Profi befektetők több mint 150 millió dollár értékben vásároltak DOGE-t, SHIB-t és Algotech-et, hogy felkészüljenek a közelgő árfolyamemelkedésre

A tapasztalt befektetők nemrégiben több mint 150 millió dollárt fektettek három kriptovalutába: Dogecoinba (DOGE), Shiba Inu-ba (SHIB) és Algotech-be (ALGT). Ez a jelentős pénzáramlás egybeesik azzal, hogy a piaci elemzők a kriptovaluta szektor közelgő fellendülését jósolják, különösen ezen eszközökre fókuszálva.

Profi befektetők több mint 150 millió dollár értékben vásároltak DOGE-t, SHIB-t és Algotech-et, hogy felkészüljenek a közelgő árfolyamemelkedésre

A befektetők döntése, hogy jelentős összeget fektetnek ezekbe a digitális eszközökbe, vitákat indított el a kriptoközösségben. Míg a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) vezető szerepet tölt be a mémérme szektorban, addig az új versenyző, Algotech, egyre nagyobb érdeklődést kelt a kriptovaluta rajongók körében.

A Dogecoin (DOGE) küzdelmei a növekedés fenntartása érdekében

A Dogecoin (DOGE) mostanában rögös utat járt be. Annak ellenére, hogy népszerű és olyan személyiségek támogatják, mint Elon Musk, a Dogecoin (DOGE) nehézségekbe ütközött a folyamatos fejlődés fenntartásában. Más mémérmékhez képest a teljesítménye alulmaradt.

A legfrissebb adatok szerint a Dogecoin (DOGE) szerény éves növekedést mutatott, mindössze 90%-os emelkedést regisztrálva, ami elmarad néhány befektető robbanásszerű növekedési várakozásaitól. Jelenleg a Dogecoin (DOGE) 0,1252 dolláron kereskedik, napi forgalma 639,2 millió dollár, ami 32%-os csökkenést mutat. Ez a viszonylag gyenge teljesítmény aggodalmat váltott ki a DOGE-tulajdonosok körében, akik közül néhányan átgondolják befektetési stratégiájukat.

A tapasztalt befektetők közelmúltbeli beruházásai némi reményt adnak a Dogecoin jövőjére. Ezek a tapasztalt játékosok egy esetleges visszatérésre spekulálnak, amelyet a közelgő fejlesztések vagy a szélesebb kriptovaluta közösség megújult érdeklődése válthat ki.

A Shiba Inu (SHIB) új útitervével felkelti a befektetők érdeklődését

Míg a Dogecoin akadályokba ütközött, addig a Shiba Inu (SHIB) izgalmat kelt merész jövőbeli terveivel. A SHIB ökoszisztéma nemrégiben új ütemtervet mutatott be, amely felkeltette a befektetők és a rajongók érdeklődését. Ez a dinamikus stratégia egy játék ökoszisztéma létrehozását foglalja magában a Shibarium hálózaton, ami a projekt elérésének és lehetséges alkalmazásainak jelentős bővítését jelzi.

Az új ütemterv hangsúlyozza a Shiba Eternity blockchain játék közelgő bevezetését, amely a Shibarium hálózat képességeit hivatott bemutatni. A SHIB csapat bejelentette a játék zárt béta verziójának kiadását 2024 harmadik negyedévében, ami izgalmat váltott ki a Shiba Inu (SHIB) közösségben.

A blockchain technológia integrálása a játékiparba lehetőséget kínál a játékosoknak exkluzív élményekre, például a játékbeli eszközök valódi tulajdonjogára és a játékosok által vezérelt gazdaság alakításában való aktív részvételre. Ha sikeres, ez a vállalkozás növelheti a Shiba Inu (SHIB) elfogadottságát és értékének növekedését, esetleg igazolva a tapasztalt kriptovaluta rajongók jelentős befektetéseit.

Az ALGT tőzsdére lép a BitMarton: Fokozott várakozások az Algotech számára

Algotech, Dogecoin és Shiba Inu kriptó elemzés és árfolyam előrejelzés

Eközben az Algotech, egy újabb versenyző, jelentős érdeklődést keltett a tapasztalt befektetők körében. Az éppen zajló előértékesítés során az Algotech sikeresen több mint 9,4 millió dollárt biztosított. Az ígéretes teljesítmény ezen a kezdeti szakaszon bizonyos elemzőket arra ösztönöz, hogy fényes jövőt lássanak az ALGT számára a piacra lépéskor.

A csúcstechnológiára helyezett hangsúly, valamint a stratégiai lépések, amelyek célja erős piaci pozíció megszerzése, azt mutatják, hogy az Algotech nem csupán követi a kriptovaluta trendeket, hanem aktívan készül az előre jelzett piaci fellendülés megragadására.

Az Algotech közelmúltbeli hírnévre tett szert azzal, hogy felkerült a BitMartra, egy jól ismert kriptovaluta platformra, ami fokozta a jövőjével kapcsolatos várakozásokat. A BitMart széles nemzetközi jelenlétével és sokszínű termékkínálatával az ALGT széles spektrumú kereskedők és befektetők előtt nyithat meg. Ahogy az előértékesítés a végéhez közeledik és a token nyilvános bevezetésre készül, a tapasztalt szereplők jelentős befektetései azt jelzik, hogy erős hitük van az Algotech potenciáljában, hogy kihasználja a közelgő piaci fellendülést.

Tudjon meg többet:

Látogassa meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás:

Gyenge kezdés az amerikai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indítottak az amerikai értékpapírpiacok kedden.
2024. 07. 23. 17:00
Megosztás: