Notcoin és Raboo kriptók árfolyammozgása megrázza a piacot! Fel tudja-e venni a versenyt a Solana?

Számos új érme és projekt kavarta fel a kriptovaluta piacot. A Notcoin (NOT) az elmúlt napokban új történelmi csúcsokat állított fel és döntött meg, míg a Raboo ($RABT) folyamatosan vonzza a befektetőket az előértékesítésébe.

Notcoin és Raboo kriptók árfolyammozgása megrázza a piacot! Fel tudja-e venni a versenyt a Solana?

Már több mint 1,6 millió dollár értékű $RABT előértékesítési token kelt el, és a befektetőket elsősorban a projekt kiváló ROI-ja vonzza. A Solana nem tud lépést tartani, mivel az elmúlt héten folyamatosan csökkent. Olvass tovább, hogy megtudd miért.

A Notcoin meglepi a befektetőket, ahogy bullish hullámot indít

A Telegramhoz kapcsolódó új projekt, a Notcoin rendkívül jól teljesít a június hónapban. A hónap közepi bevezetése napokig izgalmat keltett, de a múlt héten az Ethereum ellopta a show-t. Mindenesetre hétfő volt az első üzleti nap a Notcoin kereskedők számára, és eddig minden nagyon jól ment.

A Notcoin az elmúlt 7 napban már 219%-os növekedést mutatott. Annak ellenére, hogy május közepén kétszámjegyű veszteségeket szenvedett el, az emberek még mindig játsszák a Tap-to-Earn játékot, és az elemzők arra számítanak, hogy a Notcoin még több pénzt fog keresni.

A Notcoin jelenleg $0.02194-on kereskedik, ami az elmúlt 24 órában 4,81%-os növekedést jelent. Az elemzők szerint a Notcoin pumpa egy öt hullámból álló minta, jelenleg az első hullámban van. Az elkövetkező napokban lehetnek különböző csúcsok és mélypontok, de a NOT altcoin ára akár $0.026-ra is emelkedhet a debütáló $0.012 áráról.

A Solana (SOL) küzd, hogy visszanyerje a bikák lendületét

Az egyik első blokklánc a kriptovilágban, amely releváns maradt, a Solana, különösen a DeFi iparágban. A Solana relevanciája a modern kriptovaluta kereskedelemben nőtt a mém érmék legújabb újításaival. Míg ez a haladás elegendő volt ahhoz, hogy a SOL fellendüljön, kétségtelenül nem elég ahhoz, hogy a végéig kitartson. Még a legnépszerűbb DeFi valuták is tehetetlenek az új tokenekkel szemben, amelyek virágoznak és központi szerepet játszanak a kriptovaluta világban.

Továbbá, egyre több elemző egyetért abban, hogy a Solana ETF-ek megjelenése időbe telik. A JPMorgan nagyon nyíltan bírálta az SEC-t, amiért „nyújtott” az Ethereum árucikkként való elismerése terén, utalva arra, hogy a Ripple-nek és a Solanának még várnia kell.

A pletykák után a Solana jelenleg $164.49-on kereskedik, miután fokozatosan csökkent. Heti időskálán az altcoin ára 3,09%-kal csökkent, míg a Solana Open Interest több mint 300 millió dollárral csökkent.

A Raboo nagy potenciált mutat, hogy a legjövedelmezőbb befektetés legyen

raboo és notcoin árfolyam elemzés

A Raboo ($RABT) egy kriptovaluta, amely gyorsan teret nyer a humoros, mégis erőteljes mém érmék világában. Miért van ekkora felhajtás? A Raboo egy mém érme, amely valódi pénzügyi potenciált ötvöz a humorral. Az előértékesítés során a szakértők 233%-os növekedést prognosztizáltak a Raboo kriptovaluta árában, és úgy tűnik, hogy $RABT efelé tart.

A Raboo már hatvan százalékos megtérülést hozott korai befektetőinek, és jelenleg a legforróbb kriptovaluta. Minden jel arra utal, hogy a Raboo indulása áttörőbb lesz, mint Pepe tavalyi kriptovilági debütálása. A $RABT tokenek várhatóan 100x-os nyereséget hoznak, ha a felső szintű tőzsdéken listázzák őket.

A Raboo több mint 1,6 millió dollárt meghaladó Stage 4 előértékesítési összeggel bizonyítja vonzerejét és potenciálját. Az előértékesítési token jelenleg $0.0048-ért kapható, így minden befektetőnek lehetősége van csatlakozni az élénk közösséghez. A Raboo élen jár az élvezet és a pénzügyi lehetőségek ötvözésében.

Összefoglalás

A Solana, az iparág egyik vezető DeFi érméje, jelenleg nincs a legjobb formájában. A Notcoin ezzel szemben mosolyt csal a tulajdonosai arcára.

A Raboo hosszú távra tervez, ezért elfogadja a híres deflációs politikát. Életre szóló nyereséget ígér, és most a legjobb idő beszállni.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben itt.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 12. 20:00
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás:

Kormányzati segítséggel cigányzenétől lesznek hangosak az ország éttermei

97 prímás, 45 hegedűs, 60 brácsás, 8 csellós, 73 nagybőgős, 19 klarinétos és 58 cimbalmos zenél majd országszerte az éttermekben - jelentős túljelentkezéssel zárult a Muzsikáló Magyarország 2024 program pályázati időszaka.
2024. 06. 12. 09:41
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint, miután kedden negatív korrekció történt a hazai részvénypiacon.
2024. 06. 12. 09:00
Megosztás: