Miért sós a tengervíz? Sokan nem tudják a titkot, most leleplezzük!

Mi okozza azt, hogy a tenger vize sós, míg a tavak vize pedig édes? Mitől lesz sós a tenger vize és hogyan kerül a vízbe a só? Ugye, hogy ez a kérdés nem is olyan egyszerű és a válasz sem egyértelműen adódik.
2023. 04. 18. 01:00
Megosztás:

Íme a kockázatmentes időjárásjelentés, melyben még Orbán Viktor is felbukkan

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jövendő vezetésének és Magyarország Kormányának ajánlja szeretettel a hosszú távú megfigyeléseken alapuló, 100%-os beválású (tehát lényegében tutibiztos), egész évre szóló időjárás-jelentést az Átrium Facebook csapata.
2022. 08. 25. 09:58
Megosztás:

Kiszárították anyjukat a testvérpár, emberölés a vád ellenük...

Minősített emberölés miatt vádat emelt egy testvérpár ellen a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség, miután súlyos fokú kiszáradás miatt meghalt az édesanyjuk, mert a nő és a férfi nem gondoskodott róla - közölte a főügyészség hétfőn az MTI-vel.
2022. 08. 22. 12:30
Megosztás:

Idióták az utakon - Uramisten, folyik a könnyem a nevetéstől!

Egyre több autóban van most már fedélzeti kamera, így egyre több olyan videó kerül ki a világhálóra ami az idióta sofőröket mutatja be nekünk, hogy nagyokat kacagjunk a hülyébbnél hülyébb embereken (pedig sírni kellene, mert az életünket veszélyeztetik).
2022. 02. 12. 14:44
Megosztás:

Az AUDI quattro esete a határőrrel

5 jóbarát érkezik a határhoz egy AUDI Quattróval és megállnak a határellenőrzésnél. - Jó napot kívánok, a papírokat kérem - mondja a határőr. - Jó napot, tessék - nyújtja át a sofőr az iratokat. A határőr furcsán hümmög, számol a kezén, gondolkodik kicsit, majd azt mondja: - Kérem álljanak félre, itt valami nem stimmel. - Miért, mi a gond biztos úr? - Az, hogy Önök öten utaznak, ez pedig egy AUDI Quattro....
2022. 01. 09. 18:30
Megosztás:

Ha nem láttad volna Orbán Viktor újévi köszöntőjét, most megnézheted...

Bátor, formabontó, könnyed, szinte "táncraperdülős" hangulatú videóval köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök az Új Esztendőt.
2022. 01. 08. 09:51
Megosztás:

Botrány az étteremben - a bunkó milliomosról szóló videó bejárta a világot

Miért gondolja valaki, hogy attól, hogy dúsgazdag rátaposhat másokra? Sajnos nem ritka, hogy egyes emberek kellemetlenül viselkednek másokkal, mert valamilyen okból kifolyólag jobbnak tartják magukat náluk.
2022. 01. 04. 21:00
Megosztás:

Így kell okosan alibit hazudni magadnak nős férfiként

Az alábbi történet nagyon tanulságos, hiszen egy gyakorlati példán keresztül mutatja be, hogyan is lehet a gyanakvó feleségek furfangos(nak gondolt) eszén túljárni.
2022. 01. 03. 12:00
Megosztás:

Sebestyén Balázsék is jól kibeszélték Gáspár Laci OMEGA-dalos bakiját

A hétvégi X-Faktor elődöntője valószínűleg Gáspár Laci számára élete egyik legnehezebb pillanata marad. Aki esetleg nem látta a produkciót - ami azóta kellően felkavarta a közösségi médiaplatformokat - annak elmeséljük a lényeget: az X-Faktorban a bevonuló mentorok Kóbor Jánosról, az Omega együttes frontemberéről emlékeztek meg (aki covid-betegségben a közelmúltban elhunyt), és Gáspár Laci még azt is bevállalta, hogy a "Gyöngyhajú lány" slágerből pár sort elénekel.
2021. 12. 15. 07:49
Megosztás:

Amikor a támadás váratlanul érkezik

Számos olyan pillanat van, mikor hátba támadnak minket az élet különböző területein. Ezek általában váratlanul jönnek és nagyon nehéz kivédeni őket.
2021. 11. 13. 06:52
Megosztás:

VIDEÓ - Hasít a neten Németh Szilárd (FIDESZ) migráns-elemzése: ezek kiképzett migránsok most!

Statisztikusi kvalitásait is megcsillogtatta tegnap Németh Szilárd (FIDESZ) a Parlamentben, ahol részletesen bemutatta a Magyarországot ismét fenyegető migránsokra vonatkozó tűpontos adatokat.
2021. 11. 10. 08:34
Megosztás:

Orbán Show a Parlamentben - Milyen bélyeg-gyűjteményre költöttek el milliárdokat?

Az azonnali kérdések órája a Parlamentben a legparázslóbb vitákat szokta hozni, de ez a mostani mindenen túltett. A kabaré és a stand-up comedy műfaja immár a politikusoké. Csak az a szomorú, hogy mi pénzünkkel játszanak az ország színpadán.
2021. 11. 06. 20:55
Megosztás:

A háromszázer forintos UKRÁN nyugdíjak nyomában Gyurcsánnyal

Szeretnéd tudni, hogy miért kapnak 300 ezer forintos nyugdíjat olyan ukránok, akik soha nem éltek, dolgoztak és adóztak Magyarországon? És mindezt a magyar adófizetők zsebéből... Gyurcsány Ferenc nyomoz.
2021. 11. 06. 20:25
Megosztás:

Gyilkossági kísérlet a futballpályán

Gyilkossági kísérlettel vádolják azt a brazil focistát, aki feldöntötte, majd szándékosan fejbe rúgta a földön fekvő játékvezetőt. Nézzük, hogy is történt mindez a valóságban.
2021. 10. 09. 07:04
Megosztás:

Mészáros Lőrinc a taxiban

Gyilkos humorú videóval jelentkezett Somogyi András humorista a YouTube videómegosztón lévő csatornáján, melyben a napokban házasságot kötő Mészáros Lőrincet személyesítette meg taxi-paródiájában.
2021. 09. 29. 04:01
Megosztás:

Várkonyi Andrea: "Tűrni kell és nyelni" - legalábbis így sommázták gondolatait

Az embernek meg van az a lehetősége, hogy döntsön, felelősségteljesen döntsön, és annak a következményeit is felmérje” – jelentette ki az ifjú feleség, aki a hírek szerint a hét végén mondott boldogító igent Mészáros Lőrincnek, Magyarország leggazdagabb emberének.
2021. 09. 27. 04:30
Megosztás:

Mi fán terem a magyar gabonawhiskey?

Lehet, hogy csak véletlen, de az ország legnagyobb kerületü fája és a magyar gabonawhiskey, a Gemenc whiskey ugyanabból a Tolna megyei faluból származik. Nyilván a Pörbölyi Titánnak nem sok köze van a Gemenc Distilleryhez a lokáción kívül. Szőke Lajos lepárlómester 2015 óta készíti az ország legkisebb kereskedelmi lepárlójában Pörbölyön a különféle összetételű gabonawhiskeyket és gabonapárlatokat.
2021. 09. 13. 15:55
Megosztás:

Szikora Róbert dala odacsapott rendesen - ömlenek a kommentek!

Amióta felkerült a YouTube videómegosztóra Szikora Róbert - A könyv (2021) live c. videója, azóta ömlenek a hozzászólások a a finoman szólva is megosztó produkcióra. "Istennek tuti jó a humorérzéke, hogy ezért nem súlytott le a Hősök terére" - írja egy kommentelő, mely jól mutatja, mennyire vegyesen fogadták a dalt az emberek.
2021. 09. 12. 09:16
Megosztás:

Orbán Viktor - Megvédjük Európát!

A miniszterelnök hivatalos FaceBook oldalán olvashatjuk mindezt. Elindult a magyar-szerb kormányzati csúcstalálkozó, melyről videóüzenetben is beszámoltak.
2021. 09. 08. 12:44
Megosztás:

Tóth Gabi új videoklipje nagyon megosztja az embereket - szerinted?!

Elkészült Tóth Gabi új videóklipje, mely nagyot hasított, hiszen az énekesnő FB posztja szerint az első nap mintegy 270.000 megtekintőt vonzott. Ahogyan azt megszokhattuk, a FB-on ismét előkerültek a trollok és adtak hideget-meleget a klipnek, bár elmondható, hogy a pozitív kommentek és vélemények voltak többségben.
2021. 09. 02. 20:40
Megosztás: