár 0,5 dollárra emelkedik, mivel a Bitmart listázza 0,025 dolláros árról indulva, így a KangaMoon a legjobb kriptovaluta befektetés.

Notcoin (NOT): jelentős áremelkedés a piaci visszaesés közepette

A Notcoin (NOT) a vezető 100 kriptovaluta között a legnagyobb nyertes a szélesebb piaci visszaesés közepette. Az érme piaci kapitalizációja több mint 1,23 milliárd dollár, így a 72. legnagyobb kripto a CoinMarketCap szerint. A Santiment adatai szerint a NOT relatív erősségi indexe jelenleg 83 körül mozog. Ez azt jelzi, hogy a Notcoin túlvett, és van esély a nagyobb befektetők általi ármanipulációra. Ahhoz, hogy ez a vezető kripto fokozatos áremelkedést érjen el, az RSI-nek 50 alá kell hűlnie.

A legutóbbi Notcoin rally azután következett be, hogy a kripto jelentős árcsökkenést tapasztalt a nagyszabású eladások következtében, főként airdrop kedvezményezettek részéről, akik készpénzre kívánták váltani kiosztásukat. A Learn Crypto szerint a Notcoin 80 milliárd tokent osztott ki airdropon keresztül, ami a bevezetését eredményezte. Ilyen masszív helyreállítási nyomással a Notcoin, mint a mai legjobb kriptovaluta vásárlás, még tovább fog emelkedni, túlszárnyalva a Bitcoin legutóbbi teljesítményét.

A Dogwifhat (WIF) átlépi a $3,97 árhatárt: Vajon az $5 most lehetséges?

dogwifhat árfolyam elemzés

A Dogwifhat ára átlépte a vízszintes csatorna felső vonalát, amelyen az érme április 12. óta trendel, jelezve a WIF vételi nyomásának növekedését. A vízszintes csatorna általában akkor alakul ki, amikor a kripto ára egy ideig egy tartományon belül konszolidálódik. Ez akkor történik, amikor az eladási és vételi nyomások egyensúlyban vannak, megakadályozva az ár erős iránytörténetét.

Május 27-én átlépve a vízszintes csatorna felső vonalát, a Dogwifhat pozitív piaci hangulatot élvez, a vételi tevékenységek lendületet kapnak. Továbbá, a bikapiacot megerősítve, a WIF Elder-Ray Indexe is pozitív értéket, 0,93-at mutatott. Ez a mutató méri a vevők és eladók erejének kapcsolatát a piacon. A pozitív érték azt jelzi, hogy a medve erő dominál, ami a Dogwifhat árának folyamatos emelkedését jelzi, különösen most, hogy a WIF az egyik legnépszerűbb token a közösségi médiában. Folyamatos emelkedési trend mellett a Dogwifhat is elérheti az $5 határt, így az egyik legjobb kripto vásárlás most.

KangaMoon, Notcoin és Dogwifhat: melyik kripto emelkedik ki a piacon?

A KangaMoon nagyobb hasznosságának, játékkal kereshető ökoszisztémájának és NFT piacának köszönhetően ennek az érme nagyobb esélye van arra, hogy a következő években felülmúlja a Dogwifhatot és a Bitget Tokent. Ezért tekintik a legjobb új kripto befektetésnek.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozzon a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás: