Őrző-védő és biztonságtechnikai munkalehetőségek Pécsett

Legyen szó akár magánszemélyről vagy cégről, fontos, hogy vagyontárgyaknak megfelelő védelmet biztosítsanak, ezáltal megvédjék attól, hogy bárki is kárt okozzon bennünk. Vannak olyan cégek, akik ennek érdekében biztosítják a szakembereket, mások a megfelelő technikát dolgozzák ki. Mindkét esetben vannak üresedő pozíciók Pécsett is.

Őrző-védő és biztonságtechnikai munkalehetőségek Pécsett

Személy- és vagyonőr

A legtöbb álláshirdetés vagyonvédelem témakörben a személy- és vagyonőr munkaköröket fedi le a pecsallas munkahelykereső portálon. A vagyonőr feladata az objektum őrzése és járőri tevékenység ellátása. A munkát érvényes vagyonőri igazolvánnyal és különbözeti vizsgával lehet megkezdeni. Fontos a jó kommunikáció és az ápolt és kulturált megjelenés. Előnyt jelent az áruházőrzésben szerzett tapasztalat. A jelentkezéshez fényképes önéletrajzot várnak.

A szolgálatért cserébe a kiemelt bérezés mellett megtérítik általában a munkába járás költségét is. 

Fegyveres biztonsági őr

Egy országos, hamisítás elleni védelemmel ellátott termékeket gyártó nyomda munkatársakat keres fegyveres biztonsági őr munkakörbe. A munka csak fegyveres biztonsági őr hatósági vizsga meglétével tölthető be. A szolgálati rend többségében 24 órás munkavégzésből tevődik össze.

Elvárás a korábban említett hatósági vizsga megléte, valamint legalább egy év hasonló munkakörben szerzett szakmai tapasztalat. A feddhetetlen előélet mellett, amelyet erkölcsi bizonyítvánnyal kell megerősíteni, meg kell felelni az ún. I. alkalmassági csoportra vonatkozó egészségügyi és pszichológiai alkalmasságnak is. Az igazán jó fegyveres biztonsági őr határozott, megbízható, megfontolt és rugalmas. 

Előnyt jelent az elbírálásnál a hatósági fegyvervizsga, a küzdősportokban, állóképességet fejlesztő sportágakban szerzett jártasság, a monotóniatűrés. 

A leendő munkavállaló a munkáért cserébe stabil vállalati hátteret, hosszú távú munkalehetőséget, felelősségteljes munkakört, magas jövedelmet és béren kívüli juttatási csomagot remélhet.

Biztonságtechnikus

Megfelelő technikát alkalmazva bárki fokozott védelemmel láthatja el ingatlanát, gépjárművét. Egy pécsi cég gyengeáramú rendszerek (beléptető-, kamerarendszerek, behatolásjelző, áruvédelmi) telepítéséhez, karbantartásához és javításához keres főállású munkatársat hosszú távra. 

A munka megkezdése előtt igazolni kell a büntetlen előéletet (erkölcsi bizonyítvány) és a szakirányú végzettséget. Ezenkívül rendelkeznünk kell B kategóriás jogosítvánnyal és vezetési gyakorlattal, valamint a megfelelő számítástechnikai ismerettel. 

Az angol nyelvtudás és a korábbi szerelési tapasztalat mind előnyösen hatnak az elbírálásra. 

A munkáért versenyképes bért és szakmai fejlődési lehetőséget kínálnak.

Ezen a három kiragadott példán kívül másfajta lehetőségek is olvashatók az álláskereső oldalon. Mindegyik munkának közös feltétele a megbízhatóság, a monotóniatűrés, ezért csak olyanok jelentkezzenek, akik ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek. 

Leszállítja első Cybertruck-jait a Tesla

Hosszú várakozás és körülbelül kétévnyi folyamatos csúszás után úgy tűnik, hogy megkezdődhet a Tesla Cybertruck leszállítása a vásárlóknak.
2023. 12. 01. 21:00
Megosztás:

Vegyesen változott a forint péntek estére

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 01. 20:00
Megosztás:

Visszaesett a cseh gazdaság a harmadik negyedévben

Éves összehasonlításban 0,7 százalékkal gyengült a cseh gazdaság a harmadik negyedévben - derül ki a Cseh Statisztikai Hivatal (CSÚ) pénteken nyilvánosságra hozott felülvizsgált becsléséből. Ez sorban már a harmadik negyedév, amelyben visszaesett a cseh gazdaság.
2023. 12. 01. 19:30
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2023. 12. 01. 19:00
Megosztás:

Szerény emelkedéssel zárt a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 132,56 pontos, 0,23 százalékos emelkedéssel, 58 010,99 ponton zárt pénteken.
2023. 12. 01. 18:30
Megosztás:

Megbírságolták a K&H Biztosító Zrt.-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 15 millió forint bírságot szabott ki a K&H Biztosító Zrt.-re, többek között a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződések állománykezelésével összefüggő, egyes élet- és nem-életbiztosítási termékek biztosítási feltételeihez kapcsolódó informatikai biztonsági, illetve a vállalatirányítási területet érintő hiányosságok miatt - jelentette be pénteki közleményében a felügyeleti hatóság.
2023. 12. 01. 18:00
Megosztás:

Hűtőhasználati útmutatót készített a Nébih a pazarlás csökkentésére

Hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programjában, hogy segítsen az élelmiszerek biztonságos és fenntartható tárolásában - számolt be a hivatal pénteki közleményében.
2023. 12. 01. 17:30
Megosztás:

Három kulcsfontosságú abroncstechnológia, ami szükséges az elektromos átálláshoz

A Goodyear minden új és jelenlegi gumiabroncsát úgy optimalizálja, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson ne csak a belső égésű motorral (ICE) hajtott járműveken, hanem az elektromos autókon is. Ezt az alkalmasságot a gyártó az új Goodyer EV-Ready logó bevezetésével teszi még inkább egyértelművé.
2023. 12. 01. 17:00
Megosztás:

A kormány köszönetét fejezi ki a magyar vállalkozásoknak

A kormány a Magyar Vállalkozók Napján köszönetét és elismerését fejezi ki a magyar vállalkozások teljesítménye előtt, hiszen a vállalkozások adják a magyar gazdaság gerincét és tartópillérét - fogalmazott pénteki közleményében a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM).
2023. 12. 01. 16:30
Megosztás:

Karácsony előtt is érdemes használni az Árfigyelőt

Pénzt és időt spórolhatnak a családok a karácsonyi nagybevásárlások során az online Árfigyelő használatával - hívja fel a figyelmet pénteki közleményében a Gazdasági Versenyhivatal (GVH).
2023. 12. 01. 16:00
Megosztás:

Drága vagy olcsó az S&P500? – Magnificent Seven II.

A nagy házak egyre-másra jönnek elő az S&P500 jövő évi teljesítményére vonatkozó várakozásaikkal.
2023. 12. 01. 15:30
Megosztás:

Újabb rekordra nőtt a 4iG árbevétele

Ismét erős negyedévet zárt az infokommunikációs 4iG-csoport, a cég az első háromnegyedévben rekordösszegű árbevételt és EBITDA-t ért el, az adózott eredmény azonban mínusz 6,4 milliárd forint volt, az egy évvel korábbi mínusz 11,7 milliárd után.
2023. 12. 01. 15:00
Megosztás:

Száznál is több adventi programmal készültek a Tourinformok

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) felhívására 41 Tourinform iroda csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amelyben a négy adventi hétvégén 114 programmal várják az érdeklődőket - közölte az MTÜ pénteken az MTI-vel.
2023. 12. 01. 14:30
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis árbevétele és nyeresége

Az AutoWallis Nyrt. több mint egyharmadával növelte árbevételét és nyereségét az első három negyedévben, mindkét mutató szeptember végére meghaladta a 2022-es egész éves értéket - tájékoztatott a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. Közölték: jövő év első felében felfelé módosíthatják a 2025-re kitűzött tervszámokat.
2023. 12. 01. 14:00
Megosztás:

Csökkent a Duna House Group negyedéves árbevétele

A Duna House Group harmadik negyedévi árbevétele 7,1 milliárd forint volt, 15 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, a menedzsment a legtöbb piacán javulásra számít jövőre.
2023. 12. 01. 13:30
Megosztás:

Románia gazdaságilag nem előzte meg Magyarországot

Az Eurostat adatai alapján Románia nem előzte meg Magyarországot a 2022-es vásárlóerő-paritáson számolt gazdasági növekedés (GDP) alapján a Nézőpont Intézet számításai szerint, amelyről pénteken tájékoztatta az MTI-t.
2023. 12. 01. 13:00
Megosztás:

Uniós támogatásból fejlesztették Hódmezővásárhely hulladékgazdálkodási rendszerét

Uniós támogatással 1,09 milliárd forintos beruházással fejlesztették a hulladékgazdálkodás rendszerét Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 01. 12:30
Megosztás:

Csütörtöktől látható a mozikban a Semmelweis című film

Csütörtöktől látható a mozikban a Semmelweis című film; a 19. századi orvos, Semmelweis Ignác, "az anyák megmentője" történetét feldolgozó, Koltai Lajos rendezésében készült alkotás főszerepeit Vecsei H. Miklós és Nagy Katica játssza.
2023. 12. 01. 12:00
Megosztás:

Végére értek a zalaegerszegi Gébárti-tó és környezetének rendezése

Új hidakkal és csónakkölcsönzővel is gazdagodott Zalaegerszegen a Gébárti-tó és környezete, amelyre csaknem 400 millió forintot költöttek - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.
2023. 12. 01. 11:30
Megosztás:

Komoly fejlesztés zárult uniós forrásból Nagyszénáson

Kétszázmillió forint uniós támogatásból fejlesztette a kulturális központ melletti teret a Békés vármegyei Nagyszénás önkormányzata - közölte a polgármesteri hivatal.
2023. 12. 01. 11:00
Megosztás: