Ötmilliárd dolláros globális hálózatával átrajzolja a könyvvizsgálati-tanácsadási iparág élvonalát a Forvis Mazars

A Mazars, a világ egyik vezető nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalatcsoportja, valamint a FORVIS, az Egyesült Államok nyolcadik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cége a mai napon hivatalosan útjára indítja új globális hálózatát. A Forvis Mazars 4,7 milliárd eurós árbevételével évtizedek óta a legnagyobb új belépő lesz a globális szolgáltatók top 10-es rangsorában. A piacon egyedülálló, két cégből álló hálózati modell világszerte biztosítja az ügyfeleik támogatásához szükséges rugalmasságot, kapacitást és lefedettséget.

Ötmilliárd dolláros globális hálózatával átrajzolja a könyvvizsgálati-tanácsadási iparág élvonalát a Forvis Mazars

A Forvis Mazars egy egységes márkanév alatt működő globális hálózat, amelynek két tagja van: az Egyesült Államokban működő Forvis Mazars, LLP, valamint a világ több mint 100 országában jelen lévő nemzetközi integrált partnerség, a Forvis Mazars Group SC. Mintegy 4,7 milliárd eurós (5 milliárd dolláros) árbevételével a Forvis Mazars új szereplő lesz a legnagyobb globális hálózatok piacán.

„Kivételesen izgalmas időszak ez ügyfeleink, iparágunk és munkatársaink számára egyaránt – fogalmazott Hervé Hélias, a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöke. Ezzel a piacon egyedülálló modellel mind globálisan, mind az Egyesült Államokban a tíz legnagyobb szolgáltató közé tartozunk majd. A két vállalat együttműködése 20 éves múltra tekint vissza; egyformán elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő ügyfélélmény biztosítása mellett. A globális hálózat létrehozása lehetőséget teremt arra, hogy a világ minden pontján a legjobbat nyújtsuk egységes márkanév alatt. Ügyfeleink világszerte magas színvonalú, széles körű szolgáltatásokat kapnak, mi pedig továbbra is rugalmasan alkalmazkodunk egyedi igényeikhez. A két vállalat együttműködése tovább erősíti az ügyfélkiszolgálás színvonalát, és az iparági lehetőségek kiaknázásával a helyi igények támogatására tudunk fókuszálni a jövőben.”

A hálózatot alkotó két vállalat tulajdonosi struktúrája változatlan marad, irányításában helyet kap egy új globális hálózati vezetőtestület, amely a zökkenőmentes együttműködésért és szolgáltatásnyújtásért lesz felelős.

●     Hervé Hélias lesz ennek a globális hálózat igazgatótanácsnak az első elnöke. Hélias továbbra is ellátja a Forvis Mazars Group, SC (korábban Mazars Group) igazgatótanácsának elnöki tisztét. Matt Snow, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) elnöke lesz a globális hálózat igazgatótanács alelnöke.

●     Az Egyesült Államokban Tom Watson továbbra is a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója marad, és a hálózat igazgatótanácsában is helyet kap.

●     A testület további tagjai lesznek: Rob Pruitt, Fran Randall és Tim York a Forvis Mazars, LLP részéről; David Chaudat, Pascal Jauffret, Véronique Ryckaert és Phil Verity pedig a Forvis Mazars Grouptól.

„Figyelünk az ügyfeleinkre, felismerjük az előttük álló kihívásokat, és páratlan ügyfélélményt nyújtunk minden tevékenységünk során, erre épül a Forvis Mazars – hangsúlyozta Tom Watson, a Forvis Mazars, LLP (korábban FORVIS, LLP) vezérigazgatója. Az új hálózat új lehetőségeket nyit meg ügyfeleink és munkatársaink számára, akik biztosak lehetnek abban, hogy a hosszú távú sikereik érdekében hozzuk meg döntéseinket.”

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás:

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be az egyik békéscsabai gimnáziumban

Közigazgatási ismeretek tantárgyat vezetnek be a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban várhatóan a 2025/26-os tanévtől - mondta az MTI-nek az iskola igazgatója.
2024. 06. 20. 14:30
Megosztás:

A Nemzeti Innovációs Ügynökség csatlakozott az európai innovációs ügynökségek hálózatához

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) csatlakozott az európai nemzeti innovációs ügynökségeket tömörítő The European Network of Innovation Agencies (TAFTIE) szervezethez - közölte a NIÜ szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 14:00
Megosztás: