Pénzügyi szerencse vár 4 csillagjegyre is a következő héten! Mutatjuk a jeleket, erre figyelj!

Izgalmas hét előtt állsz: váratlan nyeremények, régi tartozások visszatérítése és meglepő pénzügyi lehetőségek várnak rád a csillagok üzenetei szerint! Olvasd el a részletes pénzügyi horoszkópot, és tudd meg, melyik nap próbáld ki a szerencsédet a lottón, kaparós sorsjegyen vagy más játékban! Ne hagyd ki a szerencseszámaidat sem – hiszen ki tudja, mikor mosolyog rád Fortuna!

Pénzügyi szerencse vár 4 csillagjegyre is a következő héten! Mutatjuk a jeleket, erre figyelj!

Kos horoszkóp (március 21. – április 19.)

A jövő héten a Kosok figyelmét egy régóta húzódó pénzügyi ügy foglalja le, de végül a szerda reggeli e-mail hoz egy váratlan fordulatot: egy régi ismerős visszafizeti egy régen elfeledett tartozását. Kellemes meglepetésként éri, és lehetőséget nyújt arra, hogy végre megvegyen valamit, amire régóta vágyott. Pénzügyi szerencséd csütörtökön lesz a legjobb, ekkor érdemes megpróbálni valamilyen szerencsejátékot, például egy kaparós sorsjegyet.

Szerencsenap: Csütörtök

Szerencseszámok: 7, 15, 23

A KOS ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Bika horoszkóp (április 20. – május 20.)

A Bika a jövő héten egy új pénzügyi lehetőséggel találkozik. Talán egy váratlan üzleti ajánlat érkezik, vagy egy korábbi befektetés kezd végre nyereséget hozni. Szombaton egy baráti társaságban beszélgetés közben hallasz egy tuti tippet, ami segíthet növelni a megtakarításaidat. Pénzügyi szerencséd vasárnap lesz a legerősebb, ekkor a hatoslottóval érdemes próbálkozni.

Szerencsenap: Vasárnap

Szerencseszámok: 9, 18, 42

A BIKA ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek számára a jövő hét egy pénzügyi kalandot tartogat. Hétfőn egy váratlan kiadás bosszantja, de pénteken egy kreatív megoldás segít megoldani a helyzetet. Egy online szerencsejáték hirtelen ötletéből fakadóan próbálsz szerencsét, és némi apró nyereményt könyvelhetsz el. A szerdai nap kiemelkedően kedvező, ekkor érdemes egy Kenót kipróbálni.

Szerencsenap: Szerda

Szerencseszámok: 2, 14, 36

Az IKREK ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Rák (június 21. – július 22.)

pénzügyi és szerencse horoszkóp 2024

A Rákok pénzügyeiben a stabilitás jellemzi a jövő hetet. Hétfőn sikerül egy régen tervezett befektetést végrehajtani, ami hosszú távon hozhat sikereket. A hét közepén érdemes konzervatív pénzügyi döntéseket hozni, de szombaton érhet egy kellemes meglepetés egy kisebb összegű nyeremény formájában. Ekkor próbáld ki a Skandináv lottót.

Szerencsenap: Szombat

Szerencseszámok: 8, 19, 27

A RÁK ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára a jövő hét pénzügyi szempontból dinamikus lesz. Egy pénzügyi projekt, amin dolgozol, váratlanul nagy sikert hozhat kedden, amikor egy fontos tárgyaláson sikerül lezárni egy megállapodást. Pénteken egy kaparós sorsjegy hozhat némi izgalmat, és akár kisebb nyeremény is ütheti a markod.

Szerencsenap: Péntek

Szerencseszámok: 5, 21, 34

Az OROSZLÁN ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek számára a jövő hét lehetőségeket tartogat a pénzügyi tervezésben. Hétfőn érdemes átnézni a költségvetésedet, mivel egy apró kiigazítás nagyobb megtakarítást hozhat hosszú távon. Szerdán egy barátoddal való beszélgetés hozhat inspirációt egy kisebb befektetésre. A hét legjobb pénzügyi napja kedden lesz, amikor a lottószelvényed nyereményt hozhat.

Szerencsenap: Kedd

Szerencseszámok: 10, 16, 28

A SZŰZ ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek számára a pénzügyi szerencse a jövő héten egy váratlan helyről érkezik. Csütörtökön egy apróbb befektetés vagy szerencsejáték váratlanul nagyobb hozamot hozhat. Pénteken egy munkahelyi bónusz vagy jutalom érkezik, ami pozitívan befolyásolja a pénzügyi helyzetedet. A lottóval most érdemes próbálkozni.

Szerencsenap: Csütörtök

Szerencseszámok: 4, 12, 30

A MÉRLEG ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Skorpió horoszkóp (október 23. – november 21.)

A Skorpiók számára a pénzügyek terén a jövő hét tele lesz kihívásokkal, de pénteken egy jól időzített döntéssel sikerül megoldani egy nehéz helyzetet. Szombaton váratlanul találsz egy elfelejtett pénzösszeget egy régi zsebedben vagy fiókodban, ami jól fog jönni. A szombati nap a legalkalmasabb egy Kenó kipróbálására.

Szerencsenap: Szombat

Szerencseszámok: 3, 17, 25

Az OROSZLÁN ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Nyilas horoszkóp (november 22. – december 21.)

A Nyilasok számára a jövő hét egy pénzügyi újjászületést hoz. Hétfőn egy régóta függőben lévő ügy végre lezárul, és ez nagy megkönnyebbülést hoz. Csütörtökön egy kis szerencsével egy online nyereményjáték hozhat kisebb nyereményt. Pénteken egy régen vágyott befektetés nyerőnek bizonyulhat.

Szerencsenap: Csütörtök

Szerencseszámok: 6, 20, 38

A NYILAS ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Bak (december 22. – január 19.)

szerencse horoszkóp 2024 szeptember

A Bakok számára a jövő hét a stabilitás jegyében telik, de hétfőn egy apró, váratlan nyeremény feldobhatja a hangulatot. Pénteken érdemes egy baráttal közösen egy szerencsejátékban kipróbálni a szerencsédet, mivel a közös energia sikert hozhat. A kaparós sorsjegy a legjobb választás ezen a héten.

Szerencsenap: Péntek

Szerencseszámok: 11, 22, 39

A BAK ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Vízöntő horoszkóp (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a pénzügyi siker a hét második felében érkezik. Csütörtökön egy kisebb befektetés vagy váratlan ajándék örömöt hozhat. Szombaton egy baráti társasággal közös szerencsejáték próbálkozás hozhat nyereményt, így érdemes összefogni másokkal. A legnagyobb szerencse a Skandináv lottóban vár.

Szerencsenap: Szombat

Szerencseszámok: 13, 24, 33

A VÍZÖNTŐ ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Halak horoszkóp (február 19. – március 20.)

A Halak számára a jövő hét pénzügyi szempontból kiegyensúlyozott lesz, de szerdán egy különleges alkalommal egy váratlan lehetőség adódhat. Egy ismerős révén érkezhet egy szerencsés ajánlat vagy nyeremény, amivel érdemes élni. A lottószelvényed csütörtökön hozhat sikert.

Szerencsenap: Csütörtök

Szerencseszámok: 1, 26, 31

A HALAK ügyesen pénzt csinálhat egy modern megoldással, amiről ITT OLVASHATSZ.

Véget ért Horvátország egyik legnehezebb tűzvédelmi szezonja

Véget ért Horvátország egyik legnehezebb tűzvédelmi szezonja, amelyben közel 15 ezer hektár terület égett le, és 40 százalékkal több volt a tűzeset, mint 2023-ban - írta a Vecernji List című horvát napilap vasárnap a tűzoltókat idézve.
2024. 09. 23. 05:00
Megosztás:

Árvíz: Még mindig komoly a helyzet

Habár a Szigetközben és a Dunakanyarban megkezdődött az apadás, de még mindig komoly az árvízi helyzet az országban - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatornán vasárnap.
2024. 09. 23. 04:00
Megosztás:

Kutatók éjszakája - A Richter Gyógyszergyár is megnyitja kapuit

Először nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Kutatók éjszakáján a Richter Gyógszergyár, ahol pénteken 70 szakember várja előadásokkal, laborbemutatókkal és kerekasztal-beszélgetésekkel az érdeklődőket.
2024. 09. 23. 03:00
Megosztás:

Itt a bejelentés: összeomlott a magyar nyugdíjrendszer!

Megroppant a hazai nyugdíjrendszer: a szegény még szegényebb, a gazdag még gazdagabb lesz - figyelmeztet honlapján Dr. Farkas András nyugdíjszakértő.
2024. 09. 23. 01:00
Megosztás:

A befektetők most a Hamster Kombatot és a Crypto All-Stars-t veszik

A kriptovaluta piac az innovációról és a forradalmi újításokról szól. A projektek igyekeznek kitűnni a tömegből, amihez különböző mechanikákat használnak.
2024. 09. 23. 00:01
Megosztás:

3 kriptovaluta, amelyekbe érdemes befektetni november és március között, a legbullishabb időszakban: Cardano (ADA), Shiba Inu (SHIB) és Cybro

A következő néhány hónap lehet a legjobb időszak arra, hogy beszálljunk a feltörekvő digitális valutákba. November és március között bizonyos altcoinok lenyűgöző növekedés előtt állnak. Fedezd fel, melyik három érme, köztük a Cardano, Shiba Inu és Cybro, várhatóan szárnyal ebben a bullish időszakban. Merülj el, hogy többet megtudj ezekről az ígéretes befektetési lehetőségekről.
2024. 09. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 09. 22. 22:00
Megosztás:

A kriptovaluta piac viiszarendeződés lehetőségei: 4 altcoin, amit érdemes felvásárolni a 2024 októberi bikapiac beindulása előtt

Ahogy a kriptovaluták piaca jelentős fellendülésre készül 2024 végén, a szemfüles befektetők figyelmesen követik bizonyos altcoinokat a potenciális nyereség érdekében. Ezek a digitális eszközök lenyűgöző növekedés előtt állnak, és kiváló lehetőségeket kínálnak azoknak, akik gyorsan cselekszenek. A részletekbe merülve ez a cikk feltárja, mely érmék vezetik majd a következő hullámot.
2024. 09. 22. 21:00
Megosztás:

Hogyan csinálj 1000 dollárból 1 milliót ezekkel a magas növekedésű kriptovalutákkal 2025-re

Képzeld el, hogy egy szerény, 1000 dolláros befektetést 2025-re elképesztő 1 millió dollárrá alakítasz. Ez az álom megvalósulhat a megfelelő, nagy növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákkal. A cikk feltárja, mely digitális érmék rendelkeznek robbanásszerű növekedési lehetőségekkel. Készülj fel, hogy felfedezd a következő nagy szereplőket a kripto világában.
2024. 09. 22. 19:00
Megosztás:

Változékony időjárás várható a jövő héten

Hétfőn még túlnyomóan napos idő lesz, de keddtől többfelé várható eső, majd csökken a csapadék esélye és visszatér a több-kevesebb napsütés, de a hét végén ismét lehűlés érkezik csapadékkal és széllel - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 22. 18:00
Megosztás:

Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain

Ütemes apadásnak indult a Duna a folyó felső szakaszain, ahol már a helyreállítási munkálatokat készítik elő. Az árhullám Budapest alatt, Paks térségében tart - közölte vasárnap az MTI-vel az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) sajtóosztálya.
2024. 09. 22. 17:00
Megosztás:

Dömösön határérték feletti szennyezést tapasztaltak a kutaknál

Dömösnél a határérték feletti szennyezést tapasztaltak a kutaknál, Kisorosziban be kellett vetni a honvédségi helikoptert egy rosszulléthez – mondta el a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a vasárnap reggeli árvízvédelmi sajtótájékoztatón, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.
2024. 09. 22. 16:00
Megosztás:

Az indiai- és csendes-óceáni térség előtt álló feladatokról tárgyaltak a régió vezetői

A nyitott és szabad indiai- és csendes-óceáni régió megőrzéséről, valamint a térség biztonságát érintő kockázatokról tartott helyi idő szerint szombaton csúcstalálkozót amerikai kezdeményezésre az Egyesült Államokat, Ausztráliát, Indiát és Japán tömörítő Négyek országcsoport (Quad).
2024. 09. 22. 14:00
Megosztás:

Jelentősen növelik a szeptemberi viharkárok a biztosítók kifizetéseit

Jelentősen megnövelik a szeptemberi viharkárok a biztosítók idei kifizetéseit, a társaságok a szeptember 13-16. közötti viharok miatt több mint egymilliárd forintot fizettek ki, illetve tartalékoltak kárkifizetésre - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője az M1 aktuális csatornán vasárnap.
2024. 09. 22. 13:00
Megosztás:

Egyeztetést javasol a rövidtávú lakáskiadásról a Magyar Éttermi Szövetség

A nemzetközi tapasztalatok alapján és a szakmai szervezetekkel egyeztetve kell szabályozni a rövidtávú lakáskiadást a Magyar Éttermi Szövetség szerint. Átmeneti intézkedéseként azt javasolják, hogy 2025-ben ne adjanak ki új engedélyt rövidtávú lakáskiadásra Budapest világörökségi területein.
2024. 09. 22. 12:00
Megosztás:

Eddig tartanak az Országos Könyvtári Napok programjai Szegeden

Három héten át, szeptember 30-tól október 22-ig tartanak az Országos Könyvtári Napok programjai idén a szegedi Somogyi-könyvtárban – tájékoztatta a közgyűjtemény az MTI-t.
2024. 09. 22. 10:00
Megosztás:

Az IntelMarkets (INTL) előre ugrik a sorban, hogy nagyobb altcoinná váljon, mint a Ripple (XRP) és a SUI Blockchain? Lehet ez a legjobb esély a 10-szeres növekedésre, 2 000%-os potenciállal

A Ripple (XRP) jelentős bástyája a határokon átnyúló fizetések terén található, míg a SUI Blockchain fő fókusza a méretezhetőség. Mindkét projekt erős versenyző, de úgy tűnik, áttörésük a kriptopiac következő evolúciós fázisát hozta el.
2024. 09. 22. 09:00
Megosztás:

Véget ért az első Tony Curtis Nemzetközi Filmfesztivál

Véget ért az első Tony Curtis Nemzetközi Filmfesztivál, amelyet Mátészalka önkormányzata, a Magyar Hollywood Tanács és az Origo Film Group Zrt. szervezett meg a Nemzeti Filmintézet támogatásával a Szalkai Moziban - közölték szombaton az MTI-vel a szervezők.
2024. 09. 22. 08:00
Megosztás:

Megalakult az új francia kormány

A centrista és a jobboldali erők részvételével megalakult szombat este az új francia kormány, két héttel azután, hogy Emmanuel Macron államfő a jobbközép Köztársaságiaktól (LR) érkező Michel Barnier volt uniós biztost nevezte ki kormányfőnek.
2024. 09. 22. 07:00
Megosztás:

Az ellenzéki ANO sikerét hozta a regionális önkormányzati és a részleges szenátusi választás Csehországban

Az ellenzéki Elégedetlen Polgárok Akciója (ANO) mozgalom sikerét hozták a hét végi regionális önkormányzati, illetve részleges szenátusi választások Csehországban - derült ki a szombat este közzétett nem hivatalos eredményekből.
2024. 09. 22. 06:00
Megosztás: