Sportfogadás a Parimatch-tól Ukrajnában

A Parimatch az első legális bukméker Ukrajnában, sokéves tapasztalattal és kiváló hírnévvel. A Parimatch Ukrajna honlapja egyszerű navigációval és világos felülettel rendelkezik.

Sportfogadás a Parimatch-tól Ukrajnában

A fogadók megjegyzik a bőkezű bónuszprogramot és a mobilalkalmazás jelenlétét, ami nagyon fontos. Bárhonnan beléphet és fogadhat, ha stabil internetkapcsolattal rendelkezik. Az erőforrás frissített változata feltűnő hasonlóságot mutat a külföldi analógokkal. Fogadás sport online Parimatch stawki bet  most még érdekesebbé és kényelmesebbé teszi.

Elérhető sportok Parimatch

Néhányan talán egy kicsit csalódottak, hogy Parimatch nem rendelkezik lóverseny, de több mint kárpótolnak más módon. Például elfogadják a kriptovalutákat befizetésként, és a modern sportfogadásban élen járnak a kibersportok https://stawki.bet/ru/e-sports és a virtuális sportok elképesztő ajánlataival.

Az egyes Parimatch események piacainak választéka attól függően változik, hogy mennyire ismert az adott esemény - a Super Bowl-on több elérhető piac lesz, mint egy előszezonbeli mérkőzésen -, de szinte mindenre számíthatsz piacokra, ami csak eszedbe jut, beleértve a játékosok statisztikáit és a Parimatch Ukrajnánál elérhető támogatói piacokat, mint például a blokkok száma.

A fogadások típusai a Parimatch

A Parimatchnál elérhető események többségére már a kezdés után is lehet fogadni. Minden olyan sportág, amelynél élő esemény elérhető, a kezdőlap bal oldalán egy piros "Élő" ikon látható mellette.

A játékon belüli eseményekhez elérhető statisztikák kiválóak. A Parimatch Ukraine ahelyett, hogy csak a játékórával és az eredményjelzővel érné be, részletes játék közbeni eseménystatisztikákat is kínál. Ez egy nagyszerű eszköz azok számára, akik minden szükséges információval rendelkezni szeretnének, mielőtt fogadást kötnének. Mivel kiküszöböli annak szükségességét, hogy egy másik oldalra menjen, hogy megtudja, hogyan alakulhat a játék. 

Sportesemények élő közvetítése a pari-match weboldalon

Ha már megtette tétjét a mérkőzésre, akkor érdemes lehet az eseményen a kis "Play" gombra kattintania. Ez elindítja az esemény jó minőségű élő közvetítését közvetlenül a Pari Match weboldalán. Ez számos sportág esetében elérhető, leginkább kosárlabda, futball, tenisz és kiber sportok esetében. Más sportágak élő közvetítése is elérhető lesz időnként a Pari Match oldalán, így érdemes lesz figyelned őket.

Ha szeretné, a Parimatch Ukrajnánál az élő közvetítés fogadások nélkül is futtatható. Az élő közvetítés használata ugyanolyan hasznos lehet, mint egy útmutató, amely lehetővé teszi, hogy megértse, hogyan alakul a játék, mielőtt fogadást kötne. Jó látni, hogy mi történik, miután már megtetted a tétet.

Bónuszok a Parimatch-tól

A Parimatch bukméker cég nagyvonalú hűségprogramot ígér minden ügyfelének. A Parimatch Ukrajna bónuszprogramja széleskörű és minden ügyfélre kiterjed. 

- Freespins vagy jackpot;

- freebets - promóciók bizonyos tétösszegekre vonatkozó ingyenes fogadásokkal;

- cashback - a rendszeres ügyfelek részben visszakapják az elvesztett pénzüket.

Mindenki, aki regisztrál a hűségprogramba, Parimatch plüssökre jogosult. Az oldalon való regisztráció tehát előnyökkel jár. Nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az online sportfogadás Ukrajna bónuszokkal egy becsületes bukmékertől érezni fogja a verseny hangulatát.

Regisztráció a Parimatch oldalon

Ha az ötlet, hogy fogadni sport online, akkor regisztrálnia kell a helyszínen Parimatch. Enélkül nem lesz képes fogadásokat kötni. A regisztrációt felnőtt ukránok végzik a 18 éves kor elérése után. A regisztrációs űrlapon feltüntetik nevüket, vezetéknevüket, telefonszámukat, e-mail címüket, és elfogadják a bukméker szabályait. Az online sportfogadás Ukrajna a számla ellenőrzése után bármikor elvégezhető.

Ez fog történik a Te pénzeddel is, ha Magyarország bevezeti az eurót

Az euró bevezetése egy országban számos gazdasági, pénzügyi és társadalmi hatással járhat. A magyar forint helyett az euró bevezetése hasonló hatásokat eredményezne, mint amiket más eurózóna tagországokban tapasztaltak. Nézzük meg a fontosabb hatásokat!
2024. 05. 25. 02:30
Megosztás:

Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

Miközben számos kriptovaluta folytatja a kilábalást a medvepiac végéhez közeledve, a kereskedők gyorsan felhalmozzák a legjobb altcoinokat, mivel ezek lenyűgöző teljesítményt mutatnak a piacon. Ezek az altcoinok, nevezetesen a Polkadot, az Avalanche, a Thorchain és a Near Protocol kiemelkedtek a többiek közül, az elemzők többségüknél kitörést prognosztizálnak. Ugyanebben a szellemben a kereskedők rohannak felhalmozni a KangaMoon (KANG) nevű új kriptovalutát is, amely a GameFi iparág átalakítására összpontosít, és a szakértők az egyik legjobb megvásárolható kriptovalutának tartják.
2024. 05. 25. 02:00
Megosztás:

Élettársad van nem pedig házastársad? Akkor most bajba kerülhetsz!

Még mindig sokan nincsenek tisztában az élettársak vagyonjogi viszonyaival (pedig becslések szerint megközelítőleg egymillió magyar ember él ebben a formában jelenleg), olyannyira, hogy egy friss MOKK-kutatás szerint az élettársi közösségben élő emberek töredéke tudja csak, hogy milyen jogi szabályok vonatkoznak rájuk. Cikkünkből most minden kiderül!
2024. 05. 25. 01:30
Megosztás:

Munkaviszonnyá válhat a taxisok és ételfutárok munkája?

Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. Ez egy nagy fejlemény az európai uniós jogalkotásban, melyet dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője segítségével vizsgálunk meg.
2024. 05. 25. 01:00
Megosztás:

2024 a kripto gaming visszatérésének éve? Mutatjuk a legjobb gaming érméket!

A globális kriptovaluta piac pozitív árfolyam-mozgásokat produkál, a feltételezések szerint ugyanis a SEC hamarosan engedélyezi az Ethereum ETF-eket.
2024. 05. 25. 00:01
Megosztás:

Fittyet hány a magas kamatokra az amerikai gazdaság

Az Egyesült Államokban az S&P feldolgozóipari beszerzési menedzser indexe májusban 50,9-re emelkedett az áprilisi 50 pontról.
2024. 05. 24. 23:00
Megosztás:

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact

Mesterséges intelligencia innovációs központot nyitott Bukarestben a Genpact - írja az economedia.ro.
2024. 05. 24. 22:00
Megosztás:

Új elnököt választott az MGYOSZ

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary), a legnagyobb múltra visszatekintő hazai munkaadói szervezet. Az MGYOSZ közgyűlésén egyhangúlag választották meg négy évre Lakatos Péter, aki 8 éve vesz részt aktívan a szövetség építésében, az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt.
2024. 05. 24. 21:00
Megosztás:

Indexcsökkenéssel zártak a főbb európai értékpapírpiacok

Gyenge kezdés után vegyes eredménnyel, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a pénteki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 05. 24. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 526,62 pontos, 0,77 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárt pénteken.
2024. 05. 24. 19:30
Megosztás:

Erősödött pénteken a forint

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon és nyereséggel fejezte be a hetet is.
2024. 05. 24. 19:00
Megosztás:

Nőtt a Zwack árbevétele, nyeresége csökkent

A Zwack Unicum Nyrt. 2023-2024-es üzleti évében 36,9 milliárd forint bruttó árbevételt ért el, 4,5 százalékkal többet az előző évihez képest; adózott eredménye 2,9 milliárd forint volt, 15,7 százalékkal csökkent - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.
2024. 05. 24. 18:30
Megosztás:

Az első negyedévben rekordösszegű osztalékot fizettek ki világszerte

Rekordszintű osztalékot fizettek ki a cégek a világon az idei első negyedévben - áll a Janus Henderson brit alapkezelő jelentésében.
2024. 05. 24. 18:00
Megosztás:

Rekordbevétele volt előző évben Csehországnak a turizmusból

Tavaly 174,9 milliárd koronát (2798,4 milliárd forint) költöttek el a külföldi turisták Csehországban; az új rekordot jelentő összeg 34,5 százalékkal magasabb, mint az egy évvel korábbi, míg a koronavírus-járvány előtti, 2019-es rekordbevételeket 4,4 százalékkal haladja meg - derült ki a Czech Tourism állami idegenforgalmi ügynökség által pénteken nyilvánosságra hozott közleményből.
2024. 05. 24. 17:30
Megosztás:

Az elektromos autók akkumolátorainál oda kell figyelni a tartósságra és megfelelő cserére

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részt vett az Európai Akkumulátorszövetség Brüsszelben megrendezett "European Battery Day" ülésén, ahol a felek megtárgyalták az európai akkumulátor-ökoszisztémát és az elektromos mobilitási ágazatot érintő legújabb fejleményeket. Ennek keretében a részvevők értékelték a 2018. évi akkumulátor-cselekvési terv végrehajtását és számba vették a lehetséges jövőbeli intézkedéseket - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken.
2024. 05. 24. 17:00
Megosztás:

Erősödésre számít a Duna House idén az ingatlanpiacon

Erősödő befektetői aktivitásra számít a Duna House idén az ingatlanpiacon: 2024. első negyedévének átlagában vidéken a vásárlók 25 százaléka, Budapesten a vásárlók 34 százaléka került ki a befektetők közül.
2024. 05. 24. 16:30
Megosztás:

Negyedéves összevetésben nőtt, éves összehasonlításban csökkent a német GDP

A német hazai össztermék (GDP) az első negyedévben 0,2 százalékkal nőtt negyedéves összevetésben, míg 0,2 százalékkal csökkent éves összehasonlításban - közölte végleges adatként a német statisztikai hivatal (Destatis) pénteken.
2024. 05. 24. 16:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt a foglalkoztatottak száma

Áprilisban a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest 39 ezer fővel, 4 millió 749 ezer főre nőtt. A munkanélküliek száma 217 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel.
2024. 05. 24. 15:30
Megosztás:

A kormány nagy összegeket mozgósít a magyar gazdaság érdekében nemzetközi szinten

Magyarország összesen évi 34 milliárd forintot költ nemzetköziesítési programokra, amelyek olyan kutatásokat finanszíroznak a világban bárhol, amelyek a magyar gazdasági érdek mentén előrébb visznek minket - jelentette ki Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Brüsszelben.
2024. 05. 24. 15:00
Megosztás:

Béremeléseket jelentett be Marcel Ciolacu

Egyes közalkamazotti kategóriák bérének és az országos bruttó minimálbérnek a 10 százalékos emelését jelentette be Marcel Ciolacu román miniszterelnök csütörtökön, ugyanakkor a kormány és a parlament alkalmazottainak bérköveteléseit megalapozatlannak minősítette.
2024. 05. 24. 14:30
Megosztás: